Επιστροφή στο Forum : φλοτερ E46
Tsakirakos
31-05-16, 12:27
καλησπερα παιδες.
απ'οτι πιστευω εχω θεμα με το φλοτερ του ρεζερβουαρ. οταν ανοιγω το διακοπτη, παιζει εως και μισο ντεποζιτο, δηλαδη κανει βολτες απο τη μεση μεχρι το φουλ!
προχθες ενω ειχα παραπανω απο 1/4 στον δεικτη, μου εσβησε εν κινησει και δεν επαιρνε με τιποτα. ευτυχως ημουν 50μ απο βενζιναδικο, μετα απο 2 λεπτα προσπαθειων πηρε και πηγα το εβαλα βενζινη. μετα λειτουργουσε κανονικα το αμαξι αλλα κανει αυτα τα τρελα ο δεικτης βενζινης. ααα... και μου εδειχνε κατι αυτονομιες.... με φουλαρισμα 1000χλμ!
παιζει να ειναι τιποτα αλο;
αλλαζει ευκολα το φλοτερ; παει σετ με την αντλια βενζινης; κοστολογιο...;
Ε46 316 τετραθυρο 2003 F/L
dark knight
31-05-16, 12:35
Παθων πριν απο λιγο καιρο.το φλοτερ ειναι ενσωματωμενο στην αντλια βενζινης.υπαρχει και αισθητηρας σταθμης στην αλλη μερια του ρεζερβουαρ.κοστος αντλιας 148 vdo και κοστος αισθητηρα 79.ο αισθητηρας πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε στην αντιπροσωπεια.εμεινα απο βενζινη με 85 χλμ αυτονομια εντος πολης.του εβαλα 6 ευρω και εδειχνε μισο τεποζιτο γεματο
Moufas E46
31-05-16, 16:02
Παθων πριν απο λιγο καιρο.το φλοτερ ειναι ενσωματωμενο στην αντλια βενζινης.υπαρχει και αισθητηρας σταθμης στην αλλη μερια του ρεζερβουαρ.κοστος αντλιας 148 vdo και κοστος αισθητηρα 79.ο αισθητηρας πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε στην αντιπροσωπεια.εμεινα απο βενζινη με 85 χλμ αυτονομια εντος πολης.του εβαλα 6 ευρω και εδειχνε μισο τεποζιτο γεματο
σε ποια αντιπροσωπεια ρωτησες? εμενα μου ειπανε 99 για φλοτερ
dark knight
31-05-16, 17:09
Κορφιατη, ρωτησε ο μηχανικος
Tsakirakos
02-06-16, 14:30
Τσουζει δηλαδη...
Πηγα εβαλα 55 λιτρα ενω μου εδειχνε λιγιο πιο κατω απο τη μεση σημερα.
Απο Δευτερα συνεργειο λοιπον!
Α! Θελει να το παω ψιλοαδειο ή δεν εχει σημασια;
nikos valvetronic
02-06-16, 18:37
Στέφανε ακριβώς το ίδιο έπαθα.Αλλάζεις αντλία-φλοτέρ μαζί αν δεν έχεις αλλάξει
ποτέ αντλία.Αν άλλαξες τότε οκ άλλαξε μόνο φλοτέρ.Το φλοτέρ αυτό δείχνει
από μέση και κάτω.Είναι στην δεξαμενή πίσω από τον συνοδηγό.Το άλλο που είναι μόνο του δείχνει από μέση και πάνω και είναι από την μεριά του οδηγού.
Κόστος φλοτεραντλία VDO πριν 4 χρόνια 200 ευρώ.Τώρα δεν ξέρω.Αλλάζει
εύκολα αν πιάνουν τα χέρια σου.Το κάθισμα το πίσω (κάτω) βγαίνει τραβηχτά.
Θέλει προσοχή η φλάντζα στο βάλσιμο του φλοτέρ μην την μασίσει στο πάτημα και δεν
το καταλάβεις.Βέβαια στον δρόμο θα το καταλάβεις αμέσως αν δεν κάθισε καλά
γιατί θα βρωμοκοπίσει από τα πρώτα μέτρα.Αυτά φίλε!
Σχεδόν μία απ τα ίδια εδω και δύο εβδομάδες. ...εμένα αρνείται να κατέβει ο δείκτης από το full,ξεκολλάει μετά τα 200 χλμ.
Tsakirakos
13-06-16, 14:21
επειδη σημερα βρηκα λιγο χρονο πηγα στην αντιπροσωπεια. παει σετακι φλοτερ με αντλια. για την αυθεντικη μου ειπαν 400¤. εχει και δυο αλλες επιλογες(δε μου ειπαν μαρκες), με 170¤ και 250¤ ολα με 1 χρονο εγγυηση και με εργατικα. τι να κανω;
Moufas E46
13-06-16, 15:12
επειδη σημερα βρηκα λιγο χρονο πηγα στην αντιπροσωπεια. παει σετακι φλοτερ με αντλια. για την αυθεντικη μου ειπαν 400¤. εχει και δυο αλλες επιλογες(δε μου ειπαν μαρκες), με 170¤ και 250¤ ολα με 1 χρονο εγγυηση και με εργατικα. τι να κανω;
βαλε VDO οπως ειναι και αυτη που φοραει απο το εργοστασιο, thumb
dark knight
13-06-16, 19:53
Vdo 148 euro χωρις εργατικα εκτος αντιπροσωπειας.φοβαμαι οτι αυτη με τα 170 ευρω δεν θα ειναι vdo.ειναι χαμηλη η τιμη για τα δεδομενα της αντιπροσωπειας με εργατικα.
nikos valvetronic
13-06-16, 21:56
Καλα είναι τα 170 γιατί είναι και η εργασία στην τιμή.Ζήτα να τις δεις Στέφανε
και πες μας μάρκες.thumb
Tsakirakos
16-06-16, 19:44
Vdo 250 περασμενη τελικα. Με 170 ηταν μια κινεζα
Να ρωτησω κάτι ασχετο.
Έχει το δικαίωμα η αντιπροσωπεία να σου δίνει επιλογές απο aftermarket προϊόντα;
Γιατί στην δικιά μου πουλάνε μόνο γνήσια και ειναι ανένδοτοι προς αυτό
επισημος αντιπροσωπος συγκεκριμενης εταιρειας δεν νομιζω οτι εχει το δικαιωμα να κανει κατι τετοιο. τουλαχιστον σε αλλους κλαδους πωλησεων.
μηπως ο φιλος μιλησε με εξειδικευμενο και οχι το επισημο δικτυο;
Tsakirakos
18-06-16, 16:12
Στην επισημη αντιπροσωπεια πηγα
Tsakirakos
28-07-16, 11:39
ανανεωση... και η vdo που εβαλα με αφησε στο δρομο την πρωτη βδομαδα(δε δουλευε ουτε το φλοτερ παλι). ελλατωματικη παρτιδα μου ειπαν... αλλες 2 μερες συνεργειο το αμαξι. τωρα κομπλε!
dark knight
28-07-16, 12:44
Κριμα φιλε επεσες στην περιπτωση.ελπιζω να ηταν η τελευταια φορα που σε αφησε
nikos valvetronic
28-07-16, 20:03
Έλα ρε Στέφανε :shok: Τι γκαντεμιά... Ελπίζω να ήταν το τελευταίο (εεεε για φέτος ας πούμε! χαχαχα)
Στέφανε ακριβώς το ίδιο έπαθα.Αλλάζεις αντλία-φλοτέρ μαζί αν δεν έχεις αλλάξει
ποτέ αντλία.Αν άλλαξες τότε οκ άλλαξε μόνο φλοτέρ.Το φλοτέρ αυτό δείχνει
από μέση και κάτω.Είναι στην δεξαμενή πίσω από τον συνοδηγό.Το άλλο που είναι μόνο του δείχνει από μέση και πάνω και είναι από την μεριά του οδηγού.
Κόστος φλοτεραντλία VDO πριν 4 χρόνια 200 ευρώ.Τώρα δεν ξέρω.Αλλάζει
εύκολα αν πιάνουν τα χέρια σου.Το κάθισμα το πίσω (κάτω) βγαίνει τραβηχτά.
Θέλει προσοχή η φλάντζα στο βάλσιμο του φλοτέρ μην την μασίσει στο πάτημα και δεν
το καταλάβεις.Βέβαια στον δρόμο θα το καταλάβεις αμέσως αν δεν κάθισε καλά
γιατί θα βρωμοκοπίσει από τα πρώτα μέτρα.Αυτά φίλε!
Ωραίος, ακριβώς όπως τα λέει ο Νίκος, κανα 200αρι η αντλία.