Επιστροφή στο Forum : Περι wifi και ριπιτερ
Γεια σας εχω προβλημα στο σπιτι με την συνδεση δυο ριπιτερ το ενα ειναι στο ισογειο τοποθετημενο πανω στο οτε tv (για να γινει υβριδικο) και το αλλο στον πρωτο οροφο το μοντεμ βρισκεται στο ισογειο επισεις οπου συνδεονται μεσω wifi
το προβλημα ειναι το εξης το ριπιτερ του οτε tv δουλευει κανονικα οταν βαζω το ριπιτερ του πανω οροφου δεν δουλευει τιποτα ουτε το μοντεμ(βγαζει κοκκινο λαμπακι)ουτε κανενα απο τα δυο ριπιτερ
εχω κανει απεριοριστα ρεσετ αλλα τιποτα
Καποια γνωμη?
Ευχαριστω
Τι μάρκες είναι; μήπως τρέχει κάποιο service στο δευτερο και σου κάνει κάποιο conflict; μπορεί και απλά να μην συνεργαζονται..
Το μόντεμ σκέτο, με τα repeater δουλεύει;
Το πανω repeater με το μόντεμ δουλεύει;
Για άλλαξε θέση τα repeater να δεις μετά κάτω παίζει το πάνω και το κάτω πάνω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι turbo x μάρκα
Χωρίς τα ριπιτερ το μόντεμ δουλεύει με ένα ριπιτερ πάλι δουλεύει μόλις συνδεθούν και τα δυο κόβεται το Ίντερνετ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα repeater παίρνουν αυτόματα Ip ή καρφωτά? Προφανώς αν δεν υπαρχει κάποιο άλλο πρόβλημα έχεις ip conflict.
Βασίλη καντο λίγο ποιο λιανά γιατί δεν ξέρω και πολλα
αυτο που λεει ο μπιλ στο περιπου ειναι οτι αν δε ¨καρφωσεις¨ εσυ απο μονος σου ip στις συνδεδεμενες συσκευες μπορει να διαβασεις κοινες και η μια συσκευη να σκαλωνει την αλλη
Υπάρχει κάποιο βίντεο να με βοηθήσει;
Η χρειάζεται κάποιον τεχνικό;
τι μάρκα είναι τα repeater σου? Μοντέλο?
Turbo-X WiFi Repeater N300 WLR-302
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θες ένα πολύ δυνατό repeater πάρε αυτό
Turbo-X WiFi Repeater N300 WLR-302
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο manual τους https://www.plaisio.gr/Images/Content/various/steps_to_connect_turboX_extender.pdf στο βήμα 5 βλέπεις που λέει Fixed IP και IP address 192.168.10.1?
Mέσω λογικά του Management ή του LAN interface (Που είναι σαν επιλογές αριστερά) θα μπορείς να καθορίσεις κάπου τιμή για τη διεύθυνση IP address . Φρόντισε να είναι διαφορετικές. π.χ στο ένα βάλε 192.168.1.76 και στο άλλο 192.168.1.78 και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα :original:
Οντως το δουλεψα αυτο που δειχνει ο Βαγγελης, ειναι τρομερα απλο και αξιοπιστο, με πολλες επιλογες στο μενου του
Πλεον εχει βγει και το νεοτερο 450 που ειναι και ποιο γρηγορο. Νομιζω κανα 10ρικο μονο ποιο ακριβο
41189
Οκ θα το δοκιμάσω και βλέπω
Ευχαριστω
Το tp link δεν έχει τα θέματα με την ip που έχουν τα turbo x
Sent from my iPhone using Tapatalk?
Εχω το tp link το παραπανω (ισως οχι ολιοιδιο θα δω το βραδυ), καινουργιο δεν το χρησιμοποιω, αν θες στο δινω να το δοκιμασεις πριν αποφασισεις