Επιστροφή στο Forum : Επιλογή Ζαντών Ε90 (Style 158 ή Style 160)
Καλησπέρα,
τι θα διαλέγατε μεταξύ των δύο συγκεκριμένων σχεδίων και μόνο.
(17άρες και οι δύο αλλά με διαφορετικό βάρος)
Style160 (12kg)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2018/12/zuCcNIQ-1.jpg
Style 158 (9.38Kg)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2018/12/2T85IFM-1.jpg
χμμ μάλλον η διαφορά στο βάρος είναι αμελητέα...
Έχω την 158 θελει πολύ προσοχή στα παιζοδρομια να φανταστείς τις έγδαρα λιγο με το μπουλονοκλειδο.
Η πρώτη δε μου αρέσει καθόλου θα προτιμούσα με διαφορά την style 32
Η διαφορά στο βάρος τους είναι σημαντική, η Style 160 είναι +30% βαρύτερη!
Εγώ έχω τις Style 159 στα καλοκαιρινά και για τα χειμερινά αγόρασα τις Style 158 (που είναι βαρύτερα σαν λάστιχα, σε ελαφρύτερες ζάντες).
Θα σου πρότεινα να πάρεις τις Style 158, χοντρά μπράτσα, εύκολα στο καθάρισμα και σημαντικά ελαφρύτερες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διαφορά στο βάρος τους είναι σημαντική, η Style 160 είναι +30% βαρύτερη!
Εγώ έχω τις Style 159 στα καλοκαιρινά και για τα χειμερινά αγόρασα τις Style 158 (που είναι βαρύτερα σαν λάστιχα, σε ελαφρύτερες ζάντες).
Θα σου πρότεινα να πάρεις τις Style 158, χοντρά μπράτσα, εύκολα στο καθάρισμα και σημαντικά ελαφρύτερες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ, έχω ήδη τις 160 και προσανατολίζομαι στις 158.
Τις έχεις ζυγίσει?
Γιατί αλλου τις βλέπω με μόνο 700gr διαφορά και αλλού με 2,5kg
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Όχι, δεν τις έχω ζυγίσει αλλά στο χέρι φαίνονται ελαφρύτερες σημαντικά..... Αποκλείεται να είναι μόνο 700γρ.... 2.5κ είναι.....
Ελαφριές είναι η style158 της bbs όχι όλες. Άμα απο μέσα γράφει bbs τότε είναι η ελαφριές
Ελαφριές είναι η style158 της bbs όχι όλες. Άμα απο μέσα γράφει bbs τότε είναι η ελαφριέςΕξού και οι συγκεχυμένες πληροφορίες λοιπόν.
Ευχαριστώ δεν την ήξερα την λεπτομέρεια
E60_Arkadia
21-12-18, 18:46
Ειχα τις 160 σε 325i E90 καποτε στην Ελβετια! Για μενα απ τισ πιο ομορφες για Ε90.Οι 158 απλα σαν ολες τις συνηθισμενες ζαντες τιποτα το ιδιαιτερο.
158!
Η 160 είναι ξεπερασμένη πια
nikos valvetronic
22-12-18, 18:36
Ηλία χωρίς ενδοιασμούς 158 σαν σχέδιο
Και το βάρος σαν μπόνουςthumb
Γιατί την ιστορία, αυτές που είχα βρει ήταν της Borbet (το έγραφε από μέσα)
Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά κτλ, νομίζω δεν τίθεται ερώτημα. Προφανώς η ελαφρότερη είναι προτιμότερη.
Από εκεί και πέρα όμως η 160 είναι πολύ όμορφη και η 158 πολύ άσχημη !!
Ξέρω, ξέρω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά η 160 είναι πολύ πολύ όμορφη και η 158 πάρα πολύ άσχημη (στα μάτια μου, πάντα) !! :shok:
Αν είχα ήδη την 160 και ήθελα ντε και σώνει κάποια ελαφρύτερη ζάντα, σίγουρα θα έψαχνα κάποιο άλλο σχέδιο και όχι την 158. Αν και κατά πάσα πιθανότητα θα επέλεγα να ξοδέψω τα χρήματά μου κάπου αλλού και όχι σε ζάντα (θα έμενα με την 160).
Καμία απ τις 2...
θα προτιμούσα αυτές.!!
Καμία απ τις 2...
θα προτιμούσα αυτές.!!Αυτές είναι ασύμμετρες νομίζω....
H ωραιότερη στην ιστορία του 90ριού είναι οι 216 :D
Oι 160 έχουν κυριλέ ύφος ενώ οι 158 σπορτίβικο (για αυτό άλλωστε έμπαιναν από μαμά στηv έκδοση dynamic).
Εξαρτάται λοιπόν καθαρά από το ύφος που θέλεις να δώσεις.
Aυτές Πάνο...
Είναι εντυπωσιακό πόσο υποκειμενικό είναι το θέμα της αισθητικής.. Οι 158 μου φαίνονται απίστευτα κυριλέ και σοβαρές και καθόλου μα καθόλου σπορτίφ - αντιθέτως οι 160 μου φαίνονται πολύ πιο πολύ σπορτίφ (και όμορφες).
Πολύ όμορφες και σπορτίφ είναι στα μάτια μου αυτές που δείχνει ο A8hnaios..
Oι 160 έχουν κυριλέ ύφος ενώ οι 158 σπορτίβικο (για αυτό άλλωστε έμπαιναν από μαμά στηv έκδοση dynamic).
Εξαρτάται λοιπόν καθαρά από το ύφος που θέλεις να δώσεις.Που είσαι ρε Πάνο...
Καλά ότι οι ζάντες του κάρμπον φορμουλισιου είναι έρωτας δεν το συζητάμε.
Απλά άλλαξα και λάστιχα τώρα, οπότε δεν προβλέπεται άμεσα η αλλαγή σε 18άρες.
Το κακό με το Ε90 είναι ότι έχει τεράστιους θόλους σε σχέση με το 46, οπότε οι 17αρες του πέφτουν λίγες...
Και για να πω την μαύρη μου αλήθεια οι Style 216 με ψήνουν άσχημα μαζί με τις 19αρες style 172 της Ε60, οπότε ίσως από του χρόνου :D :D :D
Btw
Εμένα φόραγε τις 160 και βγάζει αυτό, τι είναι Dynamic ή Advantage? [emoji14]
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/01/2cf3a408f999b48bb12c3c3fcdd92f19-1.jpg
Είναι εντυπωσιακό πόσο υποκειμενικό είναι το θέμα της αισθητικής.. Οι 158 μου φαίνονται απίστευτα κυριλέ και σοβαρές και καθόλου μα καθόλου σπορτίφ - αντιθέτως οι 160 μου φαίνονται πολύ πιο πολύ σπορτίφ (και όμορφες).
Πολύ όμορφες και σπορτίφ είναι στα μάτια μου αυτές που δείχνει ο A8hnaios..
Σίγουρα είναι υποκειμενικό...
Το θέμα είναι ότι οι 158 δείχνουν να "γεμίζουν" περισσότερο τον θόλο, είναι ευκολότερες στο καθάρισμα, είναι ποιο ελαφριές αν είναι BBS και στα δικά μου μάτια ποιο όμορφες από τις OEM εναλλακτικές στις 17 ίντσες.
Όπως πολύ σωστά είπες όμως,
Οι 160 δείχνουν να είναι ποιο σπορτίφ και παρόμοιο αν όχι πανομοιότυπο σχέδιο έχω δει σε OZ.
Προς το παρόν λοιπόν θα μείνω με τις style 160.
Μέχρι να με πιάσουν τα διαόλια μου και να πάω σε 18άρες πάλι [emoji16]
Σίγουρα είναι υποκειμενικό...
Οι 160 δείχνουν να είναι ποιο σπορτίφ και παρόμοιο αν όχι πανομοιότυπο σχέδιο έχω δει σε OZ.
(εδώ, να πω και την αμαρτία μου.. Οι 160 μου θυμίζουν και τις μαμά 17άρες ζάντες που έχει το έβο το 9άρι..)
Btw
Εμένα φόραγε τις 160 και βγάζει αυτό, τι είναι Dynamic ή Advantage? [emoji14]
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/01/2cf3a408f999b48bb12c3c3fcdd92f19-1.jpg
Έλα ρε Λιά :original:
Μπορεί να έμπαιναν συνδυαστικά τα πακέτα, το αγνοώ αλλά προφανώς γίνεται.
Δε θυμάμαι λεπτομέρειες, θυμάμαι μόνο πως το dynamic είχε ηλεκτρικά πλαϊνά (που φουσκώνουν) στα καθίσματα και τις 158. (+ χαμηλότερα ελατήρια ; )
φέρτε πίσω τον χαντέ ρεειιιι
Έλα ρε Λιά :original:
Μπορεί να έμπαιναν συνδυαστικά τα πακέτα, το αγνοώ αλλά προφανώς γίνεται.
Δε θυμάμαι λεπτομέρειες, θυμάμαι μόνο πως το dynamic είχε ηλεκτρικά πλαϊνά (που φουσκώνουν) στα καθίσματα και τις 158. (+ χαμηλότερα ελατήρια ; )
φέρτε πίσω τον χαντέ ρεειιιι Θα σε γελάσω για την σύνθεση των πακέτων.
Πάντως ναι, και οσφυϊκή έχει σε msport καθίσματα και πακέτο φωτισμού,αποθηκευτικών χώρων και χαμηλότερα ελατήρια.
Πάντως μόλις κατευθασε και θερμαινομενο msport σαλονακι σε Dakota oyster με 60/40 πλάτη,
Μαζι με Cube trims και μαύρα πλαστικά/κολονακια και μοκέτες
Να δω πότε θα βρω χρόνο να τα περάσω όλα αυτά [emoji16]
Όσο για τον Άρη δεν τον έδιωξε κάνεις φίλε η πόρτα είναι ανοιχτή.
Για δικούς του λόγους δεν γράφει και εκ μέρους μου είναι απολύτως σεβαστό.
Προφανώς και μου λείπει και εμένα η γραφή του [emoji58]
Για ban ειμαι,
Το τεντωσα το thread [emoji16]