PDA

Επιστροφή στο Forum : Blistein b16 ridecontrol σε bmw E90

muddog
24-03-18, 14:16
Καλησπέρα σας χρειάζομαι την βοήθεια σας , σκέφτομαι να τοποθετήσω την ανάρτηση Blistein b16 ridecontrol στο αυτοκίνητο μου το οποίο είναι ένα alpina d3 biturbo κατασκευής του 10/2008 ( στην ουσία είναι ένα 320d E90 ) , θα μπορούσατε να μου πείτε πως θα αντιδράσει το αυτοκίνητο στα θέματα :
1. οδικής συμπεριφοράς ?
2. χαμήλωμα αμαξώματος ?
3. σκληρότητας ?

Ευχαριστώ εκ τον πρότερον .

topmar
27-03-18, 15:02
Θα αλλάξεις την εργοστασιακή ανάρτηση Alpina, επειδή χάλασε κάποιο-α αμορτισέρ; Πόσα ΚΜ έχει πάνω;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

muddog
29-03-18, 02:01
θα αλλάξω την εργοστασιακή ανάρτηση γιατί έφτασε ο καιρός να το κάνω , το αυτοκίνητο έχει 206.000 χλμ επάνω

LEONIDASKAL
29-03-18, 19:09
βαλε την εργοστασιακη για μενα . καλη h bilstein αν δεν σε πειραζει η σκληροτητα της και ολα οσα την συνοδευουν στον δρομο

topmar
29-03-18, 20:20
θα αλλάξω την εργοστασιακή ανάρτηση γιατί έφτασε ο καιρός να το κάνω , το αυτοκίνητο έχει 206.000 χλμ επάνωΒάλε την εργοστασιακή ανάρτηση ξανά, είναι πιστεύω ότι καλύτερο για το αμάξι σου.... Κι εγώ E90 320d έχω και φοράει M-Pack, όταν έρθει η ώρα να την αλλάξω, την ίδια θα βάλω.....

savvas bmwdakias
29-03-18, 20:35
Βάλε την εργοστασιακή ανάρτηση ξανά, είναι πιστεύω ότι καλύτερο για το αμάξι σου.... Κι εγώ E90 320d έχω και φοράει M-Pack, όταν έρθει η ώρα να την αλλάξω, την ίδια θα βάλω.....

M pack αναρτηση φοραει αλλα τα αμορτισερ σου πρεπει να ναι sachs. Αν την παραγγειλεις απο αντιπροσωπεια ειναι καπως αλμηρη η τιμη.

topmar
29-03-18, 20:38
M pack αναρτηση φοραει αλλα τα αμορτισερ σου πρεπει να ναι sachs. Αν την παραγγειλεις απο αντιπροσωπεια ειναι καπως αλμηρη η τιμη.Ναι, το ξέρω, Sachs Advantage πρέπει να είναι και σίγουρα δεν θα την αγοράσω από αντιπροσωπεία, από εξωτερικό όπως κάνω εδώ και χρόνια....

muddog
30-03-18, 16:28
Το θέμα δεν είναι η τιμή αυτήν την στιγμή άλλα πόσο άνετη είναι στους δρόμους της πόλης ( με όλες αυτές τις λακκούβες ) και και να συνδυάζει κράτημα στις υψηλές ταχύτητες στο αυτοκινητοδρομο

LEONIDASKAL
30-03-18, 19:20
Το θέμα δεν είναι η τιμή αυτήν την στιγμή άλλα πόσο άνετη είναι στους δρόμους της πόλης ( με όλες αυτές τις λακκούβες ) και και να συνδυάζει κράτημα στις υψηλές ταχύτητες στο αυτοκινητοδρομο

πες το πιο απλα .μαμα αναρτηση αλλιως ....καπου χανεισ καπου κερδιζεις.

muddog
30-03-18, 19:29
χαχαχα τώρα θα μου πεις έτσι είναι η ζωή άλλα επειδή δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη για αυτό ρώτησα εάν κάποιος γνωρίζει για την bilstein b16 με ridecontrol η οποία ρυθμίζει ηλεκτρονικά για την άνεση ή την σκληρότητα μέσα από το αυτοκίνητο

LEONIDASKAL
30-03-18, 19:44
χαχαχα τώρα θα μου πεις έτσι είναι η ζωή άλλα επειδή δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη για αυτό ρώτησα εάν κάποιος γνωρίζει για την bilstein b16 με ridecontrol η οποία ρυθμίζει ηλεκτρονικά για την άνεση ή την σκληρότητα μέσα από το αυτοκίνητο

αν σε περνει χρηματικα βαλε αυτη εγγω θα το εκανα ισως με εμφαση στο κρατημα σε σχεση με την ανεση.

muddog
30-03-18, 22:11
Κοιτά λίγο πολύ το έψαξα , η ανάρτηση από τα κεντρικά της Alpina στην γερμάνια κοστίζει γύρο στα 2200 ευρό η οποία στην ουσία είναι bilstein με eibach ελατήρια και σπορ ρυθμισμένη ... από την άλλη αυτή που λέω εγω κομπλέ ( bilstein b16 ridecontrol with irc ) θα μου βγει γύρο στα 2500 με 2700 ευρό αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι ρυθμίζει και μέσα από το αυτοκίνητο ( 3 ρυθμίσεις comfort , auto , sport ) ηλεκτρονικά , η οποία μπορεί να ρυθμίσει και μέσα από το smartphone μας , όποτε θεωρώ ότι θα έχω όποτε θέλω την comfort και όποτε θέλω την sport οδήγηση μου , το θέμα είναι εάν κανένας την έχει βάλει για να μάθουμε πόσο ευχαριστημενος είναι απο αυτήν ... μάλλον θα επιχειρήσω να την βάλω και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου :original:

LEONIDASKAL
01-04-18, 10:46
δεν νομιζω οτι εχει βαλει καποιος κατι αναλογο .βαλε και γραψε εντυπωσεις.

muddog
01-04-18, 14:14
Μάλλον αυτό θα γίνει , σας ευχαριστώ πάντως που ασχοληθήκατε με το θέμα μου ... σας εύχομαι κάλο πασχα να έχετε και μόνο υγειά στην ζωή σας

BILLYS
04-05-18, 09:59
Σκέφτομαι να πάω σε coilover καθ' ύψος και σκληρότητα.
Για τις BC έχει κάποιος άποψη;
Ε90 335.

BILLYS
04-05-18, 10:37
https://streetware.car.gr/parts/view/12341207/

maris7
06-05-18, 19:07
Πηγαινε σε st ΧΑ σς αυτα τα λεφτα καλητερη σε ολα

Sent from my iPhone using Tapatalk