PDA

Επιστροφή στο Forum : Διακόπτης διπλός παραθύρων συνοδηγού για Ε46, 318i, του 2003

Prevezanos
22-03-16, 10:47
Μετά από 13 χρόνια, ο διπλός διακόπτης των ηλ. παραθύρων της πλευράς του συνοδηγού δεν δουλεύει σωστά. Μου είπαν ότι μας αφήνει χρόνους σιγά, σιγά.

Μου είπαν, επίσης, ότι ένας καλός μεταχειρισμένος, είναι μία καλή επιλογή. Ηθελα, λοιπόν, τη γνώμη σας, καθώς δεν έχω σχετική πείρα στο θέμα μεταχειρισμένα

ανταλλακτικά και δεν ξέρω αν μπορώ να βρω από Ελλάδα ή αν πρέπει να απευθυνθώ στο Ebay ή μήπως υπάρχει και άλλη επιλογή, ή αν τελικά πρέπει να πάρω μαμίσιο.

Σε αναζήτηση, λοιπόν, διπλού διακόπτη ηλ. παραθύρων πλευράς συνοδηγού.

Το αυτοκίνητο είναι ένα Ε46, 318i (saloon), του 2003, facelift, 2.000cc, 143ps.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας.:original:

wheelman
22-03-16, 16:25
Μετά από 13 χρόνια, ο διπλός διακόπτης των ηλ. παραθύρων της πλευράς του συνοδηγού δεν δουλεύει σωστά. Μου είπαν ότι μας αφήνει χρόνους σιγά, σιγά.

Μου είπαν, επίσης, ότι ένας καλός μεταχειρισμένος, είναι μία καλή επιλογή. Ηθελα, λοιπόν, τη γνώμη σας, καθώς δεν έχω σχετική πείρα στο θέμα μεταχειρισμένα

ανταλλακτικά και δεν ξέρω αν μπορώ να βρω από Ελλάδα ή αν πρέπει να απευθυνθώ στο Ebay ή μήπως υπάρχει και άλλη επιλογή, ή αν τελικά πρέπει να πάρω μαμίσιο.

Σε αναζήτηση, λοιπόν, διπλού διακόπτη ηλ. παραθύρων πλευράς συνοδηγού.

Το αυτοκίνητο είναι ένα Ε46, 318i (saloon), του 2003, facelift, 2.000cc, 143ps.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας.:original:
Δημήτρη, το ποιο συχνό φαινόμενο είναι να σπάει το καπάκι (https://www.ebay.com/itm/BMW-3-Series-E46-01-05-Window-Switch-Repair-Button-Cap-Cover-Some-X5-X3-models-/261526465392)
https://i.ebayimg.com/images/i/261526465392-0-1/s-l1000.jpg.
Εσένα τι συμπτώματα παρουσιάζει?
Τουλάχιστον να είμαστε σίγουροι ότι είναι ο διακόπτης πριν αγοράσεις άλλον

nikos valvetronic
22-03-16, 19:14
Αν δεν είναι το καπάκι όπως είπε ο Ηλίας το άλλο που παθαίνουν είναι
το έλασμα που έχουν από κάτω.Φθείρεται και βγάζει μια χαλαρότητα
στην πίεση του διακόπτη που όσο πάει γίνεται χειρότερη.Αν πιάνουν
τα χέρια σου βρες έναν οποιονδήποτε διακόπτη από 46άρι είτε από πόρτα
είτε από κεντρικό πλαίσιο και κάνε τράμπα τα σωθικά τους.Είναι ίδια σε όλους
τους διακόπτες.Επίσης αν έχεις ηλεκτρικά και πίσω και δεν θέλεις να ψάχνεις
τους παλιατζήδες κάνε τράμπα από ένα πίσω παράθυρο που δεν δουλεύεις
πολύ έτσι κι αλλιώς.

Prevezanos
22-03-16, 19:28
Δημήτρη, το ποιο συχνό φαινόμενο είναι να σπάει το καπάκι.
Εσένα τι συμπτώματα παρουσιάζει?
Τουλάχιστον να είμαστε σίγουροι ότι είναι ο διακόπτης πριν αγοράσεις άλλον

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και το καπάκι, όπως λες.

Από όσο μπορώ να το περιγράψω, παρουσιάζει μία χαλαρότητα όταν το κουνάς πάνω-κάτω,
ενώ κάνοντάς το πάνω πηγαίνει(ακόμα και όταν είναι τελείως κλειστό) κάτω και δεν ανεβαίνει παρά μετά από αρκετές προσπάθειες.

Επίσης, δεν σταματά κατεβαίνοντας, ενώ σηκώνω το κουμπί προς τα επάνω.

Στο κάτω υπακούει πάντα, στο πάνω δύσκολα. Δεν είναι όμως τελείως νεκρό.

Το κακό είναι ότι δεν έχω προλάβει ακόμη να το ξεμοντάρω για να το δω εσωτερικά.

Δεν ξέρω αν η περιγραφή μου ήταν επαρκής και διαφωτιστική.

wheelman
22-03-16, 20:22
Μπορει κ να σώζεται...
Δες το, δεν εχεις να χασεις κατι

wheelman
22-03-16, 21:08
Δες αυτα εδώ Δημητρη μήπως κ βοηθήσουν

https://www.e46zone.com/forum/topic/26296-fixing-faulty-window-switches-diy/

Ελπίζω να τον επισκευάσεις, αν όχι εδώ ειμαστε...

Prevezanos
23-03-16, 10:01
Δες αυτα εδώ Δημητρη μήπως κ βοηθήσουν

https://www.e46zone.com/forum/topic/26296-fixing-faulty-window-switches-diy/

Ελπίζω να τον επισκευάσεις, αν όχι εδώ ειμαστε...

Ευχαριστώ πολύ Ηλία θα το δοκιμάσω μήπως και επισκευάζεται, θα επανέλθω σοφότερος...

sierra
23-03-16, 23:24
Ρώτα και εδώ... https://www.facebook.com/groups/776310985787661/983904141695010/?notif_t=group_activity

Prevezanos
03-04-16, 13:38
Δυστυχώς, αγαπητοί μου φίλοι, η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φώτο, έχει σκιστεί το γκρι πλαστικό που λειτουργεί ως διπλό κουμπί για το μπροστινό παράθυρο.

Συνεπώς πρέπει να προμηθευτώ άλλο διακόπτη.

Καμιά ιδέα για μεταχειρισμένο; Από το ebay και ο Θεός βοηθός ή υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο;

Γνωρίζετε μήπως το καινούργιο πόσο κοστίζει;

35926

35927

nuovo..
03-04-16, 15:07
Δυστυχώς, αγαπητοί μου φίλοι, η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φώτο, έχει σκιστεί το γκρι πλαστικό που λειτουργεί ως διπλό κουμπί για το μπροστινό παράθυρο.

Συνεπώς πρέπει να προμηθευτώ άλλο διακόπτη.

Καμιά ιδέα για μεταχειρισμένο; Από το ebay και ο Θεός βοηθός ή υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο;

Γνωρίζετε μήπως το καινούργιο πόσο κοστίζει;

35926

35927Μην πληρωνεις τζάμπα διακόπτη 99% εχώ αυτό το γκρι απ τον παλιό μου τον διακόπτη.βαλε το καλό μπροστά για να κανείς τη δουλεια σου προς το παρών και βάζεις το δικο μου πίσω

Prevezanos
16-04-16, 19:14
Μην πληρωνεις τζάμπα διακόπτη 99% εχώ αυτό το γκρι απ τον παλιό μου τον διακόπτη.βαλε το καλό μπροστά για να κανείς τη δουλεια σου προς το παρών και βάζεις το δικο μου πίσω

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το συν-Forum-ίτη και φίλο NUOVO, ο οποίος μου έστειλε το γκρί λαστιχένιο παρέβρυσμα που είχε χαλάσει στο διακόπτη του μπροστινού παραθύρου και πλέον δουλεύει τέλεια.

Φίλε Κώστα, ελπίζω να γνωριστούμε σύντομα από κοντά. Θεσσαλονίκη θα έρθω αλλά δεν ξέρω πότε. θα στείλω pm.

Αν νωρίτερα αποφασίσεις να έρθεις προς τα εδώ, το τηλέφωνό μου το 'χεις. Πάντως, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Πρέβεζα οφείλω κέρασμα!

Να 'σαι πάντα καλά!

:thnx: :thnx: :thnx: