PDA

Επιστροφή στο Forum : Κοτσαδορος E46 318ci facelift

insaner6r
01-06-16, 19:20
Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση για αγορά - τοποθέτηση κοτσαδορου στη Θεσσαλονίκη. Σκέφτομαι να βάλω αποσπομενο με κλειδί. Επειδή ο καθένας μου λέει τα δικά του θέλω να ρωτήσω τα εξής :
1. Τι μάρκα μου προτείνετε έτσι ώστε όταν βγαίνει ο κοτσαδορος να μην φαίνεται τρύπα
2. Κανέναν καλό μάστορα από άποψη ποιότητας - τιμής
3. Σχετικά με τα ηλεκτρολογικα. Άλλος λέει χρειάζεται ειδική πλακέτα για το can bus δηλαδή 100 ευρώ + ενώ άλλος λέει ότι χρειάζεται απλή σύνδεση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Τάσος

giannis_compact
01-06-16, 21:32
1. Ψαξε στο ebay για τον γνησιο η για westfalia. Και οι δυο αψογοι, αποσπωμενοι και δε φαινεται καμια τρυπα επειδη μπαινει καπακι στον προφυλακτηρα.
2. Θα πας σε εναν ηλεκτρολογο που ασχολειται μονο με BMW και εχει τοποθετησει αρκετες φορες κοτσαδορο σε Ε46. Οταν το αποφασισεις, πες μου να σου δωσω τα στοιχεια του, ειναι στην περιοχη του Ιπποκρατειου.
3. Θελει απλη συνδεση, θα στο επιβεβαιωσει και ο ηλεκτρολογος.

trifonas
02-06-16, 09:05
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3561&page=3&highlight=%EA%EF%F4%F3%E1%E4%EF%F1%EF%F2
Δες κι εδω εδω μηπως σε βοηθαει. δεν χρειαζεται πλακετα απλη συνδεση.

gyiama
02-06-16, 18:31
Δεν εχει καπάκι για τον μαμά προφυλακτήρα.η θα αλλάξεις προφυλακτήρα η δεν θα βάλεις γνήσιο,επειδη στον γνήσιο αναδιπλώνεται ολόκληρη η πρίζα οποτε εχει αρκετα μεγάλη τρύπα.

giannis_compact
02-06-16, 20:10
Δεν εχει καπάκι για τον μαμά προφυλακτήρα.η θα αλλάξεις προφυλακτήρα η δεν θα βάλεις γνήσιο,επειδη στον γνήσιο αναδιπλώνεται ολόκληρη η πρίζα οποτε εχει αρκετα μεγάλη τρύπα.

Παναγιώτη έχει πατρόν από μέσα ο προφυλακτήρας για να κοπεί. Άν είναι M pack αλλάζει το diffuser που το δίνει η BMW για αυτοκίνητα με κοτσοδόρο και ούτε κόψιμο ούτε τίποτα.

gyiama
07-06-16, 08:03
Αν δεν ειναι m pack πάλι εχει καπάκι ο προφυλακτήρας!! Μη ξεχνάς οτι εχω εργοστασιακό κοτσαδόρο Τζονη........

giannis_compact
07-06-16, 08:12
Το ξέρω Παναγιώτη. Θυμάμαι και το diffuser σου!

gyiama
07-06-16, 12:29
Ναι ρε απλα σου λέω και στον απλό που ειχα ειχε καπάκι απο κάτω.ειναι μεγάλο το άνοιγμα