Επιστροφή στο Forum : Διαροη ρευματος σε 6cyl 46αρι
Εχω σημαντικη διαροη ρευματος,απο 1.5 Α εως 4.5 - 5.5 Α.!!! :shok: Το κανονικο ειναι 0.1-0.2 Α
Μηπως ξερει κανεις τι να κοιταξω για πιθανη διαροη; Αν εχει τυχει σε καποιον συμφορουμιτη;
(Δυναμο -μπαταρια ειναι ΟΚ)
Εχω σημαντικη διαροη ρευματος,απο 1.5 Α εως 4.5 - 5.5 Α.!!! :shok: Το κανονικο ειναι 0.1-0.2 Α
Μηπως ξερει κανεις τι να κοιταξω για πιθανη διαροη; Αν εχει τυχει σε καποιον συμφορουμιτη;
(Δυναμο -μπαταρια ειναι ΟΚ)
Μήπως καμία διαρροή από τον συναγερμό ...;;;
Αξίζει μια μάτια.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Α! Ξεχασα να πω οτι το αμαξι ειναι μαμα... Δεν εχω βαλει τπτ extra..Immzer alarm harman kardon (ενισχυτης) κτλ ολα ΟΕΜ
giannis_compact
13-03-17, 01:08
Μπορεί να έχεις διαρροή και από το εργοστασιακό συναγερμό. Πολύ πιθανό, επίσης, από την αντίσταση του κλιματισμού. Μόλις θυμηθώ και άλλα θα τα γράψω. :)
Εμένα κάποια στιγμή το έκανε από την οθόνη.
Λοιπον last news.!
Το Σαββατο πηγα σε σε 6(!) ηλεκτρολογους, οι 4 εδειχναν διαρροη ενω στα οργανα των αλλων 2 ημουν οκ(!!)
Αφησα το αμαξι χωρις να το κινησω απο το Σαββατο το απογευμα εως σημερα το πρωι,και ως εκ θαυματος πηρε μπροστα χωρις καποιο προβλημα...
Το πρόβλημα όμως δεν έχει λυθεί .
Είσαι Αθήνα ?
Τωρα ειμαι εκτός Βαγγέλη..
Γιατι λες οτι δεν εχει λυθει το προβλημα;
Λοιπον παιδες σημερα πηγα σε επισημη bmw μπηκαμε σε GT1, και το προβλημα ειναι στη κεντρικη μοναδα που δινει εντολες για παραθυρα πορτες συναγερμο immoo κτλ... Την ειχα αλλαξει με μεταχ, πριν 4 χρονια.. με 100 Ε νομιζω. Ψαχνοντας στο φορουμ βρηκα αυτο...---->>> https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=11433&page=2&p=474228#post474228
(Κοστος 500 Ευρω καινουργια ή 200 Ευρω μεταχ)
Να ειναι οι 2 ρελεδες οι Αιτια;;;
Το χα αλλαξει περυσι σε μτχ.Τωρα παλι τα ιδια! διαρροη ,μου αδειαζει τ μπαταρια σε μια μερα μεσα..
Επανέρχομαι ξανά στο θέμα της διαρροής!
Από πέρυσι πότε το έκανε κ πότε όχι.
Αγόρασα λοιπόν καινουργια μπαταρία φέτος το Γενάρη κ το πρόβλημα "λύθηκε" μέχρι πριν μια βδομάδα.
Πήγα πάλι στην επίσημη και απεφάνθησαν ότι είναι ο Φακίρης..
Τον αλλάξαμε λοιπόν.... Φορτίσαμε την άδεια μπαταρία και ας ελπίσουμε να μην αδειάσει πάλι!!
nikos valvetronic
08-05-19, 17:40
Και το είχε πει ο compact το '17 !! Άντε μακάρι να γλύτωσες, ένας γνωστός με 325ci έχανε ρεύμα (πολύ) από τον
θερμαντήρα τον ηλεκτρικό.
Και το είχε πει ο compact το '17 !! Άντε μακάρι να γλύτωσες, ένας γνωστός με 325ci έχανε ρεύμα (πολύ) από τον
θερμαντήρα τον ηλεκτρικό.
Αφου εχει κανει μεταπτυχιακο στο Ε46..!!!! :D