PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] Μεταφορά Xenon-πλυστικών

VOSTANIO
11-09-10, 17:32
Είναι δυνατή η αξιόπιστη μεταφορά εργοστασιακών Xenon-πλυστικών από Ε46 coupe σε Ε46 cabrio (συμβατικά φώτα)?

bill_m3
11-09-10, 17:51
Είναι δυνατή η αξιόπιστη μεταφορά εργοστασιακών Xenon-πλυστικών από Ε46 coupe σε Ε46 cabrio (συμβατικά φώτα)?

Είναι ακριβώς ίδια!! :thumbsup: :thumbsup:

giannis_compact
11-09-10, 18:56
Οπως τα λεει ο Βασιλης...Απλα να κοιταξεις να ειναι ιδια με το δικο σου μην ειναι το ενα facelift και το αλλο προ-facelift ..

m-power_01
11-09-10, 20:45
Χρειάζεσαι και τους αισθητήρες στα ψαλιδια !

gyiama
11-09-10, 21:27
το λοιπον!! πλυστικα κλπ κλπ ειναι ιδια,το ιδιο οι αισθητηρες ανυψωσης στα ψαλιδια το ιδιο και η καλωδιωση τους!!η διαφορα ειναι μονο στα φαναρια αν εχεις facelift η pro facelift!!χρειαζεσαι και τον διακοπτη φωτων αλλα θα βγαζει ενδειξη στο καντραν επειδη θα εχει το πλαισιο του αλλου αυτοκινητου μεσα περασμενο!!!επισης μπορει να χρειαστεις καινουριο διακοπτη γιατι ο παλιος μπορει να μην δεχεται τον προγραμματισμο στο δικο σου αμαξι!!!

Samaro
11-09-10, 21:41
Καλωσόρισες στην παρέα μας και καλά ποσταρίσματα.
Αν θέλεις μπορείς να μας συστηθείς εδώ :https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
:viannen_01:

Apostolos
11-09-10, 21:54

Την ίδια δουλειά βάλθηκα να κάνω και εγώ σε μοντέλο Ε60 απλά προχώρησα ένα βήμα παραπέρα. Έβαλα τα adaptive του facelift LCI αλλά δεν έχω πάει για κωδικοποίηση ακόμα. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν η δουλειά γίνει από "γνώστη" του αντικειμένου και με όλα τα απαιτούμενα παρελκόμενα που απαιτούνται στο 46άρι σου.thumb

NickE60
12-09-10, 10:50
(Οff Topic)

SOS Δημήτρη!!!!! αν δεν το έχεις κωδικοποιήσει μην χρησιμοποιείς για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα έλεγα μην χρησιμοποιείς καθόλου τη μεγάλη σκάλα (που ενεργοποιεί και τους εσωτερικούς προβολείς στα προ facelift ...που τώρα είναι cornering lights) γιατί θα σου λιώσουν τα κρυσταλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

Apostolos
12-09-10, 14:02
(Οff Topic)

SOS Δημήτρη!!!!! αν δεν το έχεις κωδικοποιήσει μην χρησιμοποιείς για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα έλεγα μην χρησιμοποιείς καθόλου τη μεγάλη σκάλα (που ενεργοποιεί και τους εσωτερικούς προβολείς στα προ facelift ...που τώρα είναι cornering lights) γιατί θα σου λιώσουν τα κρυσταλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ Νικολα για την πολυτιμη πληροφορια σου. Δεν τα εχω αναψει καθολου, ξεκουραζεται στο παρκιν μου ακομα. Προχτες τελειωσαμε με τα περαστικα & μας εμεινε η κωδικοποιηση. Πιστευω αυριο - Δευτερα αν εχω χρονο και βολευεται & ο Αντρικος να κωδικοποιησουμε και ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα και να μη ζητησει παλι κανεναν εγκεφαλο για αλλαγη. Υπαρχει πιθανοτητα να μην χρειαστει αλλαγη ο διακοπτης φωτων με αυτου του lci αν υποστηριζει ο παλιος αυτοματο αναμμα φωτων με ενα μικρο πρασινο λαμπακι. Οψομεθα Νικολα, θα σε ενημερωσω απο βδομαδα ωστε να τα συγκρινουμε απο θεμα φωτισμου (που λεγαμε). Και παλι σε ευχαριστω για το tip σου

NickE60
12-09-10, 15:02
Να 'σαι καλά thumb
Αν ο διακόπτης σου είναι αυτός με το ροδάκι (ρεοστάτη) ρύθμισης της δέσμης 99.9% δεν θα δουλέψει... έχει διαφορετικές επαφές πίσω