PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με τον δείκτη βενζίνης (Ε36)

E36-Hartge
08-01-11, 10:04
Σήμερα το πρωί έβαλα μπροστά και ξεκίνησα όπως κάθε μέρα και όλα λειτούργησαν κανονικά.
Μετά απο περίπου ένα τέταρτο και χωρίς να σβήσω τον κινητήρα ο δείκτης της βενζίνης έπεσε και άναψε το λαμπάκι της ρεζέρβας.
Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά και δοκίμασα αυτό το κόλπο που γυρνάνε όλοι οι δείκτες μεχρι το τέρμα και ξανά στο μηδέν για να δώ αν δουλευει ο δείκτης και δούλεψε.
Έχει τύχει σε κανέναν?

Nickolas_s2k
08-01-11, 10:10
φλοτερ μαλλον...λογικα θα στο ξανακανει μεχρι να τα φτυσει τελειως

beliris
08-01-11, 10:27
Σήμερα το πρωί έβαλα μπροστά και ξεκίνησα όπως κάθε μέρα και όλα λειτούργησαν κανονικά.
Μετά απο περίπου ένα τέταρτο και χωρίς να σβήσω τον κινητήρα ο δείκτης της βενζίνης έπεσε και άναψε το λαμπάκι της ρεζέρβας.
Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά και δοκίμασα αυτό το κόλπο που γυρνάνε όλοι οι δείκτες μεχρι το τέρμα και ξανά στο μηδέν για να δώ αν δουλευει ο δείκτης και δούλεψε.
Έχει τύχει σε κανέναν?

Φίλε 99% είναι φλοτέρ,μου έτυχε στην Ζ3 και το έλυσα ρίχνοντας ένα μπουκαλάκι stp στο ρεζερβουάρ,καθαρίζει τις μη αγώγιμες αποθέσεις πάνω στήν ηλεκτρική διάταξη του φλοτέρ!
Αν δεν βελτιωθεί αλλάζεις φλοτέρ!

E36-Hartge
08-01-11, 10:50
φλοτερ μαλλον...λογικα θα στο ξανακανει μεχρι να τα φτυσει τελειως

Τα εχει φτύσει τελείως απλά δοκίμασα να δω αν δουλευει ο δείκτεις αν κινειται δηλαδή.
Απο κόστος? να περιμένω τιποτα τρελό?

savvas bmwdakias
08-01-11, 13:12
Καλησπερα.... μου χει τυχει και μενα φιλε μου αυτο 2 φορες.Το πιο πιθανο ειναι να ειναι το φλοτερ, εφοσον εκανες τσεκ και ο δεικτης δουλευει κανονικα.Αν εισαι Θεσσαλονικη μπορω να σε στειλω στον ηλεκτρολογο που μου το φτιαξε.Απο κοστος δεν νομιζω να σου παρει πολλα μιας και ειναι ειναι επισκευη και δεν θα χρειαστει καποιο ανταλακτικο.Θα στο φτιαξει αλλα πολυ πιθανο να ξαναχαλασει θα στο πει και ο ιδιος.

m3e36
08-01-11, 13:45
κολλημα του φλοτερ ειναι.
πηγαινε να το φουλαρεις και κατα 95% θα δουλεψει κανονικα.
ισως σου το ξαναπαρουσιασει (οποτε θελεις αλλαγη φλοτερ) ισως και να μην σου το ξαναπαρουσιασει ποτε.
εμενα προσωπικα μια φορα μου εκανε το ιδιο πραγμα που επαθες κι εσυ και δεν το ξαναεκανε.

Jimmakos
08-01-11, 13:49
Φλοτέρ είναι φίλε μου χει τύχει και εμένα.... Έχει ένα "στοπ" για να μην πέφτει το φλοτέρ κάτω απο το όριο της ρεζέρβας, αυτό είναι πολύ ψιλό και με το παραμικρό μπορεί να σπάσει ή να φύγει το φλοτέρ απο τις επαφές του....
Πήγαινε σε ενα ηλεκτρολόγο να στο φτιάξει ή αλλιώς βρές ένα φλοτέρ, βάλε την τρόμπα βενζίνης σου και καθάρισες....

E36-Hartge
08-01-11, 15:32
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την αμεσότητα στις απαντήσεις σας.
Απο δευτέρα απόγευμα αναγκαστηκά θα το πάω να το δούνε μιας και μεσολαβεί σαββατοκύριακο.
Φίλε Σάββα δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη ομως σ'ευχαριστώ πολύ για την διευκόλυνση.

E36-Hartge
11-01-11, 15:28
Σήμερα πήγα στο συνεργείο και κάτω απο το πίσω κάθισμα έχει δυο καπάκια.
Ο μηχανικός εκεί μου είπε οτι έχει δυο φλοτέρ.
Υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Και αν ναι μου είπε οτι στο ενα είναι και η αντλία βενζίνης που σημαίνει οτι το κοστολόγιο θα είναι μεγάλο.
Έκανα και μια δοκιμή και το φουλαρα μπας και ξεκολλήσει αλλα τίποτα.

nikos ///M
13-01-11, 12:54
μπορει να εχει κοπει
ειναι αληθεια αυτο για την αντλια αλλα με λιγη πατεντα επισκευαζεται
ειχα τετοιο προβλημα στου πατερα μου και το επισκευασα

filippos e36
20-01-11, 09:57
ειναι 101% το φλοτερ φιλε μου το εκανε και μενα...