PDA

Επιστροφή στο Forum : Short shift Ε36

///Maniac
02-12-18, 21:26
Καλησπερα σας! Εχω την εξης ερωτηση: Για ε36 ο λεβιες που πρεπει να μπει για να κοντυνει τη διαδρομη του λεβιε, ειναι απο ζ3 η απο μ3 εβο ? η μηπως αυτοι οι 2 ειναι ιδιοι ? καποιος μου ειπε πως ο λεβιες του μ3 πρωτης γενιας ( 3λιτρο ) ειναι ιδιιος με τα απλα ε36 και μονο απο μ3 εβο εχει κοντυτερη διαδρομη.. ευχαριστω!

LEONIDASKAL
03-12-18, 19:56
παίρνεις ένα short shift λεβιέ τζάμπα είναι . αν δεν κάνω λάθος όλα τα άλλα ίδια είναι

///Maniac
03-12-18, 20:19
αν εννοεις αυτα απο ebay με 15 ευρω το εχω δοκιμασει αλλα θελω κατι πιο εργοστασιακου επιπεδου...απο ενα ψαξιμο που εκανα ειδα οτι του ζ3 ειναι τρεις: του 1.9 του 2,8-3.0 και του z3Μ τα οποια κανουν την διαδρομη ολο και πιο κοντη με τη σειρα που τα εγραψα. Επισης για ε36 ειναι ολα ιδια συμπεριλαμβανομενου του μ3 πρωτης γενιας και αλλαζει μονο του μ3 εβο το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι κοντυτερο γιατι σε ολες τις εικονες φαινεται η μπιλια να ειναι πιο κοντα στον τελικο κρικο ...
Αν θελω να παρω απο ζ3 και ξερω και τον κωδικο τι ενδεικνυται να κανω? να το παραγγειλω απο μαγαζι η βρισκω μεταχειρισμενο ? και απο που βρισκω μεταχειρισμενο? στο καρ δεν βρισκω τιποτα

savvas bmwdakias
03-12-18, 23:17
Βρες τους κωδικούς φίλε και πάνε σε ένα μαγαζί με γνήσια ανταλλακτικά και ρώτα τιμές. Στο Ε46 που είχα γύρω στα 10 ευρώ έκανε το σιδερακι. Απλά όταν το αλλάξεις πάρε και και το πλαστικό που κουμπώνει στην μπίλια και αντικατέστησε το και αυτό, είναι φτηνό κάνα 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

///Maniac
04-12-18, 00:39
10 ευρω ? το realoem τα δειχνει μεχρι και 70+ αρχικη χωρις φορους και κομισιον του μαγαζιου

savvas bmwdakias
04-12-18, 09:54
Στο realoem δεν είναι πάντα σωστές οι τιμές. Δεν χάνεις κάτι έστω και τηλεφωνικά να μάθεις το κόστος.

gant
04-12-18, 10:18
Στο realoem δεν είναι πάντα σωστές οι τιμές. Δεν χάνεις κάτι έστω και τηλεφωνικά να μάθεις το κόστος.

Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο ανταλλακτικό, αλλά shortsift για το 46αρι, ταιριάζει από 330d, που το 2010 κόστιζε 55ε. Ένα μαστόρι πάντως έκοβε κάπου 1εκ του κάτω μέρους του ΟΕΜ και το ξανακολλούσε αλλα θέλει μεγάλη προσοχή μη χαθεί η "ευθυγράμμιση" κατά την συγκόλληση γιατί μετά κάθεται στραβά το πόμολο.

savvas bmwdakias
04-12-18, 14:40
Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο ανταλλακτικό, αλλά shortsift για το 46αρι, ταιριάζει από 330d, που το 2010 κόστιζε 55ε. Ένα μαστόρι πάντως έκοβε κάπου 1εκ του κάτω μέρους του ΟΕΜ και το ξανακολλούσε αλλα θέλει μεγάλη προσοχή μη χαθεί η "ευθυγράμμιση" κατά την συγκόλληση γιατί μετά κάθεται στραβά το πόμολο.

Ισως να κανω λαθος στην τιμη 75 ευρω δεν ηταν με τιποτα. Το ιδιο εκανα κι εγω με το 330 το ειχαμε ξανασυζητησει σε άλλο νημα κυριε Γιωργο.

savvas bmwdakias
04-12-18, 14:51
Για την ακριβεια ειχα δωσει 48 ευρω για τον λεβιε και 9 για το πλαστικο ρουλεμάν,μολις διαβασα το νημα και το επιβεβαιωσα.

///Maniac
04-12-18, 17:11
Μα για να κοντυνει η διαδρομη πρεπει να μακρυνεις την αποσταση της μπιλιας απο τον κρικο ..του κατω μερους δηλαδη...αρα μαλλον θα εκοβε και θα προσθετε υλικο μετα. Οι τιμες που αναφερετε αφορουν γνησια καινουρια ανταλλακτικα ?

gant
04-12-18, 19:10
Μα για να κοντυνει η διαδρομη πρεπει να μακρυνεις την αποσταση της μπιλιας απο τον κρικο ..του κατω μερους δηλαδη...αρα μαλλον θα εκοβε και θα προσθετε υλικο μετα. Οι τιμες που αναφερετε αφορουν γνησια καινουρια ανταλλακτικα ?

Ναι για γνησια.

///Maniac
05-12-18, 19:24
ρωτησα σημερα και κανει γνησιο καινουριο 75 + φπα... απο ζ3 2,8 που υποτιθεται ειναι το ενδιαμεσο... πιο κοντο απο 1,9 και λιγοτερο κοντο απο ζ3μ...ολα την ιδια τιμη θα εχουν ομως απ οτι φανταζομαι.

wheelman
05-12-18, 21:04
ρωτησα σημερα και κανει γνησιο καινουριο 75 + φπα... απο ζ3 2,8 που υποτιθεται ειναι το ενδιαμεσο... πιο κοντο απο 1,9 και λιγοτερο κοντο απο ζ3μ...ολα την ιδια τιμη θα εχουν ομως απ οτι φανταζομαι.Καινουριο ναι, αλλά αφού έχεις το pn γιατί δεν το ψάχνεις μεταχειρισμένο σε eBay ανταλλακτικατζιδικα κτλπ

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

///Maniac
07-12-18, 03:25
Ξερει καποιος κανεναν που να εχει τετοιου ειδους γκαμα ανταλλακτικων? Πειτε μου εστω και σε pm αν θεωρειται διαφημιση....απο ebay Και τετοια δε θελω να μπλεξω.. προτιμω απο κοντα με μετρητα