Επιστροφή στο Forum : ΕΙΧΑ ΑΓΙΟ!!!!!
Σημερα το πρωι κατα τις 8.00 ανεβαινα απο πειραια για αθηνα, βρισκομενος λοιπον μπροστα στο σεφ και περνωντας την εξοδο για λαμια απο τη γεφυρα...
Πηγαινοντας με σχετικα χαμηλη ταχυτητα λογο βροχης και iq στριβω στην αριστερη στροφη επανω στην γεφυρα απο την αριστερη λωριδα(γρηγορη) και ειμαι χαλαρος!!!!.ΚΑΚΩΣ!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ, γιατι ξαφνικα μροστα μου στην αριστερη λωριδα με το τεραστιο διαζωμα βλεπω ενα μερσεντες με εναν παππου να ερχεται με οσα πανω μου ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ χεστικα...σκεφτικα οτι τελειωσαμε!!! στριβω δεξια αποτομα το τιμονι (παλι καλα που δεν ηταν αλλος διπλα) και το iq σχεδον παει να τουμπαρει!!!!! αναβουν ολα τα λαμπακια του esp και φευγω με τα τεσσερα για την μπαρα.....τελικα λιγο το χειροφρενο λιγο κωλος ,,,,εμεινα καθετα στο δρομο!!!!! και απο πισω μου ανα ακουω κορναρισματα γιατι ο γερος συνεχισε με χιλια μεχρι το σεφ!!!!!!
Ηθελα να γυρισω και να τον σακατεψω...αλλα δεν ειχα αλλη ενεργεια...........
Ολος ο κοσμος επαθε πλακα...ειχαμε σταματησει και κοιταγαμε αποσβωλομενοι.....ερχοταν απο την λαχαναγορα ετσι..ισως και απο μακρυτερα......
Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.......ηταν ενα ωραιο πρωινο σαββατου και ακουγα μουσικη σε εναν πολυ ασφαλη δρομο.......ΚΙ ΟΜΩΣ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
Πηγαινε αναψε ενα κερι....και ξεχασε το.
Τι να πεις...
Christos 330
25-09-10, 09:33
Πω πω πωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Το ιδιο συμβαν εζησα εγω και διπλα ηταν η μητερα μου οπως ακριβως τα λες Γιαννη . . .
Μ@λ@κεςςςςςςςςςς..............
Τους δινουν και τιμονι βγηκε σαν να βγηκε ο χαρος παγανια!!!!!!
Τουλαχιστον τελος καλα ολα καλα φιλε . . . . .
Konstantinos E60
25-09-10, 09:35
Μπερδεψε τα χάπια της πίεσης με του Αλτσχαϊμερ ο παππους !!!
Εθνικη Αθηνών-Θεσ/νίκης στις μεγάλες ευθείες της Λάρισας Μεσαία λωρίδα
καφέδάκι,μουσικούλα και 140 χαλαρά.....Διακρίνω μπροστά μου κάτι στην αριστερη
λωρίδα αλλα κάτι δεν μου κάθετε καλά !!
Suzuki samurai αντίθετα στο ρευμα .......!!!!!!! (θα νόμιζε ο παπάρας οτι πήγαινε και
τέρμα δεξια χαχα)
Τηλ στην αστυνομία......η απάντησή τους ? "Το γνωρίζουμε κύριε" και μου το κλείνει στα μούτρα :thumbsdown:
γιαννακο...
τελος καλο ολα καλα...ετσι καταντησαμε ...
κ οι μακακες συνεχιζουν να κυκλοφορουν ελευθεροι κ ανενοχλητοι...
Τι λες ρε μαν?? πω πω τι σε βρηκε πρωινιατικα.......!!!
Υ.Γ Οσα φερνει η ωρα δε τα φερνει ο χρονος ολος...
.....
Παιδια ηταν απιστευτο.....δεν ειχα χρονο να σκεφτω ουτε το παιδι μου!!!!! επαθα πλακα....ηταν πολυ γρηγορα και ακριβως στη στροφη.....:ranting2::ranting2::ranting2:
Konstantinos E60
25-09-10, 09:42
Είσαι καλά !!! Αυτό έχει σημασία και μόνο αυτό.Εχουμε γεμίσει με μ@λ@κες
Διαβάζω από το μηλοφωνο και με ρωτάνε γιατί μου έχει κρεμάσει η μασελα. Πραγματικά απίστευτο. Γιάννη πήγαινε άναψε ενα κερακι ρε φίλε.
Είμαι και εγώ με εναγνωστο μου που η μητέρα του είναι κοντά στα 70. Πηγε για αναναιωση διπλώματος και μετά παραπονιοταν στον γιο της ότι της το αναναιωσαν μόνο για 2 χρόνια.
Πραγματικά είχες μεγάλη τύχη Γιαννη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αμάν αδερφάκι μου ! Χαρά στην ψυχραιμία σου ! Ενα τσιγάρο νά έσβηνες εκίνη τη στιγμή, ένα σταθμό να άλλαζες στο ραδιόφωνο, ένα τηλ. να χτυπόυσε, δεν θέλω να σκέφτομαι την κατάληξη ... Μπράβο ρε Γιαννάκο, δόξα τω Θεώ !
Στον δικό του κόσμο ο παππούς, από άλλον πλανήτη. Ευτυχώς που στάθηκες τυχερός!
Ηθελα να αναφέρω όμως για την μπροστινή κίνηση πριν 25 χρόνια με το datsun 120A.
Aφηρημένος παντελώς, νόμιζα πως από μιά παρακαμπτήριο που βρισκόμουν, ότι έβγαινα με καμμιά 80χλμ στην εθνική θεσσαλονίκης-Αθηνών στο ύψος της λαχαναγοράς.
Πέφτω στα φρένα ξαφνιασμένος και γυρίζει το datsun σχεδόν κάθετα, κόβω ανάποδα, αλλά λες και είχα πάρει την στεφάνη του τιμονιού στα χέρια μου, πήγαινε όπου ήθελε, αφού ξαφνικά γυρίζει πάλι αντίθετα, καταλήγω πλάι σε κάτι χωράφια, ευτυχώς που ήταν τέτοιο το σημείο και μονόδρομος. Ο οδηγός ενό πούλμαν που είχα προσπεράσει πριν από λίγο, χάζευε απορημένος ο άνθρωπος, σκεφτόμενος, τι έκανε τώρα ο μ@λ2κ@ς!
Christos 330
25-09-10, 09:50
Μπερδεψε τα χάπια της πίεσης με του Αλτσχαϊμερ ο παππους !!!
Εθνικη Αθηνών-Θεσ/νίκης στις μεγάλες ευθείες της Λάρισας Μεσαία λωρίδα
καφέδάκι,μουσικούλα και 140 χαλαρά.....Διακρίνω μπροστά μου κάτι στην αριστερη
λωρίδα αλλα κάτι δεν μου κάθετε καλά !!
Suzuki samurai αντίθετα στο ρευμα .......!!!!!!! (θα νόμιζε ο παπάρας οτι πήγαινε και
τέρμα δεξια χαχα)
Τηλ στην αστυνομία......η απάντησή τους ? "Το γνωρίζουμε κύριε" και μου το κλείνει στα μούτρα :thumbsdown:
Τελικα η Ελλαδα ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!
αφου εισαι καλα μη μιλας καθολου.
ποιος ξερει τι ειχε παρει ο παππους και δν εβλεπε μπροστα του....
Δε μου κανει εντυπωση...
Το σπιτι μου ειναι διπλα στην εθνικη οδο. Δυο φορες εκει που επινα το καφε μου στο μπαλκονι ειδα αυτοκινητα να πηγαινουν ΑΝΑΠΟΔΑ. Oι οδηγοι τους ηταν ΓΥΝΑΙΚΕΣ. :whistle:
Πανε ανεψε ενα κερι και ξεχασε το. Εχει συμβει και σε μενα. Σε δρομο με απο 1 λουριδα σε εσακι. Αναγκαστηκα και περασα και γω αναποδα. εκανα 3 ωρες να συνελθω, σε καταλαβαινω.
Παππουδες χωρις γνωθι σ' αυτον....Το 1ο πραγμα που εκανα οταν ο πατερας μου μεγαλωσε και ειδα οτι αν οδηγει θα ειναι υποψηφιος προξενος ατυχηματος, ηταν να του παρω το αυτοκινητο.....
παραλιακη θεσσαλονικης ρουμανος αντιθετα με 50χλμ/ωρα
Μετωπικη με το κολλητο μου ευτυχως μονο υλικες ζημιες.
2 φορες εχω δει σε αντιθετο ρευμα ηλικιωμενους στη περιφερειακη Θεσσαλονικης.Τη μια φορα εγινε της κακομοιρας
Nick bmwlover
25-09-10, 10:31
Γιαννη αναψε το κερακι σου κανε και τον σταυρο σου κ προχωρα παρακατω!Κ πιστεψε σε καταλαβαινω α π ο λ υ τ α!!!
Γιαννη ,παρ'ολο που ακουγεται αποτομη η αντιδραση σου,νομιζω οτι εκανες τον καλυτερο δυνατο ελιγμο και ας κατεληξες καθετα!!!
Φυσικα σε βοηθησε η τυχη στο να μην ειναι καποιο οχημα διπλα σου αφου ετσι κι αλλιως δε θα το εβλεπες,οποτε και γι'αυτο το λογο αναψε ενα κερακι σημερα της" Ευφροσυνης οσιας και του Παφνουτιου του πατρος αυτης"!!!thumb
μου εχει τυχει δυο φορες!!!!!!!
την πρωτη πριν τα τεμπη εκει που τελιωνει ο αυτοκινητοδρομος....εγω απο αθηνα για κατερινη και αυτος ερχοταν για αθηνα και αντι να μπει στο ρευμα του κανοντας λιγο δεξια τραβηξε ευθεια ο τυπος(παππους)οι ποιο πολοι θα καταλαβατε σε ποιο σημειο λεω!
την δευτερη φορα σε δρομο στην κατερινη.......κατερινη-παραλια.
ειναι παρομοιος με αυτον στο προηγουμενο γεγονος.
ειχε ομιχλη,μπροστα μου ειχα αυτοκινητο και ειμαι ετοιμος να τον περασω(4λωριδες δρομος....2 πανε-2 ερχοντε με νησιδα στην μεση)και τελευταια στιγμη λεω κατσε μωρε απο πισω....και μετα απο 5" περναει ενα αμαξι απο διπλα μας αντιθετα :shok: με καμια 100χλμ.....λαμπαδα 2 μετρα αναψα αμεσως μετα....
και περιστατικο που ειχε η μανα του γαμπρου μου.
στην εθνικη οδο κατερινης-θεσσαλονικης
4 γυναικες μεσα στο corolla(γυναικα οδηγος)
πηγενουν απο κατερινη στον κορινο(εξοδο επανω στην εθνικη)και μετα αποφασιζουν να επιστρεψουν,και αντι να περασουν απο επανω την εθνικη και να κανουν εξοδο,ξανα βγαινουν εκει ακριβως οπου ειχαν μπει.
στριβουν αριστερα προς κατερινη στο αντιθετο ρευμα και πανε τερμα δεξια......στην ουσια ομως πανε στην ταχιας κυκλοφοριας λωριδα......
η διαδρομη που πρεπει να κανουν ειναι 11χλμ μεχρι την επομενη εξοδο...
ακουστε κωλοφαρδια!!!!!!!!!μεχρι και τα 8χλμ δεν εμφανιστηκε ουτε ενα αμαξι!!!!!!!!!!!!!
τοτε ξαφνικα το καταλαβαν οτι καναν λαλακια και αντι να κανουν επιτοπου αναστροφη λεει η μια εκ τον 4ων......ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!!!:shok:
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ......
και στο 10ο χιλιομετρο εμφανιζετε ενα opel record(θηριο αμαξι)να πηγενει με 150χλμ(εκει κολησε η βελονα)
δεν προλαβαν να κανουν τιποτα....μετωπικη απευθειας
απο το ζευγαρι στο οπελ σκοτωθηκε η γυναικα που δεν φορουσε ζωνη
απο το κορολα και τις 4 γυναικες σκοτωθηκαν οι δυο πισω που δεν φορουσαν ζωνη και οι δυο μπροστινες που φορουσαν σακατευτηκαν απο τις δυο πισω που επεσαν επανω τους.....
παντα ζωνη!!!!!!!!η ζωη ειναι πολυ συντομη
τέλος καλό όλα καλά...
τουλάχιστο το χειροφρενάκι το γούσταρες καθόλου ή το τράβηξες με
καμιά τρίτη και κρέμασε ολόκληρο?????????????????????????????????? ?
τον Σεπ 2006,όταν έμενα Αθήνα, γυρνώντας μεσημέρι από την δουλεία από κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής στην έξοδο προς την οδό Καραμολέκου, φυσικά καραμπινάτος μονόδρομος αν πας ανάποδα βγαίνεις αντίθετα στην κατεχάκη στο ύψος που ενώνετε με την περιφεριακη Υμηττού, συνάντησα μια καλή κυρία που πήγαινε ανάποδα σ' αυτόν τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει επάνω μου αμέσως μετά την δεξιά στροφουλα που έχει ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο (εγώ ήμουν με μηχανή) αποτέλεσμα 5 ώρες χειρουργείο τέσσερις μήνες εξωτερική οστεοσύνθεση εξι μήνες περπάτημα με πατερίτσες, αυτοκίνητο μηχανή 1-0. το συμπέρασμα είναι ένα όταν βγαίνεις στους δρόμους πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα και στα ποιο απίθανα σημεία.
τον Σεπ 2006,όταν έμενα Αθήνα, γυρνώντας μεσημέρι από την δουλεία από κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής στην έξοδο προς την οδό Καραμολέκου, φυσικά καραμπινάτος μονόδρομος αν πας ανάποδα βγαίνεις αντίθετα στην κατεχάκη στο ύψος που ενώνετε με την περιφεριακη Υμηττού, συνάντησα μια καλή κυρία που πήγαινε ανάποδα σ' αυτόν τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει επάνω μου αμέσως μετά την δεξιά στροφουλα που έχει ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο (εγώ ήμουν με μηχανή) αποτέλεσμα 5 ώρες χειρουργείο τέσσερις μήνες εξωτερική οστεοσύνθεση εξι μήνες περπάτημα με πατερίτσες, αυτοκίνητο μηχανή 1-0. το συμπέρασμα είναι ένα όταν βγαίνεις στους δρόμους πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα και στα ποιο απίθανα σημεία.
Τι λες ρε Κώστα? Σου έτυχε τέτοιο πράγμα! Ευτυχώς ρε φίλε που είσαι καλά.
Γιάννη πρόσεχε!!!!!!! Ο διάολος δεν προειδοποιεί, τα μάτια σου δεκατέσσερα ..όλοι μας δηλαδή... και πιο πολύ αυτοί που κυκλοφορούν και με δίτροχα...
Gregory_///M
25-09-10, 13:28
Άμαν ρε Γιάννη...τι θα πάθαινες ρε φίλε....Κάνε τον σταυρό σου που δεν έγινε τίποτα σοβαρό και κάνε κάτι να ξεχαστείς για σήμερα, να σου φύγει η τρομάρα!
Έχω πετύχει ανάλογα περιστατικά αρκετές φορές λόγω της δουλειάς πάνω στον Αυτοκινητόδρομο. Συνήθως συμβαίνει σε παππούδες που δεν μπορούν να αντιληφθούν σήματα και κατευθύνσεις κυκλοφορίας!
εχω μεινει παγωτο λεμε..
οδηγω σχεδον 22 χρονια κ εχω βγαλει πολλα χιλιομετρα, αλλά τετοια νιλα δεν εχω παθει.
εχω ομως μια εμπειρια με παππου πριν 7 μηνες.
φιατακι μπραβο που οδηγει "αυτη που παντρευτηκα" κ μεσα συνοδηγος η κορη μου.
λεωφορος επιδαυρου οριο ταχυτητας τα 50χιλ.
σταματημενη με φλας για στροφη προς τη βυθιζομενη γεφυρα...
ερχεται ενας μπαρμπας απο πισω με 120, κ της την σκαει... απο την αλλη ερχοταν ενα φορτηγακι μεσαιου τυπου.. με το κοπανημα φευγει το φιατ, σκαει στον πισω τροχο του φορτηγου κ εν συνεχεια σε μια κολωνα φωτισμου..
μιλαμε το φιατ εγινε ρδελομπου... λες κ το πατησε τρενο.
ευτυχως ομως ανοιξαν αεροσακοι κ φοραγαν κ ζωνες κ ετσι το μονο που χαθηκε ηταν ενα καλο αυτοκινητακι που το ειχα σε τελεια στην κυριολεξια κατασταση... (την ατυχια μου...7ψυχες ειναι οι γυναικες λεμε..χαχαχα).
παρολα αυτα ομως υπαρχουν κ 75ρηδες οδηγοι που ειναι πολυ τζιμανια ρε γμτ, κ χαιρεσαι να τους βλεπεις να οδηγουν σαν εφηβοι...
τεσπα... τελος καλο, ολα καλα ρε φιλε.. ξεχνα το κ συνεχισε.
Οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η στιγμη...
Δοξασε το Θεο ή οποιον Αγιο "εχει" η οικογενεια σου (ενα κερακι το χρωστας!!!) και αφου ευτυχως ολα πηγαν καλα προχωραμε και εσυ αλλα και ολοι μας πιο "υποψιασμενοι" στους δρομους.
Σημασια εχει, οτι και τα αντανακλαστικα σου "λειτουργησαν" σωστα και η "τυχη" ηταν με το μερος σου και πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα μιας και κατι παρομοιο ειχα την ατυχια να βιωσω και εγω. Εγω βεβαια αναγκαστηκα και "εβγαλα" το αμαξι σε χαντακι προκειμενου να αποφυγω την μετωπικη.
Ειχα μεσα στο πορτ μπαγκαζ δυο καραμπινες και 600 φυσιγγια,ευτυχως για μενα που δεν εγιε κατι,ευτυχως για το φορτηγατζη που ηταν αποσυναρμολογημενες (καραμπινες).
Αντε στη συγκεντρωση στο Ταμ θα κανουμε και μια σπονδη...
υγ. οχι ρε δεν πηγαινα για πολεμο!!χαχαχαχαχαχα
Ειχα μεσα στο πορτ μπαγκαζ δυο καραμπινες και 600 φυσιγγια, :shok:
υγ. οχι ρε δεν πηγαινα για πολεμο!!χαχαχαχαχαχα
καλα για λιονταρια πηγενες..!!!
katsaraios
25-09-10, 15:19
παλι καλα ρε Γιαννη ,χρειαζεται μεγαλη προσοχη τελικα και καμια φιρα τυχη να μην την παθεις στα καλα καθουμενα.
Γιάννη όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα...Αφού εισαι καλά δε τρέχει τίποτα.
καλα για λιονταρια πηγενες..!!!
χαχαχαχα σωστα! αλλα δε ηταν δικα μου τα 500 ηταν ενος φιλου...
τέλος καλό όλα καλά...
τουλάχιστο το χειροφρενάκι το γούσταρες καθόλου ή το τράβηξες με
καμιά τρίτη και κρέμασε ολόκληρο?????????????????????????????????? ?
Αυτοματο=λαλακεια χειροφρενο.....βαλε και οτι ειχα δαγκωσει απο την λαχταρα και τα δυο μου παπ@ρια και τα ειχα ματωσει........ουτε που το καταλαβα το χειροφρενο:original:
m-power_01
25-09-10, 17:15
Ο χριστος και η παναγια!!!! Αγιο ειχες φιλε! Με σκαλωσες τωρα...εγω οποτε περναω απο εκει και ειναι αδεια μπαινω με τα οσα...ωχ παναγια μου!
Ο χριστος και η παναγια!!!! Αγιο ειχες φιλε! Με σκαλωσες τωρα...εγω οποτε περναω απο εκει και ειναι αδεια μπαινω με τα οσα...ωχ παναγια μου!
Αυτο σκεφτωμαι ολη μερα Σπυρο!!!!!!!!!...παντα παω με το 92αρι κατω για να το χαρω λιγο επειδη το βγαζω ελαχιστα εξω......πρωτη φορα στα τοσα χρονια δεν το εβγαλα γιατι ηταν ο καιρος χαλια....και δεν πηρα ουτε τον ασσο, γιατι και με τα δυο τρεχω πολυ σε αυτη την στροφη.......:shocked: ουτε που θα τον εβλεπα......
Γιαννη.. :shok:
Αφου εισαι καλα και αγρατζουνιστος, ξεχνα το, τετοιοι μαλακες κυκλοφορουν αναμεσα μας καθημερινα, οπως εχουμε ξαναπει..καποιοι ειναι αναξιοι διπλωματος οδηγησης.
Ενα βραδυ πριν καιρο στη Λ.Βουλιαγμενης, απο Αθηνα προς Γλυφαδα, ακριβως μετα τη δεξια στροφη για Δαφνη, εχει φαναρι και ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ δρομος απλα δεν υπαρχει εκει περα. Ε μια γκομενα εστριψε αριστερα αντι δεξια και καταλαβαινεις ποσοι φρεναραν εκτος απο μενα, ειχαμε παγωσει ολοι.. και περιμεναμε με αλαρμ να κανει η ηλιθια αναστροφη προς τη σωστη κατευθυνση.
Και χθες βραδυ στη Βουλιαγμενης παλι, στο υψος του Σκλαβενιτη (Βουλα), 2 μηχανες δεξια και μεσαια λωριδα, ενα Mercedes περνα απο την αριστερη, παει στη μεσαια (εντελως αδειος ο δρομος σε εκεινη τη φαση) και τσαρουχωνει το φρενο χωρις λογο, ο αναβατης στη μεσαια λωριδα πρεπει να χε τη Παναγια συνοδηγο δεν εξηγειται αλλιως. Και εκει που παγωνω και λεω παει τον εφαγε....κανει δεξια και περναει αναμεσα στη μηχανη της δεξιας λωριδας και το merc, για εκατοστα μιλαμε :shok:
Γιάννη, είχες 'guardian angel' looking over your shoulder. Χαίρομαι που είσαι καλά φίλε !!!
Αδερφούλη σε ματιάξανε....να είναι και το τελευταίο ρε φιλαράκι. Προσοχή πάντα και παντού.
Τα ιδια μου ειπε και ο παπους μου ρε συ!
Ανεβαινε λεει απο το σεφ και κοντεψε να τρακαρει με εναν ****** με iq που πηγαινε αναποδα.
Και δεν ηταν μονο ο iq που πηγαινε αναποδα, πισω του ερχοντουσαν και καμμια 20αρια αλλα αμαξια.
Που παμε ρε
Που παμε.....
απ' οτι βλεπω το συμβαν αυτο ειναι συχνο φαινομενο στους ελληνικους δρομους...
εμενα μου συνεβη πριν απο καμια 20 μερες, αλλα δεν το ανεφερα καν νομιζοντας οτι "αυτα δεν γινονται..."
γυρνωντας λοιπον απο την πανελληνια της βεσπα (οπου ειχαμ περασει και απο το θανο), κυριακη μεσημερακι, περασαμε τα τελευταια διοδια πριν τη λαρισα (αλλη μαλακια αυτη 5 σταθμοι σε διαστημα 35 χιλιομετρων... ελεος).
ο δρομος αδειος σχεδον, πολυ λιγα αυτοκινητα...
πριν την πρωτη εξοδο μετα τα διοδια σε σημειο που ο δρομος κανει και μια ελαφρια αριστερη, σκεφτηκα αυθορμητα να μειωσω ταχυτητα μηπως ηταν κανενα ρανταρ πανω στη γεφυρα.
ετσι εκοψα στα 120 και ξαφνικα βλεπω ασημι νισσαν κινγκ-καμπ να κινειται αντιθετα τερμα στην αριστερη λωριδα και να εχει βγαλει και φλας για μπει στην εξοδο!!!!
εγω πηγαινα στη δεξια (παντα εκει παω οταν εχει χωρο) και ευτυχως περασα απο διπλα...
προφανως ο βλαχος εχασε την εξοδο και εκανε αναστροφη... πηγαινοντας μαλιστα αριστερα! ουτε οπισθεν προσεκτικα με αλαρμ, ουτε δεξια ακρη στη βοηθητικη...
χυμα τερμα αριστερα...
δεν σταματησα, γιατι για να τον κυνηγησω και να καλεσω το 100 θα επρεπε κι εγω να κανω αναστροφη...
ευτυχως ημουν με το σκοντα και δεν ετρεχα...
αν ημουν με το Μ, ηταν και ο δρομος εντελως αδειος σε εκεινο το σημειο (δεν υπηρχε ουτε ενα αυτοκινητο) και ειχα φορτωσει καμια 200αρα, ετσι στο χαλαρο, ή και παραπανω, τι θα γινοτανε???
παραναλωμα!
διερωτώμαι ειλικρινα. τετοια ανθρωποειδη που δεν εχουν σεβασμο για κανεναν και για τιποτα, αξιζουν να υπαρχουν?
το κεφαλι αυτου του "ανθρωπου" που εκρινε οτι ειναι προτιμοτερο να ρισκαρει ενα πολυνεκρο, απο το να κανει 10-20 χιλιομετρα παραπανω, εχει ενα ελαχιστο μυαλο μεσα αραγε? εστω και κατω του μεσου ορου. ή ειναι εντελως κενο? τι καλο μπορει να κανει στη ζωη του ενας ανθρωπος που πράττει κατ αυτον τον τροπο?
μην απορειτε καθολου για τα γενικοτερα χαλια μας... κατι τυποι σαν αυτον (διοτι τελικα απ' οτι διαβαζω ειναι πολλοι) κυκλοφορουν κανονικα, ψηφιζουν και βγαζουν κυβερνησεις...
απο τη βλακεια, δεν υπαρχει σωτηρια... και δυστυχως απ΄οτι βλεπουμε αντι μετα χρονια να ελαττώνεται, αυξανεται....
GiannisRob
26-09-10, 03:09
Διαβαζα αυτο το θρεντ το πρωι, σκεπτομενος οτι καιρο εχει να μου συμβει κατι αντιστοιχο, μιας και γενικα ειμαι μεγαλος γκαντεμοσπορος.
Και αφου διαβασα, λοιπον, το θρεντ, ξεκιναω με το αυτοκινητο να παω σε ενα φιλο. Η βροχη καταρακτωδης, και ο δρομος γυαλι. Ανεβαινοντας τη Γουναρη (κεντρικος δρομος της Πατρας) ξαφνικα πεταγεται απο καθετο δρομο ενα μηχανακι, χωρις να δει αν ερχεται κανεις, αλλα και χωρις να πατησει καν φρενο.
Εγω τον αντιληφθηκα οταν ηταν ενα με δυο μετρα αριστερα μου (με πορεια συγκρουσης, και σιγουρα 60χλμ/ωρα δικα μου και 40χλμ/ωρα δικα του). Φρεναρισμα πανικου χωρις ABS και σχετικα παλια λαστιχα και σε συνδυασμο με μια τελεια φτιαγμενη και κεντραρισμενη λακουβα, εγω βρισκομαι να γλυστραω με τα τεσσερα και να κοιταω το πεζοδρομιο στο πλαϊ. Εν τελει, το μηχανακι (ΔΕΝ εκοψε καθολου ταχυτητα) και περασε απο τον προφυλακτηρα μου οριακα για 50 ποντους, και εγω τελικα εφερα ενα ωραιοτατο τετακε, καταληγοντας στο αντιθετο ρευμα (ευτυχως ηταν ωρα μεσημεριανης σιεστας και δεν ερχοταν κανενας).
Απολογισμος? Ενας νεκρος εκτυπωτης, που απο το πισω καθισμα, εσκασε στο παρμπριζ (δεν φορουσε ζωνη)...
απ' οτι βλεπω το συμβαν αυτο ειναι συχνο φαινομενο στους ελληνικους δρομους...
εμενα μου συνεβη πριν απο καμια 20 μερες, αλλα δεν το ανεφερα καν νομιζοντας οτι "αυτα δεν γινονται..."
γυρνωντας λοιπον απο την πανελληνια της βεσπα (οπου ειχαμ(αυτο για το "βλαχος":th_Laie_67-1:) περασει και απο το θανο), κυριακη μεσημερακι, περασαμε τα τελευταια διοδια πριν τη λαρισα (αλλη μαλακια αυτη 5 σταθμοι σε διαστημα 35 χιλιομετρων(δεν ειναι ακριβη η ζωη μονο στην Αθηνα ειναι και στη Λαρισα)... ελεος).
ο δρομος αδειος σχεδον, πολυ λιγα αυτοκινητα...
πριν την πρωτη εξοδο μετα τα διοδια σε σημειο που ο δρομος κανει και μια ελαφρια αριστερη, σκεφτηκα αυθορμητα να μειωσω ταχυτητα μηπως ηταν κανενα ρανταρ πανω στη γεφυρα.
ετσι εκοψα στα 120(απο ποσα?....:whistle:) και ξαφνικα βλεπω ασημι νισσαν κινγκ-καμπ(εχω 4 θειους με ιδιο αυτοκινητο) να κινειται αντιθετα τερμα στην αριστερη λωριδα και να εχει βγαλει και φλας για μπει στην εξοδο!!!!
εγω πηγαινα στη δεξια (παντα εκει παω οταν εχει χωρο)(με ποσα χιλ.πας παντα στη δεξια....:whistle:) και ευτυχως περασα απο διπλα...(ας εκανες κι αλλιως...:th_Laie_67-1:)
προφανως ο βλαχος (ο θειος μου...:thumbsup:)εχασε την εξοδο και εκανε αναστροφη... πηγαινοντας μαλιστα αριστερα! ουτε οπισθεν προσεκτικα με αλαρμ, ουτε δεξια ακρη στη βοηθητικη...
χυμα τερμα αριστερα...(.λογο φρονηματων...:whistle:)
δεν σταματησα, γιατι για να τον κυνηγησω και να καλεσω το 100 θα επρεπε κι εγω να κανω αναστροφη...(μα μπορουσες να καλεσεις το 100 και χωρις να κανεις αναστροφη!!!!:th_Laie_67-1:)
ευτυχως ημουν με το σκοντα και δεν ετρεχα...(τα ειπα πιο πανω...:whistle:)
αν ημουν με το Μ, ηταν και ο δρομος εντελως αδειος σε εκεινο το σημειο (δεν υπηρχε ουτε ενα αυτοκινητο) και ειχα φορτωσει καμια 200αρα, ετσι στο χαλαρο, ή και παραπανω(για πες για πες...εχουμε πειραξει κοφτες τελικης???...), τι θα γινοτανε???
παραναλωμα!(..............)
διερωτώμαι ειλικρινα. τετοια ανθρωποειδη(σε αυτο θα συμφωνησω!!!ειδικα ο ενας μπαρμπας μου ειναι σαν τριφυλλη ντουλαπα,δυο μετρα υψος και παλιος μποντυμπιλντερ!!!:whistle:) που δεν εχουν σεβασμο για κανεναν και για τιποτα, αξιζουν να υπαρχουν?
το κεφαλι αυτου του "ανθρωπου" που εκρινε οτι ειναι προτιμοτερο να ρισκαρει ενα πολυνεκρο, απο το να κανει 10-20 χιλιομετρα παραπανω, εχει ενα ελαχιστο μυαλο μεσα αραγε? εστω και κατω του μεσου ορου. ή ειναι εντελως κενο?(εχω στειλει e-mail και στους 4 για το συμβαν και ο ενας(δυστυχως ο τριφυλλος...)μου απαντησε θετικα οτι αυτος ηταν εκει και ζηταει την "κεφαλη σου επι πινακι"επειδη γραφεις αυτα τα ανεκδιηγητα και ζηταει και την διευθυνση σου να σε βρει για να σε τιμωρησει ,επειδη,λεει,στο δικο του το χωριο κανει αυτος κουμαντο!!!εσεις να κανετε στο δικο σας χωριο!!!) οτι θελετε τι καλο μπορει να κανει στη ζωη του ενας ανθρωπος που πράττει κατ αυτον τον τροπο?
μην απορειτε καθολου για τα γενικοτερα χαλια μας... κατι τυποι σαν αυτον (διοτι τελικα απ' οτι διαβαζω ειναι πολλοι) κυκλοφορουν κανονικα, ψηφιζουν και βγαζουν κυβερνησεις...( εδω σε βρισκω σωστο...ΠΑΣΟΚος ειναι...)
απο τη βλακεια, δεν υπαρχει σωτηρια... και δυστυχως απ΄οτι βλεπουμε αντι μετα χρονια να ελαττώνεται, αυξανεται....
Σορυ ρε Σταθη ειπα να χαλαρωσουμε λιγο!!!:thumbsup:
dark knight
26-09-10, 17:55
διαβαζω ολα αυτα τα περιστατικα που αναφερατε ολοι και δεν το πιστευω οτι ειναι πραγματικοτητα.ειχα δει στο τοπ γκιαρ κατι βιντεο για υπερηλικες και τις μαλ...... που εκαναν και ειχα γελασει τοτε.καθως νομιζα οτι αποτελουσαν μεμονομενα περιστατικα χωρις να θετουν τους αλλους σε τετοιο κινδυνο.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ευτυχως που γλιτωσαν τα παιδια που αντιμετωπισαν τετοιες καταστασεις.
εχθες την κυριακη τα ξημερωματα ξεκιναμε μια
παρεα 10 αυτοκινητων να παμε στο Βολο να
παρακολουθησουμε την 30η αναβαση Πορταριας!
εγω ειμαι συνοδηγος σε ενα opel speedster 2.0t!
ξεκιναμε κατα τι 5,00 τα ξημερωματα ευδιαθετοι
και χαρουμενοι!
το ταξιδι σε κανονικου ρυθμους και φτανουμε στα διοδια των Μαλγαρων!
πληρωνουμε πρωτοι και φευγουμε πολυ νορμαλ!
βαζουμε πρωτη δευτερα τριτη και εχουμε συνειδητοποιησει οτι ο δρομος κατω ειναι
βρεμενος ενω καθ ολη την διαδρομη ειναι θεοστεγνος!
Ε... και τοτε με το που παμε να γεμισουμε την τριτη (τονιζω οχι να τη σπασουμε)
χανουμε πισω την προσφυση καιτρωει το αυτοκινητο μια σφαλιαρα απο πισω
και απο την μεσαια λωριδα γυρναει το αυτοκινητο και πεφτει επανω στις μπαρες και κανουμε σβουρες! το ολο σκηνικο εγινε με 90χαω με το που σταματαμε κατεβενουμε απο
το αμαξι και βλεπουμε το αμαξι να εχει γινει κομματια(ειναι ολο πολυεστερικο) και η καμπινα μας ΑΘΙΚΤΗ!!!!
ο θεος εβαλε το χερι και μας προστατεψε και ειμαι εδω και σας μιλαω!
σεβασμος στην βροχη και ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!
και χαρουμενοι!
και απο την μεσαια λωριδα γυρναει το αυτοκινητο και πεφτει επανω στις μπαρες και κανουμε σβουρες! το ολο σκηνικο εγινε με 90χαω με το που σταματαμε κατεβενουμε απο
το αμαξι και βλεπουμε το αμαξι να εχει γινει κομματια(ειναι ολο πολυεστερικο) και η καμπινα μας ΑΘΙΚΤΗ!!!!
τι λές ρε μλκ. πάλι καλά που δεν έπαθες τπτ.
υγ. καλά ρε ξεφτίλα πείγες τέτοια εκδρομή και δεν
είπες τπτ??? ουυυυυυυυυυ να μου χαθείς παλιοπίδι.
Γιαννακη....τραβα σπιτι φιλα τη γυναικα και το παιδι σου και κανε το σταυρο σου.
Εχω βρεθει αντιμετωπος στην εξοδο απο εθνικη οδο για Νεα Χαλκιδονα που υπαρχει υπογεια γεφυρα με αυτοκινητο το οποιο πηγαινε αναποδα.....
Χειμωνας κατα τις 2 το βραδυ,ευτυχως μονος μου πανω στο μηχανακι
Το οτι τον απεφυγα το αποδιδω στην εμπειρια και τα αντανακλαστικα μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Δεν εκανα καμια σκεψη...απλα το σωμα αντεδρασε ΜΟΝΟ ΤΟΥ και εκανε εναν ελιγμο αποφυγης.
Δεν το παιζω πιλαταρα απλα τονιζω οτι δεν υπηρξε σκεψη παρα μονο αντιδραση
Μολις τον απεφυγα σταματησα μετα την υπογεια γεφυρα και εβαλα τη μηχανη στο σταντ και εκατσα στο κρασπεδο,εβγαλα κρανος γαντια και αρχισα να δακρυζω.
Απο νευρα? Απο απογνωση? Δεν ξερω,δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο.Εκλαιγα.
Οπως αντιλαμβανεστε ο τυπος με το αυτοκινητο βγηκε στο "ποταμι" αναποδα αφου περασε την υπογεια....
Υπαρχουν τελικα πολλα τετοια φαινομενα και ειναι ακρως θανατηφορα...
Γιαννακη....τραβα σπιτι φιλα τη γυναικα και το παιδι σου και κανε το σταυρο σου.
Εχω βρεθει αντιμετωπος στην εξοδο απο εθνικη οδο για Νεα Χαλκιδονα που υπαρχει υπογεια γεφυρα με αυτοκινητο το οποιο πηγαινε αναποδα.....
Χειμωνας κατα τις 2 το βραδυ,ευτυχως μονος μου πανω στο μηχανακι
Το οτι τον απεφυγα το αποδιδω στην εμπειρια και τα αντανακλαστικα μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Δεν εκανα καμια σκεψη...απλα το σωμα αντεδρασε ΜΟΝΟ ΤΟΥ και εκανε εναν ελιγμο αποφυγης.
Δεν το παιζω πιλαταρα απλα τονιζω οτι δεν υπηρξε σκεψη παρα μονο αντιδραση
Μολις τον απεφυγα σταματησα μετα την υπογεια γεφυρα και εβαλα τη μηχανη στο σταντ και εκατσα στο κρασπεδο,εβγαλα κρανος γαντια και αρχισα να δακρυζω.
Απο νευρα? Απο απογνωση? Δεν ξερω,δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο.Εκλαιγα.
Οπως αντιλαμβανεστε ο τυπος με το αυτοκινητο βγηκε στο "ποταμι" αναποδα αφου περασε την υπογεια....
Υπαρχουν τελικα πολλα τετοια φαινομενα και ειναι ακρως θανατηφορα...
Αυτο σκεφτομουν συνεχως Δημητρη!!!!!...ηταν πολυ ασχημη εμπειρια....τοσο φοβο ουτε στο πρωτο αλμα δεν ενοιωσα...χεστηκα πανω μου.....
χεστηκα πανω μου.....
παλι????:shok:
αμαν ρε φιλε κανεις και τιποτα αλλο???? :original:
ψηλουλη περασε ολη η ζωη μπροστα απο τα ματια μου!
και χαρουμενοι!
πω πω ρε πουστ$ μου ....τι γινεται!!!! προσοχη!!!!
ψηλουλη περασε ολη η ζωη μπροστα απο τα ματια μου!
έλα μωρέ χέστη υπερβολικέ και'συ.
:thumbsdown::thumbsdown:μου'χεις και *///Μ3*