PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με αστυνομικο!!!!

PATSIMINI
06-01-11, 00:02
Παιδια σας αναφερω το προβλημα μου μιας και ειμαι πολυ προβληματισμενος..μενω σε ενα αδιεξοδο σε μια μονοκατοικια με δυο οροφους οπου ο πανω και ο κατω κατοικος μοιραζονται ενα γκαραζ...εγω το μοιραζομαι με τον απο κατω και ο διπλανος μου ο αστυνομικος το μοιραζεται με τον απο κατω του...για να καταλαβετα το δικο μου το γκαραζ βρισκεται στοπ τερμα του αδιεξοδου με ενα κενο και μετα γκρεμο...το προβλημα ποιο ειναι....ο αστυνομικος μετακομισε εδω που μενω εδω και ενα χρονο και απο την αρχη ηθελα να βαζω εγω το δικο μου αυτοκινητο πολυ μπροστα οταν το αφηνα εξω γιατι διαφορετικα δεν μπορουσε να μπει..ο τροπος που μπαινουμε ειναι ο εξης...πλησιαζουμε το τοιχακι κοβουμε δεξια μεχρι εκει που μπορουμε και στη συνεχεια με οπισθεν και τερμα αριστερα τιμονι μπαινουμε με το πισω μερος του αυτοκινητου....ο αστυνομικος τον τελευταιο καιρο κανει οτι μπορει για να με ενοχλει και βαζει ενα δευτερο αμαξι στο τερμα του αδιεξοδου δηλαδη εκει που κανω εγω τη διαδικασια για να μπω μεσα....ειναι πολυ προκλητικος και λεει οτι αν τον ξανκλεισω θα γελασουμε κλπ..γενικοτερα χαζοαπειλει....

https://img534.imageshack.us/img534/3213/dsc00025bi.jpg

https://img32.imageshack.us/img32/292/dsc00020eis.jpg

στη πρωτη φωτο που ειναι το ΤΤ πειτε οτι ειμαι εγω και ακολουθω τη παραπανω διαδικασια για να μπω οπως εχω πει...ο αστυνομικος βαζει ενα αμαξι μπροστα λοιπον απο το ΤΤ και εγω δε μπορω με τη διαδικασια να μπω μεσα με ανεση.....επισης ο αστυνομικος μου λεει οτι οταν εγω το αφηνω εξω(το οποιο τον ενοχλει παρα πολυ...) μου ζηταει να το παρκαρω μετα και τον δευτερο στυλο ωστε αυτος να εχει ολο τον υπολοιπο χωρο ωστε να μπει ανετα.....πειτε μου τη γνωμη σας ελευθερα...
εγω πως μπορω να προστατεψω τον εαυτο μου απο τον αστυνομικο και να αντιδρασω στις απειλες του?????????

Stunt Mike
06-01-11, 00:14
Nα κατσετε να συζητησετε σαν ωριμοι ανθρωποι και να βρειτε μια κοινη λυση,μιλωντας ηρεμα χωρις εξαρσεις.Τα ιδια δικαιωματα εχετε και πρεπει να το καταλαβει αυτο.Αν ειναι γουρουνι να του πεις να παει να ******* και να παρκαρεις οπου γουσταρεις.Αν γινει παλι απειλητικος στειλε μου πμ...εχω μερικα φιλαρακια που ξερουνε να τους κανουνε καλα τετοιους τυπους,θα το καταλαβει το μηνυμα.

PATSIMINI
06-01-11, 00:21
μιλουσαμε πριν λιγο 10 λεπτα...τι ειχε γινει....ηρθε η κοπελα του και αφησε το αμαξι μπροστα απο κει που ειναι τοΤΤ με αποτελεσμα εγω να μη μπορω να μπω....και τελικα χτηπησα κορνα τρεισ φορες αλλα με εγραψε κανονικα...τελικα εγω τον εκλεισα.....μου χτυπαει και λεει ειναι πολυ προκλητικο αυτο που εκανες...του εξηγω οτι χτηπησα κορνα αλλα κανεις δε κατεβηκε....μου ειπε επισης αποφασισε που θες να μπαινει το αμαξι.......δεξια η αριστερα????με ειρωινικο υφος και αν ξανακλεισω θα γελασουμε πολυ........στο τελος του ειπα οτι εισαι αστυνομικος και αντι να λυνεις το προβλημα εσυ το εντεινεισ.........τον ρωτησα αν συννενοηθηκαμε και μου ειπε οχι...δεν το λυσαμε το προβλημα.....

nikos1400
06-01-11, 00:49
γ@μισε τα...
αμα μπλεξεις με μλκες...:thumbsdown:

Εγω θα'λεγα αμα μπορεις δωσε τοπο στην οργη, αφου θα τον εχεις εκει διπλα "γειτονα". Αμα μπορεις να το βαζεις με τη μουρη...
Νοικιαζετε και οι 2 ε ?
Ο σπιτονοικοκυρης τι λεει, δεν μπορει να παρει θεση ?

PATSIMINI
06-01-11, 00:59
γ@μισε τα...
αμα μπλεξεις με μλκες...:thumbsdown:

Εγω θα'λεγα αμα μπορεις δωσε τοπο στην οργη, αφου θα τον εχεις εκει διπλα "γειτονα". Αμα μπορεις να το βαζεις με τη μουρη...
Νοικιαζετε και οι 2 ε ?
Ο σπιτονοικοκυρης τι λεει, δεν μπορει να παρει θεση ?

νοικιαζουμε και οι δυο....οχι δε μπορω με μουρη,δε βολευει καθολου....ο σπιτονοικοκυρης δεν παιρνει θεση...

nikos1400
06-01-11, 01:10
νοικιαζουμε και οι δυο....οχι δε μπορω με μουρη,δε βολευει καθολου....ο σπιτονοικοκυρης δεν παιρνει θεση...

νομικα τωρα δεν ξερω...
τι να κανεις, μηνυση οτι σε απειλει χρειαζεσαι μαρτυρα ???
δεν ξερω, περιμενε, ισως ξερει καποιος να μας πει καλυτερα τα νομικα.

Vasilis
06-01-11, 02:34
Μάθε σε ποιο αστυνομικό τμήμα υπηρετεί κ πήγαινε στο Διοικητη του!
Με όμορφο κ ήρεμο τροπο εξήγησε του περί τίνος πρόκειται

Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει,θα τον επιπληξει κ θα βρεις την ησυχία σου.
Μην ασχοληθείς άλλο με τον ίδιο.

Περιμένω Νεα σου!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jimmakos
06-01-11, 03:12
Μάθε σε ποιο αστυνομικό τμήμα υπηρετεί κ πήγαινε στο Διοικητη του!
Με όμορφο κ ήρεμο τροπο εξήγησε του περί τίνος πρόκειται

Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει,θα τον επιπληξει κ θα βρεις την ησυχία σου.
Μην ασχοληθείς άλλο με τον ίδιο.

Περιμένω Νεα σου!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το καλύτερο πράγμα.....
Ο άνθρωπος την έχει δεί εξουσία τώρα τι να του κάνουμε.....

Atsa linos
06-01-11, 03:23
καλησπερα και καλη χρονια φιλε διαβασε προσεκτικα τις παρακατω αραδες βημα 1. πας ανετα και ωραια μεχρι την σχολη ευελπιδων στον εισαγγελεα ακροασεων λες το προβλημα σου και παιρνεις μια ωραιοτατη εισαγγελικη παραγγελια βημα 2. μετα πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και καταθετεις την εισαγγελικη παραγγελια στον εκτελωντα βαρδια αξιωματικο υπηρεσιες του λες τι συμβαινει οτι απειλησε κλπ,κλπ αυτος ειναι υποχρεωμενος να καλεσει τον "αστυνομικο γειτονα σου" να του πει τα καθεκαστα ,,και μην ξεχασεις στο τελος να πεις εσυ οτι επιφυλασεσαι παντος νομιμου δικαιωματος σου βημα 3 με αιτηση σου απο το αστυνομικο τμημα παιρνεις αντιγραφο των αναφερωμενων στα βιβλια που τηρουν εκει ....καπου εδω τελιωνει το εργο αν δεν κανει δικροκο αυγο τα ξαναλεμε
φιλικα ατσα

m-power_01
06-01-11, 07:12
Επειδή καλά τα λέτε ... Για αστυνομίες και δικαστήρια ...
Φίλε μου πρόσεξε μην βγεις μπλεγμενος στο τέλος !
Το πρώτο που πρέπει να κανείς είναι να δεις το συμβόλαιο σου ! Τι νοικιαζεις ; Πληρώνεις για θέση στάθμευσης ; Αναφέρεται αυτό στο συμβόλαιο σου ; Αν ναι θα ορίζει ακριβώς ποια είναι η θέση που σου αναλογεί ! Ομοίως και του κυρίου . Μετά με μια κάτοψη του ισογείου βλέπεις που είναι οι θέσεις σας ... Αν παραβιάζει τα σύνορα του μπορείς να κινηθεις εναντίον του. Πρέπει πρώτα να αναφέρεται ότι έχεις δικαιώματα στην piloti.
Πολλές φορές στα ενοικιαστηρια υπάρχουν παρατυπίες από μεριάς ιδιοκτητών που ταζουν διάφορα στους ενοικιαστες

Dathanaso
06-01-11, 08:49
Εχω την εντυπωση πως η πελοτες πλεον ειναι κοινες και αδιαιρετες που σημαινει πως βαζουν ολοι το αυτοκινητο τους σε χωρο σταθμευσης.
Όμως δικαιούνται μια θεση.!!!

m-power_01
06-01-11, 09:59
Εχω την εντυπωση πως η πελοτες πλεον ειναι κοινες και αδιαιρετες που σημαινει πως βαζουν ολοι το αυτοκινητο τους σε χωρο σταθμευσης.
Όμως δικαιούνται μια θεση.!!!

Όχι Διονύση ! Το κάθε διαμέρισμα έχει δικιά του αποκλειστική θέση !αν έχει ...

Z4 DCT
06-01-11, 10:10
Όχι Διονύση ! Το κάθε διαμέρισμα έχει δικιά του αποκλειστική θέση !αν έχει ...

Σπυρο νομιζω οτι πλεον υπαρχει δεδικασμενο και κανενας δεν εχει μονιμη θεση σε πιλοτη....παρακαρει οποιος ενοικος θελει....η καπως ετσι...αλλα τωρα τελευταια εβγαλε μια αποφαση διαστηριο που αναιρει το προηγουμενο καθεστος με τις πιλοτες

oldcarskickass
06-01-11, 10:26
Μην το παίζεις ούτε εσύ ευγενικά λοιπόν.

Κατά 99% είναι κανά θρασύδειλο μ@@@@@πανάκι το οποίο το παίζει ιστορία.

Τσαμπουκά αυτός; Στ@@@@δισμό εσύ να δεις πως θα φορτώσει ο κίναιδος.

Όταν σου πει ότι θα γελάσετε πες του ότι εσύ θα γελάσεις σίγουρα.
Με το που το διάβασα τσίτωσα γιατί έτσι αφήσαμε και εμείς ΜΙΑ ΦΟΡΑ (εξυπηρέτηση γιατί έκανε πάρτυ) ένας γείτονας το αμάξι μπροστά στην είσοδο του δικού μας γκαράζ, πάω να βγάλω το Ε30 για να ξεσκουριάσει και μου λέει για να βγάλεις το ρημάδι με φώναξες...

Αϊ σιχτίρ με τον κάθε αμόρφωτο και άξεστο να πούμε.

Atsa linos
06-01-11, 10:33
οι θεσεις στην πυλωτη και η αγορα αερα καταργηθηκε με νομο που θεσπισε το κρατος κοινοχρηστος χωρος η πυλωτη ασε να φωναζουν και να λενε οτι τον πληρωσανε ,,ανηκει σε ολους ,,,παμε παρακατω ποιος ειπε φιλε οτι μπλεκεις με δικαστηρια κλπ σε εχουν μαθει να σφαζεις με το βαμβακι ,,αν οχι ξαναδιαβασεμε προσεκτικα ομως ,,,

Vasilis
06-01-11, 10:38
οι θεσεις στην πυλωτη και η αγορα αερα καταργηθηκε με νομο που θεσπισε το κρατος κοινοχρηστος χωρος η πυλωτη ασε να φωναζουν και να λενε οτι τον πληρωσανε ,,ανηκει σε ολους ,,,παμε παρακατω ποιος ειπε φιλε οτι μπλεκεις με δικαστηρια κλπ σε εχουν μαθει να σφαζεις με το βαμβακι ,,αν οχι ξαναδιαβασεμε προσεκτικα ομως ,,,

επετρεψε μου να διαφωνω...

απλα δεν γνωριζω λεπτομερειες να στο τεκμηριωσω!

ομως δεν ειναι οπως τα λες!

Nino
06-01-11, 10:58
Ταπεινη μου γνωμη ειναι να κανεις μια προσπαθεια σαν ενηλικες να τα "μιλησετε να τα συμφωνησετε"
Ηρεμα ωραια και καλα να βρειτε την χρυση τομη που θα βολευει και τους δυο,ενοικιαστες εισαστε και οι δυο...
Ακραιες λυσεις-πραξεις δεν θα βγουν σε καλο σε κανεναν απο τους δυο,ουτε αξιζει μεσα σε ολα τα προβληματα να προσθετεις και νεα.

Nino
06-01-11, 11:05
Αν κατι δεν εχει αλλαξει τελευταια...
Οι πυλωτες με αποφαση του Αρειου Παγου αποτελουν κοινοχρηστους χωρους,τα δε αμαξια που παρκαρουν ειναι πλεον "με συμφωνια κυριων" αν καποιος το διεκδικησει μπορει να τα "διωξει" ολα απο την πυλωτη και ας εχουν πληρωσει θεση parking.
Οταν ολοι εχουν θεση parking απο μια πολυκατοικια στη πυλωτη προβλημα δεν υπαρχει.
Ειχε ομως παρατηρηθει το φαινομενο παλαιοτερα να πουλανε οι κατασκευαστες τις θεσεις απο τις πυλωτες σε μη ενοικους των πολυκατοικιων...απο εκει ξεκινησε και το θεμα!!!

Kostas_1
06-01-11, 11:14
Πραγματι απο εκει ξεκινησε το θεμα διοτι οι κατασκευαστες πωλουσαν με χωριστο συμβολαιο θεσεις παρκινκ πυλωτης, κατι που απαγορευεται. Η θεση παρκινκ πυλωτης αποτελει συνοδευτικο του διαμερισματος και μονο ετσι εχει ο καθενας τη δικη του

PANOS-E60
06-01-11, 11:29
Πραγματι απο εκει ξεκινησε το θεμα διοτι οι κατασκευαστες πωλουσαν με χωριστο συμβολαιο θεσεις παρκινκ πυλωτης, κατι που απαγορευεται. Η θεση παρκινκ πυλωτης αποτελει συνοδευτικο του διαμερισματος και μονο ετσι εχει ο καθενας τη δικη του

Ακριβώς. "παρακολούθημα" είναι η νομική ορολογία και δεν είναι αυτοτελής οριζόντια ιδιοκτησία ώστε να μεταβιβάζεται αυτόνομα, όπως τα διαμερίσματα.

PATSIMINI
06-01-11, 11:42
παιδια μολις ξυπνησα και ευχαροστω για τις απαντησεις σας...στισ φωτογραφιες φαινεται ξεκαθαρα ο χωρος που αναλογει στον καθενα.Τα γκαραζ ειναι υπογεια και τα ορια του καθενος ειναι ευδιακριτα...Ο αστυνομικος με το που ηρθε,αφου εγω εμενα εδω περα για 4 χρονια,αρχισε να χτυπαει κουδουνια και να λεει οτι το αμαξι μου οταν το αφηνα εξω τον ενοχλουσε...το δικο μου το αμαξι που ειναι και 3,77 μετρα τον ενοχλουσε που τον αφηνα με το πισω μερος να τελειωνει στον πρωτο στυλο(στα ορια του δικου μου γκαραζ ομως) και ζητουσε να παρει ακομα τον μισο χωρο μπροστα απο το δικο μου γκαραζ ωστε να μπαινει αυτος ανετα.....του εξηγησα οτι εισαι νεος εδω στο αδιεξοδο και λογικο να θες το χωρο σου στην αρχη....τιποτα ο γκασμας το μονο που ειπε ειναι το εξησ....αν δεις καμια δαγηωνια στο αμαξι σου ομως.............το θεμα ειναι οτι εχει ηδη απειλησει....4 φορες.......τελικα το βραδυ που γυρισε χτες το εβαλε η γκομενα του μακρια ετσι οπως το εβαζε στην αρχη........

DIMITr|S
06-01-11, 12:12
απο οτι καταλαβα δεν προκειται να παρει απο λογια...το παιζει εξουσια.....οσο πισω και να κανεις εσυ αλλο τοσο θα σε ενοχλει αυτος......

NickE60
06-01-11, 12:24
αν του δώσεις ειλικρινά να καταλάβει ότι πρέπει να συνεννοηθείτε ως πολίτης με πολίτη κι όχι ως αστυνομικός με πολίτη, τότε ίσως έχετε καλύτερη τύχη κι εσύ κι αυτός.. βρείτε χρόνο να συζητήσετε..

HULK
06-01-11, 12:58
Σιγουρα η σοφοτερη λυση ειναι να τον πιασεις και να του πεις φιλε ειμαστε γειτονες και εδω θα μεινουμε για τα επομενα χρονια θες να βρουμε μια λυση σαν ανθρωποι η οχι.Το να γινουμε κ@λος το ξερω πολυ καλα και εγω οποτε μην με απειλεις.Ακουω τι προτεινεις λοιπον.
Τωρα το προβλημα σε εσας ειναι οτι λογω του αδιεξοδου θελετε να κανετε μανουβρα στο τελος του δρομου για να μπαινετε με την οπισθεν για να φευγετε υστερα με την μουρη δεξια.Αυτο βεβαια σε τετοιες περιπτωσεις δεν γινετε ευκολα ,επειδη υπαρχει μια αναλογη περιπτωση και στην περιοχη μου με αδιεξοδο που οδηγει σε σκαλια,οπως μπαινει καποιος ετσι βγαινει κιολας.Μια λυση λοιπον ειναι εξ αρχης και λιγο πριν φτασεις στο γκαραζ σου να βρισκεις ενα κενο να κανεις την μανουβρα σου και τα υπολοιπα μετρα με την οπισθεν.Απλα να μην υπαρχει απεναντι απο το γκαραζ σου αυτοκινητο.

mitsos_chania
06-01-11, 13:08
patsimini(δεν ξερω το ονομα σου) στα Χανια γινεται αυτο που λες?γιατι νομιζω σπουδαζεις Χανια

PATSIMINI
06-01-11, 13:15
patsimini(δεν ξερω το ονομα σου) στα Χανια γινεται αυτο που λες?γιατι νομιζω σπουδαζεις Χανια

στα κουνουπιδιανα γινεται......τι προτεινεις???

mitsos_chania
06-01-11, 13:26
Κοιτα στα κανει αυτα πιθανον γιατι ξερει οτι δεν εισαι απο Χανια.Μεγαλος ειναι σε ηλικια?Της ομαδας Ζ ειναι?

PATSIMINI
06-01-11, 13:29
πανω απο 30...δε νομιζω να ειναι Ζ..........

Stamatis
06-01-11, 15:20
Στειλε μου τα στοιχεια του.
Θα τον κανω να σε βλεπει και να σου πλενει το αμαξι με τη γλωσσα.

S8N
06-01-11, 15:26

Respect στον Σταμάτη!

joseph
06-01-11, 16:04

:notworthy::notworthy:

Δεν πιστευω το σαλιο να χαλαει το βερνικι!!!!

joseph
06-01-11, 16:06
Κοιτα στα κανει αυτα πιθανον γιατι ξερει οτι δεν εισαι απο Χανια.Μεγαλος ειναι σε ηλικια?Της ομαδας Ζ ειναι?

Ομαδα Ζ θα ειναι σιγουρα... απο το "Ζωντοβολο"

z3 2.2
06-01-11, 16:11
Στειλε του ενα Ρωσσακι ξανθο και ομορφο.
Θα μαμησει,θα ξεθυμανει και μετα θα ειναι συζητησιμος.

Τι να πω ρε φιλε...τρελενομαι με του κομπλεξικους ανθρωπους!!!
Και σαφως δεν εχει να κανει που ειναι αστυνομικος.
Και τσαγκαρης να ηταν τα ιδια θα εκανε.
Απλα μιας που ειναι και ο Νομος εχει μια λαβη ακομα να στο παιξει ιστορια!!!

Υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να το ριξεις στην τρελα και να του κανεις τα νευρα κροσια αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ υγειες για την καθημερινοτητα σου.

Συνεχισε να προσπαθεις να βγαλεις ακρη μαζι του χρησιμοποιοντας ειληκρινες και αληθινο χαμογελο,χιουμορ και καλη διαθεση και τελος προσπαθησε να τον φερεις στο φιλοτιμο.
Καποια στιγμη,δε μπορει...θα λυγισει και θα γινει ανθρωπος!

Αν δε βγαλεις ακρη μετα απο κανα μηνα ακου τι θα κανεις!
Μαζευεις τα νευρα σου απο την δουλεια σου και γενικως απο οτι αλλο σε εκνευριζει,παρκαρεις στο σημειο που τον εμποδιζει και μοοοοολις στην πει βγαινεις εξω και ξεσπας ολα σου τα νευρα στο κεφαλι του!!!!
Αι στα διαλα πια με τους ηλιθιους!

bill_m3
06-01-11, 16:19
Όπως είπαν και τα παιδιά, θα του πεις κάτσε να συζητήσουμε πολίτης προς πολίτη και μην τολμήσεις να με ξανά απειλήσεις γιατί θα πας γρήγορα στο σπιτάκι σου, αν σου πει να πας να μαμηθείς, πες του έτσι θες να το πάμε και φύγε για το τμήμα του και Διοικητή (είναι ότι χειρότερο για εμάς....). Από εκεί και πέρα θα πάρουν τα πράγματα την σειρά τους.

Πιστεύω ότι θα τα βρείτε, είναι και νέο παιδί, απλά κάνε λίγο υπομονή.

NickE60
06-01-11, 17:21
Ακριβώς. Κάποιοι (όχι όλοι φυσικά) εκμεταλλεύονται την όποια "θέση" έχουν σε κάποια αρχή ώστε να επιδείξουν την "ισχύ" τους ..κάτι που καμιά φορά τους βγαίνει ξινό ..γιατί δεν ξέρουν ποιος είναι ο καθένας και τι σχέση με "ανώτερους" από αυτούς μπορεί να έχει ..και καταλήγουν στο να ζητούν συγνώμη.. Αν δεις ότι δεν παίρνει από λόγια δεν έχεις άλλη λύση από το να καλέσεις την αστυνομία..

Monsta
06-01-11, 18:54
:notworthy::notworthy:

Δεν πιστευω το σαλιο να χαλαει το βερνικι!!!!

Το σάλιο είναι όξινο.

Απλό πλύσιμο στο χέρι και κέρωμα 1 x μήνα θα ήταν σαφώς προτιμότερο. Με δικά του πάντα έξοδα.

GiannisRob
06-01-11, 19:01
Ελπίζω να μου επιτραπεί, να γράψω και εγώ ένα σχόλιο για το πρόβλημα του φίλου.

Είχα την ατυχή δυστυχία να έχω (εγώ και η οικογένεια μου) ένα αντίστοιχο πρόβλημα, πέρισυ. Μένω σε συγκρότημα πολυκατοικιών, και σε κάποια φάση η διαχειρίστρια αποφάσισε να λούσει με χλωρίνη, το αυτοκίνητο μίας ενοίκου της πολυκατοικίας της, με την αιτία ότι ενοχλούσε εμένα, που μένω και παρκάρω στη δίπλα πολυκατοικία. Να μην τα πολυλογώ, εκρεμούμ μυνήσεις, δικαστήρια, κλπ.

Η γνώμη μου είναι, αφού το παίζει μάγκας και δεν παίρνει από λόγια, και ειδικά αφού δεν παίρνει θέση ο ιδιοκτήτης (πράγμα απαράδεκτο), είναι να κάνεις αυτό που είπε ο Ατσα (ποστ #9). Με χαρτί από τον εισαγγελέα, πήγαινε στο διοικητή του.

Αυτός με τη σειρά του θα το αναλάβει το θέμα, και εσυ δεν θα μπεις ούτε στη διαδικασία των μυνήσεων, αλλά ούτε θα πρέπει να πουλήσεις νταηλίκι. Άλλωστε, αν ήθελες να το παίξεις μάγκας, δεν θα περίμενες να συνεννοηθείται ήρεμα.

Προσωπική μου άποψη, είναι ότι τα νταηλίκια και οι μαγκιές δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθένα, και στη χειρότερη περίπτωση, θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Άσε λοιπόν τον διοικητή του να τον αναλάβει, γιατί είναι κάτι που θα τον τσούξει. Επίσης, εσύ θα είσαι νομικά κατοχυρωμένος, αφού ούτε τον απείλησες, ούτε τίποτα. Ουσιαστικά ανέφερες την απρεπή συμπεριφορά του αστυνομικού οργάνου.

Και στην τελική, αν σου ζητήσει το λόγο, πες του ότι σου είχε υποσχεθεί ότι θα γελάσετε. :D