PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΞΑΤΜΙΣΗ

tigrisalex
24-05-21, 01:19
Ε90 του 2006 εχετε να μου προτεινετε κατι καλο? αλλαγη μονο τελικου ή ολόκληρη;

michaelp900
24-05-21, 01:33

Τελικό αν θες και μαμα πήγαινε σε bmw performance καζανάκι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Veggeto
02-06-21, 19:56

Μεινε οπως εισαι δεν προκειται να καταλαβεις τπτ.

///Maniac
03-06-21, 03:18
Αν θες ηχο και εμφανιση βαλε μια χειροποιητη ανοξειδωτη με διπλη αποληξη...κλασσικη λυση..υπαρχουν και επιλογες απο θορυβο για να διαλεξεις...απο ενα ελαφρυ μπασο εως εντελως ελευθερη, αλλα αν εχει απο μαμα το αμαξι σου πολλα καζανια και η πολλαπλη δεν ειναι χταποδι δε θα παρει σχεδον καθολου ηχο...υπολογιζε για το παραπανω μαξ τα 200 ευρω

nik200
03-06-21, 14:01
θα ακουστω παντελως γερος...αλλα πειτε μου ενα καλο λογο να βαλεις εξατμιση σε ενα βαρυ ατμοσφαιρικο αμαξι του 08 εν ετει 2021?

μαζι σου να βαλεις ενα καταλυτη λιγο πιο ελευθερο και ενα τελικο καζανι για λιγο ηχο και λιγακι στροφαρισμα-και καλα-...απο κει και πανω...θα κανει σα μπρικι για να κερδισεις 4 αλογα μαζι με προγραμμα..αλλιως παιζει και να χασεις επιδοσεις..

βασικα πες μας τι αμαξι εχεις..γιατι οτιδηποτε κατω απο 320 θα ειναι τραγελαφικο να ασχοληθεις...

στα λεω ετσι γιατι τα κανα....τα πληρωσα...τα μετανιωσα..και ειδα οτι δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα..πολυ φιλικα λοιπον!!

///Maniac
03-06-21, 22:00
εγω οπως ειπα και παραπανω, αποκλειστικα και μονο για ηχο και εμφανιση που ειναι εντελως υποκειμενικα θεματα