PDA

Επιστροφή στο Forum : ενος κακου...

GEORGE316
08-09-10, 12:44
πως ειναι δυνατον μεσα σε 5 λεπτα,να χτυπαω το αμαξι σε κολωνακι....ενω εχω μπει σε μονοδρομο τοσο στενο οσο το...αιδοιο μιας ασπυλης και αμολυντης γυναικας,εχοντας πιει ενα μπουκαλι μανωλεσακη,οπου το τελευταιο ποτηρι το κατεβασα σχεδον μονοκοπανιας μολις 2 λεπτα πριν και να πεσω πανω σε αστυνομικους??
λοιπον οι αστυνομικοι μια χαρα εκανα τη δουλεια τους,εψαξαν ολο το αυτοκινητο αφου ηταν και αργα το βραδυ,δεν ειχα κυρωσεις ηκατι παραξενο (αλλωστε δεν ειμαι τετοιος τυπος)ομως στη προσπαθεια να αφησω ενα ταξι να περασει,χτυπησα το πισω στερο του μωρου πανω σε ενα κιτρινο κολωνακι μιας πολυκατοικιας....που δεν το ειδα....ειναι ακριβως εκει που ενωνει με το χειλος του προφυλακτηρα.
το αποτελεσμα ειναι οτι εχει μεινει μπογια πανω στο φτερο,ενα βαθουλωμα χωρις να εχει φυγει χρωμα.τι μπορω να κανω για αυτο?
καποιος ειδικος πχ monsta ας βοηθησει....
υγ...και ενω εχω ψησει το γκομενακι (που πιναμε το μανωλεσακη(οικοτεχνια πολυ καλου κρασιου)και εχουμε αρχισει τη συζητηση περι ξερετε,χτυπαει το τηλεφωνο,ακουγεται και γυναικεια φωνη,ξενερωνει και το γκομενακι και μειναμε μπακουρια......
ε...τι αλλο μενει????

bill_m3
08-09-10, 12:46
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Ω ρε γκαντεμιά, πάει το γκομενάκι????

Το χάσαμε ????????

Kostas_1
08-09-10, 12:47
Ξεματιασμα γρηγορα

Samaro
08-09-10, 12:50
Εγώ θα πήγαινα μετά για ψάρεμα !!! Φερνει ηρεμία !!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

z3 2.2
08-09-10, 12:56
1.κοψε τον Μανωλεσακη (ειναι γκαντεμης ο ανθρωπος δε το βλεπεις)
2.φτιαξε γρηγορα το αυτοκινητο
3.παρε το γκομενακι τηλεφωνο και πες της κοφτα "Λοιπον ο Μανωλεσακης δε με παει,ξαναδοκιμαζουμε με Αθανασιαδη"??? Αν εχει εστω και μια δοση χιουμορ μεσα της θα δεχτει!!!

Monsta
08-09-10, 13:09
ειναι ακριβως εκει που ενωνει με το χειλος του προφυλακτηρα.
το αποτελεσμα ειναι οτι εχει μεινει μπογια πανω στο φτερο,ενα βαθουλωμα χωρις να εχει φυγει χρωμα.τι μπορω να κανω για αυτο?

Μου ακούγεται σα ζημιά που ίσως θέλει εξαγωγή προφυλακτήρα...

Μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό ?

GEORGE316
08-09-10, 13:09
sharky εριξα σημερα το πρωι αγιασμο.
αυτο το ρημαδιασμενο κολωνακι ρε παιδια με χαλασε πολυ..
και αντε να ετρωγα το κολωνακι,αλλα να ετρωγα και το γκομενακι ρε παιδια....παει ...το χασαμε το κορμι πατριωτες...οταν χτυπαει το τηλεφωνο 2 τη νυχτα και μεσα στην ησυχια του δωματιου ακουγεται η τσιριχτη φωνη της δεσποινας...τι δικαιολογια να βρεις???η μανα μου ετοιμασε παστιτσιο και λεει να παμε απο εκει για φαγητο????

Kostas_1
08-09-10, 13:10
Σε αυτες τις περιπτωσεις το κινητο κλειστο ....

GEORGE316
08-09-10, 13:11
monsta,πιθανο να χρειαζεται και εξαγωγη του προφυλακτηρα γιατι εκει στην ακρη κουνιεται πλεον.δεν εχει φυγει τιποτα απο τη θεση του και το κουνημα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι μεγαλο αλλα φαινεται οτι κατι εγινε....
φωτο θα τραβηξω οταν σχολασω απο το γραφειο και πιθανον το βραδυ να παω σε ενα internet cafe να τις ανεβασω..
εντω μεταξυ ξερω οτι αυτες οι μικροζημιες τελικα για τη τσεπη ειναι μεγαλες...

GEORGE316
08-09-10, 13:12
Σε αυτες τις περιπτωσεις το κινητο κλειστο ....

και που να φανταστω οτι δυο η ωρα το βραδυ θα της σηκωθει της αλλης να ερθει απο το σπιτι μου???σπιτι αυτη δεν εχει???
αν εισαι γκαντεμης ομως ρε παιδια...δεν αλλαζει..

Stathis
08-09-10, 13:13
ο γιωργος ολο επινε
κρασι μανωλεσακη
μα το bmw ετσακισε
και παει το γκομενακι...

κρητικη μαντιναδα...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

GEORGE316
08-09-10, 13:15
γεια σου ρε σταθη αρχοντα!!

Monsta
08-09-10, 13:31
της σηκωθει της αλλης να ερθει απο το σπιτι μου.

Κι εγώ νόμιζα η 'άλλη' ήτανε η μάνα σου που σε πήρε τηλέφωνο....

Α καλά εσύ έγινες ρόμπα κανονικά...

GEORGE316
08-09-10, 13:32
ω ναι!!!

Gregory_///M
08-09-10, 13:58
Ρε Γιώργο είπαμε... αλλά εσύ το παράκανες στο θέμα της γκαντεμιάς!!:think:
Μην αγχώνεσαι για το αυτοκίνητο, όλα γίνονται..Κοίτα να ξαναψήσεις το γκομενάκι να δοκιμάσει άλλο κρασάκι (όπως ειπώθηκε παραπάνω).

GEORGE316
08-09-10, 14:15
και ρε παιδια....πως τα φερνει ετσι η στιγμη...πανω που ενω συζητουσαμε για δουλεια λιγο πιο εντονα,ξαφνικα η συζητηση χαλαρωνει εντελως,εχουμε χωθει στο καναπε,εχει απλωθει κι ολας ετσι ωστε να ψιλο αγγιζομαστε,εχουμε χαμηλωσει και τους τονους (ξερετε,και σαν ατιμος μουσικος που ειμαι εχω κανει και τη φωνη λιγο πιο βαρια,αισθησιακη...),εχω κανει και εγω τη κινηση να παρω και θεση αιλουροειδους ετοιμου για ορμηγμα....
αχ το μαναρι μου...φορουσε και λιγα ρουχαλακια...
ε οχι πειτε μου ρε παιδια.....ειμαι η δεν ειμαι...
και σαν να μην εφτανε αυτο οι αστυνομικοι να μου εχουν σηκωσει μεχρι και τα πατακια...και αντε να τους εξηγω οτι αυτο το μακρουλο που εχουν στα χερια τους ονομαζεται μικροφωνο,αυτο το περιεργο με τα φωτακια κουρδιστηρι....
και αντε να τους ξαναεξηγεις οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και εκτος απο μουσικος ειμαι και οικονομολογος,γιαυτο υπαρχει και εκεινη η τεραστια κουτα με τα δελτια αποστολης που επρεπε να παω σημερα για θεωρηση στην εφορια...και τελικα τι δουλεια κανεις...και που παιζεις...και ανοιξε και το ντουλαπακι....και σηκωσε και τον τεμπελη και ταυτοχρονα να με παιρνει τηλεφωνο και η αλλη να μου πεει γιατι αργεις,εγω φευγω...ΚΟΛΑΣΗ....

Lambros46
08-09-10, 14:29
και ρε παιδια....πως τα φερνει ετσι η στιγμη...πανω που ενω συζητουσαμε για δουλεια λιγο πιο εντονα,ξαφνικα η συζητηση χαλαρωνει εντελως,εχουμε χωθει στο καναπε,εχει απλωθει κι ολας ετσι ωστε να ψιλο αγγιζομαστε,εχουμε χαμηλωσει και τους τονους (ξερετε,και σαν ατιμος μουσικος που ειμαι εχω κανει και τη φωνη λιγο πιο βαρια,αισθησιακη...),εχω κανει και εγω τη κινηση να παρω και θεση αιλουροειδους ετοιμου για ορμηγμα....αχ το μαναρι μου...φορουσε και λιγα ρουχαλακια...
ε οχι πειτε μου ρε παιδια.....ειμαι η δεν ειμαι...
και σαν να μην εφτανε αυτο οι αστυνομικοι να μου εχουν σηκωσει μεχρι και τα πατακια...και αντε να τους εξηγω οτι αυτο το μακρουλο που εχουν στα χερια τους ονομαζεται μικροφωνο,αυτο το περιεργο με τα φωτακια κουρδιστηρι....
και αντε να τους ξαναεξηγεις οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και εκτος απο μουσικος ειμαι και οικονομολογος,γιαυτο υπαρχει και εκεινη η τεραστια κουτα με τα δελτια αποστολης που επρεπε να παω σημερα για θεωρηση στην εφορια...και τελικα τι δουλεια κανεις...και που παιζεις...και ανοιξε και το ντουλαπακι....και σηκωσε και τον τεμπελη και ταυτοχρονα να με παιρνει τηλεφωνο και η αλλη να μου πεει γιατι αργεις,εγω φευγω...ΚΟΛΑΣΗ....

:warriorsmiley::warriorsmiley: ...Ωραιος ο Γιωργαρος!!!Εχω λιωσει με την περιγραφη!

gant
08-09-10, 14:42
Λοιπόν Γιώργαρε.

Μανωλεσακης 11
πασαλάκι 8
Δέσποινα 8
τηλέφωνο 8

Τι έχουμε? 11888! τυχαίο δεν νομίζω.

Γι αυτό να ξορκίσουμε το πράγμα.

Εξω γκατεμιά (3+8) = 11
Γεώργιος 8
επισκευή 8
νεο κρασί (3+5) = 8 (Με το γκομενάκι εννοείται)

τι έχουμε? 11888!

GEORGE316
08-09-10, 14:46
τρομεροι ολοι !!!

drum
08-09-10, 15:22
xaxaxaxa......
απιστευτο γελιο λεμε.

Nino
08-09-10, 18:09
οποιος νυχτα "περπατει"...προβλεπει για hands free!!!:th_Laie_67-1:

NickE60
08-09-10, 19:47
Ξεματιασμα γρηγορα :hystericalbs1: :thumbsup:

https://www.paretria.gr/ourvision.html

BILL007
08-09-10, 20:41
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

GEORGE316
09-09-10, 15:17
αξιωθηκα να τραβηξω φωτο της ζημιας.
αντε να δω τωρα ποτε θα αξιωθω να τις περασω στον υπολογιστη και (θεε μου..) να τις ανεβασω εδω στο φορουμ...
το καλο της υποθεσης ειναι οτι μετα απο ενα τοπικο καθαρισμο και με φως ημερας για να δω το μεγεθος της ζημιας,ευτυχως δεν εχει φυγει χρωμα ωστε να σκουριασει το σημειο.(τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω..)

GEORGE316
16-09-10, 10:20
ξερω οτι περιμενετε να μαθετε τελικα τι εγινε.....και με το αυτοκινητο και με το γκομενακι....
λοιπον...τελικα πραγματι η μικροζημιες κοστιζουν μια μικρη περιουσια...
πηγα σε ενα καταστημα στη καλαμαρια σχεδον απεναντι απο τον στρατωνα (νταλιπη ειναι εκει?)νοιζω εχει και την αντιπροσωπεια meguaiers...
το παληκαρι μου αφαιρεσε το ξενο χρωμα,περιποιηθηκε το σημειο..δε μου πηρε χρηματα (να ναι καλα)και μου εδωσε tip για το τι πρεπει να κανω...
πρεπει να φτιαξω το βαθουλωμα,τοπικη βαφη και μετα για να μη φαινεται η διαφορα χρωματος ολικη αλοιφη....συνολο γυρω στο 400 ισως και κατι παραπανω...
και δε πηδηξα...
ακουστε ομως το αλλο
προχθες το μωρο ηρθε σπιτι μου,κοιμηθηκε σπιτι μου.......και μαντεψτε....ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΕ...ΠΑΛΙ....
τετοια ξεφτυλα εχω να νοιωσω απο τοτε που στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μου μπροστα σε ολους τους συμφοιτητες μου ειπε κ Γκετσιο...αν δεν μπορειτε να συνεχισετε, να παιζεται στα μαγαζακια γιατι με τον μοτσαρτ δε σας βλεπω καλα....(ενταξει τα ειχα παραφορτωσει τοτε...)ναι παιδια....κοιμηθηκε σπιτι μου...μου ξεκαθαρισε οτι δεν προκειτε να γινει τιποτα..και μου κουνιοταν ολο μα ολο το βραδυ...
σκεφτηκα το βιασμο....αλλα ειμαι νεος για φυλακη..

Stathis
16-09-10, 17:26
μου φαινεται τα θες και τα παθαινεις...

Z4 DCT
16-09-10, 17:29
ξερω οτι περιμενετε να μαθετε τελικα τι εγινε.....και με το αυτοκινητο και με το γκομενακι....
πηγα σε ενα καταστημα στη καλαμαρια σχεδον απεναντι απο τον στρατωνα (νταλιπη ειναι εκει?)νοιζω εχει και την αντιπροσωπεια meguaiers...
το παληκαρι μου αφαιρεσε το ξενο χρωμα,περιποιηθηκε το σημειο..δε μου πηρε χρηματα (να ναι καλα)και μου εδωσε tip για το τι πρεπει να κανω...
πρεπει να φτιαξω το βαθουλωμα,τοπικη βαφη και μετα για να μη φαινεται η διαφορα χρωματος ολικη αλοιφη....συνολο γυρω στο 400 ισως και κατι παραπανω...
και δε πηδηξα...
ακουστε ομως το αλλο
προχθες το μωρο ηρθε σπιτι μου,κοιμηθηκε σπιτι μου.......και μαντεψτε....ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΕ...ΠΑΛΙ....
τετοια ξεφτυλα εχω να νοιωσω απο τοτε που στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μου μπροστα σε ολους τους συμφοιτητες μου ειπε κ Γκετσιο...αν δεν μπορειτε να συνεχισετε, να παιζεται στα μαγαζακια γιατι με τον μοτσαρτ δε σας βλεπω καλα....(ενταξει τα ειχα παραφορτωσει τοτε...)ναι παιδια....κοιμηθηκε σπιτι μου...μου ξεκαθαρισε οτι δεν προκειτε να γινει τιποτα..και μου κουνιοταν ολο μα ολο το βραδυ...

Κανε ενα τεστ κοπωσεως...κατι δε παει καλα.......

Moufas E46
16-09-10, 17:41
και δε πηδηξα...
ακουστε ομως το αλλο

ετσι ειναι αυτα φιλε μου. αν παει κατι στραβα απο την αρχη δυσκολα να ισιωσει μετα. μαλλον κοιτα για αλλο γκομενακι. εγω πιστευω επεσες σε γκαντεμω οποτε εξαφανισου γρηγορα

gant
16-09-10, 17:58
Μη το βάζεις κάτω, υπομονή, γιατί θέλει τα παιχνιδάκια της απ ότι φαίνεται και δεν είναι σπάνια τέτοια συμπεριφορά. Ετσι κι αλλιώς εσύ φαγητό έχεις, οπότε no problem.
Αγάλια αγάλια γίνεται η αγγουρίδα μέλι, λέει ο σοφός λαός.
Θα χει και μεγαλύτερη απόλαυση στο τέλος. thumb

Nino
16-09-10, 18:06
<< το ψαρι θελει υπομονη και το μ.... κυνηγι!!!>>

ΥΓ.το νου σου θα σε βγαλει στο τελος και φταιχτη, οτι δεν "προσπαθησες"

Monsta
16-09-10, 19:04
για να μη φαινεται η διαφορα χρωματος ολικη αλοιφη......

Ποιο 'αστέρι' στο είπε αυτό ??? Α ρε κάτι κλωτσιές που θέλουνε....

fanisk
17-09-10, 03:05

Στο απεναντι χωριο ομως λενε "παρακαλετο μ... ξινο μαμησι", οποτε μη σκας και πολυ Γιωργο μπορει να απογοητευθεις στο τελος :thumbsup:

katsaraios
17-09-10, 04:14

αχ μωρη παλιοσειρα διδακτρα πρεπει να ζητας !!!

GEORGE316
17-09-10, 07:11
monsta,δηλαδη λες οτι αν κανω τοπικη βαφη δε θα χρειαστει να το κανω και αλοιφη?
γιατι ο τυπος μου ειπε οτι οππωσδηποτε μετα απο καμμια δεκαρια μερες να το κανω αλοιφη(οπου σημειωτεων μου ειπε οτι αλλο η αλοιφη,αλλο το γυιαλισμα-κερωμα,συν του οτι η αλοιφη εχει μεσα το γυαλισμα-κερωμα...)

GEORGE316
17-09-10, 07:13
παιδια και να μου κατσει τωρα θα πω οχι...ετσι για το γαμωτο που λενε...

Monsta
17-09-10, 07:17
monsta,δηλαδη λες οτι αν κανω τοπικη βαφη δε θα χρειαστει να το κανω και αλοιφη?
γιατι ο τυπος μου ειπε οτι οππωσδηποτε μετα απο καμμια δεκαρια μερες να το κανω αλοιφη(οπου σημειωτεων μου ειπε οτι αλλο η αλοιφη,αλλο το γυιαλισμα-κερωμα,συν του οτι η αλοιφη εχει μεσα το γυαλισμα-κερωμα...)

Όχι ρε φίλε και βέβαια να το περάσεις μια αλοιφή, απλά αν υπάρχει διαφορά στο χρώμα από το βάψιμο που θα σου κάνει, η αλοιφή δε θα κάνει τίποτα. Το μόνο που θα κάνει είναι να το 'ζωντανέψει' λιγάκι και να κρατήσει αυτή τη γυαλάδα για μερικά πλυσίματα, ανάλογα με το πόσο ανθεκτική είναι.

GEORGE316
17-09-10, 07:46
monsta,η απορια μου δεν εγκειται στο να το κανω η οχι ,αλλα συμφωνα με τα δικα του λεγομενα,θα φαινεται η διαφορα οχι στην αποχρωση του χρωματος,αλλα θα φιανεται διαφορα στην οψη.αληθευει αυτο?

Monsta
17-09-10, 07:56
monsta,η απορια μου δεν εγκειται στο να το κανω η οχι ,αλλα συμφωνα με τα δικα του λεγομενα,θα φαινεται η διαφορα οχι στην αποχρωση του χρωματος,αλλα θα φιανεται διαφορα στην οψη.αληθευει αυτο?

Ποια όψη ρε συ ? Σε δουλεύει ?

Αν έχει διαφορά στην απόχρωση καμία αλοιφή δε πρόκειται να κάνει τίποτα. Μη μπερδεύεσαι είναι απλά τα πράγματα.

GEORGE316
17-09-10, 09:02
με γλυτωσες απο 300 ευρω(τοσο μου ειπε για την αλοιφη!!)
ευχαριστω!!!!!!!!!!

Monsta
17-09-10, 11:21
με γλυτωσες απο 300 ευρω(τοσο μου ειπε για την αλοιφη!!)
ευχαριστω!!!!!!!!!!

Ποιος είναι αυτός ο καλλιτέχνης που χρεώνει 300 για..... 'αλοιφή' ???

Πρέπει να τον γνωρίσω !!