PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] Αλλαγή ζαντών

YAz
13-02-21, 20:39
Καλησπέρα παιδιά!

Μπήκα στη διαδικασία να ψάχνω οικονομικές όσο γίνεται ζάντες για το e46 μου. Μέχρι τώρα αν δείτε και στο προφίλ μου ήμουν με κάτι replica m6, όπου αυτές πλέον χρειάζονται κάποια επιδιόρθωση, και άμα κάνω μόνο τα στραβώματα θα μου φύγει κάνα 100άρι, και άμα τη κάνω πλήρη επιδιόρθωση με το διαμαντάρισμα θα θέλω περίπου κοντά στα 500 ευρώ.
Ήθελα να μου πείτε την άποψη σας για τις ζάντες των Mak και Alutec αν γνωρίζετε παραπάνω πράγματα. Η Mak είδα ότι είναι Ιταλική εταιρία, αλλά δε γνωρίζω τι συμβαίνει με την ποιότητα κατασκευής τους. Μου μπήκε στο μάτι η Mak Munchen και η Mak Mark για πολυάκτινες ζάντες..

BILL007
14-02-21, 10:55
Ωραίες δείχνουν οι ΜΑΚ και προσιτές σε τιμη για καινούργια τετράδα https://www.performancealloys.com/mak-mark-matt-titan

Προσωπικά δεν τις έχω ακουστά, αλλά δε βλεπω και καμία αρνητική κριτική στο google με ένα ψάξιμο.

https://cdn4.wheelbasealloys.com/product-images/product-364491_76837_600.jpg

YAz
14-02-21, 12:02
Γεια σου Βασιλαράς, χρόνια και ζαμάνια..

Και αυτή είναι η δεύτερη που έβλεπα, η munchen:
45117

Έψαξα και εγώ και είδα πως είναι Ιταλία και έχει κανονικά πιστοποιήσεις. Και το εργοστάσιο είναι έξω από τη Μπρεσια!

BILL007
15-02-21, 19:18
Γεια σου Βασιλαράς, χρόνια και ζαμάνια..

Και αυτή είναι η δεύτερη που έβλεπα, η munchen:

Όντως καιρός φίλε!!! :original:

Και οι δυο τα σπάνε! Καινούργιες πόσο σου βγάινουν 4άδα να τις πάρεις?

YAz
15-02-21, 21:29
Όντως καιρός φίλε!!! :original:

Και οι δυο τα σπάνε! Καινούργιες πόσο σου βγάινουν 4άδα να τις πάρεις?

Από την ίδια την εταιρία στην Ιταλία βγαίνουν 587€ + 61€ τα μεταφορικά!
Γενικά είναι δελεαστική η τιμή και για αυτό τις γλυκοκοιτάζω..

zaharias
16-02-21, 11:39
Γιατι δεν ψαχνεις για καμια μεταχειρισμενη 135Μ?

YAz
16-02-21, 11:45
Γιατι δεν ψαχνεις για καμια μεταχειρισμενη 135Μ?

Να σου πω την αλήθεια δε με ξετρελαίνει!

Ομολογουμένως ακόμη δεν το έχω πάρει απόφαση! Σκέφτομαι μέχρι και να φτιάξω τις δικές μου από τα στραβώματα και να μου βγει και η δουλειά μόνο 100€ την εποχή που περνάμε..!

zaharias
17-02-21, 13:22
Να σου πω την αλήθεια δε με ξετρελαίνει!

Ομολογουμένως ακόμη δεν το έχω πάρει απόφαση! Σκέφτομαι μέχρι και να φτιάξω τις δικές μου από τα στραβώματα και να μου βγει και η δουλειά μόνο 100€ την εποχή που περνάμε..!

Νταξει.. γουστα ειναι αυτα..

YAz
17-02-21, 15:18
Νταξει.. γουστα ειναι αυτα..

Και να σου πω την αμαρτία μου, στο μάτι είχα βάλει τις ζάντες που έχεις και εσύ, τις Apex arc 8 αλλά βγαίνει πολύ το μαλλί!! :drive:

zaharias
19-02-21, 09:27
Και να σου πω την αμαρτία μου, στο μάτι είχα βάλει τις ζάντες που έχεις και εσύ, τις Apex arc 8 αλλά βγαίνει πολύ το μαλλί!! :drive:

Ειναι πολυ καλες, αλλα ναι.. θα σου βγουν 1500-1700 ευρω μονο οι ζαντες..

Vassilis ///M
19-02-21, 12:48
Πολύ ωραιό σχέδιο φαίνεται .... και προφανώς και σπάνιο για εδώ Ελλάδα...δεν εχω δει καποιά να φοράει τις συγκεκριμένες...

Και η τιμή όντως πολύ καλή συγκριτικά με τις τιμές των replica εδώ Ελλάδα ...