Επιστροφή στο Forum : ραδιο- professional
Δεν είναι λίγο περίεργο το ακριβοπληρωμένο ραδιοφωνο (με idrive) professional να έχει την δυνατότητα αποθήκευσης ΜΟΝΟ 12 σταθμών, την ώρα που το πιο φτηνό ραδιοcd που κυκλοφορεί στην αγορά αποθηκεύει τουλάχιστον 30??
Μήπως κάτι δεν κάνω καλά και το κατηγορώ άδικα?
Λογικα πρεπει να εχει τουλαχιστον 3 επιλογες FM. Εδω το απλο που ειχα στο Ε46, αλλα και αυτο στο Ζ4 εχουν 3 θεσεις FM από 6 σταθμούς = 18 αποθηκευσεις....
Λογικα πρεπει να εχει τουλαχιστον 3 επιλογες FM. Εδω το απλο που ειχα στο Ε46, αλλα και αυτο στο Ζ4 εχουν 3 θεσεις FM από 6 σταθμούς = 18 αποθηκευσεις....
Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ αλλά ή δεν το έχω βρει ή απλά δεν έχει!
Για AM, LW έχει απεριόριστες θέσεις αποθήκευσης, για fm μόνο 12..
O PanosE60 φαντάζομαι θα μπορέσει να σε βοηθήσει, γιατί είχαμε αυτή τη συζήτηση προ καιρού και νομίζω πως είχε βρει τη λύση.
Εγώ προσωπικά δεν αποθηκεύω ποτέ τους σταθμούς γιατί τους χρησιμοποιώ απ' ευθείας από τη λίστα αυτόματης ανίχνευσης... οπότε δυστυχώς δεν θυμάμαι για να σε βοηθήσω. Θα πρέπει να το ψάξω...
Κάποιος που να γνωρίζει?
Εγω 2,5 χρονια μονο 12 βρηκα!!!!:thumbsdown:
Παιδία δεν ξέρω αν το σύστημα του Ε90 είναι ίδιο με του Ε60.
Το Ε60 έχει 12 θέσεις για memorised stations σε κάθε μπαντα.
ΟΜΩΣ έχει άλλη μίά λειτουργία που λέγεται all stations επίσης σε κάθε μπάντα με καμμιά 40αριά θέσεις. Οταν ταξιδεύεις επιλέγεις το all stations και κάνει διαρκώς ιεράρχηση των σταθμών ανάλογα με την ισχύ του σήματος. Μόλις αδυνατίσει αυτό που ακούς, ένα κλικ από το τιμόνι και πας στον επόμενο ισχυρότερο κ.ο.κ. Και στις 3 μπάντες αυτό.
Υπερ-ικανοποιητικό είναι ! Εχω το business υπόψιν, όχι το prof.
Δεν έχω δοκιμάσει να παίξω mp3
το ιδιο ειναι πανο και την λειτουργια που λες την ξερω και βολευει πολυ σε ταξιδια. στην πολη ομως οι αποθηκευμενοι βοηθουν πιο πολυ. Τελοσπαντων, η bmw μαλλον μεχρι κι αυτο τσιγκουνευεται να κανει! Οσο για το mp3, πηγαινε για αναβαθμηση και μαλλον θα παιξει.
Παιδία δεν ξέρω αν το σύστημα του Ε90 είναι ίδιο με του Ε60.
Το Ε60 έχει 12 θέσεις για memorised stations σε κάθε μπαντα.
ΟΜΩΣ έχει άλλη μίά λειτουργία που λέγεται all stations επίσης σε κάθε μπάντα με καμμιά 40αριά θέσεις. Οταν ταξιδεύεις επιλέγεις το all stations και κάνει διαρκώς ιεράρχηση των σταθμών ανάλογα με την ισχύ του σήματος. Μόλις αδυνατίσει αυτό που ακούς, ένα κλικ από το τιμόνι και πας στον επόμενο ισχυρότερο κ.ο.κ. Και στις 3 μπάντες αυτό.
Υπερ-ικανοποιητικό είναι ! Εχω το business υπόψιν, όχι το prof.
Δεν έχω δοκιμάσει να παίξω mp3
Aμαν,......τοσο καιρο αν το ειχε το 92αρι ...ουτε που το ξερα!!!!:ranting2:
Aμαν,......τοσο καιρο αν το ειχε το 92αρι ...ουτε που το ξερα!!!!:ranting2:
:th_Laie_67-1: Αν είχες το σύστημα με τη οθόνη, το είχες !
το ιδιο ειναι πανο και την λειτουργια που λες την ξερω και βολευει πολυ σε ταξιδια. στην πολη ομως οι αποθηκευμενοι βοηθουν πιο πολυ. Τελοσπαντων, η bmw μαλλον μεχρι κι αυτο τσιγκουνευεται να κανει! Οσο για το mp3, πηγαινε για αναβαθμηση και μαλλον θα παιξει.
Εγώ τις βρίσκω αρκετές 12 μνήμες στα FM γιά μέσα στην πόλη.
Το mp3 μάλλον δεν το χρειάζομαι, έχω 6άρα cdιερα.
Για μια μεγαλη πολη με πολλους σταθμους ειναι λιγες νομιζω.. Καλη και η cdιερα αλλα αν η μετροπη σε mp3 γινεται με εναν προγραμματισμο- μικρο κοστος δηληδη- γιατι να μην την κανεις? Αλλάζεις τα cd οποτε θελεις χωρις να κατεβεις και ενα mp3 cd χωραει πολλα περισσοτερα τραγουδια και απο τα 6 απλα cd μαζι.
EDIT: Εμφανιζει και πληροφοριες του τργουδιου στην οθονη που δεν ξερω αν το κανει η cdιερα.
Για μια μεγαλη πολη με πολλους σταθμους ειναι λιγες νομιζω.. Καλη και η cdιερα αλλα αν η μετροπη σε mp3 γινεται με εναν προγραμματισμο- μικρο κοστος δηληδη- γιατι να μην την κανεις? Αλλάζεις τα cd οποτε θελεις χωρις να κατεβεις και ενα mp3 cd χωραει πολλα περισσοτερα τραγουδια και απο τα 6 απλα cd μαζι.
EDIT: Εμφανιζει και πληροφοριες του τργουδιου στην οθονη που δεν ξερω αν το κανει η cdιερα.
Η cdιερα στα ε60 ειναι στο ντουλαπι του συνοδηγου,οποτε το κατεβα ακυρο.
Η cdιερα στα ε60 δεν παιζει mp3 thumb