Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα παραθύρου οδηγού

Panagiotise46
28-06-16, 17:12
Παιδιά καλησπέρα

Παρατήρησα κάτι στο παράθυρο του οδηγού και θα ήθελα γνώμες....

Όταν οδηγώ με 120 km και πάνω με ανοικτό το παράθυρο και πατάω το κουμπί να ανέβει, ναι μεν ανεβαίνει μέχρι επάνω, πλην όμως δεν κουμπώνει και μπάζει αέρα μέσα στην καμπίνα.

Αντίθετα όταν ανεβάσω το παράθυρο με λίγα χιλιόμετρα (δοκίμασα μέχρι 50-60) το παράθυρο κουμπώνει κανονικά και στη συνέχεια και με 240 να πάω δεν μπάζει αέρα.

Μία δική μου εκτίμηση είναι ότι μάλλον έχει χαλαρώσει το συρματόσχοινο και όταν το παράθυρο ανεβαίνει με πολλά χιλιόμετρα μπαλατζάρει πολύ με αποτέλεσμα να μην κουμπώνει (σημ. το αυτοκίνητο είναι κουπέ συνεπώς δεν έχει πλαίσιο η πόρτα).

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο?? Καμιά ιδέα????

:thnx:

mit
28-06-16, 19:17
Εμενα εχει τυχει να κουμπωνει κανονικα και κατευθειαν να κατεβαινει γυρω στα 5-10 εκαστοστα και να μενει εκει κυριως στο κλειδωμα του αυτοκινητου!

Panagiotise46
29-06-16, 06:42
Εμενα εχει τυχει να κουμπωνει κανονικα και κατευθειαν να κατεβαινει γυρω στα 5-10 εκαστοστα και να μενει εκει κυριως στο κλειδωμα του αυτοκινητου!

Αυτό το βρίσκω ακόμα χειρότερο... Έχεις κάνει κάτι για να το διορθώσεις?

BILL007
30-06-16, 11:03
Μάλλον πρέπει να κάνεις ένα τσεκάρισμα στο γρύλο Παναγιώτη...

Δοκίμασε και ένα επαναπρογραμματισμό στα ηλεκτρικά παράθυρα. Κατέβασε τέρμα κάτω και μετά κράτα το κουμπί συνέχεια μεχρι να κλείσουν πάνω και συνέχισε να το κρατάς για 10 δεύτερα ακόμα όταν κλείσει :original:

Panagiotise46
30-06-16, 21:28
Bill ευχαριστώ θα κοιτάξω να κάνω τον επαναπρογραμματισμό αύριο και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα....

mit
01-07-16, 16:36
Οχι δεν εχω κανει κατι γιατι εχει καιρο να το κανει αλλα εαν ξαναγινει θα παω να το δω γιατι μια φορα εμεινε ολο το βραδυ ανοιχτο!

Panagiotise46
01-07-16, 23:05
Οχι δεν εχω κανει κατι γιατι εχει καιρο να το κανει αλλα εαν ξαναγινει θα παω να το δω γιατι μια φορα εμεινε ολο το βραδυ ανοιχτο!

Δοκίμασε τον επαναπρογραμματισμό που ανέφερε ο bill Λογικά θα δουλέψει....