PDA

Επιστροφή στο Forum : Κατάργηση Υδραργυρικού Βεντιλατέρ



Teoz3
16-07-21, 17:40
Καλησπέρα,

Υστερα απο καιρο αποφάσισα να καταργήσω το υδραργυρικο βεντιλατερ και να χρησιμοποιήσω το εξωτερικο βεντιλατερ οπου ειναι του A/C να δουλεύει και ως βεντιλατερ ψυγείου μηχανής. Αυτό μπορεί να γίνει σε έναν καλο ηλεκτρολόγο όπως ξέρουμε ολοι απλα το Z3 εχει μια διαφορά απο το e36 .

Το βεντιλατερ του A/C ειναι αρκετά κάτω σε σε σχέση με το ψυγείο και αυτό διότι η μούρη του Z3 είναι κυρτή προς τα κάτω σε σχέση με ενα e36. Αυτό εχω την εντύπωση οτι ίσως να μην κανει σωστη ψύξη επειδή καλύπτει απο την μεση και κάτω και απο την μεση και πάνω οχι καλα.

Εχει κανει κάποιος κατι ανάλογο είχε πρόβλημα με την ψύξη;

PetrosD
16-07-21, 22:26
Γιατί δεν βάζεις ένα ηλεκτρικό Behr πίσω από το ψυγείο, αν νομίζεις ότι δε φτάνει το εμπρός μόνο;

LEONIDASKAL
17-07-21, 14:29
εμένα δεν είχε ποτέ υδραργυρικό , πάρε ένα για z3 - e36(το ίδιο είναι) να κάνεις την δουλειά σου .

Teoz3
20-07-21, 19:49
εμένα δεν είχε ποτέ υδραργυρικό , πάρε ένα για z3 - e36(το ίδιο είναι) να κάνεις την δουλειά σου .

Δεν νομίζω να χωράει από μέσα δεν έχει χώρο . Από ότι θυμάμαι τα ηλεκτρικά για Z3 είναι ογκοδες και έμπαιναν σε τετρακύλινδρα που είναι μικρότερα μοτέρ με περισσότερο χώρο .

Teoz3
20-07-21, 19:50
Γιατί δεν βάζεις ένα ηλεκτρικό Behr πίσω από το ψυγείο, αν νομίζεις ότι δε φτάνει το εμπρός μόνο;

Γιατί ήθελα να εκμεταλλευτώ το ήδη υπάρχον απλά θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.