Επιστροφή στο Forum : PS3..!
ααα δε ξέρω φίλε. Τα reviews που διαβάζω τα λένε.
https://www.pestaola.gr/ps4-timi-399-euro/
Αλλά κ ΦΠΑ να έχει είναι καλύτερο απ το 3 που έκανε 700. Φαντάσου περίμενα 3 χρόνια για να πάει 400....Ήμαρτον...
Κωνσταντίνος
23-08-13, 13:34
Πρωτη παρατηρηση:
Μεγαλη ελλειψη στο GT5 η απουσια Ε30Μ3 ή εστω απλου Ε30.
Ένας ακόμα λόγος για xbox360 και Forza Motorsport ! :D
https://www.youtube.com/watch?v=V4HV7FtS7NE
Ένας ακόμα λόγος για xbox360 και Forza Motorsport ! :D
https://www.youtube.com/watch?v=V4HV7FtS7NE
:shok::shok:
πες μου κι αλλα ! ψησε με !
πλακα πλακα, δεν εχω ασχοληθει ΚΑΘΟΛΟΥ με το x-box και δεν εχω ιδεα.
το Φορζα αυτο ειναι το τελευταιο και παιζει στο 360 ??
Κωνσταντίνος
23-08-13, 15:48
Ναι, είναι το Forza Motorsport 4 και παίζει σε 360.
Η σειρά Forza Motorsport θεωρείται καλλίτερη απο τα Gran Tourismo.
Και εγώ που έχω παίξει και τα 2 τελευταία (Forza και GT), το Forza είναι πιο ρεαλιστικό.
Ναι, είναι το Forza Motorsport 4 και παίζει σε 360.
Η σειρά Forza Motorsport θεωρείται καλλίτερη απο τα Gran Tourismo.
Και εγώ που έχω παίξει και τα 2 τελευταία (Forza και GT), το Forza είναι πιο ρεαλιστικό.
ενταξει, δεν εχω κολληματα με μια κονσολα η την αλλη.
απλως με το γκραν τουρισμο πεντε ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το γκεημ πλεη.
δεν εχω παιξει βεβαια το φορζα...
και απο ρεαλισμο ειμαι οκ με το τζι τι πεντε.
σιχαινομαι τα αρκεηντ τυπου νιντ φορ σπηντ. που πας σε μια ευθεια στην ουσια, χωρις ελευθερια κινησης.
-sent via android phone-
Σημερα προσπαθοντας να παιξει ο μικρος ενα παιχνιδι move στο ps3 που χρειαζονταν το move control ανακαλυψαμε πως τα εχει φτυσει η μπαταρια του με αποτελεσμα να μη φορτιζει .
Το κοντρολ ειναι οκ γιατι οταν ειναι στη βαση της φορτισης δινει εντολες στη κονσολα,οταν ομως το παρεις στα χερια εκτος φορτισης τοτε δεν λειτουργει.
Τα ερωτηματα ειναι :
Exει συμβει αλλον αυτο ?
Υπαρχει αραγε καποιο καταστημα που μπορει να κανει αντικατασταση μπαταριας ?
Υπαρχει μπαταρια στην Ελλαδα ?
Βρηκα στο youtube τον τροπο αντικαταστασης της μπαταριας ,δεν ειναι κατι ιδιαιτερα δυσκολο ,οπως βρηκα και μπαταριες στο ebay το θεμα ειναι μηπως τα φτιαχει καποιος στην Ελλαδα για πιο αμεσα.
Nick bmwlover
15-09-13, 13:04
Σημερα προσπαθοντας να παιξει ο μικρος ενα παιχνιδι move στο ps3 που χρειαζονταν το move control ανακαλυψαμε πως τα εχει φτυσει η μπαταρια του με αποτελεσμα να μη φορτιζει .
Το κοντρολ ειναι οκ γιατι οταν ειναι στη βαση της φορτισης δινει εντολες στη κονσολα,οταν ομως το παρεις στα χερια εκτος φορτισης τοτε δεν λειτουργει.
Τα ερωτηματα ειναι :
Exει συμβει αλλον αυτο ?
Υπαρχει αραγε καποιο καταστημα που μπορει να κανει αντικατασταση μπαταριας ?
Υπαρχει μπαταρια στην Ελλαδα ?
Βρηκα στο youtube τον τροπο αντικαταστασης της μπαταριας ,δεν ειναι κατι ιδιαιτερα δυσκολο ,οπως βρηκα και μπαταριες στο ebay το θεμα ειναι μηπως τα φτιαχει καποιος στην Ελλαδα για πιο αμεσα.
Αρχικα αφηστε το να φορτισει καμποση ωρα,αν τα ειχαν παιξει εντελως οι μπαταριες δεν θα αναβαν ουτε στη φορτιση...
Αρχικα αφηστε το να φορτισει καμποση ωρα,αν τα ειχαν παιξει εντελως οι μπαταριες δεν θα αναβαν ουτε στη φορτιση...
Αναβουν αλλα σταματανε μονες τους τη φορτιση
Nick bmwlover
15-09-13, 13:58
Εμενα παντως που τα εχουνε παιξει εντελως οι μπαταριες απο τα χειριστηρια,δεν αναβουν καθολου...
Τελικά την επισκευή-αντικατασταση μπαταριας την έκανα μόνος .
Τηλεφώνησα στο Δήσιο (κατάστημα με μπαταρίες ) έδωσα τον κωδικό της γνήσιας μπαταρίας απο το ps3 move controller και μου είπαν τον αντίστοιχο της δική τους μπαταρίας οπου και έκανα τη παραγγελία . 16.5¤ η μια + 5 η αποστολή με κούριερ .
Googlαρα ps3 move controller change battery και βρήκα οδηγίες στο YouTube .
Όμως η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή απο αυτή που περιγράφουν .
Με ένα μικρό σταυροκατσάβιδο ξεβιδώνεις τις 4 πίσω βίδες και χωρίς αλλα ξεβιδώματα απλά με ένα μικρό ίσιο κατσαβίδι βγάζεις την παλαιά μπαταρία αφού σπρώξεις το φυσάκι πρός τα έξω και με το ίδιο ίσιο κατσαβίδι σπρώχνεις το φυσάκι πρός τα μέσα και τέλος !!! Η μαμά μπαταρία έχει ένα σαν αυτοκόλλητο μαύρο λάστιχο πλατύ το οποίο περιβάλει τη μπαταρία απο πάνω ως κάτω (το εχει σαν σφήνα ) καλό είναι να τοποθετηθεί και αυτό .
Βιδώνεις ξανά προσεκτικά και τέλος ;)
ΥΓ. Στις φωτό η μπαταρία που απεικονίζεται ειναι η γνήσια και στο κουτί ήταν αυτή που αγόρασα και ο κωδικός ειναι αυτός της φωτό.
Ερχεται το PS4 !
Αααααλλη φάση.
Σήμερα είχα μια πρώτη εμπειρία και δείχνει... ΟΚ το θέλω !
Τα παιχνίδια του PS3 δεν τα αναγνωρίζει, ούτε τα χειριστήρια μήτε την κάμερα, πάμε για άλλες "επενδύσεις".
Δίνει ήχο HD που "τα σπάει" !
αντε παλι...
δε διαβαζει του ps3 τα παιχνιδια;;!!;;!!
σημερα ειδα οτι θα σταματησει και το online υλικο για το γκραν τουρισμο 5...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Μεγαλη μαλακια αυτο με τα παιχνιδια. Καθε φορα το ιδιο βιολι.
Θα βρεθει καποιος τροπος να παιξουν ή πρεπει να τα σπρωξουμε?
:thumbsdown:
Μεγαλη μαλακια αυτο με τα παιχνιδια. Καθε φορα το ιδιο βιολι.
Θα βρεθει καποιος τροπος να παιξουν ή πρεπει να τα σπρωξουμε?
:thumbsdown:
Απο το PS4 δεν μπορείς να μπείς ακόμα στο PlaystationStore (για Ευρώπη μιλάμε), όμως στην Αμερική που ξεκίνησαν οι πωλήσεις προχθές (1 μύριο κονσόλες σε 24 ώρες) το εκεί PlaystationStore σου δίνει την ευκαιρία κάποια παιχνίδια του PS3 να τα "αναβαθμίσεις" για να παίζουν στο PS4 έναντι αμοιβής περίπου 10 δολαρίων αν θυμάμαι καλά.
Δεν ξέρω ακόμα τί θα γίνει με το GranTurismo 6 (με την συμβατότητά του μεταξύ PS3 & PS4) το οποίο αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου και είναι σίγουρο πλέον οτι θα παίζει στο PS3.
Πάντως σαν υπολογιστική ισχύς το PS4 είναι σοβαρό εργαλείο.
Βέβαια και το νέο X-Box μαθαίνω οτι θα είναι πολύ δυνατό.
Απο το PS4 δεν μπορείς να μπείς ακόμα στο PlaystationStore (για Ευρώπη μιλάμε), όμως στην Αμερική που ξεκίνησαν οι πωλήσεις προχθές (1 μύριο κονσόλες σε 24 ώρες) το εκεί PlaystationStore σου δίνει την ευκαιρία κάποια παιχνίδια του PS3 να τα "αναβαθμίσεις" για να παίζουν στο PS4 έναντι αμοιβής περίπου 10 δολαρίων αν θυμάμαι καλά.
Δεν ξέρω ακόμα τί θα γίνει με το GranTurismo 6 (με την συμβατότητά του μεταξύ PS3 & PS4) το οποίο αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου και είναι σίγουρο πλέον οτι θα παίζει στο PS3.
Πάντως σαν υπολογιστική ισχύς το PS4 είναι σοβαρό εργαλείο.
Βέβαια και το νέο X-Box μαθαίνω οτι θα είναι πολύ δυνατό.
Ναι ειναι σοβαρο εργαλειο αλλα τι να το κανεις..
Υποτιθεται οτι θα παρεις το PS4 και θα διωξεις το 3. Και για το τσαμπα χωρο που θα πιανει (ποιος θα ξαναασχοληθει μαζι του) και για να μειωσεις λιγο τη χασουρα.
Αυτη τη στιγμη μπορω να θυμηθω τουλαχιστον 4 παιχνιδια που εχω παρει το τελευταιο καιρο + το GT6 το Δεκεμβρη.. 350¤ σε παιχνιδια? Για να μεινουν στην αποθηκη?
Ή πρεπει να βγει "κατι" να παιζει και τα παιχνιδια του 3, ή να αρχισεις να πουλας κονσολα και παιχνιδια για να μη σου μεινουν στο ραφι.
Η αναβαθμιση των 10$ δεν ειναι ασχημη.
Bazil Van Sinner
18-11-13, 14:17
Σε ενα 6μηνο ολα θα χουν ρολλαρει οπως πρεπει.Αυτα ειναι τωρα τα χαζα
των αμερικανων και των ασιατων,οχ ιπως δεν θα το θελα τωρα και γω
αλλα δεν εβγαλα κανα κερατο που το 3 το πηρα 1χρονο μετα:original:
Εκτος αυτου η χακεραδες περιμεναν να βγει στην αγορα για "παιξουν"
πανω του,δωστε τους λιγο χρονο...
Και το XBOX ειναι φοβερη κονσολα και εχω την εντυπωση πως στην ευρωπη
εχει μεγαλυτερες πωλησεις απο το PS.
Τεσπα το σωστο play room για μενα πρεπει να τα χει οοοολα
https://media.techeblog.com/images/ultimate_game_room.jpg
https://www.smartatechnology.co.uk/wp-content/uploads/2013/10/Ultimate-Computer-Games-Room.jpg
thumb
Αν δουμε οτι ΧΡΟΝΙΑ τωρα ΚΑΜΜΙΑ κονσολα δεν βγαινει χωρις "παιδικες ασθενειες" καλο θα ηταν να την αγορασετε μετα απο κανα χρονο...απο κει και περα μονοδρομος ειναι το 'σπασιμο' της κονσολας...το θεωρω απαραδεκτο η τιμη των παιχνιδιων να κυμαινεται σε τετοια χαλια....τωρα επι του παροντως περιμενω να """αγορασω"""το gt6 για τo PS3 μολις βγει Δεκεμβριο στα """ραφια"""
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΞΙΜΟ GT6 !!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΞΙΜΟ GT6 !!!!!!!!!!!!!!!!
για πες!!
για πι ες τρια ή πι ες τεσσερα ;;;;
εντυπωσεις;;;;
για πες!!
για πι ες τρια ή πι ες τεσσερα ;;;;
εντυπωσεις;;;;
Προς το παρων Νικο το αναλυω πιο πανω ΔΕΝ αγοραζω το 4...το κατεβασα για το PS3 και ειναι σουπερ....να το παιξω λιγο και θα πω.....
Πρωτες εντυπωσεις...καλυτερα γραφικα....νεα πιστα μεσα στην ερημο με τρελα παιχνιδια φωτος με κοντρα τον ηλιο...τα αντιπαλα αμαξια εχουν και λασπες πανω τους....full αναλυση..βεβαια αυτα για αρχη..
https://img.tapatalk.com/d/13/11/30/6equba4u.jpg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
https://img.tapatalk.com/d/13/11/30/yzyrydyt.jpg
https://img.tapatalk.com/d/13/11/30/eju4umer.jpg
:mpaks:
Το GT6 το ξεκίνησα κι εγώ σήμερα με πολύ ενθουσιασμό.
Περίμενα πολλά (περισσότερα απο το εξαιρετικό GT5) και ίσως γι'αυτό ο αρχικός μου ενθουσιασμός (απο την αναμονή προφανώς) δεν συνεχίστηκε και τόσο...
Ισως να φταίει το γεγονός οτι -ουσιαστικά- ξεκινάς απ'την αρχή.
Εντάξει, τα γραφικά είναι ακόμα καλύτερα απο του GT5, υπάρχουν περισσότερα αυτοκίνητα και πίστες αλλά μετά απο τόση προσμονή περιμένεις να εντυπωσιαστείς και αυτό δεν το έπαθα.
Είμαι φανατικός του GranTourismo και ομολογουμένως δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός αλλά αυτό που μου δείχνει να είναι το GT6 δεν με βοηθάει και πολύ στο να το εκθιάσω όπως θα ήθελα.
Ισως είναι αρχή ακόμα και δεν έχω δεί όλες του τις "αρετές".
Το θέμα είναι οτι δεν έχω πια και ελευθερο χρόνο να αφιερώσω και αν δεν βρεθεί κάπιος τόπος να μεταφέρονται τα "κερδισμένα" απο το GT5 με βλέπω απλά να το προσθέτω στην συλλογή μου και όποτε μπορώ να ασχολούμαι.
Εχεις δικιο Van.....καπως ετσι το ξεκινησα κι εγω...το θεμα ειναι οτι το GT5 ηταν κορυφαιο οποτε νοιωθουμε οτι τα ειδαμε ολα...οσο αναφορα τον χρονο,ναι ..ενα παιχνιδι δεν τερματιζετε μονο του..οποτε ΟΠΟΤΕ εχουμε χρονο να κοιταξουμε να το φχαριστιομαστε...ειναι πολυ καλο game..
με δυο λογια ομως, ξεκιναμε παλι ενα gt5, με καλυτερα γραφικα ομως ??
(δεν εχω προβλημα, ακομα γουσταρω και το 5thumb)
Nick bmwlover
03-12-13, 11:35
Κ εγω Νικολα,ακομα παλευω με το 5!!!
Αλλα παιδες,εαν το 6 ειναι σαν το 5 με ακομη πιο ωραια γραφικα,καθοτι το 5 ειναι ενα ολοκληρωμενο παιχνιδι που σε ικανοποιει πολυ απο πολλες πλευρες,τοτε απο τα λεγομενα σας καταλαβαινω οτι αξιζει να παρεις το 6 κ να μην αναγκαστεις να καταξοδευτεις για το PS4,προς το παρον τουλαχιστον...
Το παιχνίδι δεν υπάρχει για το ps4 οπως ουτε και το gta τα καλα παιχνίδια δεν εχουν βγει για ps4 ακομα
με δυο λογια ομως, ξεκιναμε παλι ενα gt5, με καλυτερα γραφικα ομως ??
(δεν εχω προβλημα, ακομα γουσταρω και το 5thumb)
Δεν ειναι μονο τα γραφικα Νικο....ειναι η "ολη υποθεση"....
υπάρχει τρελή πατέντα για το gt6. φυσικά αυτό ισχύει για όσους πατάνε το ποδαράκι τους στην πίστα που και που. για μένα είναι και ο μοναδικός λόγος που θα αγοράσω το γκε τε 6.
https://www.gtplanet.net/gps/
Θωμα τι λεει εν ολιγης γιατι ειναι μεγαλο??
εν ολίγης λέει ότι θα υπάρξει εφαρμογή η οποία θα καταγράφει την οδήγηση μας μέσα σε μια πίστα στην πραγματικότητα. οι επιλογές που θα έχει ο χρήστης είναι 2.
μία είναι να δεί τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι πως πάει πραγματικά σε μια πίστα και να συγκρίνει το πόσο αργός είναι στην πραγματικότητα, σε σχέση με όταν παίζει.
δεύτερη επιλογή είναι η δημιουργία πίστας, όπου ότι έχει καταγραφεί στην πραγματικότητα, θα μπορεί να μεταφερθεί για την δημιουργία πίστας. ο όρος πίστα δεν είναι απόλυτα δεσμευτικός, μιας και όποιος θέλει θα μπορεί να καταγράφει ακόμα και αγαπημένες του διαδρομές και έπειτα να τις οδηγήσει στην τηλεόραση του.
φοβερό πράγμα να έχεις σαν ghost car τον εαυτό σου απο μια πραγματική διαδρομή. εγώ πχ που ξέρω ακριβώς τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου μου, θα μπορούσα κάλιστα να φτιάξω ένα Μ3 Μαμα, στα ίδια κιλά, με τις ίδιες ρυθμίσεις απο στήσιμο και να δώ πόσο αργός είμαι στην πραγματικότητα.
απίστευτο module θεωρώ, όπως επίσης το γεγονός ότι αυτό το πράγμα πάει τα ηλεκτρονικά μηχανοκίνητα παιχνίδια στην επόμενη γενιά εξέλιξης...
Σαν να λες δηλαδη οτι μπορει να "γραψουμε" πχ τη διαδρομη σπιτι δουλεια, να την κανουμε "πιστα" και μετα να την οδηγαμε με οτι εχουμε στο γκραν τουρισμο;;;
ακριβώς νικόλα.
διάβασε εδώ... https://www.gtplanet.net/gt6-course-maker-gps-data/
Εχει οριο στη πίστα και εγω ήθελα να βάλω
Καμία Αθήνα Θεσσαλονίκη χαχα
fast-enough
04-12-13, 10:25
Εχει οριο στη πίστα και εγω ήθελα να βάλω
Καμία Αθήνα Θεσσαλονίκη χαχα
Έχεις δίκιο. Μιλάει για όριο 20χλμ x 20χλμ...
επιφάνεια 20Χ20 χιλιόμετρα, καλύπτει 400 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ή αλλιώς 400.000 στρέμματα. όταν η πίστα των σερρών βρίσκεται σε χωράφι 1000 στρεμμάτων.
όπως καταλαβαίνετε, η έκταση που μπορεί να καλύψει, είναι καρατεράστια...
επιφάνεια 20Χ20 χιλιόμετρα, καλύπτει 400 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ή αλλιώς 400.000 στρέμματα. όταν η πίστα των σερρών βρίσκεται σε χωράφι 1000 στρεμμάτων.
όπως καταλαβαίνετε, η έκταση που μπορεί να καλύψει, είναι καρατεράστια...
Την Εγνατία τη καλύπτει?Να το πάρουμε στο Γιωργάρα να'χει να παίζει να πιάσει και επιτέλους τα 308χλμ να ούμε :hystericalbs1::hystericalbs1:
δεν πρέπει να υπάρχει 850 στο γκραν τουρίσμο νομίζω...
Αξίζει τ πακέτο με τα αμάξια ;;;
Έχει σαφώς περισσότερα αυτοκίνητα και πιο καινούργια και πιο παλιά.
Εχει και Ζ8 !
1 κακο εχει αγορές αμάξιων κτλ με λευτα ...πληρώνω το παιχνίδι φιλε μη με χρεώνεις και μετα dlc ...
Δυσκολουτσικο τε γμτ..με γ@μησαν τα καρτ :P......εκτος κι αν γερασα:P
Nick bmwlover
05-12-13, 01:19
Δυσκολουτσικο τε γμτ..με γ@μησαν τα καρτ :P......εκτος κι αν γερασα:P
:hystericalbs1::hystericalbs1:
Kαι τωρα χρειαζομαι αμαξι και δεν εχει μεταχειρισμενα.....Φτουυυυυ
Bazil Van Sinner
05-12-13, 16:49
χααχαχα
Έχει σαφώς περισσότερα αυτοκίνητα και πιο καινούργια και πιο παλιά.
Εχει και Ζ8 !
για το 6 λες ετσι?
γιατι για το 5 βρηκα αυτο που "λεει"
https://www.gran-turismo.com/us/products/gt5/dlc/cars3/
https://img.tapatalk.com/d/13/12/13/epunesev.jpg
Nick bmwlover
13-12-13, 12:35
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/12/epunesev-1.jpg
Wow!!!Ιαγουαρος ειναι;;;
Nαι.....χρωματακι ομως ε???
Nick bmwlover
13-12-13, 14:27
Nαι.....χρωματακι ομως ε???
thumbthumb
to agorasa kai go to gt 6 . 88 europoula to eixan edo oi kleftes alla ti na peis . na doume na broume ligo xrono tora na to xekleidosoume
88?????????????????
nai kai go etsi antedrasa ,malon mou piasane kai to kolo ligo alla den g...mei .molis pira ena m4 kai arxisa siga siga
Εγώ λέω να κυλησω στο wow πάλι για το 2014...
Ετοιμάζεται ήδη GT7 για το PS4, μαθαίνω οτι το GT6 δεν θα παίξει στο PS4 ούτε με patch.
To GT7 θα είναι φτιαγμένο πάνω στις προδιαγραφές του PS4 ... (Virtual reality που λένε)
Το Μ4 ειναι στην 1.01 εκδοση....Παρτε κι ενα βιντεακι για 50.000.000 credits
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EMp2UxAQ0Pk
Το Μ4 ειναι στην 1.01 εκδοση....Παρτε κι ενα βιντεακι για 50.000.000 credits
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EMp2UxAQ0Pk
Ωραίος !!!
αρχιζει και μ'αρεσει το 6....
ερωτησεις:
1) υπαρχουνε πιο πολλα και καινουρια αυτοκινητα διαθεσιμα σε σχεση με το 5 ??
2) ο χειρισμος και η συμπεριφορα των αυτοκινητων, το gameplay στην ουσια, μπορουμε να πουμε οτι ειναι ιδιο με το 5, ή εχει αλλαξει ?
και πως ??
:thanks:
:original:
1.Με μια γρηγορη ματια και τα λεγομενα της SONY ναι..ειναι περισσοτερα
2.Χμμ..εδω εχουμε θεμα....ενω ξεκινησα και ειπα ναι ειναι καλυτερος ο χειρισμος ,μολις αλλαζα πιστα κατι δε μου αρεσε...ισως να ηταν θεμα στησιματος αυτοκινητου...σε καθε περιπτωση η εξομοιωση ειναι απιστευτα καλη....γνωμη μου ενα μικρο κλικ πανω σπο το gt5..
Υπ'οψιν δεν το αναβαθμισα ακομα σε v1.01 που υποτιθετε φτιαχνουν πολλα συγκριτικα παντα με την v 1.0....
Εγώ λέω να κυλησω στο wow πάλι για το 2014...
και γω περιμενω με αγωνια να παραλαβω το Red Dead Redemption,
που θα μας πει ο pilot αν αξιζει...
:D
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/12/RedDeadRedemptionworld-1.jpg
ελπίζω να πείρες την έκδοση με τα 2 σενάρια! και αυτό με τα ζόμπι δηλαδή.
σου είπα, κατά την γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ! μου αρέσουν όμως και τα γουέστερν ε? αλλά ούτως η άλλως δεν νομίζω να σε απογοητεύσει! thumb
σου είπα, κατά την γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ! μου αρέσουν όμως και τα γουέστερν ε? αλλά ούτως η άλλως δεν νομίζω να σε απογοητεύσει! thumb
:think:
:ranting2:
ειχα παραγγειλει το game of the year edition, που βλεπω τωρα οτι περιλαμβανει τα "ζομπι", και με ειδοποιησανε μετα απο 6 μερες οτι δεν το εχουνε διαθεσιμο, και αγνωστο το πότε...
απο την τσατιλα μπηκα κατευθειαν και το βρηκα το απλο σε καλη τιμη στο gameseek που το ξερω σαν "καταστημα" και το παραγγειλα αμεσως....
δεν πειραζει, μπορεις να το ''κατεβασεις'' νομιζω.
H να το """"""αγορασεις""""" :P
Εκανε κανεις το ""κλεψιμο""για credits????
Εκανε κανεις το ""κλεψιμο""για credits????
Σε μενα δε πετυχε μονο το αναβαθμισα σε v1.01 και μετα σε ν1.02
Στην 1.2 σιγουρα το φτιαξανε...αλλα στην εναλλαγη 1.0 με 1.1 το εκανα και γεμισα ferrari να πουλαω....μπολικα φρανγκα...:P
mitsos_chania
02-01-14, 12:11
Τα μεταχειρισμενα στο GT6 που ειναι?
Sent from my iPad mini using Tapatalk (https://tapatalk.com/m?id=1)
:think:
:ranting2:
ειχα παραγγειλει το game of the year edition, που βλεπω τωρα οτι περιλαμβανει τα "ζομπι", και με ειδοποιησανε μετα απο 6 μερες οτι δεν το εχουνε διαθεσιμο, και αγνωστο το πότε...
απο την τσατιλα μπηκα κατευθειαν και το βρηκα το απλο σε καλη τιμη στο gameseek που το ξερω σαν "καταστημα" και το παραγγειλα αμεσως....
εν τελει βλεπω δυο επιλογες στο single player:
Red Dead Redemption
Undead Nightmare
:hyper:
Ξεκιναω...
ξεκίνα απο το κανονικό πρώτα...καλό κάψιμο!! :warriorsmiley:
Ξεκινησα ολα τα UNCHARTED...αναποδα ομως..το 3 και το 2 το τερματισα ηδη..κατεβαζω και το 1....τι με επιασε ρε π@στη μου...
εν τελει βλεπω δυο επιλογες στο single player:
Red Dead Redemption
Undead Nightmare
:hyper:
Ξεκιναω...
any news? η απλά χάθηκες στο West Elizabeth?? :whistle:
any news? η απλά χάθηκες στο West Elizabeth?? :whistle:
:th_Laie_67-1:
μπααα, εδω γυρω απο τη φαρμα του Heanigen (ξερω γω πως τον λενε) στο κυνηγι ημουνα,
εχει καλα λεφτα !!
μετα δεν αντεξα και εβαλα και μερικα cheats....
θα σταματησω τα τσητς ομως, να προχωρησω κανονικα.
καλο ειναι, πολυ καλο !
τελικα και ο χειρισμος στη "μαχη" κλπ, μια χαρα ειναι.
το undead ειναι DLC, αλλα κατσε να προχωρησω το κανονικο και βλεπουμε.
McFarlane's Range στο Henigan's Stead..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
η Bonie σε αγαπάει να ξες!! χαχαχαχα...
McFarlane's Range στο Henigan's Stead..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
η Bonie σε αγαπάει να ξες!! χαχαχαχα...
εξαφανιστηκε και εχω μεινει να κυνηγαω μπεκατσες και ελαφια !!
:hystericalbs1:
υπάρχει τρελή πατέντα για το gt6. φυσικά αυτό ισχύει για όσους πατάνε το ποδαράκι τους στην πίστα που και που. για μένα είναι και ο μοναδικός λόγος που θα αγοράσω το γκε τε 6.
https://www.gtplanet.net/gps/
Θωμά προφανώς σε αυτό αναφέρεσαι:
https://www.gamespot.com/videos/gran-turismo-6-gps-visualizer/2300-6416247/
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται εκτός και αν δεν το έχουν "ανοίξει" ακόμα για το κοινό.
Πάντως δείχνει εντυπωσίακό.
tha kanoume kamia mazoxi gto gt6 ?
Θωμά προφανώς σε αυτό αναφέρεσαι:
https://www.gamespot.com/videos/gran-turismo-6-gps-visualizer/2300-6416247/
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται εκτός και αν δεν το έχουν "ανοίξει" ακόμα για το κοινό.
Πάντως δείχνει εντυπωσίακό.
Σε σχετική αναζήτηση βρήκα αυτό στο επίσημο site (σε USA mode) του παιχνιδιού:
...Additionally, in another update we will add the possibility to generate a track by capturing the GPS coordinate data of a mobile app while you are driving that course. This GPS-generated tracks will be available in the game as playable content...όπως και αυτό:
GPS Visualiser: In a future update, we will add the GPS Visualiser. This is a feature that allows you to import Controller Area Network (CAN), used to regulate automobile systems, and GPS coordinate data from a real life car into Gran Turismo 6, and visualise the data as a replay in the game. The feature is planned to be compatible with the Toyota Motor CorporationΆs CAN-Gateway ECU.
tha kanoume kamia mazoxi gto gt6 ?
why not ?
ego ta exo xanapei stahera ATHA--gr to onoma , tous kano add olous
Tsakirakos
18-04-14, 11:07
επειδη δεν εχω ιδεα... ποια η διαφορα slim με super slim? superslim 12gb μου κανει για να παιζω παιχνιδια; για πειτε παρακαλω...
Bazil Van Sinner
18-04-14, 11:11
Στέφανε,δεν ξέρω τεχνικά να στο εξηγήσω,αλλά στο συγκεκριμένο παίζει ροό το μέγεθος!
Άμα είναι τζάμπα ότι και να είναι τσίμπα το,άμα είναι με λ7 πάρε το χονδρό!
Tsakirakos
18-04-14, 11:13
τζαμπα δεν βρισκεις τιποτα Βασιλη σ'αυτη τη ζωη... για αγορα παω! να κοιταξω μεταχειρισμενο ή δεν αξιζει; εχει καποια με 150¤ και δωρο δυο χειριστηρια και αρκετα παιχνιδια
Bazil Van Sinner
18-04-14, 11:23
τζαμπα δεν βρισκεις τιποτα Βασιλη σ'αυτη τη ζωη... για αγορα παω! να κοιταξω μεταχειρισμενο ή δεν αξιζει; εχει καποια με 150¤ και δωρο δυο χειριστηρια και αρκετα παιχνιδια
Για μένα αξίζει,είναι πολύ καλο μηχάνημα και κάνει αρκετε δουλειές!
εγω έχω το 320 απο τότε που βγήκε και δέν έχει πάθει τπτ.
https://i891.photobucket.com/albums/ac111/tsikantelisd/ps3_zpsfc04fc64.gif (https://s891.photobucket.com/user/tsikantelisd/media/ps3_zpsfc04fc64.gif.html)
αυτο χρειαζεσαι εσυ, ειναι το δευτερο της σειρας 3 !! το πρωτο ηταν τεραστιο με κουμπια touch τα οποια χαλουσαν. αυτο που βλεπεις τωρα ειναι το πρωτο slim με χωρητικοτητα 320gb και μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω. το super slim που λες δεν το ξερω αλλα με 12 gb δεν μου πολυγεμιζει το ματι.. ψωφιμι μοιαζει
και εγω εχω το "δευτερης γενιας" το σλιμ 320Gb, το ειχα πετυχει απο Πλαισιο στα 249e με gt5 και god of war 3 και 1 χειριστηριο.
το τελευταιας γενιας σουπερ σλιμ προφανως ειναι τωρα αυτο με τα "λιγα" gb.
εγω θα ελεγα Στεφανε, εφοσον τα χαρακτηριστικα του ειναι ιδια, εκτος απο τη χωρητικοτητα, χτυπα το.
απο οτι εχω καταλαβει, μονο αν κατεβαζεις/αγοραζεις παιχνιδια απο το PS net θα σου χρειαστει η χωρητικοτητα. ισως αν του φορτωνεις και φωτος κλπ.
αλλιως αν το θες μονο για να παιζεις τα παιχνιδια, δε νομιζω να σου χρειαστει ο σκληρος ο μεγαλος.
με επιφυλαξη γιατι δεν το εχω ψαξει !
#Φιλε Τσακιρακο Mε την καμμια μη παρεις το 12gb....ενα καινουργιο παιχνιδι μπορει να εχει και 8gb install....βαλτα κατω και μετρα....:)
Edit:Αν θες τη γνωμη μου παρε μεταχειρισμενο ψαξτο πρωτα φυσικα...και ενα τσιπαρισμα και εισαι οκ.....αν εισαι Θεσσαλονικη περνα να δεις διαφορες μεταξυ σπασμενου και οχι...
Σταλθηκε απ'τον Οpto
πλακα πλακα τι παιζει με τα σπασμενα ?? ξεχναμε το online game μετα ηυπαρχει τροπος να το παρακαμψουμε και αυτο ??
Επειδη εμπαξα PS4 μολις επιστρεψω τη Κυριακη θα κανω μια λιστα με PS3 παιχνιδια original προς πωληση, και μαλλον και το PS3. Οποιος θελει στελνει πμ thumb
πλακα πλακα τι παιζει με τα σπασμενα ?? ξεχναμε το online game μετα ηυπαρχει τροπος να το παρακαμψουμε και αυτο ??
Παιζει τα παντα....απλα μπορει να φας μπαν στο ονλαιν...το θεμα ειναι οτι ενα καλο παιχνιδι κοστιζει 60ε...κι εγω εχω ενα δισκο 1Tb γεματο παιχνιδια...λογαριασε ποσο θα ηθελα να τα αγορασω... δε ξερω τι να πρωτοπαιξω....συγκρινετε με το ονλαιν που σε τελικη το βαρεθηκα σε 1 μηνα???
Σταλθηκε απ'τον Οpto
Επειδη εμπαξα PS4 μολις επιστρεψω τη Κυριακη θα κανω μια λιστα με PS3 παιχνιδια original προς πωληση, και μαλλον και το PS3. Οποιος θελει στελνει πμ thumb
για ριξε τιτλους και τιμες με ενα πμ να εχω τον νου μου... οσο για το ps4 καλο εχει πολλες διαφορες με το 3 ? το εχω στα σχεδια μου σε κανα χρονο αφου περασουν οι μπορες με την πρωτη κονσολα και κυκλοφορησει η δευτερη που δεν ειναι τοσο πειραματικη..
Παιζει τα παντα....απλα μπορει να φας μπαν στο ονλαιν...το θεμα ειναι οτι ενα καλο παιχνιδι κοστιζει 60ε...κι εγω εχω ενα δισκο 1Tb γεματο παιχνιδια...λογαριασε ποσο θα ηθελα να τα αγορασω... δε ξερω τι να πρωτοπαιξω....συγκρινετε με το ονλαιν που σε τελικη το βαρεθηκα σε 1 μηνα???
Σταλθηκε απ'τον Οpto
μπορω οταν θελω πχ να παιξω το moto gp να το παιζω με γνησιο παιχνιδι online? δηλαδη να επιλεγω πως θα παιξει η κονσολα? γιατι αμα παιζω παιχνιδια που δεν εχουν online οκ, αλλα αμα θελω να κοντραριστω με κανεναν φιλο τι γινεται ? επισης κατι ειχε ειπωθει περι αξιοπιστιας, τι παιζει ? και τελος πως γινεται το ''σπασιμο'' ? σορρυ αν σε κουραζω απλα ζυγιζω υπερ και κατα..
μπορω οταν θελω πχ να παιξω το moto gp να το παιζω με γνησιο παιχνιδι online? δηλαδη να επιλεγω πως θα παιξει η κονσολα? γιατι αμα παιζω παιχνιδια που δεν εχουν online οκ, αλλα αμα θελω να κοντραριστω με κανεναν φιλο τι γινεται ? επισης κατι ειχε ειπωθει περι αξιοπιστιας, τι παιζει ? και τελος πως γινεται το ''σπασιμο'' ? σορρυ αν σε κουραζω απλα ζυγιζω υπερ και κατα..
Κοιτα ....μπορεις να παιξεις τα παντα αλλα αν σε "μυριστει"ο σερβερ θα φας μπαν...το θεμα ειναι αυτο που ειπα πριν επειδη δεν γινετε 2 καρπουζια σε μια μασχαλη..εγω τα εβαλα στη ζυγαρια και ειπα.. τσιπ και ΑΠΕΙΡΑ ΤΖΑΜΠΑ παιχνιδια απο τη μια μερια,η ατσιπαριστο και 3-4 online και οποτε βγει κανα καλο game να χαλαλιζω κανα 60αρι ευρω....και κατεληξα στο πρωτο....
Τωρα οσο αναφορα το σπασιμο ειναι πολυ απλο...ενα firmware που το περνας σε 3 λεπτα,αρκει να το υποστηριζει η κονσολα σου
Edit:Το συγκεκριμενο play το εχω πανω απο χρονο σπασμενο ΚΑΝΕΝΑ προβλημα....δουλευει ρολοι...ποτε δεν ζεσταθηκε κτλ....
Σταλθηκε απ'τον Οpto
Κοιτα ....μπορεις να παιξεις τα παντα αλλα αν σε "μυριστει"ο σερβερ θα φας μπαν...το θεμα ειναι αυτο που ειπα πριν επειδη δεν γινετε 2 καρπουζια σε μια μασχαλη..εγω τα εβαλα στη ζυγαρια και ειπα.. τσιπ και ΑΠΕΙΡΑ ΤΖΑΜΠΑ παιχνιδια απο τη μια μερια,η ατσιπαριστο και 3-4 online και οποτε βγει κανα καλο game να χαλαλιζω κανα 60αρι ευρω....και κατεληξα στο πρωτο....
Τωρα οσο αναφορα το σπασιμο ειναι πολυ απλο...ενα firmware που το περνας σε 3 λεπτα,αρκει να το υποστηριζει η κονσολα σου
Edit:Το συγκεκριμενο play το εχω πανω απο χρονο σπασμενο ΚΑΝΕΝΑ προβλημα....δουλευει ρολοι...ποτε δεν ζεσταθηκε κτλ....
Σταλθηκε απ'τον Οpto
επομενως αφου το ''σπασω'' και μετα μπορω να παιζω κατεβασμενα παιχνιδια κανονικα, αλλα εαν αγορασω και ενα γνησιο το παιζω επισης και online εαν θελω ? εσυ γνωριζεις πως σπαει το ps3? απο θεσσαλονικη εισαι? ρωταω επειδη μυριζομαι αγγαρεια .. :grin:
Ετσι ακριβως....
Ναι γνωριζω τον τροπο για να βαλουμε custom firmware ...ναι απο Θεσσαλονικη ειμαι ...απλα καλυτερα να σου δωσω τηλ να μιλησεις με ατομο που ασχολειται ΜΟΝΟ με play.....μη γινει τιποτα και με κυνηγας με το πενβε σου :)
Σταλθηκε απ'τον Οpto
Ετσι ακριβως....
Ναι γνωριζω τον τροπο για να βαλουμε custom firmware ...ναι απο Θεσσαλονικη ειμαι ...απλα καλυτερα να σου δωσω τηλ να μιλησεις με ατομο που ασχολειται ΜΟΝΟ με play.....μη γινει τιποτα και με κυνηγας με το πενβε σου :)
Σταλθηκε απ'τον Οpto
αμα θελεις στειλε μου το τηλεφωνο του παιδιου με ενα πμ να επικοινωνησω απο βδομαδα. και να σε κυνηγησω με το πενβε που να σε πιασω, αφου ειναι ψοφιο.. :th_Laie_67-1:
Πες μου τη γνώμη σου αν άξιζε η μετάβαση απο το 3 στο 4 γιατί προσωπικά,πιστεύω πως ναι μεν εχει κάποιες πιο προχωρημένης λειτουργείες αλλα δεν αξιζει το κόπο.
Για να μη μιλήσω για το playstation plus που είναι μεγάλη μούφα .
katsaraios
30-04-14, 23:19
Φανη τι παιχνιδια εχεις για πουλημα??
Δεν ξερω δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. Εχει σουπερ γραφικα σε σχεση με το 3 και πολυ πιο βολικο χειριστηριο. Αρκετα προχωρημενα features. Εχει πολλα αρνητικα ομως. Δεν υποστηριζει ακομα DLNA (δεν παιζει το "PS3 Media Server" δηλαδη για stream ταινιων απο το PC), καθε χειριστηριο εχει 70¤ (οσο θυμαμαι ποσες φορες πεταξα του 3 απο τα νευρα μου) καμερα αλλα 60¤, και δεν παιζει τιποτα απο τα οργανα του 3. Ξεχαστε guitar hero, dj hero κλπ. Μονο τα ακουστικα ειναι συμβατα. Οποτε κιθαρα, μικροφωνο, ντραμς, μικτης, buzzers δεν παιζουν και τα εχω να τα κοιταω.
Επειδη φετος τελειωνει ο αδερφος μου και θα επιστρεψει (εχει και αυτος PS3) σκεφτομαι να πουλησω το δικο μου PS3 και να κρατησουμε το δικο του για παιχνιδια τυπου buzz, guitar/dj hero κλπ. Για αυτο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τα παιχνιδια που θελω να δωσω, μερικα που ειχα στη λιστα σκεφτομαι να τα κρατησω γιατι θα αγορασω την αναβαθμιση για 4.
Επισης εχω το γνωστο τελικα προβλημα με τον ηχο. Για καποιο λογο το HDMI του PS4 μπερδευει την TV και αν δεν το ανοιξω (ή δεν τραβηξω το HDMI) δεν εχω ηχο στη τηλεοραση, Nova κλπ. Λενε πως θα διορθωθει με firmware που ΘΑ βγει.
Το PS4 στα 400¤ ειναι καλη αγορα, αν καποιος πουλησει συντομα το PS3 του. Αν περιμενει 1-2 χρονια θα εχει πατωσει τοσο πολυ η τιμη του 3 που δεν θα αξιζει το κοπο.
Λενε πως μετα το καλοκαιρι η εταιρια που εβγαζε τα καθε λογης Hero θα ξαναξεκινησει (βαρεσε κανονι αφου σε ενα χειμωνα τα εβγαλε ολα και δεν ειχαν κατι αλλο να βγαλουν) τιτλους για το 4. Επισης η Sony ειπε πως σε επομενο update θα υποστηριζει DLNA αφου δεν τους βγηκε το αντιπειρατικο τρικ. Αν γινει αυτο θα πουλησουμε και τα 2 PS3 αφου δεν θα χρειαζονται.
https://www.e-shop.gr/gran-turismo-6-p-PS3.01117
Ελα στα crazy sundays στα 20 ευρω !
https://www.e-shop.gr/images/PS3/BIG/PS3.01117.jpg
παραγγέλθηκε!! Ευχαριστώ Νίκο!! :thumbsup:
Leonidas_E39
23-11-14, 12:20
Το παρηγγειλα και εγω Νοκο Ευχαριστουμε!!!!!!!
Μεχρι σημερα νομιζω ουτε εξω ειχα δει τοσο χαμηλη τιμη.
Καποια προηγουμενη κυριακη το πηρα εγω στα 23. Καθυστερησε καμμια βδομαδα αλλα τελικα ηρθε.
Λοιπον αντε να παιξει και κανα ονλαιν. Εχει δυο τρια καινουρια πιστακια.
Δεν ξερω δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. Εχει σουπερ γραφικα σε σχεση με το 3 και πολυ πιο βολικο χειριστηριο. Αρκετα προχωρημενα features. Εχει πολλα αρνητικα ομως. Δεν υποστηριζει ακομα DLNA (δεν παιζει το "PS3 Media Server" δηλαδη για stream ταινιων απο το PC), καθε χειριστηριο εχει 70¤ (οσο θυμαμαι ποσες φορες πεταξα του 3 απο τα νευρα μου) καμερα αλλα 60¤, και δεν παιζει τιποτα απο τα οργανα του 3. Ξεχαστε guitar hero, dj hero κλπ. Μονο τα ακουστικα ειναι συμβατα. Οποτε κιθαρα, μικροφωνο, ντραμς, μικτης, buzzers δεν παιζουν και τα εχω να τα κοιταω.
Επειδη φετος τελειωνει ο αδερφος μου και θα επιστρεψει (εχει και αυτος PS3) σκεφτομαι να πουλησω το δικο μου PS3 και να κρατησουμε το δικο του για παιχνιδια τυπου buzz, guitar/dj hero κλπ. Για αυτο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με τα παιχνιδια που θελω να δωσω, μερικα που ειχα στη λιστα σκεφτομαι να τα κρατησω γιατι θα αγορασω την αναβαθμιση για 4.
Επισης εχω το γνωστο τελικα προβλημα με τον ηχο. Για καποιο λογο το HDMI του PS4 μπερδευει την TV και αν δεν το ανοιξω (ή δεν τραβηξω το HDMI) δεν εχω ηχο στη τηλεοραση, Nova κλπ. Λενε πως θα διορθωθει με firmware που ΘΑ βγει.
Το PS4 στα 400¤ ειναι καλη αγορα, αν καποιος πουλησει συντομα το PS3 του. Αν περιμενει 1-2 χρονια θα εχει πατωσει τοσο πολυ η τιμη του 3 που δεν θα αξιζει το κοπο.
Λενε πως μετα το καλοκαιρι η εταιρια που εβγαζε τα καθε λογης Hero θα ξαναξεκινησει (βαρεσε κανονι αφου σε ενα χειμωνα τα εβγαλε ολα και δεν ειχαν κατι αλλο να βγαλουν) τιτλους για το 4. Επισης η Sony ειπε πως σε επομενο update θα υποστηριζει DLNA αφου δεν τους βγηκε το αντιπειρατικο τρικ. Αν γινει αυτο θα πουλησουμε και τα 2 PS3 αφου δεν θα χρειαζονται.
Άλλο ένα θέμα βασικό σε σχέση με το 3 είναι πως στο 4για να παίξεις διαδικτυακά πρέπει να πληρώσεις :thumbsdown:
Καλύτερα το 3 για μένα ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή .
Μεχρι σημερα νομιζω ουτε εξω ειχα δει τοσο χαμηλη τιμη.
Καποια προηγουμενη κυριακη το πηρα εγω στα 23. Καθυστερησε καμμια βδομαδα αλλα τελικα ηρθε.
Λοιπον αντε να παιξει και κανα ονλαιν. Εχει δυο τρια καινουρια πιστακια.
έτσι έτσι..σκουριάσαμε!! :drive:
το πηρα κι εγω.
το εβαλα χθες μολις τελειωσε το μπρουσκο, γιατι αν δεν τελειωσει στο σπιτι δεν γινεται το παραμικρο... και ουτε υπαρχει περιπτωση να πειραξει κανεις την τηλεοραση, η γυναικα και η κορη μου θα τον φανε.
Το εβαλα λοιπον περιπου στις 8 το βραδυ και ξεκινησε να κανει up date. Στις 6 το πρωι εφυγα για δουλεια και δεν ειχε τελειωσει, στις 8 και πριν φυγει η κορη μου για το σχολειο μου τηλεφωνησε οτι ολοκληρωθηκε,
12 ωριτσες...
το πηρα κι εγω.
το εβαλα χθες μολις τελειωσε το μπρουσκο, γιατι αν δεν τελειωσει στο σπιτι δεν γινεται το παραμικρο... και ουτε υπαρχει περιπτωση να πειραξει κανεις την τηλεοραση, η γυναικα και η κορη μου θα τον φανε.
Το εβαλα λοιπον περιπου στις 8 το βραδυ και ξεκινησε να κανει up date. Στις 6 το πρωι εφυγα για δουλεια και δεν ειχε τελειωσει, στις 8 και πριν φυγει η κορη μου για το σχολειο μου τηλεφωνησε οτι ολοκληρωθηκε,
12 ωριτσες...
Με τί γραμμή κατεβάζεις;
Με τί γραμμή κατεβάζεις;
χαχα αυτο και αν ειναι μεγα ερωτημα!!!
πληρωνω εως 24 αλλα ποτε δεν εχω δει πανω απο 6 και μαλιστα πριν μερικες μερες ειχα στα 4 και το θεωρησαν βλαβη και υποτιθεται οτι το εφτιαξαν, ασε που υποτιθεται οτι ειμαι σε gaming profile το fast pack.
Οπως και να εχει επειδη εχω εμπειρια απο "κατεβασματα" τα αρχεια στο ps3 δεν ηταν και τοσο τραγικα μεγαλα για να χρειαστουν 12 ωρες...
μόλις παρέλαβα το GT6...για να δούμε! :drive:
Fast path Γιαννη! Ote εχεις?
Τις τελευταιες μερες εχουν ΟΛΟΙ παραπονα για τις 24αρες τους. Και εντελως τυχαια βγηκαν ολοι οι τηλε-υπαλληλοι του ΟΤΕ να προωθησουν τις 50αρες VDSL που κλειδωνουν ακριβως. Ενω στις ADSL ηταν οντως "εως" αλλα οχι να πληρωνω 24αρα για να πιανω 8 οταν επιανα 19 !
Φανη ειναι αναλογα την περιοχη. Μια γνωστη μου στο περιστερι εχεi VDSL επειδη εχει otetv. Ολη την ωρα τις κολλαει και δεν μπορει να πιασει παραπανω απο 12.
Leonidas_E39
27-11-14, 21:28
Παρέλαβα και εγώ σήμερα!!!!!!!!!
Φανη ειναι αναλογα την περιοχη. Μια γνωστη μου στο περιστερι εχεi VDSL επειδη εχει otetv. Ολη την ωρα τις κολλαει και δεν μπορει να πιασει παραπανω απο 12.
Ειμαι 2 τετραγωνα απο το DSLAM. Πριν αρχισουν τα τηλεφωνα ειχα 18-19-20 αναλογα τα κεφια. Τωρα με το ζορι 8!
Μηπως ειναι μακρια? Αν και νομιζω πως η V ειναι απο τα καφαο. Μηπως εχει χαλια χαλκο σπιτι?
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/11/5E1EAEA30D3BA9BA9BAEA7BBF6815BC3-1.jpg
Fast path Γιαννη! Ote εχεις?
Τις τελευταιες μερες εχουν ΟΛΟΙ παραπονα για τις 24αρες τους. Και εντελως τυχαια βγηκαν ολοι οι τηλε-υπαλληλοι του ΟΤΕ να προωθησουν τις 50αρες VDSL που κλειδωνουν ακριβως. Ενω στις ADSL ηταν οντως "εως" αλλα οχι να πληρωνω 24αρα για να πιανω 8 οταν επιανα 19 !
ετσι ακριβως μολις εφτιαχναν υποτιθεται με καινουργια παραμετροποιηση την ταχυτητα μετα απο λιγο καλουσε καποιος αλλος για να πουλησει την vdsl
χαχαχαχα
ετσι ακριβως μολις εφτιαχναν υποτιθεται με καινουργια παραμετροποιηση την ταχυτητα μετα απο λιγο καλουσε καποιος αλλος για να πουλησει την vdsl
χαχαχαχα
Ας περιμενουμε να βγει η χρονια για να κλεισουν οι πωλησεις τους. Αν συνεχιστει κι αργοτερα αυτο, θα γινει μεγαλος χαμος. Ηδη μαζευονται σε αρκετα τεχνολογικα forum.
το έχω κάνα 4μηνο 5μηνο, δεν θυμάμαι. ακόμα δεν το έχω παίξει, αλλά βλέπω ότι η ομάδα οργανώθηκε.
:D:D:D :warriorsmiley:
ρε σεις, αυτό έχει και οδήγηση στο Φεγγάρι σε αναπαράσταση των αποστολών Apollo!! :thumbsup: :thumbsup:
:D:D:D :warriorsmiley:
ρε σεις, αυτό έχει και οδήγηση στο Φεγγάρι σε αναπαράσταση των αποστολών Apollo!! :thumbsup: :thumbsup:
Για δοκίμασε να στρίψεις "με όσα..." εκεί
Έχει πολύ πλάκα.
Γιώργο να αγοράσεις το ... Audi S1 Quattro (το κοντό, το αγωνιστικό)
Τα σπάει !!!
(Μην βαράτε)
Μέχρι εκεί έπαιξα. Στο διαστημα.
Κάτσε να βάλω για ενημερωσεις.
Leonidas_E39
02-12-14, 17:54
Και εγώ μόλις το ανοιξα για ενημερώσεις Θωμα θα αργησει απο οτι ειπαν τα παιδιά!!!
Αντε προχωρατε....(ο... προχωρημενος :facepalm:)
Εχει και το online κατι καινουρια. Ανοιγεις και κλαμπ αμα θες.
Κλεινεις ημερ/νιες με events. Αγωνες, συναντηση ή ντρακστερ/κοντρες, οτι θες.
Αποψε το κλαμπ "Greek Petrolheads" εχει πρωτη δοκιμαστικη "συναντηση"...
:whistle:
ε και εγω γυρω στο 15% ειμαι..καλο ειναι, εχει αρκετα εξτρα αν και προσωπικα θα το επαιρνα και μονο για το φεγγαρι!! thumb
4 φορές πρόβλημα στην εγκατάσταση μου έχει βγάλει το γκαμηδι...
γιατι ετσι ρε Τομυ?
παντως τα RS της Ρενο σπερνουν!! Και εχει και μια καινουργια πιστα σε βουνο(ασφαλτο, δεν θυμαμαι το ονομα) που ειναι ολα τα λεφτα!! Τραινακι του τρομου!!
γιατι ετσι ρε Τομυ?
παντως τα RS της Ρενο σπερνουν!! Και εχει και μια καινουργια πιστα σε βουνο(ασφαλτο, δεν θυμαμαι το ονομα) που ειναι ολα τα λεφτα!! Τραινακι του τρομου!!
materhorn κατι τετοιο.
κανεις κατι εκτοξευσεις εκει...!!!
λοιπον εκει ειναι ενα παραπονο μου.
η ελλειψη "free-roaming", να μπορεις να πας ΟΠΟΥ θες, και η ελλειψη παλι ζημιων οπτικων στο αμαξι...
Leonidas_E39
03-12-14, 23:04
Και εμενα δυο φορες εκοψε την αναβαθμιση
materhorn κατι τετοιο.
κανεις κατι εκτοξευσεις εκει...!!!
λοιπον εκει ειναι ενα παραπονο μου.
η ελλειψη "free-roaming", να μπορεις να πας ΟΠΟΥ θες, και η ελλειψη παλι ζημιων οπτικων στο αμαξι...
Οντως! Αν ηταν ετσι θα γυρνουσα ολο το φεγγαρι!! χαχαχαχαχ..
Ναι αυτη ειναι η πιστα!! Φοβερη!
Για δοκίμασε να στρίψεις "με όσα..." εκεί
Έχει πολύ πλάκα.
Γιώργο να αγοράσεις το ... Audi S1 Quattro (το κοντό, το αγωνιστικό)
Τα σπάει !!!
(Μην βαράτε)
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Ο ηχος του S1 ελεϊνος, καμμια σχεση με την πραγματικοτητα. (πολυ...φορμουλισιος)
:thumbsdown: Κριμα...
Γενικως διαπιστωνω (οχι τωρα μονο) οτι μονο με "μαμα" εξατμιση, θυμιζουνε συνηθως τα αυτοκινητα σε ηχο τα πραγματικα.
Σε οτιδηποτε σχεδον βαλεις stage 3 εξατμιση, θυμιζει πιο πολυ..."φορμουλα".
Ενα σοβαρο (για μενα) φαουλ αυτο. Πλεον στην 6η εκδοση...
Εμένα δεν λέει να κάνει την εγκατάσταση με τπτ. Δεν ξέρω τι φταίει. Πάνω από 20 φορές το έβαλα, σε όλες το ίδιο μήνυμα.
Leonidas_E39
13-12-14, 22:48
Το ίδιο και σε εμένα Θωμά θα σβήσω αύριο οτι έχει κανει εγκατάσταση και θα το βάλω απο την αρχή να κανει τα update.
Εμένα δεν λέει να κάνει την εγκατάσταση με τπτ. Δεν ξέρω τι φταίει. Πάνω από 20 φορές το έβαλα, σε όλες το ίδιο μήνυμα.
τι σου γραφει ?
Το ίδιο και σε εμένα Θωμά θα σβήσω αύριο οτι έχει κανει εγκατάσταση και θα το βάλω απο την αρχή να κανει τα update.
μου φαινεται ειχα διαβασει σε κανα πλεηστεσιο-φορουμ οτι ειχανε πολλοι θεματα με καποιο περασμενο update. δεν εδωσα βαση ομως μιας και το δικο μου ειχε κανει κανονικα. νομιζω οταν το πηρα εγω πηγε κατευθειαν στην 1.15 ??
τεσπα ισως ειναι το ιδιο θεμα παλι...
πολλα glitches το 6...
Ερωτηση για οποιον γνωριζει...
Αν παρω ενα game για pc και συνδεσω πανω τα χειριστιρια απο το ps3 θα παιξει?Ξερω οτι συνδεονται με ενα προγραματακι.Λογικα το παιχνιδι που θα τρεχει θα πρεπει να ειναι για pc.Σωστα?
Αν καταλαβα καλα αυτο ΝΑΙ γινοταν παλαιοτερα και το ειχα κανει.Απλα δεν συνεργαζοταν με ολα τα παιχνιδια και ηθελε το προγραμματακι που λες
Opto
Αν καταλαβα καλα αυτο ΝΑΙ γινοταν παλαιοτερα και το ειχα κανει.Απλα δεν συνεργαζοταν με ολα τα παιχνιδια και ηθελε το προγραμματακι που λες
Opto
Επαιξα PES στο ps3 του μικρου και κολλησα.Αλλα δεν του πολυαρεσει και παιζει αλλα παιχνιδια.Αφου εχω περισευαμενα χειριστιρια λεω να το εκμεταλευτω.
Leonidas_E39
10-10-15, 19:31
Εδω και ενα δυωρο αναβαθμιζεται κανονια το GT6 κανονικα θα εχει κολλησει αν ειχε προβλημα!!!!!!
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
μπειτε σε κανενα gtplanet να φορτωσετε τις Σερρες στις πιστες !!
και διαφορες αλλες επισης που εχουνε φτιαξει με το νεο track path editor κολπο με android.
:thumbsup:
Το έχουμε κάνει ήδη! Χαχαχαχαχα
μπειτε σε κανενα gtplanet να φορτωσετε τις Σερρες στις πιστες !!
και διαφορες αλλες επισης που εχουνε φτιαξει με το νεο track path editor κολπο με android.
:thumbsup:
Το έχουμε κάνει ήδη! Χαχαχαχαχα
Δώστε και καμιά πιο συγκεκριμένη info
Νταξ. Τα νεύρα μου έχουν σπάσει. Το έχω κάνει απεγκατάσταση 3 φορές και μου βγάζει συνέχεια σφάλμα στην ενημέρωση.
Τι να φταίει άραγε?
Το παιχνίδι τρέχει κανονικά αν δεν συνδεθώ, αλλά μόλις συνδεθώ και πάω να του κάνω ενημέρωση απο καποιο σημείο και μετα μου βγάζει error.
Αυτο το πρόβλημα το είχε εξαρχής.μουσιαστικα δεν το έχω παίξει ποτέ online.
Δώστε και καμιά πιο συγκεκριμένη info
Χρειάζεται το application GT6 Track Path Editor το οποίο ακόμα δεν το βλέπω πουθενά στο App Store, τουλάχιστον στην Ελλάδα.
όποιος έχει πρόβλημα στις ενημερώσεις του GT να ξέρετε πως το είχα ψάξει κ είναι παγκόσμιο το πρόβλημα. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να κάνετε τα updates 1-1 τη φορά. Δηλαδή download ----> cancel το 2ο update και μετά μπαίνετε μέσα στο παιχνίδι κ το κάνει install. Το ξέρω είναι πάρα πολύ ώρα αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα μετά.
den mou exigite kai mena vre paidia apla kai laika pos mporoume na katebasoume tis serres kai alles pistes pou exoun ftiaxei alloi, emena pantos to app (gt6 track path editor )den katebainei sto kinito mou mia kai mou leei oti den einai symvato me to kinito mou ( samsung s5).
parakalo gia ta fota sas
loipon exo katevasei kai go telika tis seres filoi mou , ama kataferoume pote na mpoume na trexoume mazi online tha elege poly
Εγω δεν ειχα ποτέ θεμα (χτυπα ξυλο) με τα updates του gt6.
Προχθες που επαιξα λιγο μου πεταγε κατι για online error 2.0-κατι τετοιο δε θυμαμαι. ΕΙΧΑ προσβαση ομως online και επαιζα κανονικα τις εξτρα πιστες και τα online challenges.
Για τις πιστες συνδεεστε (οταν εχετε κανει την τελευταια ενημερωση στο gt6) στο track path editor στο παιχνιδι μεσα και τις φορτωνετε απο το android app. ΕΑΝ δεν εχετε το αππλικεσιο οπως εγω, μιας και σε android 4.2.2 τηλεφωνο με 5' οθονη ΔΕΝ μπαινει, σε φτηνιαρικο ταμπλετακι 8' επισης ΔΕ μπαινει, μπαινετε απο το πισι στο λογαριασμο σας στο psn (Και γω απο θαυμα θυμηθηκα κωδικους, δεν το εχω ξαναχρησιμοιησει απο το πισι), και κατεβαζετε απο καπου (πχ. gtplanet.com) τις πιστες και "φορτωνονται" στο λογαριασμο σας. Οταν ξανασυνδεθειτε με το ps3 στο παιχνιδι, ειναι εκει, στο free run στο γκαραζ.
Οπως ειπε ο Γιωργος, οι χρονοι ειναι μαλλον αρκετα αισιοδοξοι στο παιχνιδι.
Απο ακριβεια στη λεπτομερεια της πιστας θα μας πειτε οσοι εχετε μπει στις πραγματικες Σερρες.
Η πίστα σαν πίστα είναι αρκετά ακριβείς..ο περιβάλλον χώρος όχι και είναι λογικό..
γενικά το πρόβλημα δεν είναι οι πίστες. αυτές γενικά είναι φτιαγμένες με πολύ μεγάλη προσοχή. αυτό που ήταν πάντα out of space, ήταν τα αυτοκίνητα, οι επιδόσεις τους και οι χρόνοι που γράφουν μέσα στο παιχνίδι.
απο το βίντεο που είδα σχετικά με την πίστα, μια χαρά φαίνεται χαραγμένη πάντως.
pantos serres den exo paixei akoma, katebasa to palio spa kai agapisa