Επιστροφή στο Forum : [E46] aftermarket xenon kit
3M_alexandros
01-11-10, 14:43
Παιδιά τα φώτα σας.. θέλω να πάρω after market Xenon kit για το Ε46 compact μου. Λάμπες θαρρώ πως φοράω Η7, σωστά; Ο αδερφός μου που είναι πιο σχετικός έχει φέρει απέξω με κάνα 50άρι και του έχουν βγει άψογα, έχει φέρει για πολλούς φίλους του. Με ρωτάει αν χρειάζονται cancellers για τα δικά μας αυτοκίνητα ή αν μπαίνουν όπως είναι.. γνωρίζε κανείς; έχει βάλει κανείς τόσο αξιόπιστα xenon ώστε να τα προτείνει;
Cancellers θα χρειαστείς κατά 99.9%.Η λάμπα σωστά λες είναι Η7 για τα μεσαία και μεγάλα (όχι όμως και για τα προβολάκια σε περίπτωση που σκέφτεσαι και για εκεί)
Εγώ είχα πάρει πριν απο 3 και βάλε χρόνια αυτό εδώ το κιτάκι και μέχρι τώρα όλα καλά!Για τα λεφτά του απλά τέλειο! https://www.vvme.com/standard-h7-hid-conversion-kit-p-51.html?cPath=44_45_23 το κιτ και τα cancellers https://www.vvme.com/universal-for-all-vehicles-2-pieces-100-plugplay-p-142.html?cPath=39
Γενικότερα για Η7 https://www.vvme.com/single-beam-hid-conversion-kit-h7-hid-conversion-kit-c-44_45_23.html thumb
Α!Επίσης για να κάτσουν οι λάμπες οι Η7 θές και ειδικές βάσεις για τα φανάρια (φαντάζομαι έχεις τα εργοστασιακά φανάρια) https://shop.ebay.com/i.html?_kw=BMW&_kw=e-46&_kw=hid&_kw=xenon&_kw=bulb&_kw=holder
Νομίζω τώρα είμαστε πλήρεις...:D
Tsakirakos
01-11-10, 15:04
αν χρειαστεις βασεις εχω να σου δωσω εγω...
αλλαξα φαναρια με προτζεκτορες και μου περισσευουν τωρα. let me know...
3M_alexandros
01-11-10, 15:08
Βάσεις; τι έννοεις; σα γκόμενα νιώθω...
αν χρειαστεις βασεις εχω να σου δωσω εγω...
αλλαξα φαναρια με προτζεκτορες και μου περισσευουν τωρα. let me know...
Βάσεις; τι έννοεις; σα γκόμενα νιώθω...
Δες το λινκ στο ποστ που σου έκανα παραπάνω.thumb Είναι για να στέκονται οι λάμπες σωστάthumb
Tsakirakos
01-11-10, 15:11
https://www.convert2xenon.co.uk/378-1227-thickbox/bmw-e46-3series-d2s-hid-xenon-bulb-holder.jpg
Αμαν..λαυρακι βγαλαμε..στο 46αρι μου το σενταν που του εβαλα ξενον σε γνωστη εταιρεια δεν πρεπει να μχυ εχουν βαλει βασεις..λετε να ειναι αυτος ο λογος που φωτιζουν απαραδεκτα χαμηλα;?
3M_alexandros
01-11-10, 15:28
Τέτοια έχει το αμάξι μου ούτως ή άλλως, εκεί κουμπώνουν οι Η7, σωστά;
Τέτοια έχει το αμάξι μου ούτως ή άλλως, εκεί κουμπώνουν οι Η7, σωστά;
Oχι...Λάθος.:original: Oι βάσεις αυτές οι aftermarket δεν έχουν καμία σχέση με τις εργοστασιακές βάσεις απο τις λάμπες thumb
Χωρίς βάση δεν κάθεται καμία aftermarket λάμπα σε μαμά φανάρια!:original:
Tsakirakos
01-11-10, 15:33
H7 ξενον με αλογονου εχουν διαφορετικες βασεις...
οι μεν αλογονου μεταλλικη(και δουλευει σαν πολικοτητα απο εκει), οι δε ξενον αν θυμαμαι καλα πλαστικη και δουλευει με καλωδια...
Υπαρχει περιπτωση αν λειπουν αυτες οι βασεις να φωτιζουν χαμηλα τα φωτα?
Yπάρχει σίγουρα περίπτωση να φωτίζουν όχι απλά χαμηλά,αλλά όπου να'ναι...Αναλόγως πως είναι στερεομένες ;)
Ξερουμε αν οι βασεις για τα ξενον ειναι ιδιες στα προ φεησλιφτ και στα φεησλιφτ??
Ναι ίδιες είναι αυτές οι βάσεις για όλα...;)
Την λύση του να βρεις OEM xenon φανάρια της BMW την έχεις σκεφτεί...?
Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως επαφή με τα aftermarket πατσαβουρόkit..
καλησπερα και απο μενα..παιδες, σχετικα με αυτο που γραφει ο stef, παραπανω θελω να ρωτησω..τι τιμη εχουν τα ΟΕΜ xenon? αν ξερει κανεις πολυ θα βοηθουσε, γιατι το σκεφτομαι σοβαρα..
m-power_01
07-12-10, 01:11
Ναι ίδιες είναι αυτές οι βάσεις για όλα...;)
sorry δεν ειναι ιδιες...46αρι κουπε φεις λιφτ δεν χρειαζεται βασεις! πιθανοτατα και το σενταν.
Την λύση του να βρεις OEM xenon φανάρια της BMW την έχεις σκεφτεί...?
Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως επαφή με τα aftermarket πατσαβουρόkit..
καλησπερα και απο μενα..παιδες, σχετικα με αυτο που γραφει ο stef, παραπανω θελω να ρωτησω..τι τιμη εχουν τα ΟΕΜ xenon? αν ξερει κανεις πολυ θα βοηθουσε, γιατι το σκεφτομαι σοβαρα..
Μεταχειρισμενα κανα 800-900 καινουρια ...απλα τα διπλα
Μεταχειρισμενα κανα 800-900 καινουρια ...απλα τα διπλα
Απλά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση τα aftermarket με τα ΟΕΜ , ότι πληρώσεις παίρνεις
Εγώ δεν θα έβαζα aftermarket ούτε να μου τα χαρίζανε
Είναι κακάσχημα και σε τυφλώνουν αντί να κάνουν δουλειά
Για εμένα πρέπει να απαγορευτούν τα aftermarket και να μπουν τσουχτερότατα πρόστιμα...
m-power_01
07-12-10, 01:34
Απλά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση τα aftermarket με τα ΟΕΜ , ότι πληρώσεις παίρνεις
Εγώ δεν θα έβαζα aftermarket ούτε να μου τα χαρίζανε
Είναι κακάσχημα και σε τυφλώνουν αντί να κάνουν δουλειά
Για εμένα πρέπει να απαγορευτούν τα aftermarket και να μπουν τσουχτερότατα πρόστιμα...
Φυσικα σαν το ΟΕΜ δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Ειναι μακραν ανωτερα.
Αλλα για να αποκαταστησουμε την αληθεια, αν το αυτοκινητο εχει προτζεκτορες στα φαναρια του το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο και με αφτερμαρκετ.
Επισης η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη... 20 φορες πανω για μτχ και 40 για καινουρια
ΔημήτρηςΜ3
07-12-10, 01:35
Για αυτους που ψαχνοντε λιγο παραπανω....
https://www.theretrofitsource.com/index.php
παιδες, ευχαριστω θερμα για τη γρηγορη απαντηση! Απλα μου επεσαν τα αυτια με την τιμη..να πω την αληθεια, περιμενα να ακουσω 400-450 euro για καινουργια..Για να καταλαβω το αμαξι μου εχει ας το πουμε υποδοχη για aftermarket xenon?
Φυσικα σαν το ΟΕΜ δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Ειναι μακραν ανωτερα.
Αλλα για να αποκαταστησουμε την αληθεια, αν το αυτοκινητο εχει προτζεκτορες στα φαναρια του το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο και με αφτερμαρκετ.
Επισης η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη... 20 φορες πανω για μτχ και 40 για καινουρια
Τότε ποιος ο λόγος να τα βάλεις?
Από πλευράς ομορφιάς και μόνο...? Και η ασφάλεια? Να τυφλώνεις τους μπροστινούς και τους απέναντί σου?
m-power_01
07-12-10, 02:38
Τότε ποιος ο λόγος να τα βάλεις?
Από πλευράς ομορφιάς και μόνο...? Και η ασφάλεια? Να τυφλώνεις τους μπροστινούς και τους απέναντί σου?
Δεν διαβαζεις τι γραφω...
ΑΜΑ εχει προτζεκτορες το φαναρι, το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!
Συγκεντρωμενη δεσμη ,με καλο φωτισμο
m-power_01
07-12-10, 02:40
παιδες, ευχαριστω θερμα για τη γρηγορη απαντηση! Απλα μου επεσαν τα αυτια με την τιμη..να πω την αληθεια, περιμενα να ακουσω 400-450 euro για καινουργια..Για να καταλαβω το αμαξι μου εχει ας το πουμε υποδοχη για aftermarket xenon?
Εσυ θες μονο ενα κιτακι ,και κανσελερς. Το φαναρι του φεισλιφτ εχει προτζεκτορες, αλλα και βασεις. Το μονο που θα χρειαστει, ειναι να τρυπισεις τα κουτια πισω απο τα φαναρια ,για να περασεις την καλωδιωση
Και εγω απο οτι ξερω τα xenon χρειαζονται προτζεκτορα, αλλιως τυφλωνουν τον μπροστινο, τον απεναντι, τον αριστερα, τον δεξια, τον απο πανω....ολους.
Εχω παιξει βρισιδι...
:ranting2:
Και δευτερον αμα προσεξετε, μπορειτε να καταλαβετε αν στραβωνετε τους αλλους.thumb
Δεν διαβαζεις τι γραφω...
ΑΜΑ εχει προτζεκτορες το φαναρι, το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!
Συγκεντρωμενη δεσμη ,με καλο φωτισμο
8/10 δεν νομίζω να είναι έτσι όμως στην Ελλάδα....
για καινουρια?????ουτε καν το 1 δενε χει τοσο!!!παντως με 600-700 παιρνεις 2 φαναρια και κανεις την δουλεια σου
για καινουρια?????ουτε καν το 1 δενε χει τοσο!!!παντως με 600-700 παιρνεις 2 φαναρια και κανεις την δουλεια σου
Ε και εγώ αυτό λέω ο κακομοίρης...
Μόνο ΟΕΜ μιας και για το συγκεκριμένο αμάξι βγαίνουν κιόλας...
Εαν δεν έβγαιναν δεν θα το συζητούσα καν..
Tsakirakos
07-12-10, 10:56
εγω εβαλα φαναρια της DEPO με προτζεκτορες και ενα κιτ XENON και εχω πολυ καλη δεσμη και angel eyes μαζι...46αρι facelift sedan.
οκ, νομιζω οτι μπηκα στο νοημα, αλλα (και χωρις να ξερω τις οικονομικες δυνατοτητες του καθενα μας) 600-700 ευρω και παλι μου φαινονται παρα πολλα για βελτιωση του φωτισμου..δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι ακομα και τα fake xenon προσφερουν καλυτερο φωτισμο απο τα φωτα αλογονου, αλλα να τα βαλεις και να σε καταριουνται οι απεναντι ή ακομα χειροτερα να προκαλεσεις ατυχημα, δεν ειναι το καλυτερο..η μονη περιπτωση να βαλω τα aftermarket, ειναι λογω της υπαρξης προτζεκτορα και συμμαζεμενης δεσμης..
παρεπιπτοντως, τα Vision τα εχει βαλει κανεις? τα βρηκα 70 Ε και αλλα 20-30 η τοποθετηση..
Tsakirakos
09-12-10, 00:59
οκ, νομιζω οτι μπηκα στο νοημα, αλλα (και χωρις να ξερω τις οικονομικες δυνατοτητες του καθενα μας) 600-700 ευρω και παλι μου φαινονται παρα πολλα για βελτιωση του φωτισμου..δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι ακομα και τα fake xenon προσφερουν καλυτερο φωτισμο απο τα φωτα αλογονου, αλλα να τα βαλεις και να σε καταριουνται οι απεναντι ή ακομα χειροτερα να προκαλεσεις ατυχημα, δεν ειναι το καλυτερο..η μονη περιπτωση να βαλω τα aftermarket, ειναι λογω της υπαρξης προτζεκτορα και συμμαζεμενης δεσμης..
παρεπιπτοντως, τα Vision τα εχει βαλει κανεις? τα βρηκα 70 Ε και αλλα 20-30 η τοποθετηση..
με 240 ευρω τα πηρα καινουρια και με angel eyes...
ευχαριστημενος? Η δεσμη δεν διαχεεται πολυ φανταζομαι?? δεν χρειαστηκες βασεις, ετσι?
Tsakirakos
10-12-10, 22:06
ευχαριστημενος? Η δεσμη δεν διαχεεται πολυ φανταζομαι?? δεν χρειαστηκες βασεις, ετσι?
απολυτα ευχαριστημενος! χωρις βασεις! Plug and play! δε διαχεεται καθολου η δεσμη! εχει αυτο το
___/---___/--- μοτιβο. δες και οπτικα πως ειναι τα φαναρια μου
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=3682&d=1280159971
παντως ρωτησα ατομο σε αντιπροσωπεια BMW και μου ειπε οτι η τιμη για ΟΕΜ xenon ειναι κανα 3 χιλιαρο...και off the record μου συνεστησε τα αφτερ...ειπαμε, οι καιρο ειναι δυσκολοι
...
κανενας που να εχει προβλημα με υγρασια στο φαναρι μετα την τοποθετηση αφτερ? το ρωταω, γιατι σε παλαιοτερο οχημα που ειχα βαλει αφτερ, μουσκευε λιγακι το φαναρι...
Tsakirakos
12-12-10, 23:57
κανενας που να εχει προβλημα με υγρασια στο φαναρι μετα την τοποθετηση αφτερ? το ρωταω, γιατι σε παλαιοτερο οχημα που ειχα βαλει αφτερ, μουσκευε λιγακι το φαναρι...
τα φοραω κανενα εξαμηνο....εχουν πλυθει με υψηλη πιεση, εχουν κανει 700χλμ ταξιδι με βροχη, αλλα προβλημα δε μου παρουσιασαν...
Tsakirakos
12-12-10, 23:58
αν και αδερφε, απ'οτι βλεπω το δικο σου εχει φαναρια με προτζεκτορες...οποτε βαλε μονο ενα κιτ ξενον και εισαι αρχηγοπουλο!
τα φοραω κανενα εξαμηνο....εχουν πλυθει με υψηλη πιεση, εχουν κανει 700χλμ ταξιδι με βροχη, αλλα προβλημα δε μου παρουσιασαν...
Φοράω και γω τα ίδια φανάρια της DEPO ,πόσο κόστισε το κιτ Xenon και από που το πήρες;
Tsakirakos
13-12-10, 00:21
το κιτακι το ειχα παρει πριν 3 χρονια με group buy απο ενα αλλο φορουμ.300 ειχε στοιχισει.
τωρα με 100 ευρω περιπου εχει διαφορα...
https://cgi.ebay.co.uk/BMW-E46-HID-XENON-KIT-FREE-bulb-holders-NO-OBC-error-/250727640799?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a60882edf#ht_4656wt_1139
Tsakirakos
13-12-10, 00:22
www.xenonhellas.gr
απο εδω τα ειχαμε παραγγειλει. τσεκαρε το. ειναι καλος επαγγελματιας
παντως ρωτησα ατομο σε αντιπροσωπεια BMW και μου ειπε οτι η τιμη για ΟΕΜ xenon ειναι κανα 3 χιλιαρο...και off the record μου συνεστησε τα αφτερ...ειπαμε, οι καιρο ειναι δυσκολοι
...
Όπως δεν αγοράζεις "κούτα" ακριβό BMW, με τον ίδιο τρόπο δεν αγοράζεις καινούρια xenon από την BMW....
Να ναι καλά το ebay...
aggelosmk2
30-01-11, 20:26
Kαλησπερα κυριοι !
Για να μην ανοιγω καινουργιο θρεντ,ηθελα να κανω μια ερωτηση.
Θελω να βαλω xenon στο Ε36 (μαμα φαναρι με τον προτζεκτορα) .
Ποσων watt να ειναι τα xenon που θα προτιμησω ??
Διαβαζω αλλα ειναι 15w ,αλλα 35w ,αλλα 55w .
Παρακαλω πολυ τα "φωτα" σας στο ερωτημα μου...
Απάντηση με παράθεση
m-power_01
30-01-11, 20:37
Τα ξένον φανάρια είναι 35watt
55watt είναι τα απλά αλογονου .
15 δεν γνωρίζω τι μπορεί να είναι
Σπυρο εχει και 55w xenon τα οποια ισως να μην χρειαζονται can bus κιτ!
aggelosmk2
30-01-11, 20:55
Για εμενα δηλαδη που δεν εχω can-bus χρειαζομαι ενα κιτ των 35w ?
m-power_01
30-01-11, 21:18
Σπυρο εχει και 55w xenon τα οποια ισως να μην χρειαζονται can bus κιτ!
Εχουν ενσωματωμενο canceler πιθανον.
Για εμενα δηλαδη που δεν εχω can-bus χρειαζομαι ενα κιτ των 35w ?
Εσυ που δεν εχεις can bus με ενα 35αρι κλασικο εισαι καλυμενος
BabisStinson
08-08-12, 17:11
Παιδιά σήμερα πέρασα κι εγώ Xenon Kit στην μεσαία σκάλα, όλα καλά μέχρι στιγμής. Είναι canbus, κανένα πρόβλημα με τις ασφάλειες κλπ.
Είχαμε βέβαια ένα θέμα γιατί το αυτοκίνητο είναι βέλγικων προδιαγραφών και χρειάστηκαν αντάπτορες (https://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AT11&mospid=47648&btnr=63_0721&hg=63&fg=05, το Νο.8 αν είδα καλά) για τις λάμπες.
Το θέμα μου τώρα είναι το εξής: Στα προβολάκια απ' ότι βλέπω στο realoem παίρνει λάμπες Η8, 35W:
https://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AT11&mospid=47648&btnr=63_0676&hg=63&fg=15
Πού μπορώ να βρω λευκές λάμπες που να ταιριάζουν? Θα χρειαστούν και αντάπτορα όπως στην μεσαία σκάλα λογικά?
Θέλω αν γίνεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να τις έχω βάλει. Κάποιο μαγαζί/ηλεκτρολόγο να προτείνετε?
Ευχαριστώ
m-power_01
08-08-12, 17:22
Μην βάλεις λευκές λάμπες. Αν τύχει και πέσεις σε ομίχλη θα με θυμηθεις
BabisStinson
08-08-12, 17:29
Περισσότερο για ομοιομορφία το σκεφτόμουν, μην έχουμε άσπρο πάνω, κίτρινο κάτω.. Τόσο χάλια φως έχουν οι λευκές λάμπες στα προβολάκια σε συνθήκες ομίχλης?
Οι αντάπτορες που ανέφερα, μάλλον είναι οι βάσεις που αναφέρουν και τα παιδιά στην πρώτη σελίδα.
Αυτές εδώ άραγε να κάνουν?
https://www.autobulbsdirect.co.uk/H8-12V-35W-ABD-Xenon-Extreme-White-pair.html?bulb_search=c2063 Λογικά δεν προσφέρουν καλύτερο φως από τις εργοστασιακές?
(Το αυτοκίνητό μου είναι κατασκευής 4/2003 σύμφωνα με το realoem.)
Κυκλοφορεις με αναμμένα προβολακια την νύχτα; αν ναι πέρα το ότι είσαι λάθος και στραβωνεις τους άλλους βάλε αυτές που έχει στο λινκ. Αν όχι τότε μη βάλεις λευκές γιατι όταν τα χρειαστείς στην ομιχλη θα είναι άχρηστα. Όσο περισσότερα K (kelvin) έχει η λαμπα τόσο μικρότερη διαπερατοτητα έχει το φως.
BabisStinson
08-08-12, 18:12
Καμιά φορά τα ανάβω η αλήθεια είναι.. :innocent:
Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη λάμπα ίσως? Από Ελλάδα για να τις βάλω άμεσα?
Θα χρειαστούν και βάσεις/αντάπτορες αυτές του link?
Εδω και λιγες μερες εχω ενα δεξι φαναρι καμμενο..
Δεν ξερω αν φταιει η λαμπα ή το μπαλαστ..
Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο κιτ το εχω αρκετα χρονια και αλλη μια φορα εχω αλλαξει λαμπες..
Σκεφτομαι να παρω ενα spare ζευγαρι μπαλαστ-λαμπες, μαλλον για ολοκληρο κιτ σκεφτομαι..
6000Κ φοραω και θελω να μεινω εκει, μ'αρεσει το χρωμα και ο φωτισμος.. και σε συνεργασια με φαναρια Depo (projectrors-angel eyes) ειναι πολυ ωραια..
Οι λαμπες ειναι Η7..
Η απορια μου ειναι, τι να παρω..??
Καθως βλεπω.. Η7.. D1S, D1R, D4S, D4R... Ποιες οι διαφορες τους..???
mitsos_chania
09-04-14, 12:15
Ζαχαρια δοκιμασε με την λαμπα απο το φαναρι που αναβει να δεις αν θες λαμπα ή μπαλαστ
Ζαχαρια δοκιμασε με την λαμπα απο το φαναρι που αναβει να δεις αν θες λαμπα ή μπαλαστ
Ναι ΟΚ, αυτο το εχω σκεφτει Μητσο.. αλλα θελω να παρω ενα spare κομπλε xenon kit..
Εχω μια e92 m-pack.
Εχω αλλαξει τα angel eyes με λευκα και θελω να βαλω το ιδιο λευκο χρωμα και στα ομιχλης!
Οι OEM λαμπες πορειας ειναι 4300Κ και θελω να βαλω την ιδια αποχρωση αντε και λιγο παραπανω!
Εχετε να προτεινετε κατι?
Οι λαμπες ειναι Η7..
Η απορια μου ειναι, τι να παρω..??
Καθως βλεπω.. Η7.. D1S, D1R, D4S, D4R... Ποιες οι διαφορες τους..???
Ξερει κανεις ΤΙ διαφορες εχουν αυτες οι λαμπες μεταξυ τους..??
Ξερει κανεις ΤΙ διαφορες εχουν αυτες οι λαμπες μεταξυ τους..??
Ζαχο απο ενα γρηγορο search που εκανα ........ βρηκα αυτο https://www.google.gr/search?q=xenon+d1s&biw=1600&bih=775&tbm=isch&imgil=8RqM_JlmUHS19M%253A%253Bhttps%253A%252F%252F encrypted-tbn0.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9 GcRs8FKRXv7Ss9B6087CFBCiUiweV1is6SJ1JgOB_BjH2KgYF8 xqFw%253B300%253B300%253BUrrGEgwcMnKrxM%253Bhttp%2 5253A%25252F%25252Fwww.soundstreet.gr%25252Fproduc ts%25252Fspd2s.html&source=iu&usg=__UJaWTIbSl8bXMUd1MGbgjQjD9p4%3D&sa=X&ei=wHZGU7YghtY8y9iBsAg&ved=0CEkQ9QEwAA#q=xenon+d1s+d1r+difference&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=QNwn_0XTekhZuM%253A%3BsXJefsd3_4bW_M%3Bhttp% 253A%252F%252Fwww.autoarmourcovers.com%252Febay-hid-bulbs%252FD1Cfitment.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. ebay.com%252Fitm%252F8000k-D1S-D1R-D1C-HID-Bulbs-Xenon-Low-Beam-Headlight-Pair-2-Bulb-8000-k-35w-8G-%252F180949331280%3B400%3B400
Εχω μια e92 m-pack.
Εχω αλλαξει τα angel eyes με λευκα και θελω να βαλω το ιδιο λευκο χρωμα και στα ομιχλης!
Οι OEM λαμπες πορειας ειναι 4300Κ και θελω να βαλω την ιδια αποχρωση αντε και λιγο παραπανω!
Εχετε να προτεινετε κατι?
Κανεις?
Λαμπα ηταν τελικα..
Εμπαξα ενα ζευγαρι λαμπες 6000Κ και ειμαι κομπλε..