PDA

Επιστροφή στο Forum : Κριτική φαναρτζή

eru657
05-06-17, 12:24
Χαίρεται,

Μετά από ένα συμβάν πρόσφατο με μηχανάκι το αμάξι πρέπει να παέι στο φαναρτζή.Η ασφάλεια συνεργάζεται με τον Mr France. Έχει κανείς εμπειρία απ αυτον?

stef
05-06-17, 13:01
Πριν αναφερθεί κάποιος για τον φαναρτζη να ρωτήσω κάτι;
Γιατί σε υποχρεώνει η ασφαλιστική στο πού θα πας να φτιάξεις το αυτοκίνητό σου...;

PetrosD
05-06-17, 13:20
Όπου θέλεις το φτιάχνεις, απλά αν η ασφαλιστική συνεργάζεται με κάποιον, υπάρχουν ευκολίες. Τις οποίες βέβαια μπορείς να έχεις και σε άλλο φαναρτζή, αν τις προσφέρει.

stef
05-06-17, 14:02
Πολύ σωστά το συμπλήρωσες.
Πήγαινέ το λοιπόν στο δικό σου φαναρτζή που γνωρίζεις κ εμπιστεύεσαι και είσαι μια χαρα...

mark e92
05-06-17, 14:29
Γνωρίζει κανείς αυτό το μαγαζί;

https://www.autobeauty.gr/index.php/el/episkeves-aftokiniton-contact.html#
Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα.
Ευχαριστώ

eru657
05-06-17, 14:31
Δε γνωρίζω άλλο φαναρτζή και αυτός προσφέρει αυτοκίνητο αντικατάστασης που με βολευει.

Έχετε να μου προτείνετε εσείς κάποιον που να προσφέρει αυτοκίνητο αντικατάστασης?

mark e92
05-06-17, 14:42
Δε γνωρίζω άλλο φαναρτζή και αυτός προσφέρει αυτοκίνητο αντικατάστασης που με βολευει.

Έχετε να μου προτείνετε εσείς κάποιον που να προσφέρει αυτοκίνητο αντικατάστασης?

Αν είσαι ευχαριστημένος πήγαινε στον δικό σου.

stef
05-06-17, 15:34
www.episkevi-zimias.gr ρίξε μια ματιά

BILLYS
05-06-17, 19:08
Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι ασφαλιστική και συνεργαζόμενο φανοποιειο τα βρίσκουν στο κέρδος με υποχωρήσεις στην ποιότητα εργασίας.

stef
05-06-17, 20:14
Πολύ καλά τα λες!

friendgr
06-06-17, 12:42
Δυστυχώς όμως στην σημερινή πραγματικότητα η συντριπτική πλειοψηφία αδιαφορεί αν η τελική επιφάνεια έχει όψη φλοιού πορτοκαλιού όταν το κοιτάει υπό γωνία...

Η συντριπτική πλειοψηφία επειδή δεν έχει λεφτά να κάνει το funding (ακόμα και αν γνωρίζει ότι θα εισπράξει όλο το ποσό μετά από 1 μήνα) προτιμάει την λύση : το αφήνω και πάω και το παίρνω ΧΩΡΙΣ να πληρώσω ούτε 1 ευρώ και ας τα βρει απ' ευθείας η ασφαλιστική με το μαγαζί.

Πρέπει να έχει τσίλικο αμάξι και να έχει μια σχετική οικονομική άνεση για να κάνει ερευνα αγοράς με πρωταρχικό κριτήριο την σωστή δουλειά.

Ρωτήστε για περιέργεια έναν γνωστό σας φαναρτζή να σας πει τι ακούει από τον κόσμο καθημερινά. Σε λίγο θα βάζουν και σοβά αρκεί να βγαίνει πιό φθηνά.

eru657
07-06-17, 13:02
www.episkevi-zimias.gr ρίξε μια ματιά

Πολύ ενδιαφέρον οι υπηρεσίες που προσφέρει.

Πάντως η ποιότητα ενός μαγαζιού φαίνεται και από την εξυπηρέτηση και από τη συμπεριφορά προς τον πελάτη. Ένας επαγγελματίας ευγενικός κ συνεννοήσημος σε προδιαθέτει ότι θα αποφευχθούν όσο γίνεται και ο φλοιος πορτοκαλιού και κάποια μπιμπίκια από τη βαφη.

deepBLUE
07-06-17, 23:37
Τι ασφάλεια έχεις ?
Ποια εταιριά ?

eru657
08-06-17, 07:16
Τι ασφάλεια έχεις ?
Ποια εταιριά ?

AIG εγω και ο άλλος Evolution

nikolaou60
08-06-17, 18:20
Δυστυχώς όμως στην σημερινή πραγματικότητα η συντριπτική πλειοψηφία αδιαφορεί αν η τελική επιφάνεια έχει όψη φλοιού πορτοκαλιού όταν το κοιτάει υπό γωνία...

Η συντριπτική πλειοψηφία επειδή δεν έχει λεφτά να κάνει το funding (ακόμα και αν γνωρίζει ότι θα εισπράξει όλο το ποσό μετά από 1 μήνα) προτιμάει την λύση : το αφήνω και πάω και το παίρνω ΧΩΡΙΣ να πληρώσω ούτε 1 ευρώ και ας τα βρει απ' ευθείας η ασφαλιστική με το μαγαζί.

Πρέπει να έχει τσίλικο αμάξι και να έχει μια σχετική οικονομική άνεση για να κάνει ερευνα αγοράς με πρωταρχικό κριτήριο την σωστή δουλειά.

Ρωτήστε για περιέργεια έναν γνωστό σας φαναρτζή να σας πει τι ακούει από τον κόσμο καθημερινά. Σε λίγο θα βάζουν και σοβά αρκεί να βγαίνει πιό φθηνά.

ειναι λιγο δυσκολο να εχει οψη πορτοκαλιου,αν εχει μπιστολι.αυτα γινονται στο αρχικο σταδιο εκμαθισης,και συνηθως ειναι η προβληματικη αναμιξη κι οχι η τεχνικη που το προκαλει.το πολυ πολυ να μην το βαλει σε φουρνο και να εχει μπιμπικια.αλλα δεν συμφερει κανεναν αυτη η αντιμετωπιση.στην χειροτερη,να μην το τριψει οσο πρεπει........

BILLYS
08-06-17, 19:20
Εγώ πάλι ιδιαίτερη προσοχή δίνω στην απόχρωση του χρώματος.
Την γυαλαδα θα την καταφέρει με αλοιφές.
Την απόχρωση όμως;
Σ αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι η λύση είναι ο φασματογραφος.
Το δικό μου αμάξι έχει ένα ιδιόρρυθμο χρώμα.
Στον ήλιο και υπό γωνία από ανθρακι μωβιζει ελαφρώς.
Αναγκαστικά όταν το πήρα πριν τρία περίπου χρόνια,έβαψα προφυλακτήρες.
Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω διάφορα απόχρωσης χρώματος με το υπόλοιπο αμάξωμα.

wantone
09-06-17, 18:50
ΠΟυ το εβαψες?

BILLYS
09-06-17, 20:04
Τακορης στον Άγιο Δημήτριο.

friendgr
12-06-17, 12:19
Είναι ο ίδιος με αυτόν που άνοιξε πρόσφατα στην Βάρη;

BILLYS
12-06-17, 17:09
Αυτό δεν το ξέρω...

eru657
25-07-17, 14:39
Τελικά πήγα στον Mr France. Έχω μείνει ευχαριστημένος από την εξυπηρετηση και τις υπηρεσίες του. Αφού έκανα μια υπέυθυνη δήλωση ασχολήθηκε αυτός αποκλειστικά με το θέμα της ασφαλιστικής. Όλα αυτά χ2 διότι είχα ένα δευτερο συμβαν αυτη τη περίοδο μεσα σε parking. Καλύφθηκαν όλες οι επιδιορθώσεις για τον πίσω ( 1ο συμβαν) και μπροστά προφυλακτήρα (2ο συμβαν).