Επιστροφή στο Forum : project Z3
LEONIDASKAL
13-10-16, 21:42
Τελικα το ξεκινησα .........
μιας και το ζετακι εγινε 18 χρονων τον αυγουστο ειπα να προβω σε μια ριζικη ανανεωση.
παμε λοιπον μετα εξης
1.αφαιρεση - ξεβρακωμα θα το ελεγα ολου του αυτοκινητου
2.βαψιμο στο μαμα χρωμα γιατι πλεον δεν παει αλλο, ολα σε κομματια και ενα ενα
3.νεα φρενα και σωληνακια υψηλης ,δισκοπλακες τρυπητες για να γουσταρουμε και λιγο
4.ανακατασκευη εσωτερικου ,συν hardtop
5.ανακατασκευη κουκουλας και ολου του υδραυλικου της ηλεκτρικης οροφης, διορθωμα πλαισιου και νεα εσωτερικη μονωση
6.νεος πισω προφυλακτηρας schnitzer ,
7.καλοπισμος χωρου μηχανης , να τρως και να μην λερωνεσαι
8.νεα αμορτισερ και σινεμπλοκ πισω αναρτησης
9.μικροαναβαθμιση λογισμικου του μ44
10.μονταρισμα και διορθωση ολων των ατελειων σε δεσιματα προφυλακτηρων ,φαναριων ,πορτων ,κουκουλας και παει λεγωντας
11. γιαλυσμα detailing και εφυγα
προτασεις και επισημανσεις παρακαλω απο ολους οσους ξερουν , και εχουν ασχοληθει ΜΗΠΩΣ και τελειωσουμε καποια στιγμη
LEONIDASKAL
13-10-16, 21:54
σιγα σιγα θα αναβασω και καμια φωτο
αλλα σημερα αρχιζω και θα το παμε σιγα σιγα λογω συκρατημενης χρηματοδοτησης
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::warriorsmiley:
:thumbsup::popcorn:Mε το καλο.Μπραβο μερακλη!
σιγα σιγα θα αναβασω και καμια φωτο
αλλα σημερα αρχιζω και θα το παμε σιγα σιγα λογω συκρατημενης χρηματοδοτησης
Με το καλο φιλε να γινει οπως το ονειρευεσαι! Προσωπικη συμβουλη οργανωσε καλα καθε σου βημα κανε και μια προσαυξηση στον οποιο προυπολογισμο εχεις μην τυχον και χρειαστεις κατι προσθετο στην πορεια και γενικα παρε το χρονο σου. Καλη επιτυχια να εχεις και αν εχεις το χρονο ανεβαζε και φωτο να γουσταρουμε!
LEONIDASKAL
14-10-16, 18:26
Ελπίζω και θέλω την οποία συμβουλή από όλους τους συμφορουμητες στην πορεία γιατί προσπαθώ να κάνω κάτι σωστό με την βοήθεια και επαγγελματιων του χώρου φυσικά (δεν θα βάψω εγώ το αυτοκίνητο εννοείται ).
Θα Νεβαζω τακτικά φώτο και παρακαλώ οποίες παρατηρήσεις δέκτες.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
LEONIDASKAL
14-10-16, 18:31
Πρώτη παρακληση για βοήθεια. Αν ξέρει κάποιος πως δουλεύει η ηλεκτρικη οροφή στο ζετακι.
Εντάξει το μοτέρ στο πίσω φτερό και την καλοδιωση την ξέρω. Στο υδραυλικό σύστημα είμαι λίγο αδυνατος γιατί μάλλον έχω διαρροή αφού φέτος το καλοκαίρι όλο λαδακι συμπλήρωμα.
Τελικα το ξεκινησα .........
μιας και το ζετακι εγινε 18 χρονων τον αυγουστο ειπα να προβω σε μια ριζικη ανανεωση.
παμε λοιπον μετα εξης
1.αφαιρεση - ξεβρακωμα θα το ελεγα ολου του αυτοκινητου
2.βαψιμο στο μαμα χρωμα γιατι πλεον δεν παει αλλο, ολα σε κομματια και ενα ενα
3.νεα φρενα και σωληνακια υψηλης ,δισκοπλακες τρυπητες για να γουσταρουμε και λιγο
4.ανακατασκευη εσωτερικου ,συν hardtop
5.ανακατασκευη κουκουλας και ολου του υδραυλικου της ηλεκτρικης οροφης, διορθωμα πλαισιου και νεα εσωτερικη μονωση
6.νεος πισω προφυλακτηρας schnitzer ,
7.καλοπισμος χωρου μηχανης , να τρως και να μην λερωνεσαι
8.νεα αμορτισερ και σινεμπλοκ πισω αναρτησης
9.μικροαναβαθμιση λογισμικου του μ44
10.μονταρισμα και διορθωση ολων των ατελειων σε δεσιματα προφυλακτηρων ,φαναριων ,πορτων ,κουκουλας και παει λεγωντας
11. γιαλυσμα detailing και εφυγα
προτασεις και επισημανσεις παρακαλω απο ολους οσους ξερουν , και εχουν ασχοληθει ΜΗΠΩΣ και τελειωσουμε καποια στιγμη
Αν όντως σκέφτεσαι να το "ξεβρακώσεις" κοίταξε προσεκτικά με τον μηχανικό σου για σημεία με σκουριές ή/και "ανοίγματα" πίσω εκεί που δένει στο πάτωμα η πίσω γέφυρα. Εκεί χρειάζεται ενίσχυση έστω και σαν πρόληψη.
Ολα τ'αλλα ωραία και χρήσιμε ακούγονται αλλά στην "αναβάθμιση" του λογισμικού το Μ44 σου προτείνω να μην "επενδύσεις" ούτε 1 ευρώ.
Για την περίπτωση που σκέφτεσαι παραπάνω δύναμη, η πιο σωστή λύση είναι το engine-swap με κάτι σε Μ54.
Μια ωραία επίσης "αναβάθμιση" θα ήταν κι ένα set καθισμάτων απο Ζ3Μ (όχι τα Μ-pack)
LEONIDASKAL
15-10-16, 09:56
Αν όντως σκέφτεσαι να το "ξεβρακώσεις" κοίταξε προσεκτικά με τον μηχανικό σου για σημεία με σκουριές ή/και "ανοίγματα" πίσω εκεί που δένει στο πάτωμα η πίσω γέφυρα. Εκεί χρειάζεται ενίσχυση έστω και σαν πρόληψη.
Ολα τ'αλλα ωραία και χρήσιμε ακούγονται αλλά στην "αναβάθμιση" του λογισμικού το Μ44 σου προτείνω να μην "επενδύσεις" ούτε 1 ευρώ.
Για την περίπτωση που σκέφτεσαι παραπάνω δύναμη, η πιο σωστή λύση είναι το engine-swap με κάτι σε Μ54.
Μια ωραία επίσης "αναβάθμιση" θα ήταν κι ένα set καθισμάτων απο Ζ3Μ (όχι τα Μ-pack)
Για την αναβάθμιση του m44b19 δεν ψάχνω ίππους διαφορετικη κατανομή δύναμης ζητάω, η μάλλον προσπαθώ να φτιάξω το προγράμματακι που είδη έχω. (μου φτάνουν τα 144 +που έχω τωρα)
Τα καθίσματα ναι θα μου άρεσαν και εμένα αλλά το σαλόνι έχει γίνει είδη rebuild
Το θέμα με την ενίσχυση του πλαίσιου και ειδικά πίσω δεν το ήξερα. Ευχαριστώ για την υπόδειξη θα το κοιτάξω ίσως σε ενοχλησω κιόλας για τίποτα λεπτομέρειες
LEONIDASKAL
28-10-16, 22:00
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:hyp er::hyper::hyper::hyper:
3981939820398213982239823
LEONIDASKAL
28-10-16, 22:04
Τοοοοο ξεβρακωμα αρχισε λοιπον και παει λεγοντας, θα παμε πιο μακρια δεν θα μεινει τιποτα επανω.
ειδα και το αυτοκινητο για τυχων σκουριες και φθορες απο κατω αλλα τιποτα .ελληνικο βλεπεις δεν εχει δει ποτε του γερμανια.
συντομα νεες φωτο
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:hyp er::hyper::hyper::hyper:
Κάτι δεν ανέβηκε σωστά Λεωνίδα, για ξαναδοκίμασε :original:
LEONIDASKAL
01-11-16, 20:39
Όπα λάθος θα ξαναπροσπαθησω
LEONIDASKAL
05-11-16, 20:16
ΓΙΑ ωα δουμε αλλη μια φορα
39938
39937
39939
39940
39941
LEONIDASKAL
29-11-16, 15:24
εχουμε προοδο εργασιων...........:thumbsup::thumbsup::th umbsup
:40210402114021240213
LEONIDASKAL
29-11-16, 15:26
το σαλονι κοντευει και τα πρωτιακοματια ηρθαν απο το φουρνο και τοποθετουνται ενα ενα.
ο ελεχγος στο σασι ολοκληρωθηκε και ολα αψογα ,συνεχιζουμε μονταρισμα
LEONIDASKAL
30-11-16, 20:07
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ η μαλλον μια συμβουλη
την μπροστινη πινακδα την βαζω η οχι στον φρεσκοβαμενο προφυλακτηρα.
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ η μαλλον μια συμβουλη
την μπροστινη πινακδα την βαζω η οχι στον φρεσκοβαμενο προφυλακτηρα.
Δεν έχεις βάση σαν αυτή που είναι ο αριθμός 6?
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2016/11/2pvs-1.png
LEONIDASKAL
30-11-16, 22:19
εχω ρε συ βασιλη αλλα τον ειδα βαμενο και δεν μου παει η καρδια να το τρυπισω ,ασε που δειχνει πολυ ωραιο ανευ πλαστικου
Νομίζω ότι το πρόστιμο είναι μια 300άρα :(
savvas bmwdakias
01-12-16, 08:00
Αστο ετσι αμα σαρεσει απλα να ξερεις ειναι 300 ευρω.
LEONIDASKAL
01-12-16, 08:01
Ουουααααα μια χαρά δείχνει και με το πλαστικό
LEONIDASKAL
06-12-16, 08:51
λοιπον τα εξωτερικα προχωρουν συτομα φωτο ,αλλα.......
με τρωει τωρα και παω στα φρενα , δισκοπλακες brembo μπρος πισω στις ιδιες διαστασεις με νεα σωληνακια υψηλης πιο ποιοτηκα απο αυτα που ειδη εχω.
λεω να δεσω και το αυτοκινητο λιγο με μπαρες θολων μπρος και πισω και να βαλω και τα αναλογα σινεμπλοκ απο κατω πεαν αυτων που εχω μπροστα.
ξερει κανεις να μου πει τι να ψαξω και απο που
LEONIDASKAL
21-12-16, 20:22
τελειωνουμε συντομα φωτο με λεπτομεριες
savvas bmwdakias
21-12-16, 21:25
Για τα δεσιματα που λες εχει συμφορουμιτης ενα ποστ στο οποιο λεει αναλυτικα τι εχει κανει στοΖ3 του. Φαινεται να το χει ψαξει αρκετα το θεμα για ψαξε λιγο ενα μπλε Ζετακι ειναι topaz blue νομιζω
Nickolas_s2k
22-12-16, 16:26
το συγκεκριμενο thread το ειχα φτιαξει για αυτο το λογο σε περιπτωση που φανει χρησιμο σε καποιους
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=20909
δυστυχως ομως απο ότι βλεπω δεν εμφανιζονται οι φωτογραφιες πλεον
savvas bmwdakias
22-12-16, 17:07
Ανα μπραβο γεια σου Νικολα με το πανεμορφο Ζ3 σου.
το συγκεκριμενο thread το ειχα φτιαξει για αυτο το λογο σε περιπτωση που φανει χρησιμο σε καποιους
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=20909
δυστυχως ομως απο ότι βλεπω δεν εμφανιζονται οι φωτογραφιες πλεον
Νίκο οι φωτό χάθηκαν γιατι ήταν στο imageshack.us :( Δυστυχώς τότε δεν είχαμε το μηχανισμό για να τις κρατάμε αντίγραφο στο server (και αυτός κιόλας είναι και ενας απο τους λόγους της πρόσφατης αναβάθμισης του φόρουμ).
Ευτυχώς πλέον ολες οι φωτό και κατ'επέκταση τα thread είναι ασφαλή :original:
LEONIDASKAL
22-12-16, 19:17
το ζετακι του νικολα το ξερω απο το μοτοσπορτ που εγραφε πιο παλια και ειχε αν δε κανω λαθος και το ιδιο ταγκ ,οντως πολυ καλο και προσεγμενο αν και νομιζω ειναι και μηχανικα περιποιημενο.
πιο καλο απο το δικο μου σαφως . δεν ξερω υπαρχει ακομα ????
LEONIDASKAL
28-12-16, 16:57
το σαλονι ετοιμο
4042140422
LEONIDASKAL
28-12-16, 17:02
τα μονταρισματα τελος
40423
παμε για detailing
LEONIDASKAL
28-12-16, 22:47
ξερει κανενας ποιον κωδικο η τυπο λαμπας φορανε τα ζ3 η ε36 πισω απο το κοντερ
ξερει κανενας ποιον κωδικο η τυπο λαμπας φορανε τα ζ3 η ε36 πισω απο το κοντερ
Δες εδώ Λεωνίδα https://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1304290-e36-gauge-cluster-bulbs
https://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/29/d8bd4cfa20c3de4f853d28771063c38d.jpg
https://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/29/4bd7a20356d2e3ccb0228ceabbef8c4a.jpg
LEONIDASKAL
29-12-16, 10:41
Ό.κ αλλα πρεπει να βρω τους κωδικους των λυχνιων τυπου T10 ,T5, w3w, και κατι τετοια .αλλα απο την φωτο iσως βρω ακρη .thanks bill
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ιδεα,
Γιατι δεν δοκιμαζεις να την στερεωσεις με καποιου ειδους μπρακετ εσωτερικα στο κοματι του κεντρικου αεραγωγου.
Τουλαχιστον για 46 θυμαμαι υπηρχε μια εταιρεία που εφτιαχνε τετοια πιαστρακια
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
LEONIDASKAL
06-01-17, 15:31
Μια ιδεα,
Γιατι δεν δοκιμαζεις να την στερεωσεις με καποιου ειδους μπρακετ εσωτερικα στο κοματι του κεντρικου αεραγωγου.
Τουλαχιστον για 46 θυμαμαι υπηρχε μια εταιρεία που εφτιαχνε τετοια πιαστρακια
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
SORRY δεν το καταλαβα , τι να στερεωσω εκει
Την πινακίδα, sorry δεν εκανα quote...
Δεν το βρήκα αυτο που σου έλεγα ηταν ενας βραχιωνας σε σχημα "L"
Εδώ πάντως το ποιανει με δεματικα
https://i1os.com/No_Drill_Front_License_Plate_Installlation_2013_Pa ssat/fBXaoWeAsQ4.video
και εδώ μαλλον στο tow hook
https://www.gominigo.com/bmw.html
https://www.images.gominigo.com/INSTRUCTIONS-GMG_NOHOLES_EURO.pdf
LEONIDASKAL
08-01-17, 21:12
To θεμα με την εμπρος πινακιδα το κανονησα πως???????
για κανα δυο μερες το αφησα ετσι και το κκλοφορησα και λιγο , οσο για να ξαναμπει μεσα στο τελικο σταδιο των λεπτομεριων , εφαγα και μια κληση ωραια και την εβαλα στην προβλεπομενη θεση .για καλη μου τυχη εσβησα την κληση και εβαλα μυαλο.
το ευχαριστο ειναι οτι τελειωνω, απλα δεν εχω προλαβει να βγαλω φωτο και φυσικα να ποσταρω
LEONIDASKAL
08-01-17, 21:22
παντως το project θα συνεχιστει με πιο αργα βηματα πλεον ,χωρις το ζετακι να ειναι κλεισμενο στο συνεργειο .Προβλεπω οτι στο truck day θα ειμαι στο 80% αυτου που εχω στο μυαλο μου.Σκεφτομαι να παρω και συμβουλες απο πιο εμπειρα μελη της παρεας ,για τεχνικα θεματα φυσικα που δεν γνωριζω σε βαθος.
ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΖΑΛΗΣΩ
LEONIDASKAL
10-01-17, 14:13
oxi δεν μου παει η καρδια να το ταλαιπωρισω ,αλλα θα ειμαι εκει μπας και ξεσηκωσω καμια συμβουλη, και φυσικα να δω καμια καινουργια φατσα
δεν θα το ταλαιπωρήσεις! Ειδικά μπαίνοντας για πρώτη φορά δεν υπάρχει περίπτωση να το ''προβληματισεις''...
LEONIDASKAL
10-01-17, 19:12
μη μου βαζεις ιδεεεεες δε θελω και πολυ ξερεις,
Καμμία απολύτως ταλαιπωρία ,αντιθέτως θα το χαρείς τόσο που θα κολλήσεις
LEONIDASKAL
25-04-17, 14:31
Επιστρεφω στο project μετα απο διακοπη μηνων.
Αφου ξεπεραστικαν καποια οικογενειακα θεματα ξαναπιανουμε δουλεια συντομα φωτο με αποτελεσματα και μπαξιματα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
LEONIDASKAL
21-05-17, 11:52
τελικο σταδιο εξωτερικης αναβαθμισης - ανακατασκευης , με μικρες πινελιες στα πλαινα μαρσπιε και τον πισω προφυλακτηρα.
επισης νεα προβολακια
41467
41468
41469
41470
41471
41472
εξωτερικες παρεμβασεις τελος , συντομα φωτο απο το εσωτερικο ,στην τελικη του μορφη ,και μηχανικα κατω απο το καπο στην τελικη τους μορφη και αυτο.....
LEONIDASKAL
27-11-17, 20:37
καλησπερα στη παρεα
το project συνεχιζεται με αργους ρυθμους οπως ειπα.εχω μια απορια.ξερει κανεις ποιος επισκευαζει bilstein .προχθες μετρησα τα αμορτισερ μου και μου βρηκαν φθοραα στην πισω αναρτηση
:thumbsup:
Ηλίας Αθανασίου https://www.facebook.com/bilstein.greece
LEONIDASKAL
27-11-17, 20:48
αρε βασιλη ωραιος .......
δεν εχει τηλεφωνο και γενικα στοιχεια επικοινωνιας
αρε βασιλη ωραιος .......
δεν εχει τηλεφωνο και γενικα στοιχεια επικοινωνιας
https://www.google.gr/search?q=Ηλίας+Αθανασίου (https://www.google.gr/search?q=%CE%97%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE% B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=vngcWoHpFqbPXv-loLgK) thumb
savvas bmwdakias
27-11-17, 22:37
Ολα ωραια ρε Λεωνιδα αυτη η αεροτομη πισω σου αρεσει εσυ την εβαλες;
LEONIDASKAL
28-11-17, 22:38
Thanks bill
Στάλθηκε από το SM-T365 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ ομορφο!Εχει πεσει πολυ δουλεια και φαινεται...Πολλα μπραβο για το μερακι σου!
LEONIDASKAL
28-11-17, 22:48
Ολα ωραια ρε Λεωνιδα αυτη η αεροτομη πισω σου αρεσει εσυ την εβαλες;
Ναι , στις φωτο χανει νομιζω αρκετα.ακομα και εγω, παρα το ψαξιμο και το κοστος, την στραβοκοιταω καμια φορα.δεκτη η παρατηρηση παντως........λογικη......θα δουμε
LEONIDASKAL
28-11-17, 22:53
Πολυ ομορφο!Εχει πεσει πολυ δουλεια και φαινεται...Πολλα μπραβο για το μερακι σου!
Ακομα δεν εχω ολοκληρωσει το εσωτερικο του.
Και μερικες βελτιωσεις ......παραδειγμα αγοραστηκε σετ συνδεσμων πολυουρεθανης για ολο το αυτοκινητο,
Δεν εχει μπει ακομα.συντομα νε φωτο φυσικα.....
LEONIDASKAL
26-01-18, 19:11
Γραφω για να πω εντυπωσεις απο το σετ συνδεσμων και σινεμπλοκ πολυουρεθανης που εβαλα στο ζετακι μου.
δεν εβαλα κιτρινα , αλλα κοκκινα που ειναι πιο ****** .
Η μεγαλητερη μ@Κ@Κι@ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.Το αυτοκινητο εγινε κουτσουρο και εχθρος της οποιας ανεσης μπορει να εχει ενα roadster.πολυ σκληρο παντου, κοπαναει σαν ντενεκες και νομιζω οτι το hardtop ειναι ξεβιδομενο, ξενο σωμα
αυριο κιολας τα βγαζω,υα κρατησω μονο τα ασυμετρα συνεμπλοκ τψν ψαλιδιων μπροστα και βλεπουμε
LEONIDASKAL
04-02-18, 12:03
Επέρχεται τελικό φάση. Teaser foyo
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2018/02/f8c4b542817c40ef1faf3bf7a337c008-1.jpg
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
LEONIDASKAL
08-02-18, 13:53
Νέο teaser https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2018/02/bb2c2c243d7d46f4b4880ed157986d2d-1.jpg
Panos 316T
11-02-18, 18:23
Ωραιος!
Αν επιτρεπεται η αποψή μου θα προτιμουσα το τιμονι χωρις τα κοκκινα δεξια αριστερα και αν ηταν να βαλω κοκκινη λεπτομερεια θα την εβαζα στο κεντρο του.
Οπως και να χει , να το ευχαριστηθεις!
LEONIDASKAL
11-02-18, 20:14
Ωραιος!
Αν επιτρεπεται η αποψή μου θα προτιμουσα το τιμονι χωρις τα κοκκινα δεξια αριστερα και αν ηταν να βαλω κοκκινη λεπτομερεια θα την εβαζα στο κεντρο του.
Οπως και να χει , να το ευχαριστηθεις!Ευχαριστώ για την ωραία συμβουλή. Αν ήταν να μην επιτρέπεται για ποιο λόγο έκανα αυτό το θέμα.
Επί την ευκαιρία.....οι φωτο και η όλη σκέψη αυτού του thread δεν είναι για διαφήμιση,επίδειξη ή εγωιστικη" αυταρέσκεια "
Το ακριβώς αντίθετο,Τα πονταρίσματα μου και γενικότερα όλες οι φωτο του θέματος αναζητούν κριτική,συμβουλές και κατευθύνσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα
Και πάλι λοιπόν φίλε σε ευχαριστώ
priestjohn
04-03-18, 14:01
Λεονιδα Καλησπερα μια ερωτηση θελω να σ κανω. Αν δεν κανω λαθος η z3 σου ειναι προ-facelift σωστα; Μπορεις να αλλάξεις πισω προφυλακτήρα φτερά πορτα παγκαζ και φανάρια Γιά να του δωσεις εικονα facelift? Σ ευχαριστω εκ των προτέρων.
LEONIDASKAL
04-03-18, 19:31
Λεονιδα Καλησπερα μια ερωτηση θελω να σ κανω. Αν δεν κανω λαθος η z3 σου ειναι προ-facelift σωστα; Μπορεις να αλλάξεις πισω προφυλακτήρα φτερά πορτα παγκαζ και φανάρια Γιά να του δωσεις εικονα facelift? Σ ευχαριστω εκ των προτέρων.Ναι θες κάνα 1500αρι για να το κάνεις αυτό. προσωπικα δεν το εχω στο πρόγραμμα .αν θες λεπτομέρειες Ρωτάς και σου λέω
priestjohn
04-03-18, 19:34
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Λαμαρινοδουλειες και βαψίματα κανω μονος οποτε απ εκει θα γλιτώσω έξοδα Οταν θα ερθει η στιγμη και αποκτήσω πρωτα το όχημα. Εχω βαλει σκοπό την απόκτηση μιας z3 και αποταμιεύω χρήματα για το σκοπό αυτο. Κατα τη γνωμη σου αξιζει να δουλέψω για να παρω μια Ζ3;
LEONIDASKAL
04-03-18, 19:38
αν βαλεις προσψπικη εργασια τοτε υπολογισε 1000ρικο .
μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις θα ειμαι ομως σχετικα συντομος
LEONIDASKAL
04-03-18, 19:45
τα ζ3 ειναι πλεον επενδυση του ανθρωπου που αγαπα το αυτοκινητο και συγκεκριμενα τα bmw.
εγω θα επερνα και σημερα ενα Ζ3 με δυο πολυ βασικες προυποθεσης
1.το αυτοκινητο θα χρειαστει χρημαα αρκετο για να γινει σωστο ,περισσοτερο ακομα αν θα ειναι το καθημερινο σου αυτοκινητο.
2.αν εχεις οικογενεια δεν σου κανει εκτος κααι αν εχεις δευτερο
τωρα αν θελεις ανααλυση πανω στο πρωτο κομματι παλι σου λεω
priestjohn
05-03-18, 09:06
Πολύτιμες οι συμβουλές σου σε ευχαριστω πολυ. Εχω τωρα μια BMW e36 316 που το μοιραζόμαστε με τον πατέρα μου το οποίο το ειχε αγοράσει το 91, εκει μεσα μεγάλωσα. Τωρα αυτη τι στιγμη που μιλαμε να μου χάριζαν ενα οποιοδήποτε μοντέλο άλλης μάρκας εγω θα διάλεγα BMW κ ας ηταν και Ε21, για να φανταστεις ποσο αρρωστος ειμαι με αυτα :original::original:
Βρηκα ενα του 98 προς το παρόν που αντεχω να το αγορασω και αργότερα να το συντηρήσω, λεει οτι εχει δυο θεματάκια εξωτερικά αλλα στα υπολοιπα ειναι μια χαρα. το θελω για καθημερινό κατα βαση για να μη μοιραζόμαστε πλεον ενα αυτοκινητο δυο ατομα. Ειμαι στα εικοσιπέντε τωρα οικογενεια ακομα δεν εχω αλλα οδεύω σε μερικά έτη προς εκει, γι αυτο προχώρησα αμεσως στη σκέψη να ψαξω μια Ζ3 για τωρα.
LEONIDASKAL
05-03-18, 11:12
Πολύτιμες οι συμβουλές σου σε ευχαριστω πολυ. Εχω τωρα μια BMW e36 316 που το μοιραζόμαστε με τον πατέρα μου το οποίο το ειχε αγοράσει το 91, εκει μεσα μεγάλωσα. Τωρα αυτη τι στιγμη που μιλαμε να μου χάριζαν ενα οποιοδήποτε μοντέλο άλλης μάρκας εγω θα διάλεγα BMW κ ας ηταν και Ε21, για να φανταστεις ποσο αρρωστος ειμαι με αυτα :original::original:
Βρηκα ενα του 98 προς το παρόν που αντεχω να το αγορασω και αργότερα να το συντηρήσω, λεει οτι εχει δυο θεματάκια εξωτερικά αλλα στα υπολοιπα ειναι μια χαρα. το θελω για καθημερινό κατα βαση για να μη μοιραζόμαστε πλεον ενα αυτοκινητο δυο ατομα. Ειμαι στα εικοσιπέντε τωρα οικογενεια ακομα δεν εχω αλλα οδεύω σε μερικά έτη προς εκει, γι αυτο προχώρησα αμεσως στη σκέψη να ψαξω μια Ζ3 για τωρα.Και πολύ καλά θα κάνεις .εδω ειμαστε να σε βοηθήσουμε φίλε.πριν το πάρεις ανέβασε καμία φώτο. Θα βοηθήσει πολυ
priestjohn
05-03-18, 12:58
Σ ευχαριστω πολυ ελπιζω συντομα η τυχη να ειναι με το μερος μου και να ανεβασω και φωτογραφιες και να μοιραστώ μαζι σας την εμπειρία.
priestjohn
05-03-18, 14:51
Μια ακομα ερώτησης η που θελω να κανω κ τωρα μου ηρθε στο μυαλο. Ειναι άνετο για μεγαλοσωμους ανθρωπους; Για παράδειγμα ειμαι 1.85 και 90 κυβικά θα μπορω να οδηγήσω η θα ζορίζομαι;
LEONIDASKAL
05-03-18, 15:06
Μια ακομα ερώτησης η που θελω να κανω κ τωρα μου ηρθε στο μυαλο. Ειναι άνετο για μεγαλοσωμους ανθρωπους; Για παράδειγμα ειμαι 1.85 και 90 κυβικά θα μπορω να οδηγήσω η θα ζορίζομαι;Εγω είμαι 1.85 και είμαι 105 κιλά
LEONIDASKAL
20-05-18, 20:35
Αυτες ξεχασα να τις ανεβασω .αλλαγη καθισματων στο ζετακι και ειπα οτι τελειωσα αλλα....... βγαζωντας το hard top......problem
429664296642966
4296742968
στο βαθος διακρινονται τα ''παλια '' καθιματα
LEONIDASKAL
20-05-18, 20:42
ανεβαζοντας την κουκουλα το ηλεκτρικο μοτερακι βογκουσε σαν π@Τ@Ν@ στο κρεβατι , την ανοιγω με το χερι ......τι να δω εκληξη νο2 το πλαστικο τζαμι ξιλωμενο στη ραφη.
φτουουουουου τον κολομβο σου μεσα ξανα ταλαιπορειες .
ξερει κανενας κανα μαστορα να φτιαχνει κουκουλες . θα επικαλεστω την βοηθεια των κοντινων φιλων ,δεν ειμαστε για αθηνες και θεσσαλονικες τωρα.....
ανεβαζοντας την κουκουλα το ηλεκτρικο μοτερακι βογκουσε σαν π@Τ@Ν@ στο κρεβατι , την ανοιγω με το χερι ......τι να δω εκληξη νο2 το πλαστικο τζαμι ξιλωμενο στη ραφη.
φτουουουουου τον κολομβο σου μεσα ξανα ταλαιπορειες .
ξερει κανενας κανα μαστορα να φτιαχνει κουκουλες . θα επικαλεστω την βοηθεια των κοντινων φιλων ,δεν ειμαστε για αθηνες και θεσσαλονικες τωρα.....
Αυτό το μοτέρ της κουκούλας στα Ζ3 μεγάλος πόνος... Δεν πρέπει να υπάρχει Ζ3 στον πλανήτη που να μην είχε θέμα :thumbsdown:
LEONIDASKAL
24-05-18, 21:53
Αυτό το μοτέρ της κουκούλας στα Ζ3 μεγάλος πόνος... Δεν πρέπει να υπάρχει Ζ3 στον πλανήτη που να μην είχε θέμα :thumbsdown:Έχω εφεδρικό. Ολόκληρο το μηχανισμό .Ποιός κάθεται να ξηλώνει .και το πρόβλημα μάλλον είναι στην μπουκάλα μέσα στην κουκούλα.
LEONIDASKAL
25-05-18, 20:44
42981
Να και το προβλημα εννοειται πως ξιλωθηκε ολο και παει για ραψιμο απο την αρχη .ευτηχως βρεθηκε αανθρωπος να το κανει με την κουκουλα πανω στο αυτοκινητο