Επιστροφή στο Forum : Τρεμουλο στο τιμονι
Dimitris1982
08-08-21, 04:51
Καλημέρα παιδιά . Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωριζει κάποιος. Έχω ένα e90 325i μετατροπή . Έτσι το αγόρασα. Μου βγάζει ένα τρεμουλο εν κινήσει στο τιμόνι.Στην αρχή μου το εβγαζε πιο έντονα στο φρενάρισμα και είχα την εντύπωση ότι θέλει δισκοπλακες . Οι ζάντες είναι ισιες ιστορία μολις άλλαξα λαστιχα και το ξέρω.Τι μπορεί να είναι έχετε εικόνα? Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας :viannen_01:
Η κρεμαργιέρα σου σε τι κατάσταση ειναι? Σε συνεργείο τι σου έχουν πει?
Vassilis ///M
10-08-21, 10:58
:viannen_01::viannen_01::viannen_01:
Τελικά τι ισχύει, στο βγάζει στο φρενάρισμα ή γενικώς ? Το κάνει σε συγκεκριμένη ταχύτητα ή όσο ανεβαίνουν τα χαω γίνεται πιο έντονο ?
Αν είναι στο φρενάρισμα, τότε είναι δίσκοι ή/και τακάκια, ενώ μπορεί να ακουμπάνε και λίγο δίσκοι και τακάκια και να το κάνει και εκτός φρεναρίσματος, τσεκάρεις φρένα συνολικά.
Αν το κάνει σε συγκεκριμένη ταχύτητα με τη σειρά ζυγοστάθμιση (λες ότι έκανες), ευθυγράμμιση (για παν ενδεχόμενο), ζυγοστάθμιση και έλεγχος δίσκων πάνω στο αυτοκίνητο. Αν το κάνει γενικώς, τότε έλεγχος κρεμαγιέρας και μπροστινής ανάρτησης.
Συμφωνώ με τον Ace στο παραπάνω σχόλιο και τσεκαρε και επίσης αν οι ζάντες σε περίπτωση που είναι αλλαγμένες μήπως χρειάζονται κάποιο δαχτυλίδι και ίσως αυτό να προκαλεί το τρέμουλο.