PDA

Επιστροφή στο Forum : Το τέλος! 4 Τροχοι και Autobild

BILL007
05-10-16, 17:15
Τα δυο γνωστα περιοδικα πέρασαν στην ιστορια (μαλλον χωρις τη θεληση τους και κριμα για τους εργαζομενους κιολας) :(

Τιτλοι τελους λοιπον για το 4 Τροχοι και Autobild...

https://www.lifo.gr/now/media/116530

Samaro
05-10-16, 18:02
Είναι η δεύτερη φορά για τους 4Τ . Τον Μάιο του 2013 είχε ξανακλείσει . Η εταιρία "Αlpha Editions" ανέλαβε τότε την επενέκδοση, καταβάλοντας
στην «Τεχνικές Εκδόσεις» δικαιωματα .
Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι δυσκολότερα δεδομένων και των προβληματων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του αυτοκινήτου.

VanVIC
05-10-16, 19:06
Και μόλις γιόρτασαν τα 46 χρόνια κυκλοφορίας, "ήταν Οκτώβριος του 1970" έγραψαν στο instagram και παρέθεσαν την εικόνα του 1ου τευχους δίπλα στο -πλέον- τελευταίο τους.

BILL007
05-10-16, 22:00
Και μόλις γιόρτασαν τα 46 χρόνια κυκλοφορίας, "ήταν Οκτώβριος του 1970" έγραψαν στο instagram και παρέθεσαν την εικόνα του 1ου τευχους δίπλα στο -πλέον- τελευταίο τους.

Nαι όντως Βαγγέλη! Τραγική ειρωνία...

39644

friendgr
05-10-16, 22:46
Εδώ που τα λέμε ένας σημαντικός παράγοντας είναι και το ιντερνετ που έχει "θάψει" οτιδήποτε έντυπη μορφή παγκοσμίως, όχι μονο εδώ.

Ωσπου να γραφτεί στο περιοδικο έχει παλιωσει στο ιντερνετ.

pilot
06-10-16, 02:44
ε με το ΤΤ στο εξώφυλλο που πάνε...λογικό...

turbodog
06-10-16, 07:37

ΚρυφοVagites....ειναι παντου αναμεσα μας προσοχη! :original:

BILL007
06-10-16, 07:50
Εδώ που τα λέμε ένας σημαντικός παράγοντας είναι και το ιντερνετ που έχει "θάψει" οτιδήποτε έντυπη μορφή παγκοσμίως, όχι μονο εδώ.

Ωσπου να γραφτεί στο περιοδικο έχει παλιωσει στο ιντερνετ.

Nαι έτσι είναι...Δυστυχώς ο έντυπος τύπος βιώνει δύσκολες μέρες γενικότερα.

ΚρυφοVagites....ειναι παντου αναμεσα μας προσοχη! :original:

Ξέρεις κανέναν μήπως? :think: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::hystericalbs1:

gant
06-10-16, 10:50
Έχω αναφερθεί και σε παλιότερο ποστ σχετικά με τους 4Τ.

Μπορώ να πώ ότι γέρασα με τον Καββαθά. Μου άρεσε η γραφή του αν και τα τελευταία χρόνια είχε στραφεί εναντίον αυτού που δημιούργησε, χλευάζοντας σε υπερβολικό βαθμό κατόχους ακριβών αυτοκινήτων.

Γενάρης 2005 - Ιούνης 2013 αυτά στην φώτο που έχω στο σπίτι. Το τελευταίο τεύχος που είχε χάσει ουσιαστικά και τα δικαιόματα του τίτλου ο Καββαθάς.
Οκτώβρης 1978 - Δεκέμβρης 2004, βρίσκονται ταξινομημένα σε κούτες στην αποθήκη του πατρικού μου.

Κρίμα πάντως, θα αγοράσω το τελευταίο τους τεύχος

39646

nik200
06-10-16, 11:50
ναι ειμαι και γω ενας απο αυτους που μεγαλωσα με 4 τροχους...με πρωτο τευχος το 1987 παρακαλω!ακομα δεν ηξερα να διαβαζω...και τολμησα να διαβασω ζουραρη (θρασος λεμε)!
ετυχα και αγορασα για μια τελευταια φορα το καλοκαιρι που μας περασε...το τευχος ηταν προχειρο, εκτος εποχης και ο τροπος γραφης τουλαχιστον βαρετος....οπως ολοι εξελισομαστε ετσι θα πρεπε και αυτο το περιοδικο να κανει..ειδημη να κλεισει...αρα...προτιμω να κλεισει παρα να ξεφτιλιζεται ετσι ενα προιον με τετοια ιστορια και σοβαροτητα...

gant
06-10-16, 14:59

Μέσα έχει και Μ2,Μ4 παραπονιάρη.......:)

VanVIC
16-10-16, 09:38
Ακούγεται οτι γίνεται προσπάθεια να αγοράσει κάποιος άλλος τα δικαιώματε χρήσης του τίτλου.

VanVIC
22-10-16, 10:51
Νεότερες -ευχάριστες- εξελίξεις :
https://www.zougla.gr/automoto/reportaz---apopsis/article/epanakiklofori-to-periodiko-4troxi

(https://www.zougla.gr/automoto/reportaz---apopsis/article/epanakiklofori-to-periodiko-4troxi)

aristent
22-10-16, 20:21
.....στο λινκ που εβαλες Βαγγελη,στο κατω μερος,διαβασα για τις εγκαταστασεις στον Ασπροπυργο της BMW.....και τις "λοιπες" λεπτομερειες, που μαλλον "δικαιολογουν" τις τρελλες αυξησεις των ανταλλακτικων.......

VanVIC
22-10-16, 21:09
.....στο λινκ που εβαλες Βαγγελη,στο κατω μερος,διαβασα για τις εγκαταστασεις στον Ασπροπυργο της BMW.....και τις "λοιπες" λεπτομερειες, που μαλλον "δικαιολογουν" τις τρελλες αυξησεις των ανταλλακτικων.......

Δε νομίζω οτι είναι παράλογο να πάει το μυαλό εκεί...