Επιστροφή στο Forum : ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΟ 92αρι
Εφτασε η ωρα μολις επιστρεψω με το καλο για ενα καλο σερβις στο 92αρι συμφωνα με τα δικα μου στανταρ......
Μεχρι τωρα εχω αλλαξει μια φορα λαδια, το αμαξι εχει 15500χλμ και το δεκεμβρη θα γινει 3 ετων (εχει κανει και το σερβις των 2 ετων). οποτε λεω να προχωρησω σε ενα δραστικοτερο σερβις και να αλλαξω
-Λαδια
-Φιλτρο λαδιου
-Καθαρισμα φιλτρου αερα(jr)
-Φιλτρο βενζινης
-Φιλτρο καμπινας
-Μπουζι
Και να προσθεσω....
-Φωτα φεις λιφτ πισω (Αλωνιστιωτης)
-Δισκους περφορμανς εμπρος
-Κοτα (μονστα)
-Καρμπον σε καθρεπτες και ντιφιουσερ (μονστα)
-Ειμαι και στο ψαξιμο για συστημα μειωσης στην διαδρομη του λεβιε ταχυτητων αν υπαρχει... (Αλωνιστιωτης)
Οσο αφορα το σερβις, πρεπει να δω και κατι αλλο??
Γιάννη, τώρα κοιτούσα το manual του Χ3 με μοτερ Ν46. ΠΟΥΘΕΝΑ μεσα στο βιβλιο δε αναφέρεται το φίλτρο βενζίνης. Λεω και εγω να το αλλάξω στα 41Κ χιλιόμετρα που έφτασα...αλλά μου κάνει εντύπωση. Στο Ν4Χ του ε92, λέει τίποτα για φίλτρο βενζίνης;
Μπουζί, ίσως είναι too much.
Γιάννη, τώρα κοιτούσα το manual του Χ3 με μοτερ Ν46. ΠΟΥΘΕΝΑ μεσα στο βιβλιο δε αναφέρεται το φίλτρο βενζίνης. Λεω και εγω να το αλλάξω στα 41Κ χιλιόμετρα που έφτασα...αλλά μου κάνει εντύπωση. Στο Ν4Χ του ε92, λέει τίποτα για φίλτρο βενζίνης;
Μπουζί, ίσως είναι too much.
Δεν εχω δει κατι Γιωργο για το φιλτρο, αλλα και να μην λεει αλλαγη θα το αλλαξω σιγουρα.....και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι χαλια....
Και τα μπουζι, ναι οκ ειναι too much αλλα ειναι ψυχολογικο το θεμα.....:original:
m-power_01
23-08-10, 21:07
Γιάννη τα μπουζι είναι μεγάλη υπερβολή ! Δεν χρειάζονται ... Επίσης τα λάδια σου να τα αλλάζεις κάθε 12 μήνες ανεξάρτητα από τα χιλιομετρα που κανεις
Φρεον να βαλεις και να αλλξεις τγρα φρενων.
τα υγρα οπως και διποτε!!!!!!!
εγω λεω να το πουλησεις και να παρεις ενα καινουργιο μωρε....τι σερβις τωρα και παπαριες.....:warriorsmiley::hystericalbs1 ::th_Laie_67-1::shok::original:
m-power_01
23-08-10, 22:07
Φρεον να βαλεις και να αλλξεις τγρα φρενων.
α μπραβο... αμα σε τρωει η τσεπη σου , να αλλαξεις υγρα! φρενων , κρεμαγιερας, παραφλου
katsaraios
23-08-10, 22:14
και οπωσδηποτε τα μακτρα των υαλοκαθαριστηρων
Το είπανε κι άλλοι, συμφωνώ λοιπόν και γω ότι σίγουρα ν αλλάξεις όλα τα υγρά (φρένα & ψυγείου) αλλά τα μπουζί σίγουρα είναι υπερβολή. Όλα τα υγρά πρέπει να αλλάζονται κάθε 2 χρόνια ανεξαρτήτως χλμ.
Και ταπετσαρια αλλαζουν μερικοι.
Κανε και μια βαφη ολικη.
Μπλοκ κινητηρα επισης ειναι καλο να αλλαζει καθε 5.000 χιλιομετρα οπως επισης και σαζμαν.
Μηπως εχεις και μεμβρανες στα τζαμια;
Αν εχεις σκεψου μηπως αλλαξεις και τους γρυλους γιατι μπορει να την εχουν ακουσει απο το βαρος της μεμβρανης.
Α επισης, αμορτισερ και ελατηρια μην ξεχασεις.
Και αν εχεις χρονο το ταμπλω κομπλε γιατι σκαει απο τον ηλιο.
Δες και τον εγκεφαλο επισης μηπως βαλεις αυτον με το πιο βαρυ καπακι γιατι βοηθαει να πατησει καλυτερα το προγραμμα.
Επισης μιας και θα ειναι μεσα ενα ξεμματιασμα παντα βοηθαει αλλα δεν ξερω αν στα εξουσιοδοτημενα η ξεματιαστρα λεει την καλη ευχη.
Εγω εχω μια απο τη Νικαια, ειδικοτητα στα τουρμπο που δινει ευχη και σηκωνει 40 αλογα κατ ευθειαν το αμαξι.
Και νερο στο ψυγειο απο την βρυση της Σουμελάς πες να σου στειλουν, δεν κολανε οι θερμοστατες.
Ε αυτα τα βασικα κανε και θα εισαι οκ νομιζω.
Α! Πολλαπλασιαστες επισης.
Τετραδα ολοκληρη και παρε και ακομα 4 καβα γιατι χαλανε τα διαολια.
Και πευκακι.
Αυτο το καλοκαιρινο που εχει εναν τυπο να κανει σερφ και μυριζει λεμονι και μεντα.
Κομπλε με το κρεμασταρι του.
Εκτος και αν βαζεις αμπι πουρ οποτε θελεις και ενα βιολογικο με οζον στον κλιματισμο.
Επισης κατι παραπανω ειπες περι κοτας.
Σε πληροφορω οτι ο Μονστα εχει και καλυτερο απο κοτα αλλα δεν το λεει.
Οταν πας, παρτον ιδιαιτερως και κλεισε του το ματι το δεξι και πες του να σου κανει τσαλαπετεινο.
Εκει να δεις μετα γυαλαδα.
Και πουσαι, το ξεχασα το πιο σημαντικο απο ολα.
Ξαναβαλε τους καταλυτες γιατι η ξεματιαστρα στη Νικαια δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση τους χαρτες σε ver 2.11 και θα μπερδευεις χαμηλα.
Τα ιδια επαθε και ο Στρατος με κεινο τον Ινδο που εμπλεξε και τελικα βρηκε στη Σολωμονικη ενα ξορκι για το overboost και ετσι ηρεμησε.
Παντως η κυρα Τασια ειναι κορυφη, διαβαζει και τα λαδια και σου λεει ποτε θες αλλαγη.
Επιστημονισα απο τις λιγες.
Σμυρνια παιδι μου.
Υγρα δεν θα πρεπει να τα αλλαξανε στα 2 χρονια? ......φρενων σιγουρα, για ψυξης δεν ξερω.....
Σταματη τι κορη του γυαλου που εισαι.......
Κανε και μια βαφη ολικη.
Μπλοκ κινητηρα επισης ειναι καλο να αλλαζει καθε 5.000 χιλιομετρα οπως επισης και σαζμαν.
Αν εχεις σκεψου μηπως αλλαξεις και τους γρυλους γιατι μπορει να την εχουν ακουσει απο το βαρος της μεμβρανης.
Δες και τον εγκεφαλο επισης μηπως βαλεις αυτον με το πιο βαρυ καπακι γιατι βοηθαει να πατησει καλυτερα το προγραμμα.
Επισης μιας και θα ειναι μεσα ενα ξεμματιασμα παντα βοηθαει αλλα δεν ξερω αν στα εξουσιοδοτημενα η ξεματιαστρα λεει την καλη ευχη.
Εγω εχω μια απο τη Νικαια, ειδικοτητα στα τουρμπο που δινει ευχη και σηκωνει 40 αλογα κατ ευθειαν το αμαξι.
Και νερο στο ψυγειο απο την βρυση της Σουμελάς πες να σου στειλουν, δεν κολανε οι θερμοστατες.
:shok::shok::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Υγρα δεν θα πρεπει να τα αλλαξανε στα 2 χρονια? ......φρενων σιγουρα, για ψυξης δεν ξερω.....
Σταματη τι κορη του γυαλου που εισαι.......
Κοίτα Γιάννη, να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.
Επειδή είναι καλοκαίρι και λένε οι γιατροί να καταναλώνουμε πολλά υγρά, καλό είναι να τα αλλάξεις.
Μην πάθει το αμάξι καμμιά αφυδάτωση.
συμπεθερε μην ξεχασεις να αλλαξεις ακρομπαρα....λαστιχα και ζαντες...που ξες 2.5 χρονια περασαν!!!!!!!μπορει να χαλασαν....
επισης να αλλαξεις τα φτερα και το καπο......σαν να ειδα κατι γκρατσουνιες τελευταια....
μην ξεχασεις την μοκετα μεσα απο το αυτοκινητο.....τοση σκονη θα επιασε!!!!!
Για το ψυγείο Γιάννη είναι νωρίς. Υγρά φρένων τί έχεις βάλει μετά την αναβάθμιση; Εγω οταν ειχα αλλάξει σωληνακια ειχα βαλει motul rbf 600.
Για το ψυγείο Γιάννη είναι νωρίς. Υγρά φρένων τί έχεις βάλει μετά την αναβάθμιση; Εγω οταν ειχα αλλάξει σωληνακια ειχα βαλει motul rbf 600.
Ο Γιάννης είναι κιμπάρης δεν βάζει μοτούλ και τέτοιες σαχλαμάρες.
Chivas 12άρι ρέει μέσα στα σωληνάκια απο τα φρένα του.
Και τα μαρκούτσια είναι επίχρυσα 24 καράτια.
Γιαννη περα απο την πλακα αυτα που ανεφερες στο πρωτο ποστ σου ειναι μια χαρα!!εκτος απο μπουζι!!!δεν υπαρχει λογος να τα αλλαξεις το αμαξι οσυυ εχει 15500χλμ τπτ δλδ ποιος ο λογος να δωσεις χρηματα παραπανω?αλλαζεις λαδια φιλτρα και της καμπινας βαλε του ενεργου ανθρακα που εχει!! και εισαι κομπλε!! υγρα φρενων ψυγειου κλπ θα σου βγαλει το αυτοκινητο ενδειξη ποτε χρειαζονται αλλαγη δεν χρειαζεται να τα αλλαξεις!!φιλτρο βενζινης κλπ μην το σκεφετεσαι καν, ειναι καινουριο ακομα, με τοσα χλμ!!!
Πάντως για να σου αποδείξω οτι ακόμα και στην αλλαγή λαδιών υπερβάλλεις, που βρίσκεσαι να σου φέρω ένα κιτ ανάλυσης της Blackstone για να δείς ότι το λάδι σου έχει αρκετή ζωή ακόμα.
Θυμάσαι που είχαμε στείλει εγώ και ο Στράτος τα λάδια έξω και τι μας είπανε...
σνουπι...εχω λιωσει...ειμαι και στο γραφειο.με εχουν παρει και χαμπαρι.....
απιστευτες ατακες.......
Τα μπουζια θα τα αλλαξω λεμε....ειναι ψυχολογικο...θα ξυπναω το βραδυ...:whistle:
Θανουλη.....ζαντα ετοιμαζω για τον ασσο.....ξες.......
Πω πω αυτος ο Αλωνιστιωτης εχει λιωσει στην αδεια φετος.......
Αλωνιστιωτης σε διακοπες...:morningcoffee: - Γιαννης περιμενει.... :salias:
:
bimmer-corfu
25-08-10, 08:20
Το service 2 χρόνων που έκανες το έκανες μόνος ή άναψε ένδειξη?
Στο δικό μου Ε92 έχω 33.000 χιλ. και είναι 22 μηνών αλλά λέει service σε 15.000 χιλ απο τώρα!!!! ή μήπως στα 2 χρόνια θα ανάψει τίποτα... Αν και σίγουρα θα βγάλει ένδειξη για υγρά φρένων...
Μέχρι τώρα μόνο 2 φορές έχω αλλάξει λάδια
Α και κάτι άλλο, κανονικά μπουζί πότε θέλει?
Το service 2 χρόνων που έκανες το έκανες μόνος ή άναψε ένδειξη?
Στο δικό μου Ε92 έχω 33.000 χιλ. και είναι 22 μηνών αλλά λέει service σε 15.000 χιλ απο τώρα!!!! ή μήπως στα 2 χρόνια θα ανάψει τίποτα... Αν και σίγουρα θα βγάλει ένδειξη για υγρά φρένων...
Μέχρι τώρα μόνο 2 φορές έχω αλλάξει λάδια
Α και κάτι άλλο, κανονικά μπουζί πότε θέλει?
Δεν ανάβει τίποτα στα 2 χρόνια ! Το ετήσιο service στην αντιπροσωπεία γίνεται μόνο γιά να σφραγιστεί το βιβλίο. Ενδειξη γιά υγρά φρένων θα βγάλει κάποια στιγμή μετά τα 2 χρόνια ... Μπουζί προβλέπονται στις 60.000 km.
Σήμερα για μοτερ Ν46 σε Χ3 μου είπαν ότι το φίλτρο βενζίνης θέλει αλλαγή στα 100000 χιλιόμετρα.
Σήμερα για μοτερ Ν46 σε Χ3 μου είπαν ότι το φίλτρο βενζίνης θέλει αλλαγή στα 100000 χιλιόμετρα.
Με βενζινη απο το πρατηριο του σειχη στη φουτζειρα........:whistle:
Με τις δικες μας που ειναι βοθρος καθε ποτε???, ακομα θυμαμαι ενα φιλτρο βενζινης στο king cab του πατερα μου ποση ωρα εβγαζε καφε βενζινη οταν το κουναγα και δεν το πιστευω!!!!!!
Ειπα Γιάννη να το αφήσω, θα το αλλάξω στα 50000 με τα λαδια πάλι.
Στο δικό μου (Ε46-Μ54) αλλάζω σε καθε σέρβις 20-22.000χιλ. και βγάζει μούργα .Δεν πιστεύεις αυτο που βλέπεις !!!:shok:
Και δεν βάζω βενζίνη οπουδήποτε !!!
Αμα παντως αλλαξεις τα μπουζι.... μην τα πεταξεις! κρατα τα γιατι που και που κυκλοφορει αυτος που κλεβει τα μπουζι... αν δε του εχουν κοψει το λαιμο!!:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Αμα παντως αλλαξεις τα μπουζι.... μην τα πεταξεις! κρατα τα γιατι που και που κυκλοφορει αυτος που κλεβει τα μπουζι... αν δε του εχουν κοψει το λαιμο!!:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Θα αλλαξουν σιγουρα....:whistle:
Σημερα πηγα και τα δυο αμαξια στον Φλασκη για σερβις.......εγιναν ολα τα προβλεπομενα,Λαδια,φιλτρα μπουζι (και στα δυο) φιλτρα αερα και καμπινας, υγρα φρενων......
Παρακατω παραθετω τις φωτο απο τα μπουζι, πρωτα απο το 92αρι και μετα του ασσου.
Συμφωνα με τα δικα μου στανταρ τα μπουζι ηταν σε καποια καλη κατασταση αλλα οχι για να τα εχω κι αλλο....... τα αμαξια εχουν το δε 92αρι 16000χλμ και ο ασσος 23000χλμ, ενω βαζουν απο την πρωτη μερα μονο 100αρα shell.
Συμφωνα με το συνεργειο ειχαν ακομα ψωμι.....
Να αναφερω την πολυ καλη και αμεση εξυπηρετηση απο το συνεργειο του Φλασκη και ιδιαιτερα του Χρηστου ο οποιος μου ελυσε αποροιες και με βοηθησε στο να μην περιμενω καθολου και να πισαουν τα αμαξια απο το πρωι ωστε να ξαναφυγω για το νησι....thumb
bimmer-corfu
30-08-10, 16:53
και πόσο κόστισε?
και πόσο κόστισε?
εγιναν ολες οι προβλεπομενες εκπτωσεις που εχει το κλαμπ και εδωσα 890ε
Σημερα πηγα και τα δυο αμαξια στον Φλασκη για σερβις.......εγιναν ολα τα προβλεπομενα,Λαδια,φιλτρα μπουζι (και στα δυο) φιλτρα αερα και καμπινας, υγρα φρενων......
Παρακατω παραθετω τις φωτο απο τα μπουζι, πρωτα απο το 92αρι και μετα του ασσου.
Συμφωνα με τα δικα μου στανταρ τα μπουζι ηταν σε καποια καλη κατασταση αλλα οχι για να τα εχω κι αλλο....... τα αμαξια εχουν το δε 92αρι 16000χλμ και ο ασσος 23000χλμ, ενω βαζουν απο την πρωτη μερα μονο 100αρα shell.
Να αναφερω την πολυ καλη και αμεση εξυπηρετηση απο το συνεργειο του Φλασκη και ιδιαιτερα του Χρηστου ο οποιος μου ελυσε αποροιες και με βοηθησε στο να μην περιμενω καθολου και να πισαουν τα αμαξια απο το πρωι ωστε να ξαναφυγω για το νησι....thumb
Γιάννη, επειδή σύντομα πρόκειται να παω για δεύτερο σέρβις και λίγο πολύ τα ίδια αναλώσιμα πρόκειται να χρειαστούν και στην περίπτωσή μου (πλην λαδιών που τα πάω εγώ και φίλτρου καμπίνας που άλλαξα πέρυσι), μπορείς να πεις στο περίπου ένα κόστος, μιας και έχουμε και έκπτωση στο συγκεκριμένο συνεργείο ?
Μιλάω μόνο για την 320.
Γιάννη, επειδή σύντομα πρόκειται να παω για δεύτερο σέρβις και λίγο πολύ τα ίδια αναλώσιμα πρόκειται να χρειαστούν και στην περίπτωσή μου (πλην λαδιών που τα πάω εγώ και φίλτρου καμπίνας που άλλαξα πέρυσι), μπορείς να πεις στο περίπου ένα κόστος, μιας και έχουμε και έκπτωση στο συγκεκριμένο συνεργείο ?
Λαδια, φιλτρα (λαδιου-καμπινας) , μπουζι, ταπα καινουργια, λογο του οτι η παλια ειναι απο ηλικο που χαλαει και στα νεα μοντελα εχουν βαλει ανανεωμενη,καθαρισμα φιλτρου αερα (ελευθερο) και γενικος ελεγχος με σφιξιμο σε ολες τις βιδες κατω απο το αμαξωμα......(δεν πρεπει να εχω ξεχασει κατι)
Σε αυτα βαζουμε και την εργασια, οποτε....
390ε
Να προσθεσω οτι στον ασσο εκανα και βιολογικο καθαρισμο στον κλιματισμο και αλλαξα κε το φιλτρο αερα του αμαξιου....εκτος ολων των αλλων, ο ασσος πηγε...500ε
Κανε και μια βαφη ολικη.
Και πευκακι.
Αυτο το καλοκαιρινο που εχει εναν τυπο να κανει σερφ και μυριζει λεμονι και μεντα.
Κομπλε με το κρεμασταρι του.
Εκτος και αν βαζεις αμπι πουρ οποτε θελεις και ενα βιολογικο με οζον στον κλιματισμο.
Επισης κατι παραπανω ειπες περι κοτας.
Σε πληροφορω οτι ο Μονστα εχει και καλυτερο απο κοτα αλλα δεν το λεει.
Οταν πας, παρτον ιδιαιτερως και κλεισε του το ματι το δεξι και πες του να σου κανει τσαλαπετεινο.
Εκει να δεις μετα γυαλαδα.
Ξαναβαλε τους καταλυτες γιατι η ξεματιαστρα στη Νικαια δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση τους χαρτες σε ver 2.11 και θα μπερδευεις χαμηλα.
Τα ιδια επαθε και ο Στρατος με κεινο τον Ινδο που εμπλεξε και τελικα βρηκε στη Σολωμονικη ενα ξορκι για το overboost και ετσι ηρεμησε.
Παντως η κυρα Τασια ειναι κορυφη, διαβαζει και τα λαδια και σου λεει ποτε θες αλλαγη.
Σμυρνια παιδι μου.
Κοίτα Γιάννη, να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.
Επειδή είναι καλοκαίρι και λένε οι γιατροί να καταναλώνουμε πολλά υγρά, καλό είναι να τα αλλάξεις.
Μην πάθει το αμάξι καμμιά αφυδάτωση.
Ο Γιάννης είναι κιμπάρης δεν βάζει μοτούλ και τέτοιες σαχλαμάρες.
Chivas 12άρι ρέει μέσα στα σωληνάκια απο τα φρένα του.
Και τα μαρκούτσια είναι επίχρυσα 24 καράτια.
χαχα μου κινήθηκε η περιέργεια να το διαβάσω το συγκεκριμένο θρεντ και έχω
να πω πως ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Nα πω οτι ολα τα ανταλακτικα, ακομα και τα μπουζι ηταν bmw.thumb
Θωμα φταιω εγω μετα με τον Σταματη??????:whistle::whistle:
Κανε και μια βαφη ολικη.
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Σμυρνια παιδι μου.
Θέλω το τηλέφωνο της. Κάνει και ξεμάτιασμα τουρμπίνας απο μακριά?
Παλιο ροζ-καλαμάκι ήμουν εκεί στις 11-12 και δεν σε είδα....
bimmer-corfu
30-08-10, 18:06
η εγγύηση ισχύει στο συγκεκριμένο συνεργείο?
η εγγύηση ισχύει στο συγκεκριμένο συνεργείο?
Απο οσο ξερω ναι....
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Θέλω το τηλέφωνο της. Κάνει και ξεμάτιασμα τουρμπίνας απο μακριά?
Παλιο ροζ-καλαμάκι ήμουν εκεί στις 11-12 και δεν σε είδα....
Μωρη φασινα.....εφυγα στις 10.30.....:(
Το μόνο σίγουρο είναι να ΜΗ περιμένεις ούτε κατά διάνοια παρόμοια εξυπηρέτηση από εμάς. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τα μπουγαλάκια σου και στη Κηφισίας να βρεις ταξί :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Το μόνο σίγουρο είναι να ΜΗ περιμένεις ούτε κατά διάνοια παρόμοια εξυπηρέτηση από εμάς. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τα μπουγαλάκια σου και στη Κηφισίας να βρεις ταξί :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Eσενα σε ξερω τι κουτσομαρια εισαι και εχω κανονισει να στο αφησω και να το παρω οποτε το ετοιμασεις.........thumbthumb
Υπολογιζω να στο φερω την Δευτερα που μας ερχεται αν ολα πανε καλα και μπορεις και εσυ.......
Eσενα σε ξερω τι κουτσομαρια εισαι και εχω κανονισει να στο αφησω και να το παρω οποτε το ετοιμασεις.........thumbthumb
Υπολογιζω να στο φερω την Δευτερα που μας ερχεται αν ολα πανε καλα και μπορεις και εσυ.......
ναι ρε πλάκα σου κάνω ...... εννοείται ότι απορία έχεις εδώ είμαστε thumb
ναι ρε πλάκα σου κάνω ...... εννοείται ότι απορία έχεις εδώ είμαστε thumb
πω πω θα το ξεχειλωσεις στα μασαζακι το εργαλειο......:whistle:
πω πω θα το ξεχειλωσεις στα μασαζακι το εργαλειο......:whistle:
ελπίζω να χρειαστεί κάτι light, μια κοτούλα και φύγαμε.....
ελπίζω να χρειαστεί κάτι light, μια κοτούλα και φύγαμε.....
Εχω θεματακια (πετραδακια) εμπρος προφυλακτηρα....... και δε μερικα σημεια πολυ ελαφρα (με το δικο μου ματι) αραχνη....οποτε......
Αν και εσυ θα αποφασισεις.....
Και μη ξεχασουμε τα καρμπον και το εσωτερικο......thumb
Ξερει κανεις πως να αλλαξω φιλτρο βενζινης στο 335
Ξερει κανεις πως να αλλαξω φιλτρο βενζινης στο 335
φιλε μου νομιζω ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ, και εχω ακουσει οτι ειναι λιγο πακετο......αν ξερει καποιος ας μας πει....thumb
nomizo mazi me tin piso adlia paei ,(toulaxiston sto 35 ari )
φιλε μου νομιζω ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ, και εχω ακουσει οτι ειναι λιγο πακετο......αν ξερει καποιος ας μας πει....thumb
σωστα φιλε! ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ το θεμα ειναι πως βγαινει???
σωστα φιλε! ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ το θεμα ειναι πως βγαινει???
Δεν ξερω.....το μονο που ξερω ειναι οτι σε συνεργειο που εκνα σερβις στο 92αρι, ειχα ζητησει απο τον μαστορα να μου το αλλαξει στα 10000χλμ.....η απαντηση που πηρα ηταν...''φιλε ειναι απιστευτο μαμησει και θελει πολυ ωρα''.....οποτε μιας και δεν ειχα και μεγαλη ανεση χωρου, την αφησα....ετσαι κι αλλιως αλλαζει μετα απο πολλα χλμ......αν και το θεωρω λαλακεια...οι βενζινες ειναι μεσα στην βρωμα.....
Γιάννη τα μπουζι είναι μεγάλη υπερβολή ! Δεν χρειάζονται ... Επίσης τα λάδια σου να τα αλλάζεις κάθε 12 μήνες ανεξάρτητα από τα χιλιομετρα που κανεις
Εδω η BMW σε ειδοποιει 20 μερες πριν το χρονο για αλλαγη λαδιων, ανεξαρτητως μιλια/χιλιομετρα αλλιως αν δεν εχει περασει ο χρονος τα αλλαζεις στα 15000 μιλια δηλαδη 24,000 χιλιομετρα . (ειναι φυσικα δωρεαν για τα 4 χρονια) αν δεν το κανεις και περασεις το χρονο η τα μιλια/χιλιομετρα γραφεται στο ιστορικο του αυτοκινητου