Επιστροφή στο Forum : Blistein b16 ridecontrol σε bmw E90
Καλησπέρα σας χρειάζομαι την βοήθεια σας , σκέφτομαι να τοποθετήσω την ανάρτηση Blistein b16 ridecontrol στο αυτοκίνητο μου το οποίο είναι ένα alpina d3 biturbo κατασκευής του 10/2008 ( στην ουσία είναι ένα 320d E90 ) , θα μπορούσατε να μου πείτε πως θα αντιδράσει το αυτοκίνητο στα θέματα :
1. οδικής συμπεριφοράς ?
2. χαμήλωμα αμαξώματος ?
3. σκληρότητας ?
Ευχαριστώ εκ τον πρότερον .
Θα αλλάξεις την εργοστασιακή ανάρτηση Alpina, επειδή χάλασε κάποιο-α αμορτισέρ; Πόσα ΚΜ έχει πάνω;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
θα αλλάξω την εργοστασιακή ανάρτηση γιατί έφτασε ο καιρός να το κάνω , το αυτοκίνητο έχει 206.000 χλμ επάνω
LEONIDASKAL
29-03-18, 19:09
βαλε την εργοστασιακη για μενα . καλη h bilstein αν δεν σε πειραζει η σκληροτητα της και ολα οσα την συνοδευουν στον δρομο
θα αλλάξω την εργοστασιακή ανάρτηση γιατί έφτασε ο καιρός να το κάνω , το αυτοκίνητο έχει 206.000 χλμ επάνωΒάλε την εργοστασιακή ανάρτηση ξανά, είναι πιστεύω ότι καλύτερο για το αμάξι σου.... Κι εγώ E90 320d έχω και φοράει M-Pack, όταν έρθει η ώρα να την αλλάξω, την ίδια θα βάλω.....
savvas bmwdakias
29-03-18, 20:35
Βάλε την εργοστασιακή ανάρτηση ξανά, είναι πιστεύω ότι καλύτερο για το αμάξι σου.... Κι εγώ E90 320d έχω και φοράει M-Pack, όταν έρθει η ώρα να την αλλάξω, την ίδια θα βάλω.....
M pack αναρτηση φοραει αλλα τα αμορτισερ σου πρεπει να ναι sachs. Αν την παραγγειλεις απο αντιπροσωπεια ειναι καπως αλμηρη η τιμη.
M pack αναρτηση φοραει αλλα τα αμορτισερ σου πρεπει να ναι sachs. Αν την παραγγειλεις απο αντιπροσωπεια ειναι καπως αλμηρη η τιμη.Ναι, το ξέρω, Sachs Advantage πρέπει να είναι και σίγουρα δεν θα την αγοράσω από αντιπροσωπεία, από εξωτερικό όπως κάνω εδώ και χρόνια....
Το θέμα δεν είναι η τιμή αυτήν την στιγμή άλλα πόσο άνετη είναι στους δρόμους της πόλης ( με όλες αυτές τις λακκούβες ) και και να συνδυάζει κράτημα στις υψηλές ταχύτητες στο αυτοκινητοδρομο
LEONIDASKAL
30-03-18, 19:20
Το θέμα δεν είναι η τιμή αυτήν την στιγμή άλλα πόσο άνετη είναι στους δρόμους της πόλης ( με όλες αυτές τις λακκούβες ) και και να συνδυάζει κράτημα στις υψηλές ταχύτητες στο αυτοκινητοδρομο
πες το πιο απλα .μαμα αναρτηση αλλιως ....καπου χανεισ καπου κερδιζεις.
χαχαχα τώρα θα μου πεις έτσι είναι η ζωή άλλα επειδή δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη για αυτό ρώτησα εάν κάποιος γνωρίζει για την bilstein b16 με ridecontrol η οποία ρυθμίζει ηλεκτρονικά για την άνεση ή την σκληρότητα μέσα από το αυτοκίνητο
LEONIDASKAL
30-03-18, 19:44
χαχαχα τώρα θα μου πεις έτσι είναι η ζωή άλλα επειδή δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη για αυτό ρώτησα εάν κάποιος γνωρίζει για την bilstein b16 με ridecontrol η οποία ρυθμίζει ηλεκτρονικά για την άνεση ή την σκληρότητα μέσα από το αυτοκίνητο
αν σε περνει χρηματικα βαλε αυτη εγγω θα το εκανα ισως με εμφαση στο κρατημα σε σχεση με την ανεση.
Κοιτά λίγο πολύ το έψαξα , η ανάρτηση από τα κεντρικά της Alpina στην γερμάνια κοστίζει γύρο στα 2200 ευρό η οποία στην ουσία είναι bilstein με eibach ελατήρια και σπορ ρυθμισμένη ... από την άλλη αυτή που λέω εγω κομπλέ ( bilstein b16 ridecontrol with irc ) θα μου βγει γύρο στα 2500 με 2700 ευρό αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι ρυθμίζει και μέσα από το αυτοκίνητο ( 3 ρυθμίσεις comfort , auto , sport ) ηλεκτρονικά , η οποία μπορεί να ρυθμίσει και μέσα από το smartphone μας , όποτε θεωρώ ότι θα έχω όποτε θέλω την comfort και όποτε θέλω την sport οδήγηση μου , το θέμα είναι εάν κανένας την έχει βάλει για να μάθουμε πόσο ευχαριστημενος είναι απο αυτήν ... μάλλον θα επιχειρήσω να την βάλω και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου :original:
LEONIDASKAL
01-04-18, 10:46
δεν νομιζω οτι εχει βαλει καποιος κατι αναλογο .βαλε και γραψε εντυπωσεις.
Μάλλον αυτό θα γίνει , σας ευχαριστώ πάντως που ασχοληθήκατε με το θέμα μου ... σας εύχομαι κάλο πασχα να έχετε και μόνο υγειά στην ζωή σας
Σκέφτομαι να πάω σε coilover καθ' ύψος και σκληρότητα.
Για τις BC έχει κάποιος άποψη;
Ε90 335.
https://streetware.car.gr/parts/view/12341207/
Πηγαινε σε st ΧΑ σς αυτα τα λεφτα καλητερη σε ολα
Sent from my iPhone using Tapatalk