Επιστροφή στο Forum : Bmw e46 φωτισμός lcm
Παιδία καλησπέρα. Χριστός Ανέστη. Πρώτο post στην παρέα. Βασικά ερώτηση είναι... Στα 46άρια όταν γυρίσω το διακόπτη (κλειδί) στη θέση 1 ή 2, ο φωτισμός στον διακόπτη των φώτων πρέπει να είναι ανοιχτός ή όχι; Γενικά έχω κάτι θεματάκια με διαρροές ρεύμα και λέω να αρχίσω σιγά σιγά από κάπου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
nikos valvetronic
28-04-20, 21:22
Ναι στη θέση ένα ανάβει το ράδιο η οθόνη των χιλιομέτρων και ο διακόπτης φώτων.Θέση 2 εννοείς τα λαμπάκια που λέμε?
Εκεί ανάβει και το καλοριφέρ, είναι σαν να έχει πάρει μπρος το αμάξι. Τι θεματάκια έχεις?
Θέση 1 του διακόπτη εκκίνησης του αυτοκινήτου όντως ανάβουν αυτά που είπες (δεν ήμουν σίγουρος αν όντως πρέπει να ανάβει και ο φωτισμός του διακόπτη φώτων) και θέση 2 που βάζουμε μπροστά το αμάξι. Οπλοτε στην ουσία ο φωτισμός στο modulάκι σβήνει στη θέση 0 του διακόπτη εκκίνησης αυτοκινήτου ( ανεξαρτήτου θέσης του διακόπτη φώτων), σωστά;
Το αμάξι είχε μια κινέζικη οθόνη από όταν το πήρα και έχει διαρροή. Διάρκεια καινούργιας μπαταρίας φαντάσου 2-3 μέρες. Τώρα είμαι χωρίς ήχο, έβγαλα την ασφάλεια.
Κανέναν καλό ηλεκτρολόγο να προτείνετε για νότια προάστια Αθήνα. Κάποιοι είχαν γράψει σε παλιότερα ποστ για qs bmw στη Βουλιαγμένης.... ισχύει;
Σε ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά θέματα ο Αντρέας (QS που λες) δεν παίζεται. Ανεπιφύλακτα.
Οπότε χρόνο πρέπει να βρούμε και εγώ και ο qs, να πάω από εκεί μια βόλτα.
O Αντρεας οντως ειναι εγγυηση σ αυτα.
Θα το δωσεις σε πολυ εμπειρα χερια.
Απλα να ξερεις οτι θελει το χρονο του με το αμαξι.