Επιστροφή στο Forum : Μετατροπη e46 316ci σε 330ci
giannis85gr
01-04-17, 15:49
καλησπερα στην παρεα και καλο μηνα,
θελω να κανω μετατροπη ε46 316 σε 330.Μοντελο 2004 facelift
ποια η γνωμη σας για σασμαν 5αρι η 6αρι.
Αν ξερει κανεις καποιον που να εχει κομπλε μετατροπη και τι τιμες παιζουν πανω κατω θα με βοηθουσε να παρω μια εικονα που κυμαινονται.
Ευχαριστω
Αξίζει τον κόπο μια τέτοια μετατροπή? Ρωτάω δεδομένου πως δεν θα μπορείς να την δηλώσεις και θα είσαι παράνομος με ότι αυτό συνεπάγεται...
Για σασμάν φυσικά και 6άρι ασυζήτητα :original:
ΔημήτρηςΜ3
01-04-17, 19:16
Μπορεις και κανε το κανονικα
Μπορεις και κανε το κανονικα
Δέχονται ξανά μετατροπές για δήλωμα? Υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα που είχε δημιουργηθει?
ΔημήτρηςΜ3
01-04-17, 19:29
Οποίος ψάχνει βρίσκει παντα νόμιμα !! Και στα κανονικα κυβικά οχι εχω 330 και το κανω 320 !! επειδη χάσαμε και πολυ χρήμα και χρόνο και δεν εκτιμήθηκε απο κανένα οποίος θελει να δηλωθεί κανονικα το κανει απο κει και πέρα μούγκα στη στρούγκα !
giannis85gr
01-04-17, 21:39
Κι εγω απο οσο ξερω γινεται να το δηλωσεις κανονικα!ξερω για το αναποδο που λεει ο φιλος πως πεφτει ψαξιμο!
Κι εγω απο οσο ξερω γινεται να το δηλωσεις κανονικα!ξερω για το αναποδο που λεει ο φιλος πως πεφτει ψαξιμο!
Πες και σε μας πως γίνεται το κανονικά αν γνωρίζεις η μάθεις, με ενδιαφέρει.
Vassilis ///M
03-04-17, 19:19
Καληςπέρα Γιάννη,
αν ςε ενδιαφέρει έχω κομπλέ γέφυρα από 330 πιςινή την οποία μπορεί να φορέςεις και τώρα χωρίς να παιδευτείς ιδιαίτερα και ψάχνεις αργότερα για τα υπόλοιπα (μοτέρ -ςαςμάν)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=25600