S8N
03-04-23, 20:04
-Γιατί;
-Γιατί everyday m@l@ki@.
-Πόσο;
-Πολύ, γιατί μόνο η parcelforce φέρνει αερόσακους αεροπορικώς και πιάνει πισινό. Και γιατί αναγκάστηκα να αγοράσω ολόκληρη πλεξούδα από 39 καθώς και δυο πλεξούδες πίσω πορτών από 39 με πίσω αερόσακκους.
-Βαθμός δυσκολίας από 0 έως 10?
-8
-Τί χρειάστηκε να ξηλώσεις;
-Κεντρική κονσόλα, καθίσματα μπροστινά, μαρσπιέ μπροστά-πίσω, καλύμματα B-pillar, επενδύσεις πίσω πορτών, C-pillars, πίσω κάθισμα, εταζέρα, εργοστασιακό boombox, οροφή.
-Είναι plug and play;
-Απαιτείται καλωδίωση από τον εγκέφαλο MRS-IV μέχρι τους νέους αερόσακους και προγραμματισμός. Επίσης, η στήριξη των πίσω αερόσακων κεφαλής στην εταζέρα δεν υπάρχει, έπρεπε να αυτοσχεδιάσω. Υπάρχει όμως η στήριξη στην οροφή.
-Πώς βρήκες το pinout της φίσας του MRS-IV;
-https://bmwteka.com/wds/ru/e39old
-Αλλάζει κάποια επένδυση;
-Μόνο των πορτών, αν δεν έχουν πρόβλεψη για πλευρικούς πίσω. Εμένα είχαν. Η οροφή είναι ίδια, τα c-pillars επίσης.
-Λειτουργούν όλα;
-Δεν το δοκίμασα αλλά έτσι φαίνεται.
-Πως νιώθεις τώρα;
-Πονάω παντού.
-Θα ήθελες να συμπληρώσεις κάτι τελευταίο;
-Έμεινα από μπαταρία κινητού στη μέση, οπότε δεν έχω πολλές φωτογραφίες. Επίσης, έμεινε από μπαταρία και το 39.
-Καλά, έβαλες αερόσακους χωρίς να αποσυνδέσεις τον πόλο?
-We die like real men, not like pussies.
46050
46051
46052
46053
46054
46055
46056
46057
46058
-Γιατί everyday m@l@ki@.
-Πόσο;
-Πολύ, γιατί μόνο η parcelforce φέρνει αερόσακους αεροπορικώς και πιάνει πισινό. Και γιατί αναγκάστηκα να αγοράσω ολόκληρη πλεξούδα από 39 καθώς και δυο πλεξούδες πίσω πορτών από 39 με πίσω αερόσακκους.
-Βαθμός δυσκολίας από 0 έως 10?
-8
-Τί χρειάστηκε να ξηλώσεις;
-Κεντρική κονσόλα, καθίσματα μπροστινά, μαρσπιέ μπροστά-πίσω, καλύμματα B-pillar, επενδύσεις πίσω πορτών, C-pillars, πίσω κάθισμα, εταζέρα, εργοστασιακό boombox, οροφή.
-Είναι plug and play;
-Απαιτείται καλωδίωση από τον εγκέφαλο MRS-IV μέχρι τους νέους αερόσακους και προγραμματισμός. Επίσης, η στήριξη των πίσω αερόσακων κεφαλής στην εταζέρα δεν υπάρχει, έπρεπε να αυτοσχεδιάσω. Υπάρχει όμως η στήριξη στην οροφή.
-Πώς βρήκες το pinout της φίσας του MRS-IV;
-https://bmwteka.com/wds/ru/e39old
-Αλλάζει κάποια επένδυση;
-Μόνο των πορτών, αν δεν έχουν πρόβλεψη για πλευρικούς πίσω. Εμένα είχαν. Η οροφή είναι ίδια, τα c-pillars επίσης.
-Λειτουργούν όλα;
-Δεν το δοκίμασα αλλά έτσι φαίνεται.
-Πως νιώθεις τώρα;
-Πονάω παντού.
-Θα ήθελες να συμπληρώσεις κάτι τελευταίο;
-Έμεινα από μπαταρία κινητού στη μέση, οπότε δεν έχω πολλές φωτογραφίες. Επίσης, έμεινε από μπαταρία και το 39.
-Καλά, έβαλες αερόσακους χωρίς να αποσυνδέσεις τον πόλο?
-We die like real men, not like pussies.
46050
46051
46052
46053
46054
46055
46056
46057
46058