Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αντιγραφή κλειδιού σε Ε87 2007 facelift

djim
28-05-16, 13:45
Καλησπέρα σε όλου επειδή το σεύτερο κλειδί μου καταστράφηκε και θα ήθελα να κάνω ένα δεύτερο τι επιλογές έχω ΕΚΤΟΣ απο αντιπροσωπεία!
Μου είπαν να μη μπλέξω με ebay γιατι δεν μπορείς να κάνεις κλειδί σε είδη κωδικοποιημένο κλειδί ισχύει η υπάρχει κάποια λύση;
Ευχαριστώ (θα προτιμούσα λύσεις απο Θεσσαλονίκη)

wheelman
28-05-16, 14:28
Καλησπέρα σε όλου επειδή το σεύτερο κλειδί μου καταστράφηκε και θα ήθελα να κάνω ένα δεύτερο τι επιλογές έχω ΕΚΤΟΣ απο αντιπροσωπεία!
Μου είπαν να μη μπλέξω με ebay γιατι δεν μπορείς να κάνεις κλειδί σε είδη κωδικοποιημένο κλειδί ισχύει η υπάρχει κάποια λύση;
Ευχαριστώ (θα προτιμούσα λύσεις απο Θεσσαλονίκη)
Τα πάντα γίνονται, όμως αν δεν απατόμαι
το κλειδι απο την αντιπροσωπία χωρίς τηλεχειρισμό έχει ~80¤

Ενναλλακτικά,
Κλειδί με αγραφο chip immo απο ebay ~20¤
Προγραμματισμός immo απο 50¤-90¤

sorry αλλα δεν ξερω καποιον απο Θεσσαλονικη

Sent from my OT997D

giannis_compact
28-05-16, 15:56
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 2-3 που ασχολούνται κι έχω δει δουλειές τους. Γιατί, όμως, ΕΚΤΟΣ αντιπροσωπείας; Έχεις σκεφτεί τα αρνητικά του να κάνεις κλειδί εκτός αντιπροσωπείας;

dreamer
29-05-16, 15:38
μονο αντιπροσωπεια φιλε αν θες το αμαξι σου:thumbsup:

compactM3
29-05-16, 21:58
πας αντιπροσωπια με την αδεια κυκλοφοριας και την ταυτοτητα σου και παραγγελνεις κλειδακι ετοιμο για το αυτοκινητο σου και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

sierra
29-05-16, 23:14
Με 120¤ είσαι έτοιμος...

djim
29-05-16, 23:37
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 2-3 που ασχολούνται κι έχω δει δουλειές τους. Γιατί, όμως, ΕΚΤΟΣ αντιπροσωπείας; Έχεις σκεφτεί τα αρνητικά του να κάνεις κλειδί εκτός αντιπροσωπείας;

Καλησπέρα μπορεις να μου πείς ποιοι ειναι αυτοί ξερω έναν που κάνει ενα αντιγραφο, κοντα στην Λ.Σ τρατουΕπίσης δε βλέπω μειονεκτήματα απο τη στιγμή που το θέλω απλά για back up,αν μπορεις στείλε μου ενα pm
Ευχαριστω

djim
29-05-16, 23:41
Στην αντιπροσωπεία προφανώς και δε πρόκειται να δώσω τα περίπου 250 ευρώ που ζητάνε αν και σίγουρα είναι η πιο safe επιλογή.

wheelman
30-05-16, 07:13
Στην αντιπροσωπεία προφανώς και δε πρόκειται να δώσω τα περίπου 250 ευρώ που ζητάνε αν και σίγουρα είναι η πιο safe επιλογή.

Σου ξαναλέω το κλειδι χωρις τον τηλεχειρισμό είναι πολύ ποιο φθηνό.

Αν τον χρειάζεσαι οπωσδηποτε,
είτε παρτο και βαλε τον trasnponder μεσα σε κινεζικό κλειδί ή αν έχεις
τα υπολοιπα κλειδια (vallet κλπ) πάρε απο αυτά κ βαλτον σε ενα κινεζικο κ μην ασχοληθεις με προγραμματισμους του immo

mitsos_chania
30-05-16, 10:19
Το ε87 εχει και απλο κλειδι εκτος απο αυτο που μπαινει στο slot?

Sent from my iPhone using Tapatalk

tsaltinho
30-05-16, 13:33
Για να μην ανοιξω αλλο thread, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται κι εγω να αλλαξω μονο το καπακι του κλειδιου σε κλειδι παρομοιο ( για Ε92 ).
Εχουν φθαρει τα κουμπια και ελεγα μηπως παρω καπακι απο e-bay και βαλω μεσα την υπαρχουσα καρτα.

djim
30-05-16, 17:03
Για να μην ανοιξω αλλο thread, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται κι εγω να αλλαξω μονο το καπακι του κλειδιου σε κλειδι παρομοιο ( για Ε92 ).
Εχουν φθαρει τα κουμπια και ελεγα μηπως παρω καπακι απο e-bay και βαλω μεσα την υπαρχουσα καρτα.
Αυτό φίλε είναι ευκολο μπορείς να βρείς πανευκολα και στο internet αλλά και σε ενα κλειδαρα οι τιμες που παιζουν ειναι 30-40ευρω απο εδώ κοντα στα 25 με μεταφορικά απο έξω

djim
30-05-16, 17:04
Το ε87 εχει και απλο κλειδι εκτος απο αυτο που μπαινει στο slot?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εχει αλλα είναι μόνο για να ξεκλειδώνεις την πορτα για τίποτε άλλο!

giannis_compact
30-05-16, 18:05
Μη νομίζεις ότι εκτός αντιπροσωπείας θα σου ζητήσουν λιγότερα απο 150-180 ευρώ. Εκεί είναι οι τιμές για κλειδί από Ε90 που μου είπε κάποιος που έβγαλε. Και στην Ε87 ίδιο είναι. Καλύτερα να πληρώσεις παραπάνω για να είσαι ήσυχος.