Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : 335 ή όχι?

mastoras01
29-11-19, 00:41
Καλησπέρα είμαι νέος στο φόρουμ ψάχνω να πάρω μια 335. και ήθελα να κάνω μια ερώτηση αξίζει πλέον η αγορά της, οι ιδιοκτήτες είναι ευχαριστημενοι ? Γενικά δεν βρίσκω κάποιο κάλο σε λογική τιμή μέχρι 25 χιλιάδες με κάτω από 100 χιλ. χλμ. και ότι βρίσκω είναι κάμπριο. Πείτε μου την γνώμη σας, επισης σκεφτομαι και για 328 του 2016.

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/11/163e7ea04913073aaabdf06b5a07b005-1.jpg

BILLYS
29-11-19, 22:18
335 καθαρο δυσκολα θα βρεις.
Εκτός αν το έχει οικογενειάρχης νοικοκύρης.
Να ξέρεις Ο Ν54 είναι από τα καλύτερα μοτέρ της bmwκαι με πολλά στάδια βελτίωσης από 380 έως 700 ίππους.
Τώρα το 328 του 2016 είναι νεότερο μοντέλο.
Εχεις φόρο πολυτελείας και λιγότερα τέλη κυκλοφορίας.
Ήδη αρχιζουν και τα βελτιωνουν.
Με πρόγραμμα, ιντερκουλερ ,εξάτμιση ακουμπάνε τα 300 μοτέρ.

merbeind
29-11-19, 23:41
Ευχαριστημένοι εξαρτάται τι ψάχνεις. Από δύναμη έχει όση θες τα όρια βελτίωσης δεν υπάρχουν για τον Ν54 σε στοκ κιολας μοτέρ.
Από άποψη στήσιμο είναι μια 3αρα με πολύ πολύ δύναμη. Είναι ένα φοβερό gt αλλά όχι μάχιμο m.
Από την άλλη στην Ελλάδα που θα βρεις δρόμους να βγεις να παλέψεις με το τιμόνι με ασφάλεια;
Εξαρτάται τι ζητάς.

kostas109
30-11-19, 09:17
Υπάρχουν και καθαρά 335 απλά χρειάζεται υπομονή και ψάξιμο.Στο car.gr δεν πρόκειται να βρεις

nik200
30-11-19, 12:04
το 335 ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο..και συγκεκριμενα gt οπως ολοι αναφεραν πιο πανω..ειναι λιγακι πλαδαρο σε σχεση με m3..αλλα θεωρω οτι ειναι το μεγαλυτερο bargain στα 20-25χιλ...φυσικα λογω του μοτερ αλλα και του πολυ στιβαρου πλαισιου...σαν κατοχος αυτου του μοτερ μπορω να πω οτι ειναι απροβληματιστο και αζοριστο για πολλα πολλα χιλιομετρα αλλα και για καμποση πιεση...σε στοκ μορφη και χωρις πολλα πολλα...πας 420 αυριο το πρωι...και ειναι υπεραρκετα σχεδον να μην σε περναει τιποτα...τωρα αμα θες να το κανεις και να στριβει...εκει πρεπει να ριξεις καποια λεφτα...χωρις να ειναι φυσικα τρομακτικα τα ποσα..

ανα καιρους εχουν εμφανιστει πολυ καλα αμαξια σε λογικα λεφτα...και φυσικα ξεχνας τον καθε βλαμενο που ζηταει 30 χηνες για το "παταω m3"..και κατι τρεχει στα γυφτικα...μεχρι 25 αξιζει να δωσεις απο κει και πανω...δεν εχει νοημα θεωρω...

υπαρχει και η λυση του 135...αλλα απο τις εποχες τις δικες μ...εχουν ξυπνησει οι μαγκες και ολοι το καναν κοντραμαξο...ενα πολυ τιμιο αμαξι για 20 χηνες και οχι παραπανω..αμα θες και νομιζεις οτι το "εχεις"....ο καλος οδηγος τωρα απαιτειται....στη λυση αυτη!

mastoras01
01-12-19, 15:43
Παιδιά κανένας με 328 καμξα γνώμη;

nik200
02-12-19, 12:40
Παιδιά κανένας με 328 καμξα γνώμη;

καμια σχεση το γκαζι...

atha
03-12-19, 08:50
kanena 328 file ,ftiagmeno kai ama xereis na to pas kala malista oute ferrari 430 sou feugei sta autobahn.aparaitita se oti tuning na kaneis einai na baleis sport kalatytes kai downpipes . kai gia ellada den einai kai kaki idea kai to intercooler . apo gnwsta provlimata itan to wastgate rattle meta symplektis idiaitera an epaizes ropi panw apo 550 kai manual . egw otan edwsa to diko mou me 170000 + km eprepe na fygei giati xalarwse o axonas metadwsis logw ropis alla kai oti efagw poly xylo gia polles xiliades km

to simantikotero: tha sou dinei megala xamogela oli mera

nik200
03-12-19, 09:48
kanena 328 file ,ftiagmeno kai ama xereis na to pas kala malista oute ferrari 430 sou feugei sta autobahn.aparaitita se oti tuning na kaneis einai na baleis sport kalatytes kai downpipes . kai gia ellada den einai kai kaki idea kai to intercooler . apo gnwsta provlimata itan to wastgate rattle meta symplektis idiaitera an epaizes ropi panw apo 550 kai manual . egw otan edwsa to diko mou me 170000 + km eprepe na fygei giati xalarwse o axonas metadwsis logw ropis alla kai oti efagw poly xylo gia polles xiliades km

to simantikotero: tha sou dinei megala xamogela oli mera

εμενα παλι που στεναχωρησα μια panamera...φυσικα δεν την περασα..αλλα να στεκεσαι στα ισια με ενα τετοιο αμαξι...δεν ειναι και λιγο....!!!!

S8N
03-12-19, 18:03
Ο άξονας επισκευάζεται εύκολα ρε σεις. Εμένα μου μάκρυναν τον άξονα της Μ5, αντικατέστησαν σταυρό, μεσαία τριβή και μπιλιοφόρο και μου κόστισε 450 ευρώ.

A8hnaios
04-12-19, 00:10
Αξοτεχνική Άρη;

S8N
05-12-19, 09:56
Ναι, Αξοτεχνική στη γέφυρα Μεταμόρφωσης. Ο Δημήτρης είναι εγγύηση.

mark e92
06-12-19, 18:41
Πολύ καλό και μόνο με ένα πρόγραμμα πήγαινε πολύ καλά.
Τα προβλήματα που έβγαλε ήταν πολλαπλασιαστες, έκανε ανάκληση ευτυχώς, αντλία υψηλής, σωληνάκια turbo γιατί με την θερμοκρασία τα έπαιζαν και το Westgate rattle.
Στο μτχ το πιο πιθανό είναι να έχουν αλλαχθεί αυτά.
Πάντως και τα 20000 είναι πολλά πια...

merbeind
06-12-19, 18:46
Αντλία υψηλής και Τούρμπο έχουν 5χιλ. Στην αντιπροσωπεία πάντα σε συνεργεία εκτός δεν ξέρω.
Τουλάχιστον ψάξε μτχ που να τα έχουν αλλάξει.

kostas109
06-12-19, 19:12
Για καθαρά αμάξια δεν είναι καθόλου πολλά.Για κάτι σαράβαλα στο car.gr είναι πολλά.Για δείτε και στην Γερμανία τα καλά 335 φτάνουν μέχρι και 30

iliasb
06-12-19, 19:19
Δηλαδή, για να καταλάβω και εγώ (λόγω του ότι έχω μια ηλικία), τα άλογα κάνουν τον οδηγό?

Georgebm
06-12-19, 20:05
Τα άλογα δεν κάνουν τον οδηγό αλλά καλό ειναι να τα έχεις!!το θεμα ειναι να τα χρησιμοποιείς με σύνεση!!

mark e92
06-12-19, 21:47
Για καθαρά αμάξια δεν είναι καθόλου πολλά.Για κάτι σαράβαλα στο car.gr είναι πολλά.Για δείτε και στην Γερμανία τα καλά 335 φτάνουν μέχρι και 30

Με 35 αγοράζεις Μ3 που κόστιζε 30 παραπάνω.
Τώρα πια κοντεύει 10 χρονών.
Γερμανία αν ψάξεις βρίσκεις και με 15 άστο καλύτερα

steliose36
09-02-21, 20:55
Καλησπέρα στη παρέα! Για να μην ανοίγω τσαμπα καινουργιο θέμα
https://www.car.gr/34366680-bmw-335-335i-coupe-mpack#bigger-photos ξερει κανεις τιποτα γιαυτο?(εκτος του ότι είναι ακριβό:) )

rallakias
10-02-21, 18:47
Το αυτοκινητο κανονικά έπρεπε να πουλιέται γύρω στα 22.000€ με βάση τα όμοιά του στο car.gr.
Αν εσύ εισαι διατεθειμένος να πληρώσεις +8.000€ τα εξτρά ονομαστικής αξίας 14.000 που δηλώνει ο πωλητής , τότε το συζητάς. Προσωπικά για εμένα αυτα που αξιζουν ειναι το μπλοκέ και η αναρτηση. Επειδή του πήρε το σκάλπ ο Σπανός για την εξάτμιση που καλυτερή της βάζεις με τα λιγότερα απο τα μισά χρήματα ή επειδή διάλεξε κάποιος να βάλει καθρέπτες Μ3 (δίνουν 10 αλογα) :thumbsup:,δεν χρειάζεται να τα πληρώσεις κι εσύ κατ επέκταση. Πιο καλά να διαλέξεις εσύ σήμερα τι βελτιωτικά θέλεις να βάλεις σε ενα ''γυμνό'' 335 που πλέον ''βρωμάει'' η πιάτσα απο επιλογές.

nik200
02-03-21, 13:03
θα διαφωνησω λιγο με τον φιλο rallakia απο πανω...παντα φιλικα

το αμαξι πραγματικα οπως τα περιγραφει δεν χρειαζεται ευρω...κανενα στα 20χιλιαρικα δεν εχει ουτε μπλοκε ουτε αναρτηση ουτε εξατμιση..το πολυ πολυ κανενα προγραμμα!!
σαφεστατα και δεν θα δωσουμε 30 χηνες επειδη ετσι νομιζει ο κυριος αυτος..αλλα στα 25 χιλιαρικα αλλαζει το πραγμα..εκει ειναι αρκετα λογικη μια τετοια επιλογη..απο τη στιγμη παντα που υπαρχουν και τα μαμα πραγματα που θα παρθουν με την αγορα του αυτοκινητου..πχ..τα τελικα μονο αν ειναι scnitzer πιανουν καλα λεφτα μεταχειρισμενα..κοινως καποια ανταλλακτικα πωλουνται ευκολα χωριστα πραγμα που δικαιολογει εν μερει την τιμη του αμαξιου..

τωρα απο τη στιγμη που τα m3 κυμαινονται στα 35 χιλιαρικα το να πιασει ενα 335 τα 30 ειναι κομματακι δυσκολο..οπως πολλες φορες εχω πει σε πωλητες...πολλα απο αυτα τα πραγματα μπορεις να τα πουλησεις και να μ παραδωσεις ενα αμαξι μαμα..απλα εδω στην ελλαδα ειμαστε λιγακι τεμπεληδες....

steliose36
02-03-21, 19:19
Η αλήθεια ειναι οτι φαίνεται πολύ καλο και γιαυτο το σκεφτομαι...επίσης το σκεφτομαι γιατι ειναι η μόνη επιλογή αξιολογη για πισωκινηση πλεον...Το καλοκαιρι ξεμπαρκαρω και είχα βάλει στο μάτι κατι Μ235 να έφερνα από Γερμανία ευχόμενος να καταργούσαν το φορο πολυτελειας που είχαν πει ,αλλά δεν το βλεπω πιθανό πλέον.
Οποτε η παω για μεταχειρισμενο BMW 10ετιας αλλιως αναγκάστηκα φευγω από την πίσω κίνηση και περιμένω να δω το Facelift i30N και το Megane RS και θα πάρω ένα από τα 2.

nik200
02-03-21, 20:20
Η αλήθεια ειναι οτι φαίνεται πολύ καλο και γιαυτο το σκεφτομαι...επίσης το σκεφτομαι γιατι ειναι η μόνη επιλογή αξιολογη για πισωκινηση πλεον...Το καλοκαιρι ξεμπαρκαρω και είχα βάλει στο μάτι κατι Μ235 να έφερνα από Γερμανία ευχόμενος να καταργούσαν το φορο πολυτελειας που είχαν πει ,αλλά δεν το βλεπω πιθανό πλέον.
Οποτε η παω για μεταχειρισμενο BMW 10ετιας αλλιως αναγκάστηκα φευγω από την πίσω κίνηση και περιμένω να δω το Facelift i30N και το Megane RS και θα πάρω ένα από τα 2.

φιλε στελιο μη το σκεφτεσαι καν...για τα αλλα που λες...ΚΑΝΕΝΑ απο τα αυτα δεν ειναι τοσο "αμαξι" οσο το 92...προφανως και το καταλαβαινεις απο πλευρα διαστασεων...αλλα στο λεω και εμπειρικα εχοντας οδηγησει και το m235 και το i30n...ειναι πολυ καλα αυτοκινητα και τα δυο..ισως και λιγο ανωτερα οδηγικα απο το πιο all around 335...και εδω μετρανε τα εξτρα που εχει ο φιλος στην αγγελια πιο πανω..τα οποια κλεινουν την ψαλιδα υπερ του 92...που δεν παυει να ειναι ενα αμαξι μια κατηγορια πανω....και ας ειναι μια γενια πισω...

υγ..για το megane δεν γνωριζω....αλλα γαλλικο ειναι..σιγουρα καποια π@π@ρι@ θα εχει που θα το κανει προβληματικο........:th_Laie_67-1::ranting2:

mr.koukis
01-09-21, 16:24
Καλησπέρα παιδιά, ειμαι και εγω ενα βημα πριν την αγορα Ε92 335i, θα το πάρω μαμά απο φίλο του πατέρα μου με 80.000χλμ, ποιο συνεργειο μου προτείνετε στην Αττική (απο κέντρο και πάνω) για αξιόπιστες βελτιώσεις (μέχρι 400 whp). Θέλω επίσης να του βάλω τον Μ2 look Προφυλακτήρα. Τον εχει βάλει κανεις να μου πει γνώμη?45287

ChristosKDE
03-09-21, 08:55
Κυκλοφορούνε αρκετά βίντεο στην γνωστή πλατφόρμα με Μ2 προφυλακτήρες μπορείς να διαμορφώσεις άποψη. Πάντως το αμάξι αν και παλιό ακόμα με κάνει να χαμογελάω όταν το οδηγώ. Καλή επιλογή!

mr.koukis
03-09-21, 10:52
ασε φιλε τραβαω τα μαλλια μου, πηρα TT quattro αντι για 335 και το βαρεθηκα στο 6μηνο. Γενικα θελω να παρω μια 335i και να βάλω πολλά έξτρα τύπου ψηφιακό καντραν, και σε μη idrive να βάλω retro fit πολυ λειτουργικη οθονη που κουμπωνει πανω στο ταμπλο και οχι στο υπαρχων ραδιοφωνο. Εχω καλο πλάνο μθέλω να πιστεύω σύντομα θα έχουμε ωραια νεα.

ChristosKDE
03-09-21, 19:32
Προσοχή στις κινεζιές μόνο

mr.koukis
04-09-21, 12:11
προφανως γερμανικα και αμερικανικα ειναι αυτα που εχω βρει οποτε εχω το κεφαλι μου ηρεμο. Ειδικα το ψηφιακο καντραν εχει 5 χρονια εγγυηση

ChristosKDE
04-09-21, 18:19
Να υποθέσω ότι το καντράν το βρήκες από Vehicle Virals στο YouTube?? :)

mr.koukis
05-09-21, 14:57
ολα απο αυτον τα εχω βρει χεχε. Τον βλέπω 3 χρόνια τώρα. Σκέψου τώρα βλέπω για 10η φορά το "5 Things I Wish I Knew Before Buying an "Unreliable" BMW 335i - You Need To Know This!" Είναι καλός τύπος και τα λέει όλα αρνητικα/θετικα τι να προσέχεις τι να αλλάξεις κλ. Είμαι σε αναμένα κάρβουνα, το ΤΤ πλέον το βλέπω και ξερνάω, τελικά το quattro ειναι πολύ βαρετό ρε παιδιά.

iliasb
07-10-21, 16:24
Αυτό το αυτοκίνητο μπαίνει και βγαίνει σε φέρρυ? σίγουρα? γιατί έτσι όπως το βλέπω, με όπισθεν και άν.........