Επιστροφή στο Forum : Έλεγχος TPMS
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος Συνεργείο ή Λαστιχάδικο που να έχει συχνόμετρο για έλεγχο TPMS
Ps
Το εργαλείο είναι αυτό στο video, ξέρω ότι φέρνει η Hella στην Ελλάδα,
Αλλά δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να έχει.
https://m.youtube.com/watch?v=GFfl1sg9IDQ
Συνεπώς κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη [emoji846]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Τι πρόβλημα έχεις;
Αλλάξαμε τους τέσσερις αισθητήρες με καινούριους γιατι έβγαζε σφάλμα και θέλουμε να δούμε ποιος είναι καλός από τους παλιούς για να πάει στην ρεζέρβα (ναι έχει κ αυτή)
ΥΓ
Δεν είναι σε BMW
Είχε ένας φίλος μου παρόμοιο πρόβλημα και έκανε το εξής, δοκίμασε έναν έναν μέχρι να βρει τον χαλασμένο.
Συνήθως χαλάει η μπαταρία που έχουν μέσα.
Θα μου πεις ότι είναι πακέτο αλλά και αυτός δεν έβρισκε κάποιον για να του πει υπεύθυνα ποιος είναι ο χαλασμενος
Είχε ένας φίλος μου παρόμοιο πρόβλημα και έκανε το εξής, δοκίμασε έναν έναν μέχρι να βρει τον χαλασμένο.
Συνήθως χαλάει η μπαταρία που έχουν μέσα.
Θα μου πεις ότι είναι πακέτο αλλά και αυτός δεν έβρισκε κάποιον για να του πει υπεύθυνα ποιος είναι ο χαλασμενοςΝαι το ξέρω για την μπαταρία.
Αυτό θα κάνουμε,
Απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος με το μηχάνημα κ το γλυτώναμε, γιατί είναι ξεζανταρισμα και βόλτα για τον κάθε αισθητήρα.
Υγ.
Οι νέοι αισθητήρες είναι παραγωγής 10/2018 κ έχουν expiration date 4/2020
:facepalm:
Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστείς 4 βαλβίδες (αν δεν το πετύχεις με την πρώτη), από πίσω υπάρχει τροξ που βγαίνει ο σενσορας.
Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστείς 4 βαλβίδες (αν δεν το πετύχεις με την πρώτη), από πίσω υπάρχει τροξ που βγαίνει ο σενσορας.Οι καινούργιοι δεν είχαν βαλβίδες πανω