Επιστροφή στο Forum : καινουργια ελαστικα ή (καλο)μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα?
Στη διαρκη προσπαθεια μας να κανουμε το τουτου μας καλυτερο,ομορφοτερο ή απλα οχι τοσο "ιδιο", μπαινει το ερωτημα του τιτλου... Ειδικα τη στιγμη που "φαγαμε" τα λαστιχα μας και ψιλοβαρεθηκαμε τις ζαντες μας. Λοιπον, τι θα εκαναν οι συμφορουμιτες μας????
Στη διαρκη προσπαθεια μας να κανουμε το τουτου μας καλυτερο,ομορφοτερο ή απλα οχι τοσο "ιδιο", μπαινει το ερωτημα του τιτλου... Ειδικα τη στιγμη που "φαγαμε" τα λαστιχα μας και ψιλοβαρεθηκαμε τις ζαντες μας. Λοιπον, τι θα εκαναν οι συμφορουμιτες μας????
Εκ πείρας, αν τα βαρέθηκες κιόλας, νέα ζαντολάστιχα, αν βρεις και καλομεταχειρισμένα καλής ποιότητας ακόμη καλύτερα. Βέβαια θα σκέφτεσαι και για μεγαλύτερη διάσταση, 17αρια η και 18αρια.
m-power_01
04-01-11, 01:09
Εγώ είμαι της άποψης ότι τα λάστιχα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση . Είναι το α&ω στην ασφάλεια .και δεν παίζουμε !
Ζάντες πάρε και μτχ αν είναι οκ ! Άντε πάρτες και με λάστιχα , αλλά έχε στο νου σου να τα αλλάξεις στην πρώτη ευκαιρία
συμφωνω με τους προλαλισαντες, περισσοτερο ηθελα να δω αν αυτα που περνανε απο το μυαλο μου απασχολουν και αλλους συμφορουμιτες..παντως, οι καιροι ειναι γενικα δυσκολοι για να ξοδευεις για να κανεις χαβαλε με το οχημα, οτι να ειναι αυτο, οσο και να το γουσταρεις...
Ανεξαρτητα παντως απο οποιαδηποτε απαντηση σε ελαστικα, τιμονια, βελτιωσεις κτλ, θελω, και σαν σχετικα νεο μελος, να πω 1 μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια του φορουμ και για τη φιλικοτητα τους και για την μεγαλη βοηθεια σε θεματα του αυτοκινητου μας...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!