PDA

Επιστροφή στο Forum : Μια καλά σχεδιασμένη Συνταξιοδότηση!!!!

A8hnaios
08-09-10, 10:42
Έξω από το Bristol Zoo της Αγγλίας υπάρχει ένα πάρκινγκ για 150 αυτοκίνητα και 8 λεωφορεία. Για 35 χρόνια, τα τέλη στάθμευσης του διαχειριζόταν ένας πολύ ευχάριστος υπάλληλος. Τα τέλη αυτά είναι £1 για τα αυτοκίνητα ($ 1,40), £5 για λεωφορεία (περίπου $ 7).

Τότε, μια μέρα, μετά από 35 χρόνια που ποτέ δεν έλειψε μια ημέρα από την εργασία, πολύ απλά δεν ξαναεμφανίστηκε. Έτσι η Διαχείριση του ζωολογικού κήπου κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησε να τους στείλουνε άλλον υπάλληλο στάθμευσης.

Το Συμβούλιο έκανε κάποια έρευνα και απάντησαν ότι το πάρκινγκ ήταν ευθύνη του ίδιου του ζωολογικού κήπου.
Ο ζωολογικός κήπος ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι ο υπάλληλος ήταν υπάλληλος του Δήμου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο απάντησε, ότι ο υπάλληλος δεν υπήρξε ποτέ στην κατάσταση μισθοδοσίας του Δήμου.

Εν τω μεταξύ, αραγμένος στη βίλα του, κάπου στις ακτές της Ισπανίας (ή κάποιο τέτοιο σενάριο), είναι ένας άνθρωπος που είχε προφανώς εγκαταστήσει ένα μηχάνημα εισιτήριων εντελώς μόνος του. Και στη συνέχεια, απλώς άρχισε να εμφανίζεται κάθε μέρα, μαζεύοντας τα τέλη στάθμευσης, υπολογίζεται περίπου 560 δολάρια την ημέρα - για 35 χρόνια.
Υποθέτοντας 7 ημέρες την εβδομάδα, το ποσό αυτό ανέρχεται σε πάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια!

Και κανείς δεν γνωρίζει καν το όνομά του.

Gregory_///M
08-09-10, 10:55
Έπαιξε απλά και κέρδισε ο άνθρωπος...thumb:thumbsup::th_Laie_67-1:

kplc16
08-09-10, 11:07
ανεκδοτο ειναι;

fanisk
08-09-10, 11:22
https://www.snopes.com/crime/clever/carpark.asp

A8hnaios
08-09-10, 11:24
Αληθεια.....

kplc16
08-09-10, 11:30
ειμαι σιγουρος οτι την ιδεα του την εριξε Ελληνας(δε μπορω να προσδιορισω αν ειναι τουριστας η φοιτητης).

Αυτο που μου κανει εντυπωση, ειναι η μεγαλη χρονικη διαρκεια της ''κομπινας''.

παντως ο τυπος βγηκε σε προωρη συνταξη.Εργαστηκε 25 χρονια κι οχι 35.

Εχει διαπραξει και δευτερη παρανομη πραξη:παραποιηση στολης εκτος κι αν οι αντιστοιχοι υπαλληλοι δεν ειναι ενστολοι

A8hnaios
08-09-10, 12:07
ειμαι σιγουρος οτι την ιδεα του την εριξε Ελληνας(δε μπορω να προσδιορισω αν ειναι τουριστας η φοιτητης).
ι

χαχαχαχαχαχα... :hystericalbs1: :hystericalbs1:

850 CSI
08-09-10, 13:45
Αληθεια.....
Eγω σκεφτομαι τι θα μπορουσαμε να σκαρφιστουμε εδω .(κατι Παρομοιο).

kplc16
08-09-10, 13:54

τελικα εισαι λαδιαρης

A8hnaios
08-09-10, 14:10

θα σε παρουν χαμπαρι Αμεσως.!! :whistle:

Nino
08-09-10, 15:01
Αν για 35 χρονια αυτοι δεν πηραν χαμπαρι το τι συνεβαινε... εχουν σαν κρατος αποψη περι κακοδιαχειρισης για αλλους...?

Thomelef
08-09-10, 16:04
μπράβο στον μάγκα!!!

manos///3
08-09-10, 16:12
Kαι που ειναι το περιεργο.......αυτο δε κανουν οι πολιτικοι στην Ελλαδα?

Thomelef
08-09-10, 16:20
Kαι που ειναι το περιεργο.......αυτο δε κανουν οι πολιτικοι στην Ελλαδα?

έτσι...τουλάχιστον αυτός έδινε και απόκομα για το πάρκιν...

ghost-rider
08-09-10, 20:38
Ωραιος!! Σε αυτο το σημειο που εχουμε φτασει δειχνει να πλησιαζει ονειρο ζωης... Στην Ελλαδα βεβαια ειμαστε υποψιασμενοι για τετοια πραγματα και ζηταμε αδειες λειτουργειες πρωτου πληρωσουμε.
Εχω μονο μια απορια. Φανταζομαι οτι θα εδινε κατι σαν αποδειξη με την πληρωμη. Εκει πανω φαινονται καποια στοιχεια, καποια αφμ, καποιος αριθμος αδειας...
Ή ο τυπας το ειχε τραβηξει πολυ μακρυα το ολο πραγμα, η οι εγγλεζοι ειναι πολυ ζωα ρε παιδι μου... Αν ισχυει το δευτερο, επειδη εδω αρχιζει να μη μας χωραει ο τοπος, να κανουμε κανενα ντου προς τα κει...