Επιστροφή στο Forum : Ανεξήγητα σκαμπανεβάσματα στροφών...
Καλησπέρα παιδιά χαίρομαι που μπήκα επιτέλους στο φόρουμ σας αφού είμαι πλέον και εγώ ένας κάτοχος BMW.... Η απόλυτη εμπειρία μου ξεκινάει με ένα 316 1800 κυβικά του 2001 με 270.000 πάλιο αλλά καλά συντηρημένο.... Το πρόβλημα τώρα είναι όταν ζεσταθεί το αμάξι πολλές φορές όταν κόβω πχ σε φανάρι κάνει ένα βύθισμα στροφών χωρίς όμως να σβηνει... Δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλεί... Η οποιαδήποτε απάντηση δεκτή και να ευχαριστήσω εκ των προτέρων....
LEONIDASKAL
20-01-17, 20:45
πρωτον καλως ηρθες , δευτερον τι σοι 316 1800 κυβικα μας γραφεις , 318 ειναι το αυτοκινητο σου ,τριτον υπαρχει μια βαλβιδα που ελεγχει τις στροφες κοιταξε την .
τεταρτον καλες βολτες και βαλε καμια φωτο .
δεν ειμαι ο ειδικος φυσικα αλλα εδω εχει αρκετους που ξερουν πολλα .
Καλως ηλθες κ απο εμενα.
Ελεγξε αν θελεις τα κολαρα για τυχον σκισιματα,
Πχ την γωνια που παει απο τον maf στην πεταλουδα, μαλλον απο καπου τραβας αερα.
LEONIDASKAL
Ε46 εχει με Μ43 κ ναι ειναι 316 με 105 και οχι 118 γαΐδουρια οπως τα 318 :-)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο φιλος μπορει να εχει και τον Ν42 που εχω εγω. Ειναι 316 1800 κυβικα. Ειναι στο facelift που εβγαινε απο το 2001
Σωστά Lykouras αυτό είναι... 316 1800 κυβικά 115 αλογατα γερμανικής κατασκευής και προέλευσης και όλα... Γερμανία το έχω το αμάξι αυτό... Όσο για τα κολάρα που αναφέρθηκαν ποιο πάνω έριξα μία γρήγορη ματιά άλλα όλα μου φαίνονται νορμάλ επίσης αν έχανε από κάπου λογικά θα ταν ασταθές γενικά όχι μόνο όταν ζεσταθεί... Αν κάνω λάθος δεκτή η διόρθωση...
40594 40595 40596 Kαλώς σας βρήκα λοιπον
1ον. Το αμάξι σου είναι προ-φέις λιφτ, έτσι δεν είναι;
2. Πού Γερμανία; Μην απαντάς, είδα την πινακίδα.:original: 310 χιλιόμετρα μακριά μου.
3. Αυτό το φωτιστικό στην πόρτα, φτηνό; Μπαίνει εύκολα;
Ναι είναι προ.. εννοώ έτσι είναι 316 1800 κυβικά... Το φοτιστικο τσάμπα και εγκατάσταση για πλάκα με διπλής όψης...Η logo.... 310 χλμ..;; Που είσαι;; Να βρεθούμε να ανοίξουμε κάνα μοτέρ παρέα..αχαχχαχα
Ναι είναι προ.. εννοώ έτσι είναι 316 1800 κυβικά... Το φοτιστικο τσάμπα και εγκατάσταση για πλάκα με διπλής όψης...Η logo.... 310 χλμ..;; Που είσαι;; Να βρεθούμε να ανοίξουμε κάνα μοτέρ παρέα..αχαχχαχα
Καλώς ήρθες!
Μπορείς να μας πεις για τα φωτάκια λεπτομέρειες;
Ευχαριστώ
Απλά αγόρασα αυτή τη βλακιτσα εδώ... https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0191UUKQS/ref=mp_s_a_1_57?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1485024255&sr=8-57&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=bmw+tür+logo&dpPl=1&dpID=51B7Fgs3cLL&ref=plSrch ... Κόλλησα το μαγνητικό στο πάνελ και το φως στη πόρτα.. όταν κάνει επαφή δλδ κλειστή πόρτα το φως σβήνει όταν δδεν κάνει επαφή δλδ ανοιχτή πόρτα. Ανάβει... Απλά και εύκολα... Δουλεύει με μπαταρίες μόλις τελειώσουν αλλάζεις μπαταρία και πάμε πάλι..Χαχαχαχ..
Καμμία άλλη ιδέα σχετικά με το θέμα;;
Diamantis jcw
23-01-17, 17:50
Καμμία άλλη ιδέα σχετικά με το θέμα;;
Υπάρχει και Ελλάδα αλλά και εξωτερικο και το φέρνουν αρκετοί με αξεσουάρ ..Ελλάδα θα το πληρώσεις υπερεκτιμημένο από eBay η ALi express θα το πάρεις τσάμπα ..όχι μπαταρίες και ταινίες!!!!
βγάζεις την Μαμα πλαφονιέρα της πόρτας και κουμπώνεις την άλλη που είναι έτοιμη και απλά αντί για φωτισμό βγάζει οτιδήποτε σχέδιο θέλεις στο δάπεδο ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diamantis jcw
23-01-17, 17:51
Υπάρχει και Ελλάδα αλλά και εξωτερικο και το φέρνουν αρκετοί με αξεσουάρ ..Ελλάδα θα το πληρώσεις υπερεκτιμημένο από eBay η ALi express θα το πάρεις τσάμπα ..όχι μπαταρίες και ταινίες!!!!
βγάζεις την Μαμα πλαφονιέρα της πόρτας και κουμπώνεις την άλλη που είναι έτοιμη και απλά αντί για φωτισμό βγάζει οτιδήποτε σχέδιο θέλεις στο δάπεδο ..
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2017/01/7bb1e3200bbe7368baa636190b273513-1.png
Ναι εγώ το έχω... Εννοούσα το αρχικό μ θέμα με τα ανεξήγητα σκαμπανεβάσματα στροφών και τη βύθιση αυτών όταν σταματάω και είναι ζεστό το αμάξι...
LEONIDASKAL
23-01-17, 19:35
Ναι εγώ το έχω... Εννοούσα το αρχικό μ θέμα με τα ανεξήγητα σκαμπανεβάσματα στροφών και τη βύθιση αυτών όταν σταματάω και είναι ζεστό το αμάξι...
δες αυτο που σου ειπα το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και το ελυσα ετσι στο μ43 που ειχα αρχικα
manos dimakis
29-01-17, 20:07
φιλε μου καλε επειδη τ επαθα και γω αυτο εαν εβαλες λαδια η συμπληρωσες εαν δεν κλησεις σωστα την ταπα λαδιου κανει σκαμπανεβασματα στης στροφες βγαλτην και ξανα κλειστην
μπορει οταν σταματας λογω ακινησιας να αρχιζει το βεντιλατερ και στο ξεκινημα του να τραβαει ρευμα και να κανουν ενα στιγμιαιο βυθισμα...οταν μπαινει σε λειτουργια ετσι κανει συνηθως..προσπαθησε να το ακουσεις
SoNiC_77Gr
06-02-17, 17:22
Καποιες φορες αυτες οι μικροαριθμιες στις στροφες ισως ειναι κ απο κομμενα σωληνακια υποπιεσης..
Ειχε τυχει κ σε μενα στα φαναρια επεφταν αποτομα στροφες κ ξανα πανω. Τελικα ηταν ενα σωληνακι ουτε 10cm το οποιο απο θερμοκρασιες ειχε λιωσει κ ειχε τρυπα. Μολις το αλλαξα ολα κομπλε!
Λοιπόν τα έλεγξα όλα θαρω ότι είναι η βαλβίδα ρελαντί...40734. Ξερει ίσως κάνει κατά που πέφτει αυτή η κωλο βαλβίδα;;
LEONIDASKAL
11-02-17, 17:45
Λοιπόν τα έλεγξα όλα θαρω ότι είναι η βαλβίδα ρελαντί...40734. Ξερει ίσως κάνει κατά που πέφτει αυτή η κωλο βαλβίδα;;
σου το ειπα απο την αρχη, μην ψαχνεις , βαλβιδα !!!!!!!!την επαθα και εγω , στο μοτερ σου δεν ξερω που ειναι , αλλα κανε μια βολτα σε κανα συνεργειο δεν ειναι ακριβη παντως
Λοιπόν τα έλεγξα όλα θαρω ότι είναι η βαλβίδα ρελαντί... Ξερει ίσως κάνει κατά που πέφτει αυτή η κωλο βαλβίδα;;
Δες εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=lhIM4bsjOaY
Ένα παρόμοιο πρόβλημα παρατήρησα και εγώ τον τελευταίο καιρό. Στο φανάρι σταματημένος παρατηρώ ένα ανέβασμα στροφών πολύ χαμηλό. Ο κινητήρας είναι ο ν42β18. Ο αισθητήρας ξέρουμε που βρίσκεται μπας και το κοιτάξω? Κόστος γνωρίζουμε και εαν είναι εύκολο να αλλαχθεί?