Επιστροφή στο Forum : Επισκευή PDR-βαθουλώματα
Καλημέρα,
εκτός του Γιακούμπ στην θεσσαλονίκη, γνωρίζετε κάποιον καλό στην δουλειά του στην Αθήνα για επισκευές PDR;
Ευχαριστώ!!!
Μου είχαν προτείνει από εδώ μέσα τον Αντρέα και έμεινα ευχαριστημένος.
https://dent-master.gr/
Επικοινώνησε πρώτα μαζί του και στείλτου και φωτό για εκτίμηση. Ειχα πάει στο Ηράκλειο στην Πλαπούτα.
Τον γιακουμπ γιατί τον απορρίπτετε δεν κάνει καλά τη δουλειά του η είναι ακριβός;
Ο Ανδρέας είναι ο,τι ακριβώς λέει: dent master! Συστήνω (και δεν το κάνω εύκολα) ανεπιφύλακτα.
Ο Ανδρέας είναι ο,τι ακριβώς λέει: dent master! Συστήνω (και δεν το κάνω εύκολα) ανεπιφύλακτα.
αυτος ειναι και θεσσαλονικη? εχει καταστημα και εκει?
αυτος ειναι και θεσσαλονικη? εχει καταστημα και εκει?
Απ όσο ξέρω όχι. Αν θες, επικοινώνησε μαζί του μήπως έχει να σου συστήσει κάποιον.
Μίλησα μαζί του, μου φάνηκε ότι ξέρει τη δουλειά του και έκλεισα ραντεβού σε 2 εβδομάδες.
Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Για το δικό σου ιστορικό κράτα μια φωτογραφία από το πριν για να έχεις απόδειξη όταν φτάσει η ώρα για πώληση μην σου πει κανένας ότι είναι τρακαρισμένο.
Στο λέω γιατί αναλόγως την επιδιόρθωση χρειάζεται κάποιες φορές να βγάλει π.χ. την πόρτα για να έχει καλύτερη πρόσβαση με τα εργαλεία του δουλεύοντάς τη στον πάγκο.
m_power_lunatic
29-03-17, 14:43
Ενας πολυ καλος ειναι στην Νικαια.
Τον γιακουμπ γιατί τον απορρίπτετε δεν κάνει καλά τη δουλειά του η είναι ακριβός;
Ο Γιακούμπ είναι άριστος και αυτά που ζητάει για αυτό που κάνει τα αξίζει με το παραπάνω.
το ανέφερα επειδή στο 1ο post το παιδί λέει εκτός του συγκεκριμένου και σκέφτηκα μήπως κάποιος δεν ήταν ας πούμε 100% ευχαριστημένος και ψάχνει αλλού,αν και κάποτε είχα ακούσει πολύ καλά λόγια
Γράφω στην Αθήνα. Για αυτό είπα εκτός του συγκεκριμένου.
https://www.dentstar.gr/el/ γνωριζει κανεις το κατστημα αυτο στην σαλονικα? εχει παει κανεις να ακουσω κριτικες?
Λοιπόν...
Μόλις παρέλαβα το αυτοκίνητο από τον Ανδρέα https://dent-master.gr/
Έμεινα καταευχαριστημένος. Η λακούβα ήταν σε δύσκολο σημείο στο πορτμπαγκαζ(δύο νεύρα-γωνίες) και ήθελε αρκετή δουλειά. Μαζί με αυτό έφτιαξε και 3 μικρά σημαδάκια σε άλλα σημεία όπου ήταν πολύ μικρή η ζημιά.
Το αποτέλεσμα είναι τέλειο στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον.
Πλήρωσα και 30-35% λιγότερα χρήματα από αντίστοιχο γνωστό μαγαζί στην Γρηγορίου Λαμπράκη στην Νίκαια.
Ο Ανδρέας φιλικότατος και ευγενικός.
Όταν καλά λοιπόν, τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ευχαριστώ τα παιδιά που με έκαναν να καταλήξω σε αυτόν.
Καλησπέρα,
Στην σελίδα του dent-master.gr έχει 3 καταστήματα σε πιο απο αυτά εξυπηρετεί ο κύριος Αντρέας;;
Ευχαριστώ πολύ.
Πάρε τηλ στα κεντρικά και θα σου πούνε ποια μέρα εξυπηρετεί σε ποιο.
Λοιπόν...
Μόλις παρέλαβα το αυτοκίνητο από τον Ανδρέα https://dent-master.gr/
Έμεινα καταευχαριστημένος. Η λακούβα ήταν σε δύσκολο σημείο στο πορτμπαγκαζ(δύο νεύρα-γωνίες) και ήθελε αρκετή δουλειά. Μαζί με αυτό έφτιαξε και 3 μικρά σημαδάκια σε άλλα σημεία όπου ήταν πολύ μικρή η ζημιά.
Το αποτέλεσμα είναι τέλειο στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον.
Πλήρωσα και 30-35% λιγότερα χρήματα από αντίστοιχο γνωστό μαγαζί στην Γρηγορίου Λαμπράκη στην Νίκαια.
Ο Ανδρέας φιλικότατος και ευγενικός.
Όταν καλά λοιπόν, τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ευχαριστώ τα παιδιά που με έκαναν να καταλήξω σε αυτόν.
Μήπως έχεις φωτο πριν και μετά;
Ευχαριστώ
Υπαρχει καποιος κ στη Θεσσαλονίκη?
Υπαρχει καποιος κ στη Θεσσαλονίκη?
Διάβαζε όλο το νήμα Βαγγέλη. Στο #10, αναφέρω τον Γιακούμπ, κατά κόσμον Θεώδορο Γουλιελμάκη. Έχω κάνει 2 δουλειές, he is the best!
Διάβαζε όλο το νήμα Βαγγέλη. Στο #10, αναφέρω τον Γιακούμπ, κατά κόσμον Θεώδορο Γουλιελμάκη. Έχω κάνει 2 δουλειές, he is the best!
Και εσείς κ. Γιώργο και ο Harisp που ξεκίνησε το θέμα, αναφέρατε το όνομα αλλά κανένα άλλο στοιχείο επικοινωνίας.
Αν γνωρίζετε κάτι , παρακαλώ να μου το στείλετε....
Ευχαριστώ πολύ
Και εσείς κ. Γιώργο και ο Harisp που ξεκίνησε το θέμα, αναφέρατε το όνομα αλλά κανένα άλλο στοιχείο επικοινωνίας.
Αν γνωρίζετε κάτι , παρακαλώ να μου το στείλετε....
Ευχαριστώ πολύ
Σε λίγο θα χεις pm
για οσους ειναι απο βορεια ,υπαρχει και ο αστερης βατσικουρας , πολυ καλος εξισου μαστορας και καλο παιδι με παθος για την δουλεια του.ειχα κανει ερωτηση παλιοτερα γιατι δεν τον ηξερα αλλα εκανα προσφατα εργασια σαυτον και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.αν πατε και τρικαλιωτη αυτον θα σας πουν. για οποιον ενδιαφερεται https://www.dentstar.gr/el/.
επειδη το θεμα αφορα πιντι-αρ το βαζω εδω...ειχα ενα ατυχημα με μια μηχανη η οποια πηγε να με περασει ναι μεν απο αριστερα αλλα χωρις χωρο λογω διπλοπαρκαρισματος και βρηκαμε γιατι εγω προσπαθηασα να παρω θεση για να στριψω αριστερα.ο δρομος ειναι αυτος:https://www.google.com/maps/place/Θεμιστοκλή+Σοφούλη+60,+Θεσσα λονίκη+546+55/@40.5923087,22.9493215,3a,75y,250.38h,75.41t/data=!3m7!1e1!3m5!1s8qNIoDXCpA-_byoxb6wPJQ!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpan oid%3D8qNIoDXCpA-_byoxb6wPJQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dsea rch.TACTILE.gps%26thumb%3D2%26w%3D86%26h%3D86%26ya w%3D307.5426%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312! 8i6656!4m8!1m2!2m1!1zzrjOtc68zrnPg8-Ezr_Ous67zq3Ov8-Fz4Igz4POv8-Gzr_Pjc67zrcgNjAgzrrOsc67zrHOvM6xz4HOuc6s!3m4!1s0x 14a83ed45defb85f:0x96ea3b0e452cac17!8m2!3d40.59242 15!4d22.9491256
μπορειτε να μου πειτε ποιος φταιει? γιατι η οδικη ειπε οτι ναι μεν υπαρχει διπλη λωριδα στον δρομο αλλα λογω διπλοπαρκαρισματος δεν υπαρχει χωρος για 2 οχηματα και αν θες να στριψεις εισαι στην μεση του δρομου υποχρεωτικα...συμπερασμα? δεν ξερουν...
το εβαλα εδω γιατι ευτυχως δεν βγηκε χρωμα και παω κατευθειαν στον αστερη πιο πανω..
αν για το πρωτο κομματι της ερωτησης πρεπει να ανοιχτει νεο θεμα ας με ειδοποιησει ο μοντ παρακαλω..
Να γράψω κι εγώ τα καλά λόγια για τον Ανδρέα Μαράκη, τον οποίο έχω επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές με τα ΖΩΑ που ανοίγουν πόρτες (κυρίως σε σουπερ μάρκετ) και όποιο αυτοκίνητο πάρει ο χάρος...
Εργάζεται πλέον σε μοντέρνο ιδιόκτητο χώρο επί της Θεοφιλοπούλου 13 στον Νέο Κόσμο, δίπλα σχεδόν στη στάση Μετρό ΦΙΞ.
Τηλ. 2109609001 / 6932225166
Κάποιους μήνες εξαφανίζεται γιατί τον καλούν στο εξωτερικό για μαζική επιδιόρθωση αυτοκινήτων από χαλάζι.
Να γράψω κι εγώ τα καλά λόγια για τον Ανδρέα Μαράκη, τον οποίο έχω επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές με τα ΖΩΑ που ανοίγουν πόρτες (κυρίως σε σουπερ μάρκετ) και όποιο αυτοκίνητο πάρει ο χάρος...
Εργάζεται πλέον σε μοντέρνο ιδιόκτητο χώρο επί της Θεοφιλοπούλου 13 στον Νέο Κόσμο, δίπλα σχεδόν στη στάση Μετρό ΦΙΞ.
Τηλ. 2109609001 / 6932225166
Κάποιους μήνες εξαφανίζεται γιατί τον καλούν στο εξωτερικό για μαζική επιδιόρθωση αυτοκινήτων από χαλάζι.
Επιβεβαιώνω για τον Ανδρέα. Εξαιρετικός στο αντικείμενο και πολύ καλό παιδί. Από τους λίγους στο χώρο του αυτοκινήτου που τον λες επαγγελματία και όχι μαστόρι!