PDA

Επιστροφή στο Forum : Φανάρια e46 Projector CSL ξεθάμπωμα η αλλαγή τα πλαστικά;

kotsoskorg
18-10-16, 22:17
Καλησπέρα φίλοι,
έχω ένα 46ρι του 2003 και τα φανάρια είναι θαμπά. Είναι τύπου projector csl νομίζω, δείτε και την φώτο.
Τι λέτε αξίζει να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικά καπάκια ή να ξεθαμπώσω αυτά που έχει;

39726

Vassilis ///M
19-10-16, 09:00
Καλημέρα...
Τα πλαςτικά ςτα εμπρός φανάρια ςτα Facelift μοντέλα δεν βγαίνουν είναι κολλημένα...παρά μόνο αν τα ζεςτάνεις ςε φούρνο και τα ξανακολλήςεις με παρμπριζόκολλα που κανείς δεν ςου εγγυάτε για την πλήρη ςτεγανοποίςη τους....
Καλύτερα θα έλεγα να τα γυαλίςεις και θα γίνουν ςαν καινούρια...

wheelman
19-10-16, 10:37
Του Sedan νομίζω έχουν αφαιρούμενο κρύσταλλο Βασίλη,
Τα συγκεκριμένα είναι απο coupe αν καταλαβαίνω καλά απο την φωτό, οπότε δεν ανοίγουν.

BILL007
19-10-16, 11:13
:+1: στο ξεθάμπωμα

savvas bmwdakias
19-10-16, 22:21
Καλησπέρα φίλοι,
έχω ένα 46ρι του 2003 και τα φανάρια είναι θαμπά. Είναι τύπου projector csl νομίζω, δείτε και την φώτο.
Τι λέτε αξίζει να αγοράσω ένα ζευγάρι πλαστικά καπάκια ή να ξεθαμπώσω αυτά που έχει;

39726

Ανταλλακτικο πλαστικο τζαμακι εχει στα pro facelift μοντελα μονο αν θυμαμαι καλα. Αν εχει πολυμεριστει το πλαστικο δεν βλεπω να κανεις δουλεια με ξεθαμπωμα, οπως και να χει ενας ειδικος θα σου πει. Τυπου csl τι εννοεις? Μαλλον τα φαναρια με προτζεκτορα λες. Γνησια ξενον εχεις? Τοποθετημενα μεταγενεστερα ετσι?

kotsoskorg
19-10-16, 23:17
Σωστά! Coupe είναι και τα φανάρια αυτά στην εικόνα με projector.
Για να σας εξηγήσω λίγο. Έβαλα πρόσφατα ένα σετ xenon για καλύτερο φωτισμό. Πήρα επίσης και ένα ζευγάρι angel eyes. Το παιδί που θα μου τα τοποθετήσει, ο ηλεκτρολόγος που πάω το bmw δηλαδή, λέει ότι αν τα ζεστάνει θα βγουν.
Αν έχει πολυμεριστεί το πλαστικό, τι προτείνετε;

BILL007
20-10-16, 07:52
Αν το πλαστικό έχει πολυμερίσει σε μεγάλο βαθμό ξέχνα το, δεν επανέρχεται (τουλάχιστον ως προς την διαύγεια).

BILL007
20-10-16, 07:53
Τοποθετημενα μεταγενεστερα ετσι?

Το μόνο σίγουρο! Δεν έχει καν πλυστικά απο κάτω απο τα φανάρια :)

savvas bmwdakias
20-10-16, 11:18
Καλα σου ειπαν αν ζεσταθει δεν ειναι θεμα ανοιγουν τα φαναρια. Αν πολυμεριστει δυστυχως δεν επανερχεται φιλε, πας για αλλα φαναρια. Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω.

ART1
20-10-16, 17:46
ειχα και εγω τα ιδια φαναρια... ανοιγουν μονο στο 46αρι σενταν facelift γτ ειναι κουμπωτα.σε αυτα που εχεις μονο με ζεσταμα και μετα καλη στεγανοποιηση με καλη παμπριτζοκολλα.αν εχει πολυμεριστει σε μεγαλο βαθμο το πλαστικο δεν επανερχεται με κανενα ξεθαμπωμα και πας για αλλα φαναρια