Επιστροφή στο Forum : E92 335d
Γνωρίζει κάποιος για το Dpf κ την απενεργοποίηση του με προγραμμα.
Γνωρίζει κάποιος για το Dpf κ την απενεργοποίηση του με προγραμμα.
Αν επιτρεπεται, γιατι θελεις να το κανεις αυτο?
Γνωρίζεις κάτι για το Dpf και erg ? από ότι γνώριζω αν τα αφαιρέσω (ειδικά αν βγάλει βλάβη το Dpf) αυξάνει κατα πολύ ιπποδύναμη κ καλύτερη απόδοση κ οικονομία
Www.chiptronic.gr
Πάρε ένα ΤΦ και ρώτα τους.
Έχουν φτιάξει πολλά.
Καλησπέρα θέλω μια βοήθεια για να στείλω ένα μήνυμα πως μπορώ ευχάριστο
Γνωρίζεις κάτι για το Dpf και erg ? από ότι γνώριζω αν τα αφαιρέσω (ειδικά αν βγάλει βλάβη το Dpf) αυξάνει κατα πολύ ιπποδύναμη κ καλύτερη απόδοση κ οικονομία
Και επίσης αυξάνει την εκπομπή μικροσωματιδίων που αναπνέουμε όλοι μετά...
Το dpf δεν το έβαλαν για πλάκα... Θα σταματήσει ποτέ αυτό το κακό που έχει ξεκινήσει? :think:
https://www.youtube.com/watch?v=WUOhqqyu3RY
Το κακό θα σταματησει Bill όταν αποσυρθουν απο την κυκλοφορία όλα τα πετρελαιοκίνητα οχηματα. Ηδη στην Γαλλια κατι ξεκινουν και το σκεφτονται και στην Αγγλια
Το κακό θα σταματησει Bill όταν αποσυρθουν απο την κυκλοφορία όλα τα πετρελαιοκίνητα οχηματα. Ηδη στην Γαλλια κατι ξεκινουν και το σκεφτονται και στην Αγγλια
Το έχω ακούσει αυτό για τη Γαλλία ειδικά στα αστικά κέντρα, αλλά UK πολύ δύσκολο το βλέπω σαν προοπτική. Το 80% μη πω και παραπάνω είναι diesel...
θανασης Φιλιππου
20-04-16, 10:07
To βγαζεις το dpf και κολλας ενα κουφαρι το βγαζεις και απο τον εγκεφαλο.
Για λογους οικονομικους διοτι ειναι πανακριβο στην αντικατασταση του,ενω εισαι κατοχος 30000+ευρω αυτοκινητου,κι σε εναν ελεγχο καυσαεριων αφηνεις το αμαξι επιτοπου και φευγεις!!!
Το έχω ακούσει αυτό για τη Γαλλία ειδικά στα αστικά κέντρα, αλλά UK πολύ δύσκολο το βλέπω σαν προοπτική. Το 80% μη πω και παραπάνω είναι diesel...
Ακριβως γι αυτο το το λόγο το σκέφτονται. Η κυβερνηση έχει ανάγκη απο λεφτά, οποτε κάτι είχαν πει στις εφημεριδες. Αστα, ακολουθουν το παραδειγμα των (αν)εγκεφαλων συναδελφων τους της Ελλαδας και μαλιστα τους έχουν ξεπερασει, ειδικα στο Υπουργειο Οικονομικων και Υγειας οπου διεκδικουν Νομπελ Βλακειας και Ανικανοτητας
Καταρχήν
Έχει dpf το 335?
Τι χρονολογία είναι;
Καταρχήν
Έχει dpf το 335?
Τι χρονολογία είναι;
Είναι 335d κανονικά έχει DPF https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=535271
Νομίζω πριν το 2010 δεν είχαν dpf.
εχει κανονικα κ ευτυχως είναι σε καλή κατασταση παρόλο τα πετρελαια που βαζουμε είναι ότι χειρότερα
Αν επιτρεπεται, γιατι θελεις να το κανεις αυτο?
δεν θελω να το κάνω αλλα έχω ακουσει διαφορα σχόλια κ ηθελα κάποιες απόψεις επ αυτού
δεν θελω να το κάνω αλλα έχω ακουσει διαφορα σχόλια κ ηθελα κάποιες απόψεις επ αυτού
Το καλύτερο έπραξες :original: :original: :original: και είσαι στο σωστό μέρος :D :D :D