Επιστροφή στο Forum : [E46] Λυχνια μηχανης sos -check engine-
καλησπερα λεβεντες πριν λιγο μου αναψε η ενδειξη του κινητηρα στο κατραν (κιτρινο χρωμα), τι μπορει να ειναι????????????? δεν προλαβα και το συνεργειο ανοιχτω, τι γκαντεμια ειναι αυτην???????????? ολα σαββατοκυριακο τυχαινουν? οποιος γνωριζει τις πιθενες αιτιες ας μου το αναφερει please.......
edit εχω κανει ελεγχο λαδια και νερα και ειναι οκ
Είναι το γνωστό check engine και μπορεί να έχει ανάψει για 300.000 λόγους.Δυστηχώς δεν μπορούμε να σου πούμε για κάτι.Σε αυτή την περίπτωση μόνο το διαγνωστικό μπορεί,οπότε λίγο υπομονή μέχρι την Δευτέρα ;)
μπορει να σημαινει 500 πραγματα!!πολλαπλασιαστης/αισθητηρας στροφαλου/αισθητηρας λ/αισθητηρας εκεντροφορων/οτι αλλος αισθητηρας θελεις/μαφ/νοθευμενο καυσιμο και αλλοι πολοι πολλοι λογοι!!δεν βγαινει ετσι ακρη αν δεν μπει σε διαγνωστικο!!!! σου παρουσιαζει καποιο πορβλημα περα απ το λαμπακι?
δουλευει κανονικοτατα ο κινητηρας δεν ειδα καποια διαφορα στην λειτουργια του, μπορω να κανω μετακινησεις???? επισης η θερμοκρασια του κινητηρα ειναι οκ, σας ευχαριστω για τις αμεσα απαντησεις σας :thnx:
δουλευει κανονικοτατα ο κινητηρας δεν ειδα καποια διαφορα στην λειτουργια του, μπορω να κανω μετακινησεις???? επισης η θερμοκρασια του κινητηρα ειναι οκ, σας ευχαριστω για τις αμεσα απαντησεις σας :thnx:
Αν δεν παρουσιάζει δυσλειτουργία ο κινητήρας, κυκλοφορείς κανονικά, μέχρι τη Δευτέρα φυσικά που πας γιά διαγνωστικό. Ισως σβήσει και μόνο του αν είναι από κακό καύσιμο, αλλά αυτό θα το πει το διαγνωστικό.
Αν δουλευει φυσιολογικα μη ψαρωνεις. Ολο και το εχουμε δει ολοι αυτο καποτε...
m-power_01
13-11-10, 16:46
Αν δεν παρουσιάζει δυσλειτουργία ο κινητήρας, κυκλοφορείς κανονικά, μέχρι τη Δευτέρα φυσικά που πας γιά διαγνωστικό. Ισως σβήσει και μόνο του αν είναι από κακό καύσιμο, αλλά αυτό θα το πει το διαγνωστικό.
αυτο ακριβως ...αφου δουλευει καλα, πας...
Ok φιλοι μου να ειστε καλα :thanks:
καλημερα λεβεντες, σημερα βαζοντας τον κινητηρα σε λειτουργια ειδα την λυχνεια να σβηνει, εκανα μια βολτα και ολα οκ δεν αναψε ξανα :original:
καλημερα λεβεντες, σημερα βαζοντας τον κινητηρα σε λειτουργια ειδα την λυχνεια να σβηνει, εκανα μια βολτα και ολα οκ δεν αναψε ξανα :original:
Μάλλον είσαι τυχερός. Αυτό μπορεί να σου ξανατύχει, μην τρελλαίνεσαι. Οταν πας γιά service, πες στο μηχανικό να ρίξει μιά ματιά με το διαγνωστικό αν έχει κρετήσει κάτι στη μνήμη ο εγκέφαλος. :original:
m-power_01
14-11-10, 15:25
μαλλον αφλογηστία κυλινδρου θα διαβασει, δηλαδη κατα 99% μαπα βενζινη.
κινησε κανονικα μεχρι το σερβις ή μεχρι να ξαναναψει
μαλλον αφλογηστία κυλινδρου θα διαβασει, δηλαδη κατα 99% μαπα βενζινη.
κινησε κανονικα μεχρι το σερβις ή μεχρι να ξαναναψει
αυτο πρεπει να ειναι το λεγομενο ''φτωχο μειγμα'' στο gt1??
το ειχα παθει στο παλιο Ε46.
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω εδω και 6 μηνες. Το διαγνωστικο εβγαλε ''αστοχια αναφλεξης'' στους κυλινδρους 1,2 και 4, το αμαξι ομως δουλευει ρολόι. Εχω αλαξει μπουζι,πολλαπλασιαστες,ελε νξα την πεταλουδα και το προβλημα συνεχιζεται,αναβει το check και σβηνει ξαφνικα και συνιθως οταν ειναι κρυο. Αν εχεις κανενα νεο ή κανεις αλλος ξερει κατι, δεκτη καθε βοηθεια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
το πιθανοτερο κ εγω πιστευω οτι ειναι θεμα καυσιμου κ υπαρχει κ ενα ενδεχομενο για κανενα μισοβουλομενο μπεκακι!