Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ηχος εξατμισης:λεπτα ορια...

jimdros
25-12-10, 01:20
ειναι λιγακι δυσκολο σε ενα τετοιο ενημερωμενο σαιτ, να προσπαθησεις να γραψεις κατι που δυσκολο να μην εχει ξαναγραφτει, γι αυτο παρακαλω για την κατανοηση σας...και μπαινω στο θεμα! Διαβασα σχετικα με το ποια ειναι η πιο καταλληλη εξατμηση για e46 και γραφτηκαν πολλα για supersprint, eisenmann κ.α., και τον υπεροχο ηχο που βγαζουν.. Αν ημουν μονος μου, σιγουρα τα κριτηρια θα ηταν αλλα. Με οικογενεια ομως πισω μου, σε ενδεχομενη αλλαγη της ΟΕΜ εξατμησης δε θα επιθυμουσα πολυ φασαρια. Ερωτηση: πως μπορω, σε οικονομικα παντα πλαισια( δηλαδη οχι εξατμηση των 900 Ε) να <<μετατρεψω>> τη μονη εργοστασιακη εξατμηση σε διπλη αποληξη, χωρις να πειραξω πολυ τον ηχο..παραδειγμα:ειδα στο You tube ενα βιντεακι με την ΟΕΜ απο ενα 330, και εμφανισιακα μου αρεσε πολυ, οπως και (απο οσο καταλαβα) ηχητικα..ταιριαζει? καποια αλλη ιδεα??? Νομιζω και ο Βασιλης ειχε παρομοιο προβλημα..Ευχαριστω!

jimdros
25-12-10, 22:33
καμια ιδεαρε παιδια????

nikos1400
25-12-10, 22:57
σε εξατμισα ταιριαζεις σχεδον οτι θελεις !
επισης αν δε θες καινουρια, μπορεις να βρεις μετχ οποια ξερεις οτι σου "ταιριαζει" και να σου τη βαλει πανω ο εξατμισας.

(Χρονια πολλα !!)
https://rozepanthiras.pblogs.gr/files/f/200518-06x-christmas-boat.jpg

jimdros
25-12-10, 23:46
παντως το ιδανικο θα ηταν να μπορουσα να αλλαξω μονο την αποληξη και οχι ολο το τελικο..ρωτησα σε εξατμησα στη γειτονια μου, που μου ειπε οτι μαλλον δε γινεται η αν γινει θα δειχνει μαλλον ασχημο..οποτε το πιο πιθανο ειναι να αλλαξω καποια στιγμη ολο το τελικο..

jimdros
25-12-10, 23:47
α! Χρονια πολλα και κυριως ΚΑΛΑ!

Vasilis
26-12-10, 00:09
Χαχαχαχα ...

Πολλές απορίες κ Είμαι με το μηλοφωνο ρε γμτ...

Το τελικό μπορείς να το αλλάξεις με οποιοδήποτε σε καλύπτει εμφανισιακα κ σου εγγυηθεί ο εξατμισας ότι είναι καλα μονωμενο για να μη σ ενοχλεί!

Σαφώς θα κερδίσεις μόνο σε εμφάνιση..κ ίσως λίγο μπάσο στον ήχο...Όχι ενοχλητικό...άλλωστε αυτό το ζητάς.

Αιολική κ μόνο είχα κ γω αλλάξει...η αλήθεια είναι ότι φαίνεται μούφα κ αμέσως προεβηκα στην αντικατάσταση όλου του τελικού

Όλα αυτά φυσικά πριν γίνω 3 λιτρος...

Αφού οριστικοποιησεις μέσα σου ότι δεν θα προβεις σε μετατροπή ή αλλαγή αυτοκινήτου πάντως...τότε άρχισε τις αλλαγές σε ότι άλλο...μη πετάς διπλά λεφτά Τσάμπα...ακόμα κ ένα μπουρί τελικού κοστίζει...

Sent from my iPhone using Tapatalk

jimdros
26-12-10, 22:45
δεν προκειται να αλλαξω αυτοκινητο, εκτος και αν κερδισω το τζοκερ..για μετατροπη δεν ειμαι ζεστος ουτε ψυχολογικα αλλα κυριως ουτε οικονομικα..μικροεπεμβασει ς αν με παιρνει ειμαι ανοικτος να τις κανω, ετσι να μπει η προσωπικη πινελια και να χαρει λιγο το χειλακι μας..παντως ευχαριστω!

m-power_01
27-12-10, 02:36
Φιλε μου αυτο που ζητας ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Λοιπον θα πας στις μαντρες και στα παλιατζιδικο και θα ψαξεις για εξατμιση Ε46 εξακύλινδρο αλλα Μ52!!!
Αυτη σου κανει. Εχει διπλη απόληξη οπως του 330, αλλα μονη σωληνα εισαγωγης. Το καζανακι ειναι αθανατο αρα μην σε απασχολει το μεταχειρισμενο.Αν εισαι τυχερος θα εχει και τα νικελακια ,αλλιως τα βαζεις μονος σου καινουρια. Ο θορυβος παιρνει ενα κλικ που μεσα δεν τον καταλαβαινεις ΚΑΘΟΛΟΥ