Επιστροφή στο Forum : COFFEE HOUSE
Καλησπέρα στη παρέα!!!
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το καινούργιο μου ξεκίνημα το οποίο είναι το άνοιγμα ενός cafe - take away με δόσεις καφετέρειας - στην περιοχή της Αναβύσσου.
Θα χαρώ να δω μερικούς καλούς φίλους που γνωρίζω ότι έρχονται στα μέρη μου να πιούμε καφεδάκι :original:
https://www.facebook.com/coffehouseanavissos/
Καλή αρχή και καλές δουλειές! :original:
Μιχαλη καλες δουλειες, ευχομαι να παει... οπως το εχεις φανταστει!!!
καλες δουλειες Μιχαλη!!!:thumbsup:
Καλες δουλειες σου ευχομαι και Υπομονηηη
Καποια στιγμη θα περάσω..
Παίδες σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και θα χαρώ να τα πούμε κάποιο βραδάκι για μπυρίτσα...thumb
Καλές δουλειές να έχεις!
Καλή υπομονή γιατί είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.
Καλές δουλειές να έχεις!
Καλή υπομονή γιατί είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.
Καλημέρα Μάρκο,
Γνωρίζω ότι είναι δύσκολη εποχή τώρα αλλά πιστεύω ότι και να κάθεσαι να περιμένεις την πίτα να πέσει δεν νομίζω ότι είναι σωστό.
Ελπίζω και εύχομαι ότι με πείσμα και επιμμονή στους στόχους μας θα τα καταφέρουμε φίλε όλοι μας!!!thumbthumbthumb
Καλές δουλειές συνάδελφε!
Έχεις κανει καλή επιλογή στο χαρμάνι σου [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλές δουλειές συνάδελφε!
Έχεις κανει καλή επιλογή στο χαρμάνι σου [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
:thanks: Mike thumb
Όπως γνωρίζεις είναι πολύ καλό χαρμάνι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σου εγγυάται κανείς τέλεια ποιότητα καφέ αν δεν κάνεις και μια σειρά από άλλα πράγματα που πρέπει να γίνονται αν θες το τέλειο αποτέλεσμα thumbthumb
Τι μάρκα και ποιότητα καφέ δουλεύεις? :original:
:thanks: Mike thumb
Όπως γνωρίζεις είναι πολύ καλό χαρμάνι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σου εγγυάται κανείς τέλεια ποιότητα καφέ αν δεν κάνεις και μια σειρά από άλλα πράγματα που πρέπει να γίνονται αν θες το τέλειο αποτέλεσμα thumbthumb
Το σημαντικότερο ειναι να μάθεις τον καφέ και να προσαρμόζεις το κόψιμο συνεχώς.
Ολα τα αλλα εννοείτε οτι γίνονται by the book!
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου.
Τι μάρκα και ποιότητα καφέ δουλεύεις? :original:
Βασίλη δουλεύουμε Hausbrandt και η ποικιλία είναι η ACADEMIA
Το σημαντικότερο ειναι να μάθεις τον καφέ και να προσαρμόζεις το κόψιμο συνεχώς.
Ολα τα αλλα εννοείτε οτι γίνονται by the book!
+10000000 το κόψιμο είναι το 60% του αποτελέσματος και αυτός είναι ο λόγος που ρυθμίζουμε το μύλο σε κάθε κιλό που ανοίγουμε thumb
Το υπόλοιπο 40% για μένα είναι στο πόσο καθαρή μηχανή έχεις και στη ποιότητα του νερού σου..
Τα άλλα απλά ακολουθείς τους κανόνες thumb
Καλες δουλειες ευχομαι!!!Δυστυχως ειμαι λιγο μακρια για να απολαυσω το καφεδακι μου στο νεο σου μαγαζι αλλα θα χαρω να βρεθω στα μερη σου καποια στιγμη για να σου ευχηθω κι απο κοντα! :original:
Να ρωτήσω κάτι σαν απλός πελάτης; O portioli ο 100άρης δεν θεωρείται ο καλύτερος καφές;
Θα μου πείτε είναι σχετικό.
Αλλά είναι τυχαίο που τα καλύτερα καφέ της Αθήνας τον χρησιμοποιούν; (Καλύτερα δεν εννοώ και τα ακριβότερα...)
Panagiotise46
10-06-16, 08:41
Καλή αρχή!!!!!!
:thumbsup:
Να ρωτήσω κάτι σαν απλός πελάτης; O portioli ο 100άρης δεν θεωρείται ο καλύτερος καφές;
Θα μου πείτε είναι σχετικό.
Αλλά είναι τυχαίο που τα καλύτερα καφέ της Αθήνας τον χρησιμοποιούν; (Καλύτερα δεν εννοώ και τα ακριβότερα...)
Τυχαίο είναι .
Πολλά πράγματα είναι θέμα μάρκετινγκ όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις .
Υπάρχουν πολλοί καφέδες καλοί αλλά και κακοί,γνωστοί,άγνωστοι) όμως είναι και θέμα υποκειμενικό τι αρέσει στον καθένα.
Καφέδες υπάρχουν πολλοί με διάφορες τιμές και ποιότητες απο την κάθε εταιρία .
Όσο για να πιείς καλό καφέ,αυτό και αν ειναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων .
Τυχαίο είναι .
Πολλά πράγματα είναι θέμα μάρκετινγκ όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις .
Υπάρχουν πολλοί καφέδες καλοί αλλά και κακοί,γνωστοί,άγνωστοι) όμως είναι και θέμα υποκειμενικό τι αρέσει στον καθένα.
Καφέδες υπάρχουν πολλοί με διάφορες τιμές και ποιότητες απο την κάθε εταιρία .
Όσο για να πιείς καλό καφέ,αυτό και αν ειναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων .
Δεν διαφωνώ Βαγγέλη. Ίσως στην ιδιοσυγκρασία μου ταιριάζει αυτός ο καφές. Τεράστιο ρόλο παίζει και ο barista και το μηχάνημα βεβαίως!
Καλή αρχή. Οτι καλύτερο σου εύχομαι για το καινούργιο σου ξεκίνημα.
Καλές δουλειές σου εύχομαι
Και κάτι off topic τα Μίκελ τι καφέ δουλεύουν; Αν φτάσεις την ποιότητα τους δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sorry αλλά τα Mikel δεν έχουν καλό καφέ & εύχομαι να μην τους μοιάξεις καν...
Απλά "λεζάντα"...
Καλές δουλειές σου εύχομαι
Και κάτι off topic τα Μίκελ τι καφέ δουλεύουν; Αν φτάσεις την ποιότητα τους δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα φίλε μου, τα MIKEL έχουν διαφορετική ποιότητα καφέ - κατ' εμέ κατώτερη του HAUSBRANDT - και έχουν επενδύσει στο marketing παρά στη ποιότητα.
Καλό είναι λοιπόν να μην προσπαθείς να κάνεις κάτι ίδιο με τους άλλους αλλά να πάρεις τα καλύτερα στοιχεία τους και να κάνεις το δικό σου thumb
Ελπίζω αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος σου στα μέρη μας να σου αποδείξω ότι λέω..:original:
Ευχαριστως
Sent from my iPhone using Tapatalk
Powered by vBulletin® Version 4.2.3 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.