Επιστροφή στο Forum : θα παρουν λεφτα ή τα π@π@ρι@ μου????
halkida116mpack
10-09-10, 14:57
χθες το απογευμα χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο αλεξανδρας.παρκαρα λοιπον σε μια οδο σεμιτελου ... η αληθεια ειναι οτι ειδα οτι πατουσα μπλε διαγραμμιση αλλα βραδυατικα λεω που να παω να ψαχνω για αλλου.οταν το πηρα μετα απο 45 λεπτα ειδα χαρτακι στο παρμπριζ...και εφαγα επειδη ημουν σε χωρο σταθμευσης κατοικων μια 80αρα..επανω γραφει οτι ειναι απο την διευθυνση ελεγχομενης σταθμευσης...και ρωταω λοιπον(πινακιδες δεν πηραν ) να την πληρωσω ή να την γειωσω????υπαρχει περιπτωση να ερθει μεσω εφοριας η κατι τετοιο?/?
Εμείς που γεννήσαμε στο εν λόγο νοσοκομείο εισέπραξα σε τρεις μέρες τρεις κλήσεις, παραλίγο να μου έδιναν το χρυσό κλειδί της πόλης :D
Γνώμη μου είναι να την πληρώσεις μιας κ δεν πρόκειται για την λευκή κλήση (πήρα κ από αυτή ) των 40 ευρώ της δημοτικής αστυνομίας - που ακόμα είναι νεφελώδες το τοπίο- αλλά για κλήση της τροχαίας με το ροζ χαρτάκι.
πρασφατα...εισεπραξα κληση απο την δημοτικη κληση της γλυφαδας( ροζ χαρτακι)! ελεγα πως μπορουσα να την γειωσω...αλλα τελικα εμαθα, πως επειδη καιγονται για εισπραξεις, ερχεται ακομα και μεσω εφοριας! οποτε πηγα και την πληρωσα στις 10 μερες( 40 ευρω)...! Eλπιζω και ευχομαι μονο , ο δημος της γλυφαδας να τα δαπανησει σε καποια απολυμανση..απεντομωση....γι ατι οπου πατας και οπου σταθεις στην πλατεια και στα μαγαζια..πετουν-περπατουν ΚΑΤΣΑΡΙΔΕς....
Αν καταφερεις να παρεις βεβαιωση οτι εκεινη τη στιγμη ησουν στο Νοσοκομειο-γιατρο κλπ για θεμα υγειας, θα το προσκομισεις και δεν πληρωνεις τιποτα!!!!
Προφανώς ειναι απο Δημοτική Αστυνομία.
Απόσο γνωρίζω αν την πληρώσεις αμεσα ειναι τα μισά. Αν πάλι ΔΕΝ, την βεβαιώνουν στο Δημ. Ταμείο.
Στην περίπτωσή μου,πέρσι, οταν είπα στον προισταμενο της Δημ. Αστυνομίας (Αθήνα) οτι πηγα επειγόντως την αδελφή μου στο νοσοκομείο,πράγμα που μπορούσε να βεβαιωθεί, μου απάντησε : "Ας πέρνατε ΤΑΞΙ κύριε".!!!!
halkida116mpack
12-09-10, 21:41
δημοτικη ειναι παιδια(λευκη αλλα ηλεκτρονικα εκτυπωμενη)...που να ηξερα εγω τι γινεται....βιαζομουν και ειμαι και συνηθισμενος απο την επαρχια(τσομπανης κτλ)δεν βαριεσαι λεω...απλα ρωταω γιατι πολλοι δεν την πληρωνουν αμα ειναι απο δημοτικη(ετσι λενε)γι αυτο και ρωτησα αν εχει κανεις προσωπικη εμπειρια....
.................................................. .......απλα ρωταω γιατι πολλοι δεν την πληρωνουν αμα ειναι απο δημοτικη(ετσι λενε)γι αυτο και ρωτησα αν εχει κανεις προσωπικη εμπειρια....
Ναι, αυτό ισχυε παλαιοτερα, οταν η αστυνόμευση για την παρανομη σταθμευση ειχε ανατεθει σε ιδιωτικες εταιριες. thumb
plirose tin , afou tin ekanes tin paparia vre.
ama einai gia lefta na ta dinoume gia na kratame tin dynami otan paizoun ta diplomata. emena pantos oses fores mou erixan klisi (taxytitas ) kai den epeze gia diploma plirono xoris blabla . mexri kai trapeziki karta evgala mia fora s ena troxonomo apo tin kavala gia na pliroso epitopou to 1999 kai me koitouse gia na me balei mesa gia prosvoli kata tis arxis
hehehe
ghost-rider
13-09-10, 01:04
Αμα το ρισκαρεις, την αφησεις, και ερθει μεσω εφοριας θα ειναι αυξημενη? Αν δεν εχει αυξηση θα προτεινα να κανεις μια δοκιμη, να δεις κιολας αν δουλευει το κρατος... Στο κατω κατω, θα ειναι καποιο ποσο να δωσεις φανταζομαι στην εφορια, οποτε πρωτον η κληση δε θα φαινεται τοσο και δευτερον δε θα τρεχεις ξεχωριστα...
katsaraios
13-09-10, 05:58
Αμα το ρισκαρεις, την αφησεις, και ερθει μεσω εφοριας θα ειναι αυξημενη? Αν δεν εχει αυξηση θα προτεινα να κανεις μια δοκιμη, να δεις κιολας αν δουλευει το κρατος... Στο κατω κατω, θα ειναι καποιο ποσο να δωσεις φανταζομαι στην εφορια, οποτε πρωτον η κληση δε θα φαινεται τοσο και δευτερον δε θα τρεχεις ξεχωριστα...
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ !!!!!( πλακα στην πλακα κανω μην παρεξηγηθω)
Μετα μας φταιει μονο το κρατος για τα στραβα και τα ασχημα........
Πληρωσε την να συνεισφερεις στην κριση φιλε μην χρειαστει παραδειγμα να ταξιδεψεις εξωτερικο και σε μπαγλαρωσουνε σε αεροδρομιο η λιμανι....
Ασε τις δοκιμες και τις φαντασιες,το κρατος σε τετοια θεματα δουλευει...
..........................
.......................
Σωστός !!!!!!!!!!
Αν χρώσταγες 5 -10 εκατομύρια τότε μάλιστα. Κανείς δεν θα σε πειραζε !!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ghost-rider
13-09-10, 11:19
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ !!!!!( πλακα στην πλακα κανω μην παρεξηγηθω)
Μετα μας φταιει μονο το κρατος για τα στραβα και τα ασχημα........
Πληρωσε την να συνεισφερεις στην κριση φιλε μην χρειαστει παραδειγμα να ταξιδεψεις εξωτερικο και σε μπαγλαρωσουνε σε αεροδρομιο η λιμανι....
Γιατι καλε? Η εφορια ειναι επισημος συνεταιρος μου. Προνομιουχος μετοχος! Καθονται κανονικα και μοιραζομαστε τα κερδη! Αν ειναι θα με ενημερωσει εκ νεου για τα ποσα που οφειλω!
halkida116mpack
13-09-10, 13:40
καλα μην βαρατε....χαχαχα...αυριο πρωι θα παω στα ελ.τα να καταβαλω το ποσο μπας και σωσω την Ελλαδαρα...ερεεε το ελληνικο στοιχειο...πρωτα ψαχνεις για να κανεις π@υ$τια και αν σε περνει και μετα πας να πληρωσεις....γελαω με τον εαυτο μου...σε αλλη χωρα ουτε που θα τολμαγες να το σκεφτεις....:th_Laie_67-1:
σε αλλη χωρα ουτε που θα τολμαγες να το σκεφτεις....
Αυτό είναι μια τεράστια αλήθεια...thumb
ghost-rider
13-09-10, 15:05
Να το δουμε ρεαλιστικα το ζητημα. Σε μια αλλη χωρα που δεν θα τολμαγες ουτε να το σκεφτεις, δε θα σκεφτοταν και το κρατος να ξεζουμισει τους πολιτες για να παρει τα λεφτα που γλεντησαν υπουργοι, βιομηχανοι, πλοιοκτητες κλπ.
Αν αυτο συνεβαινε περσι θα σου ελεγα με βεβαιοτητα αστο. Η δημοτικη αστυνομια ηταν αντισυνταγματικη. Ακουσα οτι φετος κατι αλλαξανε. Δεν ξερω σιγουρα τι γινεται. Νομιζω ομως οτι ακομα δεν οριζεται ημερομηνια δικαστηριου επανω στην κληση, κατι που λογικα θα επρεπε να γινεται σε μια νομιμη κληση. Θα σου προτεινα να το ψαξεις καλα. Ρωτα κανενα γνωστο μεσα στο δημο. Αυτοι απλα θελουν και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο. Εχουν φαει τα λεφτα, εχουν αδειασει τα ταμια και τωρα ζητανε απο τους μικρομεσαιους τα ρεστα με καθε τροπο. Και οτι δουλεψει, δουλεψε.
Να το χεσω το κρατος.
Ενα κρατος που πετσοκοβει μισθωτους και συνταξιουχους για να μπαλωσει ελειμματα σκανδαλων.
Και ενα κρατος που κατα πασα πιθανοτητα δε θα σου δωσει ποτε συνταξη.
Προσωπικα, σιγα μην κατσω να σωσω τον αχταρμα. Εδω που ηρθαν τα πραγματα ο καθενας την παρτη του. Αν θες με εποικοδομητικο τροπο να βοηθησεις την Ελλαδα, γραψε στα απαυτα σου τη δημοτικη αστυνομια, παρε το ποσο της κλησης και δωστο σε ενα ανθρωπο που το εχει αναγκη.
καλα μην βαρατε....χαχαχα...αυριο πρωι θα παω στα ελ.τα να καταβαλω το ποσο μπας και σωσω την Ελλαδαρα...ερεεε το ελληνικο στοιχειο...πρωτα ψαχνεις για να κανεις π@υ$τια και αν σε περνει και μετα πας να πληρωσεις....γελαω με τον εαυτο μου...σε αλλη χωρα ουτε που θα τολμαγες να το σκεφτεις....:th_Laie_67-1:
καλα εκτος του οτι αν το παρουν χαμπαρι στα ΕΛΤΑ(οτι πληρωνεις κληση) θα γελανε για χρονια...το πιθανοτερο ειναι ποτε να μην καταχωρηθει οπως πρεπει στις αρμοδιες υπηρεσιες με αποτελεσμα να μην φαινεται οτι εχει τακρτοποιηθει.
ΟΙ ειδοποιησεις θα καταφθανουν η μια μετα την αλλη (απο τον καινουργιο χρονο) και καποια στιγμη παι θα αναγκαστεις να πας στο δημο με την αποδειξη των ΕΛΤΑ.
Τωρα οσο για αυτο που σου ειχα γραψει στα πρωτα post...
Ακομα και στη τροχαια αν πας με βεβαιωση γιατρου ποσο μαλλον νοσοκομειου η κληση "σβυνεται"
Το σοβαροτερο ομως ειναι οτι εχεις την μοναδικη ευκαιρια τωρα που ειναι "προεκλογικη" περιοδος για τις Δημοτικες εκλογες!!!...δεν λενε οχι σε κανεναν...
Αυτα και δεν ειναι εικασιες ξερω τι σου λεω!!
halkida116mpack
13-09-10, 18:49
για να κατεβω αθηνα να κανω χαρτια κτλ νομιζω οτι θα πληρωσω πιο πολλα απο τα 40 ευρω(με εκπτωση 5 εργασιμων ημερων).το ξερω οτι θα γελανε στα ελτα αλλα ρε παιδια θα κρατησω την αποδειξη....ναι εχετε δικιο δεν γραφει ημερομηνια για το δικαστηριο οπως οι μπατσοκλησεις!!!
Αυθαιρετα παντου και παντα!!!!
Δεν πληρωνεις τιποτα και πουθενα. Ποτε.