PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΛΙΟΡΟΦΗΣ ΣΕ Ε46

ΠΟΝΤΙΟΣ
26-02-19, 20:30
καλησπέρα
αποφάσισα να γράψω καινούριο θέμα γιατί δεν βρήκα ακριβείς πληροφορίες. Συγκεκριμένα έχω ένα Ε46 318 ci του 2001 (Μ43). Η ηλιοροφή μετά την αποσύνδεση της μπαταρίας δεν κλείνει. Φτάνει περίπου 10 εκ. πριν το τέλος και γυρίζει πίσω στη μέση.Πρέπει να πιέσω το κουμπί 3-4 φορές για να κλείσει. Οι άλλες λειτουργίες γίνονται κανονικά. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται reset;
Ό,τι και αν είδα στο youtube δεν με βοήθησε.
ευχαριστώ

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/02/maxresdefault-2.jpg

wheelman
26-02-19, 20:35
καλησπέρα
αποφάσισα να γράψω καινούριο θέμα γιατί δεν βρήκα ακριβείς πληροφορίες. Συγκεκριμένα έχω ένα Ε46 318 ci του 2001 (Μ43). Η ηλιοροφή μετά την αποσύνδεση της μπαταρίας δεν κλείνει. Φτάνει περίπου 10 εκ. πριν το τέλος και γυρίζει πίσω στη μέση.Πρέπει να πιέσω το κουμπί 3-4 φορές για να κλείσει. Οι άλλες λειτουργίες γίνονται κανονικά. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται reset;
Ό,τι και αν είδα στο youtube δεν με βοήθησε.
ευχαριστώΑυτό το δοκίμασες?

After changing the battery on the BMW E46 the moonroof might not work properly.

There is an easy 1 step procedure for resetting the moonroof module.

1. Press the moonroof button straight up for about 15-20 seconds and then release. There should be a quick buzz-buzz sound when it resets.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

ΠΟΝΤΙΟΣ
26-02-19, 21:07
πιέζοντας προς τα πάνω τον διακόπτη η ηλιοροφή ανοίγει και μετά από 20 δ κάνει ένα τίναγμα, που υποτίθεται ότι προγραμματίστηκε. Όμως πάλι το πρόβλημα συνεχίζει.

wheelman
03-03-19, 22:01
πιέζοντας προς τα πάνω τον διακόπτη η ηλιοροφή ανοίγει και μετά από 20 δ κάνει ένα τίναγμα, που υποτίθεται ότι προγραμματίστηκε. Όμως πάλι το πρόβλημα συνεχίζει.Υποθέτω δοκιμάζεις με κλειστή την πόρτα του οδηγού έτσι?

ΠΟΝΤΙΟΣ
06-03-19, 20:48
παιδιά λύθηκε το θέμα με τον τρόπο που πρότεινε ο Wheelman. Wheelman σ' ευχαριστώ.

wheelman
06-03-19, 21:09
παιδιά λύθηκε το θέμα με τον τρόπο που πρότεινε ο Wheelman. Wheelman σ' ευχαριστώ.Τελος καλό, όλα καλά λοιπόν [emoji4]

Πάντως ο τρόπος δεν είναι δικός μου, στο ΤΙS αναφέρεται [emoji12]
Αν και κανείς δεν σου λέει για την πόρτα [emoji6]