Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα εκκίνησης Bmw Ε93
Diamantis jcw
22-12-16, 09:08
Καλημέρα σε όλη την ομάδα ..είμαι κάτοχος ενός e93 εδώ και 2μηνες και αντιμέτωπιζω ένα πρόβλημα που βλέπω ότι έχετε αναφερθεί αρκετά εδώ μέσα ..
Οταν βάζω μπροστά το αμάξι το πρωι ρεταρει σαν τρελό το τονίζω ΜΟΝΟ ΚΡΥΟ καμία άλλη ώρα .λες και δουλεύει με 3 κυλίνδρους και πετάει τσεκ κινητήρα που σβήνει μετά από λίγο και επανέρχεται ..
εάν κατά την εκκίνηση του δωσω λίγο γκάζι στρώνει αμμεσως αν όχι (όπως σήμερα ) χορεύω σάμπα !
Το είχαμε βάλει εγκέφαλο οταν το πήρα (το έψαξα σε εξουσιοδοτημένο) και έβγαζε μια βλαβη στον 2ο και 4ο κύλινδρο ..ο προηγούμενος ιδιοκτητης είχε αλλάξει τα μπεκ σε αυτούς τους κυλίνδρους ..
Το αμάξι όσο το έχω δουλεύει μόνιμα με 100ρα ..
Τα φώτα σας γιατί τα νεύρα μου Βαράνε κόκκινο [emoji23][emoji23][emoji23]είχα Mini Cooper s works και το έδωσα γιατί πήγαινε να γίνει κουμπαράς και λέω να πάρω BMW να ηρεμήσω ...(άσχετα που δεν το βλέπω )
ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ [emoji23]
Ευχαριστω
Sent from my iPhone using Tapatalk
savvas bmwdakias
22-12-16, 12:19
Απο πολλαπλασιαστες πως εισαι τους εχεις τσεκαρει?
Diamantis jcw
22-12-16, 14:17
Απο πολλαπλασιαστες πως εισαι τους εχεις τσεκαρει?
Όχι ...αλλά αν ήταν πολλαπλασιαστές θα το έκανε μόνο κρύο ...;
ειναι μπεκ
εαν δεν ειναι, ειναι σιγουρα αισθητηρας nox
θα το συνηθησεις απλα οταν σου πεταει ενδιξη στο ταμπλο σβηνε το και ξαναβαλτο εμπρος
Diamantis jcw
22-12-16, 20:24
Υπάρχει κάποια ανάκληση γνώριζεις κάτι ;έχουν ξανα αλλαχτεί στον 2και στον 4ο κύλινδρο ..εκεί έβγαζε και βλάβη ..
για τα μπεκ και τον αισθητηρα δεν υπαρχει ανακληση
Diamantis jcw
24-12-16, 19:52
Έχεις την καλοσύνη να μου πεις ποσό κοστίζει το ένα μπεκ και ποσό ένας πολλαπλασιάστης;
Στο συνεργείο μου ζητάνε 60ε τον πολλαπλασιαστή και 300το 1μπεκ..
τα μπεκ τα αλλαζουν ολα και η τιμη ειναι περιπου 1200 με τα εργατικα.ο νοξ περιπου 500.οταν αλλαζεις πολ/στες και μπεκ αλλαξε τα ολα να εισαι ησυχος.αν ειναι νοξ εχει και στο ebay με 300 ευρω,αν βρεις.αλλα μην ασχολεισε αν ειναι νοξ ,δεν χρειαζεται,,,σβησε την βλαβη και αστο ετσι.
Diamantis jcw
25-12-16, 09:32
Φίλε μου το αμάξι έχει 68000χλμ θα αλλάξω 4 μπεκ θα δωσω 1200 και 4 πολλαπλασιαστές αλλά 250 ...απαράδεκτοι απλά ....
Diamantis jcw
25-12-16, 09:37
Ετσι για τα χρόνια πολλά έμεινα και στα γιαννενα με ένα αμάξι να ρεταρει και με βλαβη στο καντράν που δεν σβυνει πλεων ...σκευτομαι σοβαρά να πάρω ένα κια να τελειώνω ...έδωσα Mini Cooper works για να μην έχω προβλήματα και έμπλεξα 10φορες περισσότερο με ένα αμάξι που ξεπερνάει τις 65000€ ..ντροπή και αίσχος απλά θα πω ,να καλείται ο οποιοδήποτε που έχει δώσει τα ωραία του λεφτακια να δώσει με 68000χλμ 1500€ επισκευή .. και από ότι βλέπω δεν έχει συμβεί μόνο σε έμενα αυτό...
Diamantis jcw
25-12-16, 18:22
Α
Diamantis jcw
28-12-16, 23:15
Βρέθηκε η ζημια ..Φλάντζα κεφαλής με 58000χλμ..κοστος από 700-1000€ ..
πολύ όμορφα ...
Panagiotise46
29-12-16, 05:41
Δλδ το ρετάρισμα στο έκανε λόγω καμένης φλάτζας?
Και ο μηχανικός που το είχες πάει για έλεγχο αγοράς δεν το είχε δει ότι είναι αρπαγμένη η φλάτζα?
Diamantis jcw
29-12-16, 07:45
Το αμάξι δεν ρεταριζε δυστηχως τότε ..προφανώς γιατί ήταν ζέστο..
εισαι σιγουρος?
απο ποια περιοχη εισαι?
Diamantis jcw
29-12-16, 07:56
Λοιπόν άκου το story γιατί η εγω πρέπει να ξεφτίλισω το εξειδικευμένο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη όπου και έγινε η αγορά και μου είπε κατά λέξη το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα είναι χαρτί η να δείρω τον μαντρα που είχε το όχημα !
Εγω είμαι από Αθήνα ..
Το αμάξι αγοράστηκε πριν ένα μήνα και κάτι ,κατά τον έλεγχο του οχήματος το αμάξι έβγαζε βλαβη αναφλεξης στον δεύτερο και τρίτο κύλινδρο ..μου ειπαν ότι είναι από τα μπεκ (θεσσαλονικη)όπου και αλλάχτηκαν και σβυστηκε η βλαβη..πήρα το αμάξι και έφυγα από Θεσσαλονίκη καμία διακοπή κανένα ρεταρισμα στο δρόμο για Αθήνα ...την επόμενη μέρα το αμάξι άρχισε να κάνει τα δικά του ..πρόβλημα κατά την εκκίνηση ειδικά οταν ήταν κρύο και μικρό ρεταρισμα που έστρωνε με το γκάζι ..μέρα με την μέρα χειροτέρεψε μέχρι που εμεινα τα χριστουγεννα ..
Το αμάξι πήγε σε δικό μου συνεργείο στην Αθήνα και αρχίσαμε να ψάχνουμε τι έχει ..Αλλάξαμε πολλαπλασιαστες ,μπεκ,μπουζί,αντλία υψηλής ρεταριζε και πάλι ..μέχρι που πρεσάραμε το ψυγείο και πέταξε νερό μέσα από τον 3 κύλινδρο ...
Λοιπόν άκου το story γιατί η εγω πρέπει να ξεφτίλισω το εξειδικευμένο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη όπου και έγινε η αγορά και μου είπε κατά λέξη το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα είναι χαρτί η να δείρω τον μαντρα που είχε το όχημα !
Εγω είμαι από Αθήνα ..
Το αμάξι αγοράστηκε πριν ένα μήνα και κάτι ,κατά τον έλεγχο του οχήματος το αμάξι έβγαζε βλαβη αναφλεξης στον δεύτερο και τρίτο κύλινδρο ..μου ειπαν ότι είναι από τα μπεκ (θεσσαλονικη)όπου και αλλάχτηκαν και σβυστηκε η βλαβη..πήρα το αμάξι και έφυγα από Θεσσαλονίκη καμία διακοπή κανένα ρεταρισμα στο δρόμο για Αθήνα ...την επόμενη μέρα το αμάξι άρχισε να κάνει τα δικά του ..πρόβλημα κατά την εκκίνηση ειδικά οταν ήταν κρύο και μικρό ρεταρισμα που έστρωνε με το γκάζι ..μέρα με την μέρα χειροτέρεψε μέχρι που εμεινα τα χριστουγεννα ..
Το αμάξι πήγε σε δικό μου συνεργείο στην Αθήνα και αρχίσαμε να ψάχνουμε τι έχει ..Αλλάξαμε πολλαπλασιαστες ,μπεκ,μπουζί,αντλία υψηλής ρεταριζε και πάλι ..μέχρι που πρεσάραμε το ψυγείο και πέταξε νερό μέσα από τον 3 κύλινδρο ...
Όταν το ελέγξατε το αμάξι, στο μοτέρ συμπίεση πήρατε? :think:
παντως τα συμπτωματα μου κανουν για nox
αν εχεις χρονο πηγενε μια βολτα στον κολαιτη στο ιλιον και πες του τα συμπτωματα και αυτος θα σου πει ακριβως τι εχει
αν πας θα καταλαβεις για τι μηχανικο μιλαμε δεν θα σε χρεωσει τιποτα παρε μια γνωμη
δεν μπορει ο προηγουμενος να στα εχει αλλαξει ολα και να μην σου ειπε για nox που πασχουν ολα!
δεν κατακρινω κανεναν αλλα εχω ερθει και εγω στην θεση σου και δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανενα συνεργειο
ψαχτο λιγο
Diamantis jcw
29-12-16, 12:16
Μπροστά στα μάτια μου είδα να πετάει νερό μέσα από τον κύλινδρο ...τι δουλειά έχει ο nox?
Diamantis jcw
29-12-16, 12:19
Όταν το ελέγξατε το αμάξι, στο μοτέρ συμπίεση πήρατε? :think:
Πήραμε συμπίεση ,κατεβάσαμε κάτω το μοτέρ το λύσαμε όλο ,μετρήσαμε και σε λέιζερ τον στρόφαλο ..[emoji23][emoji23][emoji23]φίλε μου τι λες εσυ μέτρησες συμπίεση στο αμάξι σου οταν το πήρες από την στιγμή που Δούλευε άψογα ;
Diamantis jcw
29-12-16, 12:21
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/12/2c009a0c6ddecd2e68636920a9e1494a-1.jpg4042640427
Πήραμε συμπίεση ,κατεβάσαμε κάτω το μοτέρ το λύσαμε όλο ,μετρήσαμε και σε λέιζερ τον στρόφαλο ..[emoji23][emoji23][emoji23]φίλε μου τι λες εσυ μέτρησες συμπίεση στο αμάξι σου οταν το πήρες από την στιγμή που Δούλευε άψογα ;
Σόρρυ, αλλά είναι δική σου παράληψη αυτό και του συνεργείου.
Και αν με ρωτάς προσωπικά, ναι εγώ όσα μεταχειρισμένα έχω δει και τα έχω πάει σε συνεργείο για σοβαρό έλεγχο πάντα το έκανα και θα το κάνω, είναι απο τα στάνταρ στο checklist μου (και όχι οτι πάλι μπορεί να κοιμάσαι ήσυχος, αλλά είναι σίγουρα ένα καλό τεστ).
Το ότι δουλεύει "άψογα" όπως λες είναι απλά μια εκτίμηση/ένδειξη. Για να στο πάω ένα βήμα πιο πέρα, αν θες να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο των 300 αλόγων και πρίν είχες φτάσει μόνο μέχρι τα 120 άλογα, πως θα καταλάβεις ότι είναι ΟΚ? Θα σε πάω εγω μια γρήγορη βόλτα και θα είναι εντάξει? Και αν απο τα 300 παίζουν τα 200? Πάλι γρήγορο θα σου φανεί...
Δυστυχώς έχεις μερίδιο ευθύνης σε αυτό το θέμα. Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα και με το καλό ξανά στο δρόμο.
Panagiotise46
30-12-16, 07:18
ίσως και λόγω εορτών θα μπορούσαμε να το δούμε και από μία θετική πλευρά. Ό,τι πρόβλημα θα μπορούσε να βγάλει το αυτοκίνητο, τώρα έχει αλλαχτεί, οπότε είναι σαν καινούριο και πλέον ησυχάζεις. Από εδώ και πέρα θα το χαρείς και θα το ευχαριστηθείς!!!!!
Diamantis jcw
30-12-16, 08:06
ίσως και λόγω εορτών θα μπορούσαμε να το δούμε και από μία θετική πλευρά. Ό,τι πρόβλημα θα μπορούσε να βγάλει το αυτοκίνητο, τώρα έχει αλλαχτεί, οπότε είναι σαν καινούριο και πλέον ησυχάζεις. Από εδώ και πέρα θα το χαρείς και θα το ευχαριστηθείς!!!!!
Ότι περιέγραψα ότι αλλάχτηκε ήταν κατά την δοκιμή και ξαναμπήκαν τα δικά μου !αν ήταν δυνατόν να είχαν πληρωθεί ολα μαζί (πολλαπλασιαστες,μπεκ,αντλ α )..η διάγνωση είναι φλάντζα κεφαλής όπως είπα δεν υπάρχει θετική πλευρά γιατί μάλλον έχει αρπάξει και το μπλοκ ελάχιστα ,θέλει καινουρια κολαουζα διότι 3 βίδες έμειναν τα σπείρωματα μέσα η ζημια κοστολογείται πάνω από 1000€ άρα μόνο θετικές σκεψεις δεν μπορείς να κανείς ..
Diamantis jcw
30-12-16, 08:12
Σόρρυ, αλλά είναι δική σου παράληψη αυτό και του συνεργείου.
Και αν με ρωτάς προσωπικά, ναι εγώ όσα μεταχειρισμένα έχω δει και τα έχω πάει σε συνεργείο για σοβαρό έλεγχο πάντα το έκανα και θα το κάνω, είναι απο τα στάνταρ στο checklist μου (και όχι οτι πάλι μπορεί να κοιμάσαι ήσυχος, αλλά είναι σίγουρα ένα καλό τεστ).
Το ότι δουλεύει "άψογα" όπως λες είναι απλά μια εκτίμηση/ένδειξη. Για να στο πάω ένα βήμα πιο πέρα, αν θες να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο των 300 αλόγων και πρίν είχες φτάσει μόνο μέχρι τα 120 άλογα, πως θα καταλάβεις ότι είναι ΟΚ? Θα σε πάω εγω μια γρήγορη βόλτα και θα είναι εντάξει? Και αν απο τα 300 παίζουν τα 200? Πάλι γρήγορο θα σου φανεί...
Δυστυχώς έχεις μερίδιο ευθύνης σε αυτό το θέμα. Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα και με το καλό ξανά στο δρόμο.
Έχω αλλάξει πάνω από 15αυτοκινητα(slk,s2000,Mini Cooper s works,opc κτλ)και τα περισσότερα ήταν βελτιωμένα η τα βελτίωσα ,γνωρίζω πως ρεταρει ένα αμάξι αν επιταχύνει η αν κάτι δεν πάει καλά ..δεν πηγα στο Bmw που δεν φημίζεται στην τελική για τις αποδοσεις του από saxo vts οποτε είναι άστοχο αυτό περί "αλόγων". . Πρώτη φορά πιάστηκα κορόιδο αυτό στο υπογράφω και έχεις δίκιο ..ήταν μια ζημια όμως που δεν φαινόταν παρά μόνο εάν πέρναμε συμπίεση και πιθανών να είχαν αλλάξει πρώτα καινουρια φλάντζα αφού είδαν ότι είχα αρπάξει το καπάκι οποτε για την ώρα θα ήταν καλή η συμπίεση του μοτέρ μιας και το αρπαγμα είναι ούτε μια τρίχα ..απλά ήταν να γίνει!ο τρόπος να το δω ήταν να λύσουμε το μοτέρ και αυτο δεν το κάνει κανείς !
Ότι περιέγραψα ότι αλλάχτηκε ήταν κατά την δοκιμή και ξαναμπήκαν τα δικά μου !αν ήταν δυνατόν να είχαν πληρωθεί ολα μαζί (πολλαπλασιαστες,μπεκ,αντλ α )..η διάγνωση είναι φλάντζα κεφαλής όπως είπα δεν υπάρχει θετική πλευρά γιατί μάλλον έχει αρπάξει και το μπλοκ ελάχιστα ,θέλει καινουρια κολαουζα διότι 3 βίδες έμειναν τα σπείρωματα μέσα η ζημια κοστολογείται πάνω από 1000€ άρα μόνο θετικές σκεψεις δεν μπορείς να κανείς ..
πάλι καλά και είσαι και τυχερός που βρήκες κάποιον που δέχτηκε να στα αλλάξει δοκιμαστικά και μετά να τα ξαναβγάλουν και να τα πάρουν πίσω! πρώτη φορά το ακούω...
Diamantis jcw
30-12-16, 09:33
πάλι καλά και είσαι και τυχερός που βρήκες κάποιον που δέχτηκε να στα αλλάξει δοκιμαστικά και μετά να τα ξαναβγάλουν και να τα πάρουν πίσω! πρώτη φορά το ακούω...
Τι ακούς πρώτη φορά ;Εγω πηγα το αμάξι με μια συγκεκριμένη βλαβη ..αφού το αμάξι συνεχίζει να ρεταρει κατά την αλλαγή των πολλαπλασιαστων η της αντλίας υψηλής πχ υπήρχε περίπτωση να τους πληρώσω ενώ η βλαβη δεν είχε διορθώθει;;;
Έχω αλλάξει πάνω από 15αυτοκινητα(slk,s2000,Mini Cooper s works,opc κτλ)και τα περισσότερα ήταν βελτιωμένα η τα βελτίωσα ,γνωρίζω πως ρεταρει ένα αμάξι αν επιταχύνει η αν κάτι δεν πάει καλά ..δεν πηγα στο Bmw που δεν φημίζεται στην τελική για τις αποδοσεις του από saxo vts οποτε είναι άστοχο αυτό περί "αλόγων". . Πρώτη φορά πιάστηκα κορόιδο αυτό στο υπογράφω και έχεις δίκιο ..ήταν μια ζημια όμως που δεν φαινόταν παρά μόνο εάν πέρναμε συμπίεση και πιθανών να είχαν αλλάξει πρώτα καινουρια φλάντζα αφού είδαν ότι είχα αρπάξει το καπάκι οποτε για την ώρα θα ήταν καλή η συμπίεση του μοτέρ μιας και το αρπαγμα είναι ούτε μια τρίχα ..απλά ήταν να γίνει!ο τρόπος να το δω ήταν να λύσουμε το μοτέρ και αυτο δεν το κάνει κανείς !
η αλήθεια είναι οτι ουτε και εγώ έκανα έλεγχο συμπίεσης όποτε αγόραζα αμάξι... συνήθως κανείς δεν το κάνει. επίσης όποτε αγοράζει κάποιος μεταχειρισμένο αγοράζει και την πιθανότητα και το ρίσκο μαζί... λογικό είναι αλλιώς πάρε καινούργιο. πάντως το θέμα είναι οτι βρήκατε τι έφταιγε και είναι το πιο σημαντικό αυτό! ειλικρινά σου εύχομαι να το χαρείς απο εδώ και πέρα!
κ όμως... συνηθως αλλάζουν προληπτικά κάποια πράγματα πολλές αντιπροσωπείες ή πάνε by the book και μετά δεν στα ξαναβγάζουν.
το ξέρω και απο Honda, suzuki και BMW
Diamantis jcw
30-12-16, 09:38
η αλήθεια είναι οτι ουτε και εγώ έκανα έλεγχο συμπίεσης όποτε αγόραζα αμάξι... συνήθως κανείς δεν το κάνει. επίσης όποτε αγοράζει κάποιος μεταχειρισμένο αγοράζει και την πιθανότητα και το ρίσκο μαζί... λογικό είναι αλλιώς πάρε καινούργιο. πάντως το θέμα είναι οτι βρήκατε τι έφταιγε και είναι το πιο σημαντικό αυτό! ειλικρινά σου εύχομαι να το χαρείς απο εδώ και πέρα!
Το ευχομαι αν και μου φαίνεται ότι έχω μπλέξει ...και αν δεις την κατάσταση του αυτοκινήτου από κοντά δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου ...σκέψου βα πηγαίνεις και να βλέπεις το αμάξι σου "σώβρακο" και να μην ξέρουν ακόμα και αν επισκευαστεί αν θα το ξαναπαρουσιασει μετά από 5,6 μήνες ..
Το ευχομαι αν και μου φαίνεται ότι έχω μπλέξει ...και αν δεις την κατάσταση του αυτοκινήτου από κοντά δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου ...σκέψου βα πηγαίνεις και να βλέπεις το αμάξι σου "σώβρακο" και να μην ξέρουν ακόμα και αν επισκευαστεί αν θα το ξαναπαρουσιασει μετά από 5,6 μήνες ..
η επισκευή (δεν ξέρω που και σε ποιον την κάνεις τελικά) όταν γίνεται σε αντιπροσωπείες πάντως έχει 2 χρόνια εγγύηση. τουλάχιστον έτσι ίσχυε
Diamantis jcw
30-12-16, 09:42
κ όμως... συνηθως αλλάζουν προληπτικά κάποια πράγματα πολλές αντιπροσωπείες ή πάνε by the book και μετά δεν στα ξαναβγάζουν.
το ξέρω και απο Honda, suzuki και BMW
Κακως τι δέχεστε φίλε μου ..δεν αλλάζουμε προληπτικά πολλαπλασιαστες και αντλία πχ ακόμα και μπεκ από την στιγμή που λειτουργούν σωστά ..και ειδικά οταν μιλάμε για κοστος από 300 έως 1500€ !ειναι δυνατόν να μου αλλάξουν αντλία υψηλής από την στιγμή που λειτουργεί σωστά και ακόμα και με την καινουρια συνεχίζει να ρεταρει "προληπτικά ";2016 έχουμε ο κόσμος δεν έχει να φάει και εμεις πιθανολογούμε με την τσέπη του πελάτη ..λάθος ..
Diamantis jcw
30-12-16, 09:44
η επισκευή (δεν ξέρω που και σε ποιον την κάνεις τελικά) όταν γίνεται σε αντιπροσωπείες πάντως έχει 2 χρόνια εγγύηση. τουλάχιστον έτσι ίσχυε
Η επισκευή γίνεται σε γνωστό συνεργείο που είναι BMW-mini ..εγγύηση 2 χρόνια ;λίγο δύσκολο ..μόνο αν κατέβει το μοτέρ και γίνει ρεκτιφιέ και εκεί τα χρήματα ξεφεύγουν πααααρα πολύ...
Η επισκευή γίνεται σε γνωστό συνεργείο που είναι BMW-mini ..εγγύηση 2 χρόνια ;λίγο δύσκολο ..μόνο αν κατέβει το μοτέρ και γίνει ρεκτιφιέ και εκεί τα χρήματα ξεφεύγουν πααααρα πολύ...
εγω προσωπικά γιαυτό πηγαίνω σε αντιπροωπεία ακόμη για service και οτι άλλο προκύψει, λόγω του οτι δίνουν 2 χρόνια εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασία.
Diamantis jcw
30-12-16, 09:51
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/12/13f0f29c050c21db248870ae308c3ddc-1.jpeg
Έχει αρπάξει "τρίχα"πάνω στο κορμό που για να γίνει σωστή δουλειά και να είναι 1000% σίγουροι πρέπει να γίνει ρεκτιφιέ ...αλλιώς υπολογίζουν ότι μα τι πλανισμα από το καπάκι θα πατήσει μια λίγο ποιο χοντρή φλάντζα και θα καλύψει αυτή την τρίχα ..λίγες οι πιθανότητες να ξαναγίνει αλλά υπάρχουν !και αυτό είναι που με αγχώνει και δεν ξερω τι ν κάνω !
Diamantis jcw
30-12-16, 09:53
εγω προσωπικά γιαυτό πηγαίνω σε αντιπροωπεία ακόμη για service και οτι άλλο προκύψει, λόγω του οτι δίνουν 2 χρόνια εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασία.
Σωστά ..αλλά δεν θα ειχες λύσει το πρόβλημα σου φτάνοντας στην ουσία όπως εγω!θα ειχες πληρώσει 4 πολλαπλασιαστες ,4 μπεκ ,4 μπουζί,μια αντλία υψηλής και έναν nox..οποτε η ζημια θα σου έβγαινε κάτι παραπάνω από έναν κινητήρα άλλο μεταχειρισμένο ..τι να σου πω απόψεις είναι αυτές ...
δεν πηγα στο Bmw που δεν φημίζεται στην τελική για τις αποδοσεις του από saxo vts οποτε είναι άστοχο αυτό περί "αλόγων". .
ήταν μια ζημια όμως που δεν φαινόταν παρά μόνο εάν πέρναμε συμπίεση και πιθανών να είχαν αλλάξει πρώτα καινουρια φλάντζα αφού είδαν ότι είχα αρπάξει το καπάκι οποτε για την ώρα θα ήταν καλή η συμπίεση του μοτέρ
Δεν διαφωνώ στο "άστοχο αυτό περί αλόγων" ως αναφορά τη ταύτιση με τη δική σου περίπτωση - γι'αυτό άλλωστε έγραψα το "για να το πάω ένα βήμα παραπέρα". Ουσιαστικά ήταν ένα παράδειγμα γενικότερο, για όλους αυτούς που διαβάζουν, ώστε απλοϊκά να κατανοήσουν γιατί πρέπει να πάρεις μια συμπίεση - που δεν είναι το κάτι τραγικό.
Άλλωστε δεν γνωρίζω τι προσωπικές εμπειρίες έχει ο καθένας και ούτε είναι λογαριασμός μου :original:
Αυτή είναι μια κίνηση best practise που κάθε επίδοξος αγοραστής θα πρέπει να την έχει στη λίστα του, αν θέλει να πει ότι κάνει σοβαρό έλεγχο.
Επισημαίνω πάλι αυτό που έγραψα και πριν, ότι και συμπίεση να έπαιρνες πάλι αυτό δεν σου εγγυάται κάτι, μπορεί ίσως όμως και να σε γλιτώσει από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις σαν και αυτές που βιώνεις.
Diamantis jcw
30-12-16, 10:03
Δεν διαφωνώ στο "άστοχο αυτό περί αλόγων" ως αναφορά τη ταύτιση με τη δική σου περίπτωση - γι'αυτό άλλωστε έγραψα το "για να το πάω ένα βήμα παραπέρα". Ουσιαστικά ήταν ένα παράδειγμα γενικότερο, για όλους αυτούς που διαβάζουν, ώστε απλοϊκά να κατανοήσουν γιατί πρέπει να πάρεις μια συμπίεση - που δεν είναι το κάτι τραγικό.
Άλλωστε δεν γνωρίζω τι προσωπικές εμπειρίες έχει ο καθένας και ούτε είναι λογαριασμός μου :original:
Αυτή είναι μια κίνηση best practise που κάθε επίδοξος αγοραστής θα πρέπει να την έχει στη λίστα του, αν θέλει να πει ότι κάνει σοβαρό έλεγχο.
Επισημαίνω πάλι αυτό που έγραψα και πριν, ότι και συμπίεση να έπαιρνες πάλι αυτό δεν σου εγγυάται κάτι, μπορεί ίσως όμως και να σε γλιτώσει από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις σαν και αυτές που βιώνεις.
Σίγουρα μετά από αυτό που έπαθα το έχω στην λίστα μου ...το θέμα είναι τώρα τι γίνεται ...να πάω να γίνω τραμπούκος στον μαντρα ;(που δεν θα αλλάξει Τπτ)1 μήνα έχω το αμάξι ...
Έχει αρπάξει "τρίχα"πάνω στο κορμό που για να γίνει σωστή δουλειά και να είναι 1000% σίγουροι πρέπει να γίνει ρεκτιφιέ ...αλλιώς υπολογίζουν ότι μα τι πλανισμα από το καπάκι θα πατήσει μια λίγο ποιο χοντρή φλάντζα και θα καλύψει αυτή την τρίχα ..λίγες οι πιθανότητες να ξαναγίνει αλλά υπάρχουν !και αυτό είναι που με αγχώνει και δεν ξερω τι ν κάνω !
Σίγουρα μετά από αυτό που έπαθα το έχω στην λίστα μου ...το θέμα είναι τώρα τι γίνεται ...να πάω να γίνω τραμπούκος στον μαντρα ;(που δεν θα αλλάξει Τπτ)1 μήνα έχω το αμάξι ...
Koίταξε, δεν νομίζω ότι και να τον "τραμπουκίσεις" θα γίνει κάτι. Τσάμπα θα χάσεις το χρόνο σου, έτσι πιστεύω... :(
Σίγουρα το κόστος θα αυξηθεί πολύ, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα για ρεκτιφιέ, ούτε "τρίχα", ούτε φλάτζες και εικασίες.
Diamantis jcw
30-12-16, 10:14
Koίταξε, δεν νομίζω ότι και να τον "τραμπουκίσεις" θα γίνει κάτι. Τσάμπα θα χάσεις το χρόνο σου, έτσι πιστεύω... :(
Σίγουρα το κόστος θα αυξηθεί πολύ, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα για ρεκτιφιέ, ούτε "τρίχα", ούτε φλάτζες και εικασίες.
Πολύ καλά και πολύ σωστά τα λες ..έδωσα 20000€ να δωσω και 4000τουλαχιστον ακόμα και μα έχω ένα άμαξι που έχει λυθεί όλο και έχει δεθεί στο χέρι και μετά από λίγο να μου αρχίσει πάλι κανα (μπεκ,κανα πολλαπλασιαστή)όπως σε όλους εδώ μέσα δεν είμαι διατεθειμένος να δουλεύω για αυτό ούτε να ταλαιπωρούμε και να ασχολουμε συνέχεια..το πήρα με την προοπτική της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ BMW‼‼αν δεν μπορεί να μου την προσφέρει που βάζω μέσα το παιδί μου θα το τραβήξω όσο πάει προς καθε διαδρομή..οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για ολους μας για να πληρώνονται τέτοια γ@....κα....
george.x82
30-12-16, 10:20
Τι ακούς πρώτη φορά ;Εγω πηγα το αμάξι με μια συγκεκριμένη βλαβη ..αφού το αμάξι συνεχίζει να ρεταρει κατά την αλλαγή των πολλαπλασιαστων η της αντλίας υψηλής πχ υπήρχε περίπτωση να τους πληρώσω ενώ η βλαβη δεν είχε διορθώθει;;;
Όχι φίλε Cobalt συγγνώμη αλλά μη τα γράφουμε αυτά και δημόσια και τους μαθαίνετε έτσι.
Δεν θα πω πολύ καλά έκανε ο φίλος Διαμαντής.....θα πω ότι έπραξε το ΣΩΣΤΟ!
Συγγνώμη βρε παιδιά πως θα πληρώσεις τον μάστορα αφού δεν έκανε δουλειά, δεν βρήκε την ζημιά;
Λέω κάτι παράλογο;
Υ.Γ. Δεν φαίνεται το ποστ του Cobalt
george.x82
30-12-16, 10:26
Edit στο post μου παραπάνω...
Κάνε την επισκευή με το μικρότερο δυνατό κόστος και σπρωξτο σε μαντρα. Όπως και να το φτιάξεις, θα ζεις με το άγχος από δω και πέρα. Οπότε, κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα σε κάτι άλλο. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, όμως το μεταχειρισμένο είναι ζαριά και εσένα δεν σου έκατσε. Υγεία και προχωράμε! Η άλλη επιλογή είναι να κυνηγήσεις νομικά το θέμα, θα χρειαστείς δικηγόρο, πραγματογνωμοσυνη κλπ. Οπωσδήποτε θα σου κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, οπότε τα ζυγίζεις όλα και αποφασίζεις.
Diamantis jcw
30-12-16, 11:10
Κάνε την επισκευή με το μικρότερο δυνατό κόστος και σπρωξτο σε μαντρα. Όπως και να το φτιάξεις, θα ζεις με το άγχος από δω και πέρα. Οπότε, κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα σε κάτι άλλο. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, όμως το μεταχειρισμένο είναι ζαριά και εσένα δεν σου έκατσε. Υγεία και προχωράμε! Η άλλη επιλογή είναι να κυνηγήσεις νομικά το θέμα, θα χρειαστείς δικηγόρο, πραγματογνωμοσυνη κλπ. Οπωσδήποτε θα σου κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, οπότε τα ζυγίζεις όλα και αποφασίζεις.
Πόλυ σωστή η σκέψη σου Koyotte..απλά ακόμα και με αυτό που έπαθα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ούτε θα ήθελα να μπλέξει κάποιος άλλος όπως εγω απλά για να το ξεφορτωθώ..ίσως το πάρει ενα παλικάρι από εσάς και με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ....ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο ..
Πόλυ σωστή η σκέψη σου Koyotte..απλά ακόμα και με αυτό που έπαθα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ούτε θα ήθελα να μπλέξει κάποιος άλλος όπως εγω απλά για να το ξεφορτωθώ..ίσως το πάρει ενα παλικάρι από εσάς και με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ....ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο ..
Προσωπικά, κάθε αυτοκίνητο που έχω δώσει δεν χρειαζόταν ούτε σέρβις και πάντα σε ιδιώτες. Αυτό που λέω είναι ότι όπως και να κάνεις την επισκευή οι πιθανότητες να λυθεί το πρόβλημα αν είναι ακριβή σαφώς είναι με το μέρος σου. Εντούτοις και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος και θα τρεμεις κάθε φορά που θα βάζεις μπροστά τον κινητήρα. Ο χ μαντρας δεν ξέρεις τι θα του κάνει και που θα το δώσει. Το καλύτερο σενάριο είναι να το επισκευάσεις με μικρό κόστος και να μην σου ξαναβγάλει πρόβλημα εσένα ή σε όποιον το πάρει. Εγώ δεν θα το κρατούσα, προσωπική άποψη καθαρά, έχω σουτάρει αυτοκίνητο επειδή είχα ξενερώσει για πολύ πιο ασήμαντα θέματα, που άλλος δεν θα έδινε σημασία. Άλλες εποχές βέβαια, τώρα μετράμε διαφορετικά τα πράγματα. Σου εύχομαι να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση!
Το μεταχειρισμένο είναι λαχείο.
Μπορεί στα χέρια του προηγούμενου ιδιοκτήτη να δούλευε ρολόι και μόλις το πάρεις να σου κάτσει η στραβή.
Βέβαια μη ξεχνάμε ότι και κουτί να το πάρεις κανείς δεν σου εξασφαλίζει ότι θα δουλέψει σωστά.
Καλυπτεσαι από εγγύηση αλλά τι να το κάνεις αν έχεις επισκευή κινητήρα σε αμάξι πολλών χιλιάδων ευρώ.
Για μένα φτιαξτο και αν πια ψυχολογικά δεν το χαίρεσαι δωστο.
Εδώ βέβαια υπάρχει άλλο θέμα.....Εφόσον καταγραφεί η επισκευή ποιος θα το πάρει κατόπιν ελέγχου....Οπότε μάλλον το παντρεύτηκες.
Diamantis jcw
30-12-16, 12:18
Προσωπικά, κάθε αυτοκίνητο που έχω δώσει δεν χρειαζόταν ούτε σέρβις και πάντα σε ιδιώτες. Αυτό που λέω είναι ότι όπως και να κάνεις την επισκευή οι πιθανότητες να λυθεί το πρόβλημα αν είναι ακριβή σαφώς είναι με το μέρος σου. Εντούτοις και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος και θα τρεμεις κάθε φορά που θα βάζεις μπροστά τον κινητήρα. Ο χ μαντρας δεν ξέρεις τι θα του κάνει και που θα το δώσει. Το καλύτερο σενάριο είναι να το επισκευάσεις με μικρό κόστος και να μην σου ξαναβγάλει πρόβλημα εσένα ή σε όποιον το πάρει. Εγώ δεν θα το κρατούσα, προσωπική άποψη καθαρά, έχω σουτάρει αυτοκίνητο επειδή είχα ξενερώσει για πολύ πιο ασήμαντα θέματα, που άλλος δεν θα έδινε σημασία. Άλλες εποχές βέβαια, τώρα μετράμε διαφορετικά τα πράγματα. Σου εύχομαι να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση!
Koyotte σε Ευχαριστω για τις κουβέντες παρηγοριας[emoji23][emoji23]σε πειράζω ....έχω έρωτα με τα αμάξια και έχω αλλάξει παρά πολλά συνήθως κάτι χρειάζονταν αλλά από τα χέρια μου έφευγαν πάντα σε αρίστη κατάσταση !το προηγούμενου Mini Cooper works που είχα για (8μηνες γιατί παραπάνω δεν βαστάω Τπτ τα τελευταία 6χρονια)αν δεις την κατάσταση του οταν το έδωσα θα έλεγες αδερφέ μην το δωσεις είναι κρίμα..πιστέψεμε έχω ξενερώσει παρά πολύ αλλά το έχω μόλις 20μερες και το αμάξι το γουστάρω ..και μόνο που το είδα σώβρακο όμως ξενέρωσα...θα δειξει στην πορεία ...
Diamantis jcw
30-12-16, 12:21
Το μεταχειρισμένο είναι λαχείο.
Μπορεί στα χέρια του προηγούμενου ιδιοκτήτη να δούλευε ρολόι και μόλις το πάρεις να σου κάτσει η στραβή.
Βέβαια μη ξεχνάμε ότι και κουτί να το πάρεις κανείς δεν σου εξασφαλίζει ότι θα δουλέψει σωστά.
Καλυπτεσαι από εγγύηση αλλά τι να το κάνεις αν έχεις επισκευή κινητήρα σε αμάξι πολλών χιλιάδων ευρώ.
Για μένα φτιαξτο και αν πια ψυχολογικά δεν το χαίρεσαι δωστο.
Εδώ βέβαια υπάρχει άλλο θέμα.....Εφόσον καταγραφεί η επισκευή ποιος θα το πάρει κατόπιν ελέγχου....Οπότε μάλλον το παντρεύτηκες.
Δεν το σκευτομαι καν για ρεκτιφιέ επισκευή...αν μείνουμε στο καπάκι και δεν υπάρξει πρόβλημα άλλο τότε το βλέπουμε ..δεν έχω σκεφτεί καν επίσης να το πουλήσω ...θα δείξει ...
Panagiotise46
30-12-16, 18:46
Διαβάζοντας τα παραπανω θα ήθελα να βάλω και άλλη μια ιδέα... γενικά τα αυτοκίνητα αυτά είναι αξιόπιστα και δεν βγάζουν τέτοιου είδους ζημιές.... Αυτό για μένα σημαίνει ότι κάτι έγινε με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Του έκαναν μλ....@κία εκεί που το πήγαινε για service? Έκανε εκείνος κάτι?
Εγώ στη θέση σου για αρχή θα πήγαινα στο μαντρά να τον ενημερώσω και να βολιδοσκοπήσω, αλλά θα πήγαινα στο πολύ κυριλέ έχοντας στο νου μου τα νομικά μέτρα εναντίον του.
Στη συνέχεια θα έβρισκα και τον παλιό ιδιοκτήτη μέσω του ασφαλιστή προκειμένου να μάθω τι έγινε με το αυτοκίνητο, ώστε να μπορέσω στη συνέχεια να το διορθώσω.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα το άφηνα έτσι. 20000 είναι πολλά στην Ελλάδα του 2016 για αμάξι. Δεν έδωσες 3-4 χιλιάρικα οπότε λες εντάξει σιγά. Στη τελική ας σου πληρώσει ο μαντράς ένα άλλο μοτέρ να το βάλεις επάνω να ξεμπερδέψεις....
Αυτά σαν μια άλλη ιδέα....
Diamantis jcw
30-12-16, 21:19
Διαβάζοντας τα παραπανω θα ήθελα να βάλω και άλλη μια ιδέα... γενικά τα αυτοκίνητα αυτά είναι αξιόπιστα και δεν βγάζουν τέτοιου είδους ζημιές.... Αυτό για μένα σημαίνει ότι κάτι έγινε με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Του έκαναν μλ....@κία εκεί που το πήγαινε για service? Έκανε εκείνος κάτι?
Εγώ στη θέση σου για αρχή θα πήγαινα στο μαντρά να τον ενημερώσω και να βολιδοσκοπήσω, αλλά θα πήγαινα στο πολύ κυριλέ έχοντας στο νου μου τα νομικά μέτρα εναντίον του.
Στη συνέχεια θα έβρισκα και τον παλιό ιδιοκτήτη μέσω του ασφαλιστή προκειμένου να μάθω τι έγινε με το αυτοκίνητο, ώστε να μπορέσω στη συνέχεια να το διορθώσω.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα το άφηνα έτσι. 20000 είναι πολλά στην Ελλάδα του 2016 για αμάξι. Δεν έδωσες 3-4 χιλιάρικα οπότε λες εντάξει σιγά. Στη τελική ας σου πληρώσει ο μαντράς ένα άλλο μοτέρ να το βάλεις επάνω να ξεμπερδέψεις....
Αυτά σαν μια άλλη ιδέα....
Να είσαι σίγουρος ότι έχει ενημερώθει ο μάντρας ...που να βγάλεις άκρη όμως μετά την απομάκρυση από το ταμείο ..και οταν εγω είμαι από Αθήνα και το αμάξι το πήρα από Θεσσαλονίκη ..ελπίζω να φτιαχτεί και να μην έχω κάποιο άλλο πρόβλημα στο μέλλον ..δεν σκευτομαι να το δωσω γιατί το αμάξι το γουστάρω ..ο θεός βοηθός ..το μόνο που με προβληματίζει είναι η αβεβαιότητα για το μετά από το συνεργείο ..τέλος πάντων νομίζω ολα καλά θα πάνε ...
george.x82
30-12-16, 21:29
Δηλαδή λέτε οτι και το ρεκτιφιέ είναι αμφίβολη επισκευή.....;
Οπότε τι;
Πετάμε το μοτέρ;
Diamantis jcw
30-12-16, 21:33
Δηλαδή λέτε οτι και το ρεκτιφιέ είναι αμφίβολη επισκευή.....;
Οπότε τι;
Πετάμε το μοτέρ;
Όχι αμφίβολη επισκευή είναι απλά πλανισμα καπάκι ,γυάλισμα βαλβίδες κτλ κολαουζα στις βίδες που έχουν αφήσει το Σπειρωμα μέσα ..αν δεις τις φωτό θα δεις ότι έχει πάρει λίγο ο κορμός απειροελάχιστα τόσο που δεν κολαει ούτε κολα α4 και για αυτό τον λόγο λέει ότι υπάρχει μια πιθανότητα να το ξαναεμφανισει ακόμα και με ποιο χοντρή φλάντζα που ούτως η άλλος θα βάζαμε ..
Ρεκτιφιέ είναι αν εγω που είμαι ψειρας το θέλω τέλειο ..εγω όμως ρε φίλε πονάει η καρδιά μου που το έχουν λύσει ακόμα και τόσο ..1 μήνα το έχω το αμάξι δεν θέλω να κατέβει το μοτέρ και να λυθεί στο χερι !αλλιως το μοντάρισμα από το εργοστάσιο αλλιως το ανθρώπινο χέρι ..χωριά ότι το κοστος εκτινάσσεται στο ρεκτιφιέ !το αμάξι έχει 62000χλμ ...‼
καλησπερα,εχει δικιο ο panagiotis προσπαθησε να βρεις τον προηγουμενο κατοχο ισως κατι βγαλεις απο την συζητηση καταλαβαινω το διλλημα σου σκεψου και πραξε οτι δεν σου χαλαει την ψυχολογια,καλη χρονια με υγεια
Diamantis jcw
09-01-17, 17:54
Λοιπόν δοξα τον θεό σήμερα πήρα το αμάξι από γενικό του γενικού σερβις και ρεκτιφιέ καπακι και κορμού κτλ το αμάξι φυσάει και είναι καλύτερο από ποτέ ...συστήνω ανεπιφύλακτα και αχρείαστα για ολους τον τορναδόρο Φιλίππα coilover ένας κύριος 60χρονων όπου έκανε τα κολαουζα στα σπειρωματα και πλαναρε το καπάκι με απόλυτη ακρίβεια καλύτερα από εργοστασιακό σε σημείο που να κάνει τον μάστορα στο συνεργείο να κοιτάει και μόνο να μην κρατάει σημειώσεις ...Ευχαριστω και ολα τα παιδιά εδώ για το ενδιαφέρων και τις πληροφορίες ..καλά και απροβλημάτιστα χλμ σε ολους σας !καλη χρόνια !!
savvas bmwdakias
09-01-17, 18:18
Αδερφε αλλο κακο να μην σε βρει και να χαρεις το αμαξι σου. Για τα χλμ που εχει το αμαξι δεν επιτρεπεται να κανεις τετοιες δουλειες. Ναι το δεχομαι περιφεριακα κτλ να αλλαξεις αλλα οχι ανοιγμα μοτερ. Εγω θα σου ξανα πω να βρεις τους προηγουμενους ιδοκτητες να δεις το ιστορικο του αυτοκινητου γιατι μαλλον δεν ειχε αυτα τα χπμ που αναφερεις. Λες οτι δεν εισαι τετοιος ανθρωπος και καλα κανεις,αλλα οσο υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι θα υπαρχουν και οι μαντραδες-ιδιωτες λαμογια που θα κερδοσκοπουν στην πλατη μας και θα ζουν εις βαρος μας. Ψαξε μεσο ασφαλιστη σου ή και απο τον φακελο του αυτοκινητου στο μηχανολογικο το αρχειο, εγω αυτο θα εκανα.
george.x82
09-01-17, 19:13
Λοιπόν δοξα τον θεό σήμερα πήρα το αμάξι από γενικό του γενικού σερβις και ρεκτιφιέ καπακι και κορμού κτλ το αμάξι φυσάει και είναι καλύτερο από ποτέ ...συστήνω ανεπιφύλακτα και αχρείαστα για ολους τον τορναδόρο Φιλίππα coilover ένας κύριος 60χρονων όπου έκανε τα κολαουζα στα σπειρωματα και πλαναρε το καπάκι με απόλυτη ακρίβεια καλύτερα από εργοστασιακό σε σημείο που να κάνει τον μάστορα στο συνεργείο να κοιτάει και μόνο να μην κρατάει σημειώσεις ...Ευχαριστω και ολα τα παιδιά εδώ για το ενδιαφέρων και τις πληροφορίες ..καλά και απροβλημάτιστα χλμ σε ολους σας !καλη χρόνια !!
Τέλος καλό όλα καλά!
Κάποια στιγμή γράψε τις εργασίες που έγιναν (τορναδορου - συνεργείου) και πόσο σου κόστισε.
Γιατί μάλλον κι εγώ για κάτι τέτοιο πάω.....
Diamantis jcw
09-01-17, 19:31
Δυστηχως το αμάξι είχε ψαχτεί εξονυχιστικά και δεν είχαν βρει Τπτ ..δεν φαινόταν βασικά ίσως λόγω κρύου για αυτό δεν ανέβαζα και θερμοκρασίες και μου το έβγαλε στο ταξίδι που "ζορίστηκε"..
Χλμ τσέκαραμε βάση φώτα,ΚΤΕΟ δεν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος ..άλλωστε η κατάσταση του αν το δείτε από κοντά δεν προδιαθέτει ταλαιπωρία απλά ο προηγούμενος έξυπνος ιδιοκτητης του έσπασε το ψυγείο λαδιού προφανώς έμεινε από νερά φλάντζαρε το άνοιξε είδε τι έγινε βάλανε φλάντζα καινουρια πάτησαν τέρμα το καπάκι και δωστο στον επόμενο Μλκ ...[emoji6]
Τουλάχιστον έγινε άριστο τώρα και κυριολεκτικά οδηγώ άλλο αμάξι ..από χρήματα έδωσα συνολικά 1230€ (300€ το ρεκτιφιέ κορμόυ πάνω στο αμάξι (όλοι μου ζήταγαν να κατεβάσω κινητήρα ,καινουρια σπειρωματα σε ολες τις βιδες είδαν μείνει μέσα η 3 τα σπειρωματα ,ο κύριος Φιλιππας άψογος επαγγελματίας έκανε το αμάξι εργοστασιακό )απογοητεύτηκα από το συνεργείο που αισχροκέρδησε (εξειδικευμενο) δεν θέλω να αναφερθώ ποιος που πήρε 750ευρω για φλαντζες λάδια-παραφλου ..τα υλικά μετά από έρευνα κόστιζαν "τίποτα" ντροπή απλά ..βέβαια και ο Σπανος μου είπε 900και βλέπουμε [emoji23]
300ρεκτιφιε-κολαουζα
Και 750€ επισκευή το συνεργείο !!!
200μια μπαταρία που αλλαξα επίσης ..
Panagiotise46
10-01-17, 08:25
Τέλος καλό όλα καλά και η τιμή μπορεί να είναι τσουχτερή, αλλά όχι απαγορευτική. Για την ίδια δουλειά έχω ακούσει να παίρνουν και 2000€. Άντε να το χαρείς και κάνε και κάνα μπάξιμο έτσι για το γαμώτο!!!!!
:mpaks::mpaks::mpaks:
Diamantis jcw
10-01-17, 10:27
Τέλος καλό όλα καλά και η τιμή μπορεί να είναι τσουχτερή, αλλά όχι απαγορευτική. Για την ίδια δουλειά έχω ακούσει να παίρνουν και 2000€. Άντε να το χαρείς και κάνε και κάνα μπάξιμο έτσι για το γαμώτο!!!!!
:mpaks::mpaks::mpaks:
Σε Ευχαριστω πολύ παλικαρά μου!καλα και απροβλημάτιστα χλμ σε ολους ![emoji123][emoji118]
Εύχομαι να ειναι απροβλημάτιστο πλέον!!!
PS
Στείλε μου ένα pm με το συνεργείο αν θέλεις.
Απροβλημάτιστο και καλά χιλιόμετρα! :thumbsup: Να το χαρείς πλέον χωρίς σκοτούρες :original:
Τέλος καλό, όλα καλά.
Παρακολουθούσα το νήμα από την αρχή και χαίρομαι που έβγαλες άκρη. Τελικά σου πλάνισαν τον κορμό ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ; Κατάλαβα καλά;
Diamantis jcw
12-01-17, 00:16
Τέλος καλό, όλα καλά.
Παρακολουθούσα το νήμα από την αρχή και χαίρομαι που έβγαλες άκρη. Τελικά σου πλάνισαν τον κορμό ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ; Κατάλαβα καλά;
Σε Ευχαριστω πόλυ παλικαρά μου ..
Ακριβώς πόλυ καλά κατάλαβες ‼πλανισμα στον κορμό πάνω στο αμάξι από τον κύριο Φιλίππα ..θα ξαναπώ αν όχι ο καλύτερος ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα σιγουρα ..