PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

mixalis
11-03-17, 20:33
Καλησπέρα παιδιά,

Δεν μου ανοίγει η οθόνη και κολλάει όπως θα δείτε στη φωτό.
Μετά από αρκετή ώρα η οποία μπορεί να είναι από 10 λεπτά μέχρι και 50 λεπτά έχει φτάσει, ανοίγει κανονικά.
Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ?

alexm
11-03-17, 20:47
Βγάλε τους πόλους τις μπαταρίας στον αέρα και γεφύρωσε τους μεταξύ τους για 2-3 ώρες, έχεις πολλές πιθανότητες να στρώσει... thumb
Από μπαταρία πως είσαι;

mixalis
11-03-17, 21:01
Βγάλε τους πόλους τις μπαταρίας στον αέρα και γεφύρωσε τους μεταξύ τους για 2-3 ώρες, έχεις πολλές πιθανότητες να στρώσει... thumb
Από μπαταρία πως είσαι;

Η μπαταρία είναι καινούργια, την έβαλα πριν 2 μέρες.
Δοκίμασα και τους πόλους όπως λες αλλά για λίγο.... μήπως να το ξανακάνω για 3 ώρες όπως λες ?

alexm
11-03-17, 21:09
Γεφύρωσε τους 3 ώρες και πάνω, άστους 5 ώρες και κανε το σταυρό σου...
Έχει ξανά τύχει τέτοια περίπτωση μετά από αναβάθμιση, το αφήσαμε ένα ολόκληρο πρωινό και δούλεψε!!!

mixalis
11-03-17, 21:54
Πήγα τώρα και τους γεφύρωσα και θα μείνουν έτσι τουλάχιστον για 8-10 ώρες.
Ελπίζω να φτιάξει.....

deepBLUE
12-03-17, 00:41
Εχεις tvtuner πάνω ;

mixalis
12-03-17, 09:37
Εχεις tvtuner πάνω ;

Καλημέρα, έχει αλλά δεν έχω βάλει MPEG 4

deepBLUE
12-03-17, 13:53
Πήγαινε στον Χρήστο να κανεις κάποιο update μπας και στρώσει

mixalis
12-03-17, 15:13
Πήγαινε στον Χρήστο να κανεις κάποιο update μπας και στρώσει

Έχω κάνει και δεν άλλαξε κάτι...
Το θέμα είναι ότι κανένα συνεργείο δεν δίνει μια σαφή απάντηση, όλοι λένε αλλαγή.
Πως λοιπόν να αλλάξω κάτι όταν δεν γνωρίζω τι έχει και αν επισκευάζεται....
Τελικά όλα τα συνεργεία μιλάνε και προτείνουν με την τσέπη άλλου....

stratis
14-03-17, 15:50
Η οθόνη σαν οθόνη πάντως μοιάζει να λειτουργεί. Άλλωστε η μόνη της δουλειά είναι να προβάλλει αυτά που της υποδεικνύει η κεντρική μονάδα. Δοκίμασες να κάνεις reset στο σύστημα; Υπάρχουν και βιντεάκια στο YouTube για πώς γίνεται και με ποιο συνδυασμό πλήκτρων.

Sent from my iPad using Tapatalk

GIANNHS M
29-03-17, 17:38
υπαρχει ενας ο οποιος το κατεχει απολυτα...εγω εκει βρηκα λυση για το δικο μου οταν καποτε οταν τα μαστορια μου λεγανε τα ιδια...κοστος τρελο για τα πειραματα που μου λεγανε.ο συγκεκριμενος πρωτα βρηκε τι εφταιγε,μετα μου ειπε ποσο θα κοστισει η επισκευη του κ τελος πληρωθηκε οταν μου το παρεδωσε κ δουλευε....(γιωργος-6977463321)