Επιστροφή στο Forum : ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ BMW E90 19"
Καλησπέρα συνφορουμιτες παλιοί και νέοι.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά όπως σας άφησα.
Για όσους δεν με γνωρίζουν έχω ένα Ε90 320 lci.
Θέλω την γνώμη σας για λαστιχα
Οι διαστάσεις είναι
235/35/19
265/30/19
Continental sportcontact 6
Michelin
Yokohama advan
Pirelli p zero
Vredestein vorti
Το αυτοκίνητο δεν κάνει πολλά χλμ
Ακούω γνωμες!!!!!!
Θάνο δεν εχω προσωπική άποψη σε αυτή τη διάσταση. Ριξε μια ματια εδω http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/ για αρχή :original:
Βάλε τα AD08R να γουστάρεις! Εφόσον δεν κάνεις και χλμ. Όχι ότι έχουν θέμα βέβαια.. θεωρώ ότι έχουν πολύ καλό value for money.
Yokohama Advan Neova AD08R, τα είχα στο evo και έχω άποψη!
Ελαστικό ειδικού τυπου με πολύ σκληρά πλαϊνά, τετράγωνο στην κυριολεξία, θα μπορούσε να είναι στην κατηγορία των semi slick!!!
Θετικά: απίστευτο κράτημα στο στεγνό με πολύ καλή ενημέρωση στο τιμόνι.
Αρνητικά: θέλει ανάρτηση ψαγμένη... να το υποστηρίξει, μεταφέρει κραδασμούς στο τιμόνι και γενικά στην καμπίνα λόγω πολύ σκληρών πλαινων, πολυυυυυυυυ προσοχή στη βροχή, αυξημένο αρκετά θόρυβο κύλισης.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Ε90 ακόμα και το Μ3 δεν έχει σχεδιαστεί για τέτοιου είδους ελαστικό, ειδικά στην περίπτωση του Θάνου είναι εκτος προσανατολισμού της all around χρήσης που απαιτείται.
Φοράω ίδιες διαστάσεις σε Conti 6.
Κρατάει καλά στο στεγνο και στο βρεγμένο.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου όπως έχει φτιαχτεί αν και ο μηχανικός μου με ίδιο κινητήρα με πολύ περισσότερη ιπποδύναμη επιμένει για Dunlop.
Και μιλάμε για σπαστη....
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα AD08R στο Μ3, και καταλήγουμε ξανά στο οτι το ελαστικό είναι προσωπική υπόθεση!
Πριν αποφασίσεις μπες σε κάθε εταιρεία και δες αν το προτείνει για το δικό σου αυτοκίνητο
Η BMW πρότεινε αλλαγή λαδιών κάθε 25Κ χλμ.. το κάνεις? Αυτά που ''προτείνουν'' οι εταιρείες είναι αρκετά γενικά και προσπαθούν να καλύψουν ένα μεγάλο ποσοστό απο χρήστες πολλών διαφορετικών απαιτήσεων. Το ίδιο ισχύει με τα λάδια,λάστιχα κλπ κλπ.. Αν κάποιος είναι ψαγμένος και ξέρει ακριβώς τι θέλει, μπορεί κάλλιστα να παρεκκλίνει απο αυτά.. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο Αλέξης θεωρεί πως τα yoko δεν ταιριάζουν στο Μ3, εγώ πάλι είμαι κατενθουσιασμένος με αυτή την επιλογή!
Θέλω την γνώμη σας για λαστιχα
Οι διαστάσεις είναι
235/35/19
265/30/19
Το αυτοκίνητο δεν κάνει πολλά χλμ
Ακούω γνωμες!!!!!!
Έχεις σκεφτεί να κοιτάξεις και κάτι τέτοιο? http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nexen/N-Fera-SU1.htm