PDA

Επιστροφή στο Forum : Immobilizer και κλειδια απο Ε46

apovas
10-12-10, 12:21
Εχω το εξης προβλημα συναδελφοι.Μετα τη μετατροπη απο 320 σε 330 θελησαμε να ταιριαξουμε τα κλειδια μου στο νεο μοτερ.Ομως λογο βλακειας(να μη πω τιποτα χειροτερο) των μηχανικων μου το κουτακι του immobilizer σταλθηκε επαρχεια μαζι με τα παλια μηχανικα μου σε αλλον ακατανομαστο που τα πουλησα.Εχω μεινει με τα παλια κλειδια(2),το immobilizer και ενα κλειδι απο το 330.Περαν του προφανους να δουλεψω με το κλειδι και το immobilizer απο το 330 που σημαινει οτι δε θα μπορω να ξεκλειδωσω τουλαχιστον χειροκινητα τις κλειδαριες μου υπαρχει κατι αλλο να κανω?Κατι μου ειπαν για ενα κιτακι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ απο BMW με καινουργια κλειδια.Τα φωτα σας παρακαλω...

zaharias
10-12-10, 13:16
Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω Αποστολη..
Εχω και γω immobilizer και κλειδι+κλειδαρια απο 330 αλλα δεν σου κανει κατι..
Υπαρχει περιπτωση να παρεις τις κλειδαριες απο το τροπετο και να τις αντικαταστησεις με τις δικες σου? Απλα θα εχεις 1 κλειδι μετα ΜΟΝΟ..

apovas
10-12-10, 17:16
Εχω μονο τη κλειδαρια της μιζας και φυσικα μονο 1 κλειδι.Α! Εχω και συνεχεια σημερα,δεν μου σβηνουν οι ενδειξεις dsc abs αλλο αυτο τωρα καινουργιο!

zaharias
10-12-10, 17:47
Εχω μονο τη κλειδαρια της μιζας και φυσικα μονο 1 κλειδι.Α! Εχω και συνεχεια σημερα,δεν μου σβηνουν οι ενδειξεις dsc abs αλλο αυτο τωρα καινουργιο!

Δες μηπως παιζει κανενας κομμενος-χαλασμενος αισθητηρας..

Εχεις και check engine παρεα?

apovas
10-12-10, 17:52
Γινονται ερευνες

zaharias
10-12-10, 19:19
Δεν ειναι τιποτα.. Θα τα χεις αυτα λιγο στην αρχη.. Μη σκας..

Το πιο σοβαρο ειναι τα κλειδια..

ziaba
11-12-10, 07:44

Εκεί που έκανες τ μετατροπή δε σου χούν υποσχεθεί κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας?

giannis_compact
11-12-10, 08:18
Φιλε τι κοστος σου ειπαν για το καινουριο σετ απο αντιπροσωπεια μαζι με τα 4 κλειδια που περιλαμβανει?Καλυτερα να πας εκει...

apovas
11-12-10, 11:04
Βρε παιδια μη τρελαθουμε τωρα τι εγγυηση να παρω,μετατροπη γινεται και προσπαθεις να παντρεψεις ξενα μηχανικα και ηλεκτρικα μερη πανω στα δικα σου.Ξερω τι θα παθαινα απλα περιμενω να τελειωσει καποια στιγμη ο τυφωνας.Μου ειπαν για το κιτακι που περιλαμβανει καινουργιο κουτακι immobilizer,κλειδια και αφαλους μαζι με προγραμματισμο στα 700 ευρω.

giannis_compact
11-12-10, 11:58
Εγω προτεινω αυτο φιλε...Σκεψου οτι θα εχεις και τα 4 κλειδια και θα εισαι και ξενοιαστος!Αν βεβαια υπαρχει η οικονομικη δυναοτητα...Γιατι με ενα κλειδι δε θα τα βγαλεις περα και δε θα μπορεις να βγαλεις και αλλο μιας και ειναι μετατροπη το αμαξι και οταν πας να βγαλεις αλλο σου ζηταν αδεια που γραφει πανω το πλαισιο...

ziaba
11-12-10, 13:00
Δηλ εαν το αυτοκ δεν έχει άδεια κυκλωφορείας δε μπορείς να βγάλεις αλλο κλειδί?

ziaba
11-12-10, 13:04
Βρε παιδια μη τρελαθουμε τωρα τι εγγυηση να παρω,μετατροπη γινεται και προσπαθεις να παντρεψεις ξενα μηχανικα και ηλεκτρικα μερη πανω στα δικα σου.Ξερω τι θα παθαινα απλα περιμενω να τελειωσει καποια στιγμη ο τυφωνας.Μου ειπαν για το κιτακι που περιλαμβανει καινουργιο κουτακι immobilizer,κλειδια και αφαλους μαζι με προγραμματισμο στα 700 ευρω.
μια χαρά τιμή είναι να φανταστείς ότι άμα κάνεις ένα αντίκλειδί με immob σε κλειδαρα θέλει 60ευρώ

zaharias
11-12-10, 13:27
Μετα σαν πιο φθηνη λυση, ειναι να βρεις κλειδια-κλειδαριες-immobilizer & εγκεφαλο κομπλε απο μεταχειρισμενο.. Ετσι θα γλυτωσεις τον προγραμματισμο και καποια χρηματα απο το να παρεις το κιτ των 700..

Ψαξε για μεταχειρο και αν βρεις κατι γυρω στα 300-350 χτυπα τα.. (ebay παιζουν) Αλλιως τα καινουργια ειναι μονοδρομος.. Σχετικα λογικα ακουγονται παντως τα 700..

manos
11-12-10, 14:48
με το υπαρχον κλειδι παιρνει μπροστα κατευθειαν?

παντως τοσα εδωσα κι εγω πριν απο 2 εβδομαδες περιπου.στο δικο μου ομως ηθελε αρκετες μιζιες για να παρει μπροστα μετα την μετατροπη,αφου στο παλιο μοτερ δεν ειχα immobilazer.

gyiama
12-12-10, 18:39
να ρωτησω κατι?το να στειλεις το κλειδι και το ιμομπιλιζερ πισω και να σου στειλουν το κανονικο δεν παιζει?

320d
12-12-10, 18:49
με τους αισθητήρες του ABS που είπες επειδή το έχω περάσει και εγώ με τou 330 πισω

Άν έβαλες πίσω άκρα μαζί με φρένα απο 330 θέλει και άλλους αισθητήρες ABS δεν πρόκειτα να δουλέψει με τους παλιούς αισθητήρες..

όλα τα Ε46 απο 316-Μ3 φοράνε ίδιο αισθητήρα εκτός απο 325xi 330i/ci 330d/cd (1999-2006)

apovas
12-12-10, 20:11
Προς το παρον εχω το κλειδι του 330 που το προγραμματησα να ανοιγει και τις κλειδαριες μου απο τα κουμπια του.Απλα εχω μονο ενα και αν μεινω απο μπαταρια πραγμα καθολου απιθανο(η μπαταρια παρακαλω ειναι απο το 2001)με αυτα τα κρυα και το ζορι που εχει φαει δεν θα μπορω να το ξεκλειδωσω με τον παραδοσιακο τροπο.Οποτε μαλλον πρεπει να κουβαλαω και ενα παλιο.

ziaba
14-12-10, 12:54
Δεν είναι μόνο αυτό για τ μπαταρια που λες μπορεί κάποια στιγμή απο φθορά του κλειδιού να μην περνεί ούτε μπροστά το χω πάθει μια φορά σε ένα φορντ του 97 μοντέλο με imm και αυτό με μόλις 100χιλ km που είχα, επείγοντος θες το σετάκι καλά είναι να βρεις όπως είπαν οι πιο πάνω ένα μτχ που θα ναι σε καλή τιμή

apovas
15-12-10, 19:41
Το αμαξι εξακολουθει να ειναι παρατειμενο σε καποιον τσορβα στον αγ.στεφανο.Το dsc-abs αρνειται να δουλεψει και εγω ειμαι στο 8ο εγκεφαλικο.Η απαντηση απο τα δικα μου ξεφτερια μηχανικους ειναι η κλασσικη"το ψαχνει".Τωρα τι ψαχνει εδω και 2 βδομαδες ειναι αγνωστο,τη πρωτη μαλιστα καθοταν και το κοιταγε γιατι δεν ηξερε τι θα γινει με τα κλειδια λες και αλλα θεματα δεν ειχε το αμαξι για να λυσει,τελος παντων υπομονη μπας και λυξει αυτη τη βδομαδα το σιριαλ

Kostas_1
15-12-10, 19:58
Το dsc-abs αρνειται να δουλεψει

Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Ειχε το αμαξι απο πριν τη μετατροπη ή οχι?
Περασανε ολη τη πλεξουδα?
ο εγκεφαλος απο τι ειναι? Το software?

ziaba
15-12-10, 22:35
Το αμαξι εξακολουθει να ειναι παρατειμενο σε καποιον τσορβα στον αγ.στεφανο.Το dsc-abs αρνειται να δουλεψει και εγω ειμαι στο 8ο εγκεφαλικο.Η απαντηση απο τα δικα μου ξεφτερια μηχανικους ειναι η κλασσικη"το ψαχνει".Τωρα τι ψαχνει εδω και 2 βδομαδες ειναι αγνωστο,τη πρωτη μαλιστα καθοταν και το κοιταγε γιατι δεν ηξερε τι θα γινει με τα κλειδια λες και αλλα θεματα δεν ειχε το αμαξι για να λυσει,τελος παντων υπομονη μπας και λυξει αυτη τη βδομαδα το σιριαλ
Στείλε εαν μπορείς πμ με το συνεργείο που πήγες μην παω κ μπλέξω με αυτούς τους κ@ρ@γιώζηδ£$ κ θα πάθω κανένα εγκεφαλικό κ γω

manos
16-12-10, 05:05
Στείλε εαν μπορείς πμ με το συνεργείο που πήγες μην παω κ μπλέξω με αυτούς τους κ@ρ@γιώζηδ£$ κ θα πάθω κανένα εγκεφαλικό κ γω

παρε το αμαξι απο κει με γερανο και πηγαινε το σε καποιο σοβαρο συνεργειο...thumb

apovas
16-12-10, 20:01
Απο σημερα απογευμα η αιτια του πονοκεφαλου μου εδω και 1,5 μηνα βρισκεται στο γκαραζ της.Ελατοματικο canbas απο το 330 μας την ειχε κανει τη λαδια.Μενει το θεμα με τα κλειδια αλλα και αυτο στο καιρο του!!

apovas
19-12-10, 17:05
Τι τις ηθελα τις ανακοινωσεις.Απο δευτερα παλι μεσα για διαγνωση το εργαλειο.Πρωτες εντυπωσεις?Αλλο αυτοκινητο καλη ροπη μεχρι και την εκτη τη γεμιζε για πλακα.Βεβαια δεν εχει την αισθηση του μπαμ που ειχε το τουρμπακι μου αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη!Α!Μαλλον το κοβω για μεγαλη φαγανα.Του εβαλα ενα 10ρικο βενζινη την οποια την εξαφανισε μεσα σε μια ωριτσα..

zaharias
19-12-10, 23:08
Τι τις ηθελα τις ανακοινωσεις.Απο δευτερα παλι μεσα για διαγνωση το εργαλειο.Πρωτες εντυπωσεις?Αλλο αυτοκινητο καλη ροπη μεχρι και την εκτη τη γεμιζε για πλακα.Βεβαια δεν εχει την αισθηση του μπαμ που ειχε το τουρμπακι μου αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη!Α!Μαλλον το κοβω για μεγαλη φαγανα.Του εβαλα ενα 10ρικο βενζινη την οποια την εξαφανισε μεσα σε μια ωριτσα..

Μπραβο ρε Αποστολακη.. Ειναι καλο το μοτερακι.. μπορει να μην ειναι Μ3, αλλα παρολα αυτα ειναι φουντωτικο και εχει τα γκαζακια του..

Κοιτα, στην αρχη θα καψεις ΠΟΛΛΑ 10ευρα (και λιγα λεω)... :th_Laie_67-1:

Κοιτα να λυσεις τα θεματακια που εχεις και να εισαι καλα και να το χαιρεσαι μετα..

Αν χρειαστεις βοηθεια καπου, στειλε πμ ή γραψε εδω να τα πουμε...

apovas
25-12-10, 11:48
Να'σαι καλα Ζαχαρια!Τελικα ηταν αισθητηρας abs πισω δεξια,αλλαξα και ρουλεμαν απο δεξια μπροστα ευτυχως ταιριαζε απο το παλιο ακρο το πισω ομως μας πηγε 95Ε.Ενταξει δεν εχει καμια σχεση με τον διλιτρο ταφο που ειχα.Ειναι αυτο που λεμε ηρεμη δυναμη.