Επιστροφή στο Forum : Καινούργιες ρέπλικα ζάντες ή γνήσιες μεταχειρισμένες?
Άλλο ένα θέμα που μας απασχολεί όλους φαντάζομαι...
Το ερώτημα που με βασανίζει εδώ και ένα μήνα είναι: (εννοείται είναι καθαρά οικονομικό το θέμα)
" Καινούργιες ρέπλικα ή γνήσιες μεταχειρισμένες?"
Τελικά πόσο "καλές" είναι οι ρέπλικα?
Και πότε θα βρω γνήσιες μεταχειρισμένες, αυτές ακριβώς που θέλω και στις διαστάσεις που θέλω?
Ψάχνω για ασύμμετρες, 18αρες, τύπου bbs LM, με πατούρα. Αν έχει κάποιος, ας μου στήλει μήνυμα. Τα ελαστικά που φοράω τώρα είναι 225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω.
Αντε να σε βοηθησω λιγο να αποφασισεις καλυτερα
https://www.youtube.com/watch?v=g05gODNU04Q
:+1:στις ΟΕΜ! Ότι πόσταρε ο Δημήτρης παραπάνω! thumb
Στην Αυσταλια αναγκαστηκαν να δημιουργησουν τεχνητη λακουβα τετοιου μεγεθους.
Στην Ελλαδα βεβαια, η ανωτερη τεχνολογια που εφαρμοζεται στην κατασκευη των δρομων εχει καταφερει την αυτοματη δημιουργια τετοιου μεγεθους λακουβων και δεν χρειαζεται καποια τεχνητη παρεμβαση για να δημιουργηθουν.
Χρονια τωρα αποτελουν αναποσπαστο κομματι των Ελληνικων δρομων και βρισκονται παντου
Δλδ όλες οι καινούργιες ρέπλικα των 650 -800 ευρώ, 18αρες είναι σαν αυτές στο βίντεο? Σοκ! Βάλε και τους δρόμους μας μετά και άντε γεια!
Ωραία τότε. Έχεις κανείς καμιά γνήσια μεταχειρισμένη ασύμμετρη, διαιρούμενη, bbs, αράχνη, με πατούρα και 18αρα που να μην χρειάζεται να πάρω δάνειο για να την αγοράσω?
Μπορει να μην σπανε κομματι οπως στο βιντεο, καθως τα σχεδια καθε ζαντας ειναι διαφορετικα, αλλα ειναι γνωστο οτι στραβωνουν για πλακα ετσι και τσακωσουν καλη λακουβα.
Και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τσακωσεις οχι μια αλλα πολλες φορες, λακουβες, χαντακια, φρεατια κτλ οταν κινεισαι στα Ελληνικα λακουβωτα παγοδρομια
Οκ, σ ευχαριστώ Δημήτρη! Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο για μεταχειρισμένη bbs...
Αν κάποιος πουλάει τέτοιες ζάντες, ας μου στήλει μήνυμα...
Οκ, σ ευχαριστώ Δημήτρη! Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο για μεταχειρισμένη bbs...
Αν κάποιος πουλάει τέτοιες ζάντες, ας μου στήλει μήνυμα...
HLIAS - E36
22-05-16, 00:30
Σκέψου και το πλεονέκτημα του μειωμένου βάρους στις γνήσιες ζάντες σε λακούβες, επιδόσεις, κατανάλωση κλπ... Μικρές οι διαφορές για πολλούς όμως δεν παύουν να είναι προβλήματα για κάποιους άλλους...
Κάνε υπομονή και θα βρεις αυτό που ψάχνεις...thumb
Κάπου έχω δει αγγελία. Bbs le mans 18ρες.. Ψάχνω και σου στέλνω μήνυμα
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω ακούσει οι γνήσιες σηκώνουν επισκευή μέχρι δύο φορές.
Ισχύει;
Με ρεπλικα τι παίζει;
μακρυα απο ρεπλικεςςςςςςς.......πολυ μακρυα...εχει κλαψει κοσμος λεμε!
Υπάρχουν και οι επώνυμες εκτός από της ρεπλικα.
Πάντως και οι μαμά ειδικά σε Ε92 νομίζω και σε 46αρια οι πίσω ανοιγαν σαν καρπούζι, αν ήταν 19 ή 18'
μακρυα απο ρεπλικεςςςςςςς.......πολυ μακρυα...εχει κλαψει κοσμος λεμε!
Πες τα ρε Νίκ! Μόνο για ΟΕΜ, BBS original & Alpina είναι τα BMW!
Αν δεν είναι replica δες και αυτές...
https://www.car.gr/parts/view/8018586/
Τα παλιά σχέδια ήταν πανέμορφα της Schnitzer
Stunt Mike
22-05-16, 12:09
Υπαρχουν και πολλες εταιρειες ζαντων,που φτιαχνουν αξιολογες ζαντες,τις περισσοτερες φορες καλυτερες και ελαφρυτερες απο τις εργοστασιακες,ενω υπαρχουν και περιπτωσεις που οι βελτιωτικοι οικοι,μιμηθηκαν τετοια σχεδια aftermarket.....Αλλο πραγμα οι ρεπλικες κι αλλο οι αφτερμαρκετ εταιρειες με τα δικα τους σχεδια...
HLIAS - E36
22-05-16, 12:11
Μια και υπάρχει το thread να κάνω μία ερώτηση... Τι γνώμες έχετε για τις japan racing?
Ρίξε μια ματιά και εδώ
https://www.wheelbasealloys.com/alloy-wheels/bmw/3-series/e36/18-inch-wider-rear
Καταρχήν ενδιαφέρομαι για 18αρες και το ιδανικό θα ήταν γνήσιες μεταχειρισμένες bbs με με πατούρα και ασύμμετρες! Θυμίζω οτι φοράω σχεδόν καινούργια ελαστικά σε διάσταση 225/40/18 εμπρος και 255/35/18 πίσω! Οπότε θέλω ασύμμετρες ζάντες...
Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω για τις jr. Είναι καλές? Πχ, για να καταλάβετε τι σχέδιο ζάντας μ αρέσει, θα έβαζα την jr23....
Vassilis ///M
22-05-16, 15:12
Μια και υπάρχει το thread να κάνω μία ερώτηση... Τι γνώμες έχετε για τις japan racing?
Καλή ερώτηςη Ηλία...
Βλέπω έχουν γίνει πολύ μόδα τώρα τελευταία...
Για πείτε την γνώμη ςας...
Καταρχήν έχουν TUV???
Η Japan Racing μονο Japan κατασκευης δεν ειναι. Το γιατι γινεται τετοιος ντορος με αυτην την κινεζια δεν μπορω να καταλαβω και εγω.
Ειναι κατι σαν αστικος μυθος/θρυλος που εξαπλωθηκε χωρις να γνωριζει κανεις το γιατι
https://www.alibaba.com/showroom/japan-racing-wheels.html
επισης αυτο που ξερω για τις oz...ειναι το εξης...
ενω ειναι πανεμορφες ζαντες και παναλαφρες και πανακριβες φυσικα....στραβωνουν για πλακα..σαφως και δεν φταιει μια ζαντα...για τον ελληνικο καροδρομο...αλλα δυστυχως το αποτελεσμα ενα και το αυτο!
οποτε και γω μαζι με stef..ειτε oem..ειτε bbs..που ναι με διαφορα στην κορυφη θεωρω...
στο κατω κατω...η ζαντα ειναι ασφαλεια για το αμαξι...δεν παιζεις με αυτη..οπως και φυσικα με το λαστιχο....
HLIAS - E36
22-05-16, 21:31
Για τις oz ξέρω ότι είναι αρκετά ανθεκτικές και έχω και δύο παραδείγματα φίλων που το έχουν αποδείξει κιόλας... Ειδικά στην μία περίπτωση έσκασε το λάστιχο από λακκούβα και η ζάντα ούτε επιδιόρθωση ήθελε...
Βέβαια όλα είναι σχετικά και φυσικά είναι αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν πολλές φορές το αποτέλεσμα...
H BBS είναι πολύ ανθεκτική σαν ζάντα για τα ελληνικά δεδομένα αλλά βαριά σε σχέση με τις ΟΖ που ειναι μεν παναλαφρες αλλά στραβωνουν.
Συγκρίνουμε δύο από τις κορυφαίες μάρκες στην κατασκευή των ζαντων με την μία να είναι αρκετά ελαφρύτερη στις ίδιες διαστάσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο ανθεκτικη.
Διάλεχτε και παίρνετε
Μια τετράδα bbs, πατάτα, ντομάτα, σως, σε μένα, παρακαλώ:th_Laie_67-1:!
Για βαλτε κανα σαιτ ρε παιδια με original, να χαζεψουμε.... :whistle:
Για βαλτε κανα σαιτ ρε παιδια με original, να χαζεψουμε.... :whistle:
https://www.alloywheelsdirect.net/bmw_alloys
thumb
Λίγο ακριβούλης, αλλά για OEM και για το στοκ που έχει, μια χαρά! :original:
Η Japan Racing μονο Japan κατασκευης δεν ειναι. Το γιατι γινεται τετοιος ντορος με αυτην την κινεζια δεν μπορω να καταλαβω και εγω.
Ειναι κατι σαν αστικος μυθος/θρυλος που εξαπλωθηκε χωρις να γνωριζει κανεις το γιατι
https://www.alibaba.com/showroom/japan-racing-wheels.html
Εξαπλώθηκε γιατί έχουν αντιγράψει τις RAYS.
Μόνο στην εμφάνιση βέβαια.
Doc πιθανον. Και τις BBS εχουν αντιγραψει οι Κινεζοι αλλα τετοιος ντορος δεν γινοταν. Ο εδω αντιπροσωπος νομιζω οτι τις προωθει εξυπνα και εχουν παρει τετοια φημη. Βεβαια οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν οτι ειναι Κινεζια και εχουν μεινει στο Japan που λεει η μαρκα