PDA

Επιστροφή στο Forum : Vanos M3 Evo

Teoz3
31-01-22, 10:04
Καλημέρα. Παραλήρησα ένα περίεργο επαναλαμβανόμενο θόρυβο από τα vanos ένα τσικ τσικ επαναλαμβανόμενο όταν εχω το αμάξι σβηστο και με γυρισμένο τον διακόπτη. Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί;

Vegest
02-02-22, 20:40
Καλημέρα. Παραλήρησα ένα περίεργο επαναλαμβανόμενο θόρυβο από τα vanos ένα τσικ τσικ επαναλαμβανόμενο όταν εχω το αμάξι σβηστο και με γυρισμένο τον διακόπτη. Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί;

Μπορεί να νομιζης οτι ειναι απο τα vanos αν ειναι ομως απο καπου αλλού??
Σ αυτες τις περιπτώσεις αλλο ειναι να το ακουσεις και να δεις με το ματι..

Teoz3
02-02-22, 20:42
Μπορεί να νομιζης οτι ειναι απο τα vanos αν ειναι ομως απο καπου αλλού??
Σ αυτες τις περιπτώσεις αλλο ειναι να το ακουσεις και να δεις με το ματι..

Ναι έχεις δίκιο απλά ρωτάω αν κάποιος άλλος έχει ακούσει ανάλογο ήχο που να ήταν από τα vanos

Vegest
03-02-22, 20:31
Ναι έχεις δίκιο απλά ρωτάω αν κάποιος άλλος έχει ακούσει ανάλογο ήχο που να ήταν από τα vanos

Δλδ. Ο ηχος γινετε μετα απο καπια χλμ. Αν π.χ. ακουσης το θόρυβο τσακ αφησης το αυτ. Να κρυωση ξαναπας ανοιγης παλι μετα τι γινετε??

Teoz3
04-02-22, 00:03
Δλδ. Ο ηχος γινετε μετα απο καπια χλμ. Αν π.χ. ακουσης το θόρυβο τσακ αφησης το αυτ. Να κρυωση ξαναπας ανοιγης παλι μετα τι γινετε??

Όχι και κρύο και ζεστό το ίδιο . Σαββατοκύριακο θα ασχοληθώ λίγο και θα βάλω το αυτί μου προσεκτικά πιο κοντά. 90% πάντως από τα vanos ακούγεται. Θα το σιγουρεψω και θα επανέλθω

Teoz3
15-01-23, 19:09
Παιδιά καλησπέρα ο ήχος ακούγεται τελικά από αλλού αλλά δυστυχώς έχω και το γνωστό κροτάλισμα στα vanos. Υπάρχει τιμή επισκευής στο περίπου και κάποιος που μπορεί να μου προτείνει κάποιον γνώστη του αντικειμένου;;