PDA

Επιστροφή στο Forum : Ηλεκτρικο προβλημα σε bmw 530d M ,e60

Dimitris260
09-10-18, 10:16
Help.... Βάζω το κλειδί βάζω μπρος και αρχίζουν και χτυπάνε σφάλματα για, cruise control, active steering (το τιμόνι στην πορεία ήταν βαρύ), restraint systems. Ταυτόχρονα λειτουργούσαν αδιάκοπα οι υαλοκαθαριστήρες και δεν σταματούσαν με τίποτα. Επίσης νερό που δοκίμασα δεν πετούσαν. Το φλάς άναβε μόνο 3 φορές σε όποια κατεύθυνση και να διάλεγα. Το ζβηνω,κλειδωνω το αυτοκινητο κ φυσικα νεκρο...... εναν ηλεκτρολόγο που να γνωριζει στην Αθηνα να μου πει τι γινεται που μπορω να βρω.

BILL007
09-10-18, 14:28
Help.... Βάζω το κλειδί βάζω μπρος και αρχίζουν και χτυπάνε σφάλματα για, cruise control, active steering (το τιμόνι στην πορεία ήταν βαρύ), restraint systems. Ταυτόχρονα λειτουργούσαν αδιάκοπα οι υαλοκαθαριστήρες και δεν σταματούσαν με τίποτα. Επίσης νερό που δοκίμασα δεν πετούσαν. Το φλάς άναβε μόνο 3 φορές σε όποια κατεύθυνση και να διάλεγα. Το ζβηνω,κλειδωνω το αυτοκινητο κ φυσικα νεκρο...... εναν ηλεκτρολόγο που να γνωριζει στην Αθηνα να μου πει τι γινεται που μπορω να βρω.

Αρχικά καλωσήρθες στην παρέα μας! :original: Η μπαταρία σου είναι σωστή?

Dimitris260
10-10-18, 10:37
Αρχικά καλωσήρθες στην παρέα μας! :original: Η μπαταρία σου είναι σωστή?

Ειναι καινουργια η μπαταρια.... βασικα ολα ξεκινησαν αταν αλλαξα την μηχανή...

BILL007
10-10-18, 13:15
Ειναι καινουργια η μπαταρια.... βασικα ολα ξεκινησαν αταν αλλαξα την μηχανή...

Έχεις pm! thumb

Dimitris260
10-10-18, 23:47
Τι ειναι PM

BILL007
13-10-18, 14:37
Τι ειναι PM

Personal Message ή αλλιώς Προσωπικό μήνυμα. Πας απο πάνω δεξιά ή πάτα σε αυτό το link για να σου ανοίξουν https://www.bmwfans.gr/forum/private.php?folderid=0

Vassilis ///M
20-07-24, 12:50
Καλησπερα !!!!!
Βρεθηκε τελικα το προβλημα ???

Ξεκινησε και στο δικο μου ξαφνικα μια μερα . . .
Το ξεκλειδωσα και πατωντας μιζα να ξεκινησει αρχισαν να δουλευουν υαλοκαθαριστηρες, cruise control off, και ασφαλειες στις μπροστα πορτες δεν ανοιγαν !!!

wheelman
22-07-24, 11:06
Καλησπερα !!!!!
Βρεθηκε τελικα το προβλημα ???

Ξεκινησε και στο δικο μου ξαφνικα μια μερα . . .
Το ξεκλειδωσα και πατωντας μιζα να ξεκινησει αρχισαν να δουλευουν υαλοκαθαριστηρες, cruise control off, και ασφαλειες στις μπροστα πορτες δεν ανοιγαν !!!

Βασίλη καλημέρα εγώ αφού θα έιχα ελέγξει μπαταρία/δυναμό/ibs
θα έριχνα μια ματιά στο Body Control Module Unit 61356957528.

Κάτι αντίστοιχο πάθαιναν και τα Ε46,
όταν έφταναν στο τέλος ζωής τους τα ρελέ της αντίστοιχης GM5.

dreamer
20-08-24, 15:58
https://www.facebook.com/BMWExpertAthens/photos

εχω καλη εμπειρια με τον τεχνιτη ,ειναι πολυ καλος..εντοπιζει δυσκολα προβληματα,μαυτο ασχολειται.φανταζομαι τον γνωριζετε εσεις απο αττικη.