Επιστροφή στο Forum : Νέα σειρά 5 (G30)
Παρουσιάστηκε κι η νέα 5-άρα, σειράς G30 (πάει και η F)
39688
Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν να κάνουν όλες τις σειρές (3-5-7) να μοιάζουν τόσο πολύ αισθητικά. ΟΚ το καταλαβαίνω να υπάρχει μια εταιρική "ταυτότητα" στον σχεδιασμό κάθε γενιάς αλλά αυτά μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους.
Περί σχεδιασμού, δυσκολευομαι να αποδεχθώ τη νέα "εικόνα" αλλά δεν είναι κι η πρώτη φορά που το παθαίνω αυτό με τα BMW. Θυμάμαι όταν πρωτοείδα την 316 Ε36 ... με τίποτα δεν μπορούσα να την χωνέψω :facepalm:
Κατά τη γνώμη μου, και σ'αυτή την περίπτωση της 5-άρας, για ακόμα μια φορά φαίνεται οτι ο Chris Bangle ήταν ποοοολύ μπροστά όταν έφερε την Ε60.
+ 1000000 για την Ε60!!!....ισως για το θεμα "ομορφιας" να μην ειμαι αντικειμενικος,ως κατοχος,αλλα τουλαχιστον δεν την μπερδευω στο δρομο με κανενα αλλο οχημα BMW και οχι μονο!!!
ΥΣ....ισως με ενα Μ-πακετ η G30 να δειξει καπως καλυτερα....:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/10/attachmentphpattachmentid1418447stc1d146-1.jpg
...ισως με ενα Μ-πακετ η G30 να δειξει καπως καλυτερα...
με το M-Pack αγριευει λίγο αλλά και πάλι...
39689
39690
Μπλά-μπλά-μπλά
Νά'χαμε να λέγαμε...
Συμφωνώ με τον Άρη! Κοντεύει να γίνει Audi, που όλα δείχνουν ίδια.. Η Ε60 ήταν η τελευταία που είχε ξεκάθαρο σχέδιο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η ε60 ειναι η μονη που δεν μου αρεσε καθολου αλλα συμφωνω οτι τουλαχιστον ξεχωριζε και συμφωνω οτι τα μοντελλα θα επρεπε να ξεχωριζουν λιγο .οχι πολυ.γιατι φαντασου σε καποιον να αρεσε η 7αρα αλλα να μην μπορει να την αγορασει και να εχει σχεδον το ιδιο σε 5αρι.θεωρω οτι ηταν σωστα τα πραγματα πριν τις f.
....στο 3:52 εντυπωσικακη η εκκινηση του φωτισμου στον πινακα οργανων:
https://www.youtube.com/watch?v=qBV-NsQExas
εδω καλα καλα εμεις στην Ελλαδα δν εχουμε δει πολλες F10 για να μη κανω κουβεντα για F14.... Να δω ποτε θα δουμε και τις G
εδω καλα καλα εμεις στην Ελλαδα δν εχουμε δει πολλες F10 για να μη κανω κουβεντα για F14.... Να δω ποτε θα δουμε και τις G
Συμφωνω.thumb
...ομως αργησαμε πολυ να δουμε και την Ε60.....ισως ομως τοτε να ηταν στα αρνητικα ο κυβισμος,που στην πιο "μικρη" εκδοση ηταν στα 2,200 κ.εκ......ισως να "ξενιζε" ο νεος σχεδιασμος,.....ισως....ισως.... παντως μετα το 2008 δεν ειναι σπανιο θεαμα η Ε60....δηλαδη 5-6 χρονια μετα την παρουσιαση.
Συμφωνω.thumb
...ομως αργησαμε πολυ να δουμε και την Ε60.....ισως ομως τοτε να ηταν στα αρνητικα ο κυβισμος,που στην πιο "μικρη" εκδοση ηταν στα 2,200 κ.εκ......ισως να "ξενιζε" ο νεος σχεδιασμος,.....ισως....ισως.... παντως μετα το 2008 δεν ειναι σπανιο θεαμα η Ε60....δηλαδη 5-6 χρονια μετα την παρουσιαση.
H E60 έπεσε σε σχετικά καλές εποχές για τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, σίγουρα πολύ καλύτερες απ΄ότι όταν άρχισε να κυκλοφορεί η F10. Ακόμα και τα Μ5 Ε60 δεν ήταν και πολύ σπάνια.
Αν δεν κάνω λάθος, οι περισσότρες F10 που κυκλοφόρησαν εδώ ήταν το 520d το οποίο στις περισσότρες των περιπτώσεων αφορούσε εταιρική χρήση. Μην κάνουμε λόγο για Μ5 F10, ένα είδα όλο κι όλο κι αυτό ήταν ένα σκούρο μπλέ της BMW Hellas.
"Με τούτα και με κείνα" που λέει κι ένας φίλος, υποψιάζομαι οτι η Μ5 Ε60 θα αρχίζει να αναβάζει τιμή και λόγω του "αγωνιστικού DNA" 10-κύλινδρου αλλά και του ξεχωριστού του σχεδιασμού.
το παραδοσιακο πορτοκαλο-κοκκινο χρωμα στο καντραν καταργειται η' μπορει να αλλαζει χρωματα?ρωταω γιατι δεν διαβασα πολλα ακομα..
Σορυ παίδες αλλά μακράν μπροστά η mercedes. Κανει και θα κανει τρελές πωλησεις. Ψαξτε στο youtube να δείτε εσωτερικό της νεας E class.
Στην bmw ξέχασαν να ξεκολλησουν το ipad απο το ταμπλό...
Σορυ παίδες αλλά μακράν μπροστά η mercedes. Κανει και θα κανει τρελές πωλησεις. Ψαξτε στο youtube να δείτε εσωτερικό της νεας E class.
:+1:0000000000000000000000000000000
LOL
οι πωλήσεις δεν με απασχολούν αλλά το εσωτερικό της Ε class είναι ελεεινό για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς.
πραγματικά είναι μακράν μπροστά σε χοντροκοπιά.
Μονο σε μενα θυμισε λιγο τσιρκο ο εσωτερικος φωτισμος?Πρασινα κοκκινα μπλε φωτακια...
Ειναι γεγονος οτι στην συγκριση AMG vs ///M μαλλον η μερκ εχει λιγοτερα μηχανικα θεματα..., αλλα απο θεμα ντιζαιν σε καμια περιπτωση η μερκ δεν ειναι καλυτερη, τουλαχιστον στην σειρα Ε.
Η νεες σειρες Ε και C για Hyundai... μια χαρα σχεδιαση εχουν και σε οποιαδηποτε συγκριση με την 3αρα - 5αρα το παιχνιδι ειναι χαμενο για τα μερκ κατα την γνωμη μου.
39745
Δηλαδη δεν θυμαμαι καλα οτι ο κρις μπαγκλ στην παρουσιαση της F ουτε καν αναφερθηκε ??? ουτε οταν βγηκε η εφταρα παλι σχεδιο του τα ευρωπαικα φορουμ τον εθαψαν με την μια και επεσαν οι πωλησεις αρχικα και γρηγορα εκαναν φεισ στην εφταρα ??? ρωταω μπας και δεν θυμαμαι....δεν στην λεω αλλα η πραγματικοτητα αυτη ειναι.........προσωπικα εχω ε39 του 98 και ο λογος εκτος του οικονομικου να παρω παλι 520 ειναι η Ε60 ......αν τα F καπως ταιριαξουν στην τσεπη μου θα το κανω
Υ.Γ. ειχα και το 518 του 91 ο αδερφος μου 316 απο το 84 μετα του 91 τωρα εχει του 2002 ο ανηψιος μου εχει Ζ3 ΤΟΥ 2000 ΕΙΜΑΣΤΕ BMWδακηδες τι να κανουμε...........
https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=obkLDeO58Wo
Επιτρέψτε μου χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν το E60 ναι ωραίο εμφανισιακά αλλά έως εκεί, δηλαδή η ποιότητα δεν ήταν και από τα καλύτερα που έχει βγάλει ειδηκα ο πετρέλαιο κινητήρας 2L πριν το face lift ( αντιθέτως θα έλεγα ) ας το παραδεχτούμε .
Εμένα πάντως μου αρέσει και πολύ μάλιστα το νέο μοντέλο και αν μου περίσσευαν θα τα έδινα τα λευτα πράγμα που δεν είπα για την σειρά E60 , F10 .